ona73 21.11.06, 14:17 Kto podpowie- gdzie jest jakis sklep w Radomiu z rzeczami dla dzieci.Wiem o tych duzych typu- Świat Dziecka ale tam jest bardzo drogo .Może jest jakas hurtownia np.??? albo komis?? Bede wdzięczna za info:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Thorez Re: Gdzie mozna kupić tanie rzeczy dla noworodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:54 a co potrzebujesz? zostało mi kilka rzeczy na zbyciu po mojej Małej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Gdzie mozna kupić tanie rzeczy dla noworodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 18:36 kupowałam w nowej hali korej na wernera. pani bardzo miła i dostałam rabat. nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba box nr. 44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Gdzie mozna kupić tanie rzeczy dla noworodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 08:58 Pojedź na tartaczną (wjazd od młodzianowskiej) Tam jest hurtownia dobra wszelakiego :) A tak na serio miła obsługa i taniej niż gdzie indziej. Od młodzianowskiej jedź cały czas prosto, za torami jest otwarta brama wjazdow, a za tą bramą po lewo drugi sklep- sprzedają w detalu i można się targować. Ja zawsze miałem upust. Na targu przy Elei (billa na ustroniu) stoi sobie również taka pani która sprzedaje ciuszki prosto z fabryczki (na średniej) która szyje dla dzieci. Jak wychodzisz z hali Feniks (nie w strone ustronia) to idziesz w lewo aż kończy się asfalt, idziesz dlaej błotnistą dróżką i zanim znów się zacznie asfalt po prawo ona stoi. Czyli sprawdź odcinek drogi gruntowej łączącą feniksa z kolejową. W piątek byłem w cerfurze i żonka kupiła kilkanaście ciuszków po 6 zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuska Re: Gdzie mozna kupić tanie rzeczy dla noworodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 09:18 Spróbuj na Wojska Polskiego.Tam sa ubranka zarówno drogie jak i tańsze.Ja mojego synka tam ubieram od urodzenia.Jest dość przejrzyście poukładane i porozwieszane, można samemu także poszperać.To jest hurtownia z art. dziecięcymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaAni Re: Gdzie mozna kupić tanie rzeczy dla noworodka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:13 Ja i moje koleżanki robimy zakupy w Kimexsie na Wojska Polskiego.Duzy wybór,można się poradzić pań sprzedających ,a ceny i dla grubszego i dla chudszego portfela:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kole Komis 25 Czerwca 16 IP: *.radiorekord.pl 23.11.06, 08:14 Komis na 25 Czerwca 16 (skrzyzowanie z Waryńskiego). Tam mają często niedrogie ciuszki dla maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Gdzie mozna kupić tanie rzeczy dla noworodka IP: 82.139.46.* 23.11.06, 09:04 tania odzież na Malczewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona73 Re: Gdzie mozna kupić tanie rzeczy dla noworodka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 14:27 Serdecznie wszystkim dziękuję za radę:) Pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś