Dodaj do ulubionych

Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o współprac

21.11.06, 12:41

z bogatym biznesmenem, który miał zarzuty prokuratorskie i zarzucając
marcinkowskiemu współudział i sprzyjanie temu biznesmenowi kiedy marcinkowski
był komendantem w Wołominie? Minęły 4 lata od publikacji w Super Ekspresie
kilku artykułów na ten temat i na dzień dzisiejszy nic nie słyszałem, ani o
jakimkolwiek sprostowaniu ze strony gazety, ani też informacji na temat tak
hucznie zapowiadanego procesu jaki milicjant miał wytoczyć tej gazecie.
Czy coś się dzieje tym temacie?

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!!

NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!!
Obserwuj wątek
    • lula1001 Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó 21.11.06, 12:43
      i znowu jakies pomyje ?
      dajcie spokój!
      • sympatyk_pis Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó 21.11.06, 13:44

To nie są pomyje. Super Ekspres ujawnił wiele istotnych spraw z czasów kiedy
        milicjant marcinkowski był komendantem w Wołominie. marcinkowski zapowiadał
        proces ale jakoś wszyscy o tym zapomnieli. Zapomniałbym i ja, ale po takiej
        czarnej kampanii marcinkowskiego, chwytów poniżej pasa trzeba o tym przypominać!
        Panie marcinkowski jak to było w tym Wołominie? Proszę publicznie opowiedzieć!!!
        ___________________________________________________________________________________

• Gość: 25 Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:52
          Tu coś jest
          www.se.com.pl/se/index.jsp?place=subSpecial&news_cat_id=1586&news_id=128721&scroll_article_id=128721&layout=1&page=text&list_position=1
          • Gość: uchol Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:54
            Pod tym linkiem nic nie ma. Jak możesz wklej tekst.
            • Gość: Cora Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:05
              Warto byłoby wrócić do tej sprawy.Nie tylko dlatego że Marcinkowski obrzuca
              błotem innych ale przede wszystkim dlatego, że "córka cesarza" powinna być poza
              wszelkimi podejrzeniami.
              • Gość: fela Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:24
                Wybraliście bardzo wierygodną prasę - bruk i tyle
              • Gość: slaff Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó IP: *.eranet.pl 21.11.06, 15:31
                Jako sztabowcy Kosztowniaka powinniśmy mieć trochę więcej klasy i nie błyszczeć
                starociami. Był jakiś wyrok może? Jakieś winy i kary? Czy po prostu nagle się
                Kosztowniakowi - przegrywającemu w sondażach!!! - coś przypomniało, żeby
                ratować własną d...ę? Bo coś tu za mocno pachnie zwykłą propagandą. Zwłaszcza
                po tym, jak wczoraj kandydat PiSuarów błysnął w TVP3. Nic do powiedzenia!
            • Gość: ; Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:42
              Coraz większe wydatki na administrację państwową
              Obietnice taniego państwa to zwykła obłuda w wykonaniu koalicji PiS, Samoobrony
              oraz LPR

Nawet dziewięć miliardów złotych kosztować nas będzie w przyszłym roku tanie
              państwo w wykonaniu koalicji rządowej.

Jak wyliczył portal Money.pl do tej pory nie zlikwidowano rządowych agencji,
              dobrze mają się też przeznaczone do rozwiązania delegatury Ministerstwa Skarbu
              Państwa czy biuro PFRON. Zamiast likwidować biurokrację powstają nowe twory, np.
              MSWiA przygotowuje ustawę o Urzędzie do Spraw Informatyzacji, w Sejmie zaś
              znajduje się już pilny rządowy projekt ustawy o utworzeniu Polskiej Agencji
              Żeglugi Powietrznej. Czy naprawdę konieczne są nam do tego oddzielne urzędy?

W przyszłym roku wydatki na funkcjonowanie przedsiębiorstwa o nazwie "Polska"
              kosztować będzie o 9 mld zł więcej niż w tym. Okazało się, że rządząc razem z
              koalicjantem - państwo nie może być tanie: rośnie liczba podsekretarzy i
              sekretarzy stanu, na funkcjonowanie 460 posłów też trzeba będzie wydać 26 mln zł
              więcej niż dziś. Dlatego zapewne o tanim państwie nikt już nie mówi.
        • Gość: simba Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 10:27
          Gdybyś interesował się tą sprawą wiedziałbyś, że SE już dawno przeprosił
          Marcinkowskiego, stąd nie było sprawy sądowej. Proszę Cię, nie pisz o czymś, o
          czym nie masz pojęcia. Zadzwoń do TV Dami, może mają jeszcze materiał sprzed
          ponad 3 lat, w którym Marcinkowski wyjaśniał, dlaczego nie kieruje sprawy do
          sądu. SE też powinien mieć gdzieś egzemplarz z przeprosinami. Zanim napiszesz
          cokolwiek - sprawdź.
        • Gość: simba Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 10:30
          Poza tym, sympatyku pis - nazwiska pisze się wielką literą. To nie jest
          czyjekolwiek widzimisię (napisałeś kiedyś: "nazwiska szkodników piszę celowo z
          małej litery"), tylko elementarny przejaw kultury osobistej, której Ci niestety
          brakuje.
    • Gość: WYBORCA Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó IP: 82.139.35.* 21.11.06, 17:04
      Szanowny Panie"Sympatyk_pis".
      Dlaczego nie odniósł się Pan do moich sugestii i pytań, które przedstawiłam w
      dniu 20-11-2006 na forum w wątkach w których Pan przedstawia swoje opinie:
      1.Do sympatyka_pis
      Jest Pan wszechstronnie uzdolniony,na każdy temat ma Pan "oficjalną"opinię
      Pis.Gdzie jest ocena obiektywna?W takiej sytuacji staje się Pan niewiarygodny do
      udzielenia rzetelnej podpowiedzi na kogo mam "głosoawć".Nic Pan nie mówi co w
      ostatnim roku PiS zrobił pożytecznego dla Radomia .Oczekuję rzetelnej
      odpowiedzi od Sympatyka_pis
      2.Czy Pan jest pewny,że kandydat na prezydenta Radomia P.KOSZTOWNIAK jest uczciwy
      i taki pozostanie.Czy obsadzanie stanowisk po wyborach odbędzie się wg
      kompetencji(ocena obiektywna nie subiektywna-mogą w komisjach zasiadć członkowie
      organizacji pozarządowych np BCC,Lewiatan i inne),czy wg przynależności do
      partii.(PiS odszedł od konkursów).
      3.Drogi sympatyku_pis.
      Zawsze byłam i jestem bezpartyjna.Chcę oceniać tylko programy wyborcze dla
      Radomia.Proszę mi wskazać co jest dobrego dla Radomia w programie PiS(nie tylko
      hasła) oraz co pan zrobił dobrego dla Radomia( zgodnie z hasłem)
      Czy chce Pan pozyskać głosy dla P.Kosztowniaka szkalując bez potwierdzonych
      dowodów P.Marcinkowskiego?Myślałam, że jest Pan osobą godną zaufania i dlatego
      miałam nadzieję ,że przedstawi Pan merytoryczne argumenty za głosowaniem na
      P.Kosztowniaka.Dzisiaj jednak bardzo rozczarowałam się Pańską podstawą!!!!
      Uprawia Pan niestety prymitywną agitację w dawnym stylu!!
      • sympatyk_pis Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó 21.11.06, 19:50
        Nie odgrzewam kotletów tylko dla sprawy! Gdyby marcinkowski nie rozpoczął
        czarnej i przede wszystkim kłamliwej kampanii to pewnie też nie wracałbym do
        tematu. Jednak teraz trzeba to przypomnieć z racji tej, że marcinkowski ponownie
        oszukał Radomian kiedy zapowiedział, że pozwie Super Ekspres do sądu. Dlaczego
        nie pozwał skoro czuje się niewinny? A może coś jest na rzeczy?!!! Pewnie tak
        odpowie jak i na temat swojego tajemniczego CV, które rozpoczyna się jakby
        urodził się mając już 21 lat!!!
        _________________________________________________________________________________

• Gość: WYBORCA Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó IP: 82.139.35.* 21.11.06, 20:20
          Sympatyk_pis.Proszę odpowiedzieć na moje pytania.
    • Gość: lio Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:37
      sympatyku - jednak Ty jestes prostak. Za duzo czytasz za malo wiesz
    • Gość: kocz Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó IP: 82.139.57.* 21.11.06, 18:50
      Generał nie odpowiedział na pytania dot. jego przeszłości-zatrudnienia w
      służbach wewnętrznych i szkolenia w ZSRR.
      • Gość: simon Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó IP: 82.139.35.* 21.11.06, 18:56
        Gdzie jest Sympatyk_pis? Opowiadaj!!!
    • Gość: obserwator Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó IP: *.tkdami.net 21.11.06, 18:59
      Snów PiS używa podłej prowokacji. Tylko na tyle ich stać. Nie ma żadnych
      dowodów. Ale poszło w eter wielu wyborców zada sobie pytanie. Może coś w tym
      jest? Ale nie ma żadnego wyroku w tej sprawie. Dlatego uważam że to zwykła
      prowokacja. Pomówienie bez jakichkolwiek faktów. Oto podłe metody PiS. Trzeba
      to zapamiętać i wyciągnąć z tego wnioski 26 listopada. Głosując na
      Marcinkowskiego!!!
      • sympatyk_pis Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó 21.11.06, 20:03

Nie, to nie PiS naświetlił tą sprawę a Super Ekspres. To oni mieli wiarygodne
        informacje, na podstawie których publikowali swoje artykuły. Tak więc to ty nie
        kłam a wejdź do archiwum Super Ekspresu a na pewno znajdziesz tam wszystko!!!
        ___________________________________________________________________________________

• pytam5 Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó 22.11.06, 10:17
          a ja sie zapytam w innej sprawie, oczywiście związanej z wyborami i z
          uczciwością obecnego prezydenta, czy każdy może sie podłączyc do slupa
          oswietleniowego na ulicy Słowackiego(44/46)i pobierac sobie enrgie elektryczną
          bez żadnych urządzen pomiarowch w celu oświetlenia swojej twarzy wyborczej na
          bilbordzie zawieszonym na pobliskiej ścianie? Dyrektor własciwego wydzialu U.M
          twierdzi że tylko Panu Prezydentowi wrazil zgodę( U Miejski oplaca za
          oświetlenie tej ulicy)i to na słowo honoru ze zaplaci ryczaltem za to światło
          na słowo honoru uwierzył też że zainstalowana jest tam żarówka o mocy 150W czy
          ktokolwiek uwierzy ze taka żarówka tam jest? Pan dyrektor oznajmij że żadnego
          odbioru tej inatalacji nikt nie dokonywal nikt nie zagladal jaka moc tej
          zarowki faktycznie tam jest i nikt nie zakladal plomb nawet nikt tego z jego
          słuzb nie ogladał, na pytanie czy kazdy tak moze sobie poswiecic - odpowiedz,
          nie tylko w tym przypadku było to mozliwe i zasadne pozdrawiam i oswiadczam ze
          nie reprezentuje zadnego komitetu wyborczego.
          • Gość: pytajSłup Re: Super ..słup! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 10:23
            Możesz,możesz się nawet ...przytulić, powąchać, polizać... ..mój azorek ciągle
            go podpiera tylną łapką, by się nie obalił, gdy leje.
        • Gość: zenek Wiarygodność Super Ekspres -u IP: *.radom.pl 22.11.06, 10:20
          sympatyk_pis napisał:

>
          > Nie, to nie PiS naświetlił tą sprawę a Super Ekspres. To oni mieli wiarygodne
          > informacje, na podstawie których publikowali swoje artykuły. Tak więc to ty
          nie
          > kłam a wejdź do archiwum Super Ekspresu a na pewno znajdziesz tam wszystko!!!

A Super Expres jest tak samo wiarygodny jak pis ,susuki ,kosztowniak i
          sympatyk_pis razem wzięci!
    • Gość: JóziekPapista Re: Super ..program PIS-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 10:27
      Marny ten program wyborczy <sympatyka-pis> bez ...czerwonego wsparcia ! Oj
      marniutki i cieniutki, jak zarobki w markecie.
      • Gość: GRU Re: Super ..program PIS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 11:55
        Cembrzyk zamknij jape!Logujesz się wówczas jak "ładnie" bredzisz.Kiedy opluwasz
        to już nie musisz?To jest uczciwość młodego czerwonego pomiotła.
        • Gość: reGRU Re: Super ..program PIS-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 12:47
          GRUcok, zamknij jape!Logujesz się wówczas jak "ładnie" bredzisz.Kiedy opluwasz
          to już nie musisz?To jest uczciwość młodego ...czarnego prawiczkowatego pomiotła.

• dommos Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó 22.11.06, 12:46
      widzicie - Pis zaczyna swoje teczkowe gierki... Chcecie tego przez 4 najbliższe
      lata? Bo ja nie i dlatego nie zagłosuje na Kosztowniaka!
      • Gość: Volt Re: Super Ekspres oskarżył marcinkowskiego o wspó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:00
        Nikt cię o to nie prosi pomiotło jeb.ne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka