Dodaj do ulubionych

Zespół godny polecenia

IP: 82.139.60.* 22.11.06, 19:55
Czy zna ktos zespól godny polecenia, prosze o nazwe i namiary.
Obserwuj wątek
    • Gość: piotrek2 Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:56
      Nie mogę się nadziwić , że jeszcze nie ma tu polecenia (a czy godnego to już
      inna sprawa?) zespołu z LOTniska i tym podobnych postów, że taki to jest super,
      a taki to zaje......., a taki to cacy ,a taki to beeeeeeeeee!!! "Solistki"
      śpicie? WSTYD , może ucieka Wam i Waszym naświetniejszym ze
      świetnych "Quatro","Mixturom" i "Mediom" pod trzema postaciami chleba i whisky
      (tym razem bez nazwy,bo reklama alkoholi nawet najprzedniejszych podobno
      karalna ).Ja nie będę nikogo reklamował ani pisał kto DEBEST.Poszukajcie a
      znajdziecie. Na 1 stronie tego Forum są tego dziesiątki.Miłej lektury. Tylko
      Ludzie przestańcie już otwierać nowe takie same wątki, bo w ostatnim tygodniu
      pytania o zespoły pojawiły się chyba 5x?????????????????????????????????????
    • Gość: piotrek2 Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 14:12
      Pani (Panno) EWO proszę popytać Państwa Agaty i Bartka ,P.masi01 ,Solistek2
      lub Solistek-Dwóch lub ostatnio zamilkłej P.Reni z tematu "Zespoły muzyczne"
      lub "zespół na wesele".Z czystego serca polecam i pozdrawiam , pozdrawiam w
      szczególności wszystkie SOLISTKI. Ja wiem ,że sezon na ukończeniu i pusto w
      portmonetkach, ale żeby aż tak? NIe RÓBTA JAJ LUUUUDZIE.HAHAHAHA!!!!
      • Gość: Ewa fefe IP: 82.139.60.* 23.11.06, 21:02
        Do piotrka2.
        Kto cie prosił po pierwsze o odpowiedz kasztanie, takie uwagi zostaw dla siebie
        i nie wpierd... sie w nie swoje sprawy.wielki mondrala piep....
        • Gość: Nati Re: fefe IP: *.udn.pl 23.11.06, 21:55
          Dokładnie!!!!!!! To jakis idiota!!!!!!Wpierd......la się gdzie tylko może i
          wypisuje bzdury kretyn.
          • Gość: piotrek2 Re: fefe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 09:29
            Ale się Panie zdenerwowały i do tego jeszcze takie Brzydkie wyrazy??? Kto mnie
            prosił o zdanie? Skoro zadajecie pytanie to Forum jest od tego by odpoiadać.
            Nie zależnie od tego czy odpowiedż jest po Waszej myśli czy nie.Pytania o
            zespól są za zwyczaj nudne ,bo nic się nie dzieje.Ale teraz będę się uważnie
            przyglądał temu tematowi a szczególnie Paniom Nati i Ewie i dopiero wtedy się
            okaże (pewnie wkrótce) kto Idiota i kto powinien Sp.... >A fefe nie będę się
            zniżał do poziomu bazaru
    • Gość: kasia Re: Zespół godny polecenia IP: *.tkdami.net 24.11.06, 10:04
      Stanley Band tel.509504203
      • majkam24 Re: Zespół godny polecenia 24.11.06, 12:54
        Ludzie nie oburzajcie się proszę na kogoś, kto zwrócił Wam uwagę o powielanie
        tematów. Naprawdę taki temat powinien sie pojawiać jako nowy nie czesciej niż
        np raz na kwartał. inaczej co drugi post bedzie mial ten sam tytuł lub podobny
        ale tematyka ta sama-ZESPÓŁ MUZYCZNY.
        Poza tym te wszystkie porady są naprawdę grubymi nićmi szyte i dopoki nie
        usłyszycie zespołu na żywo na weselu, to nie warto ufac i wierzyć. Ja o o mały
        włos nie podpisałam umowy z pewnym zachwalanym tutaj zespołem. Na szczęscie
        trafiło się wesele, na którym grali i przeżyłam rozczarowanie. Odrazu
        odwołaliśmy zarezerwowany termin i wzięliśmy inną orkiestrę, która kiedyś
        bardzo miło Nas zaskoczyła i bawiła na weselu Kolegi.
        Wniosek jest taki-lepeiej sparwdzony osobiście niż ten idealny z opowieści i
        opisów Innych Życzliwych Osób;-)
        • Gość: ANONIM ale nie Gal Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:13
          popieram majkam24 i piotra2 ,chociaż to ani siostra anibrat lub swat. Na 1
          tylko stronie Forum 4 x temat zespół muzyczny na wesele pod różnymi tytułami do
          tego pytania o (wymieniam alfabetycznie by nie być posądzony o reklamę):
          CIEŃ,MIXTURA,REMEDIUM,SIMPLY THE BEST- kilkaset wypowiedzi. Jeśli Ewa
          rzeczywiście kogoś szukasz na tym Forum to poczytaj i może znajdziesz?
          Najlepiej umów się z każdym wolnym na Twój termin nie zobowiązująco , wez
          reklamę i porównaj. A o tego ,który Cię zainteresuje podpytaj rodzinę lub
          znajomków.Ja ten problem mam przed sobą za 2-3lata. Nie znam żadnego dobrego ,
          bo te które widziałem i słyszałem na weselach koleżków lub rodzinnych to
          MASAKRA!- sami oszuści puszczający płyty,profesjonalni?! Ciekaw jestem (chyba
          rację ma piotrek2) jak w Adwencie wzrośnie liczba nowych wpisów i wątków o
          tych "profesjonalistach". Pusto w portmonetkach , więc nie stać nawet na
          reklamę za 2zł. w anonsach. Lepiej bezpłatnie i anonimowo na Forum. A tak na
          marginesie to Radom może chyba mieć kolejny wpis do księgi Ginessa za ilość
          zespołów muzycznych ogłaszających się w Anonsach itp. gazetkach na ilość
          mieszkańców. Cóż śpiewać każdy może....? ale czy musi? A grać....? Też , o
          zgrozo, wystarczy kupić jakieś CASIO i już zakładamy profesjonalny zespół.Polak
          potrafi!!!!Pozdrowienia dla majkam24 i piotra2 ,bo zaraz NAS Troje opier........
          • Gość: Xantia Re: Zespół godny polecenia IP: *.udn.pl 24.11.06, 17:06
            Słuchajci Kochanie nie mylcie ani też broń Boże nie porównujcie zespołów
            do "zespołów" bo to bardzo niesprawiedliwe i dla niektórych może byc
            upokarzające wręcz.Bo są zespoły i "zespoły" których ich członkowie liderzy
            znajomi czy może nawet sympatycy nazwe wstawiają na końcu własnych
            wypowiedzi.Na pewno zorientowaliście się bo takich właśnie postów na tym forum
            jest 90%.Właśnie dlatego dla mnie to forum utraciło swoją jakąkolwiek
            wiarygodnośc!!!!!!! Wybierając zespół w najmniejszym nawet stopniu nie
            sugerowałabym się opiniami tutaj wypisywanymi.Można tylko znalezc jakiś rodzaj
            rozrywki czytając jak konkurencja oplówa konkurencje.A niektóre wypowiedzi są
            po prostu żałosne!!!!!! Najlepiej zespół sprawdzic na żywo...cokolwiek miałoby
            to oznaczac.Pozdrawiam.
            • Gość: Gość Ewa Re: Zespół godny polecenia IP: *.69.udn.pl 25.11.06, 21:30
              Pozdrawiam Xantię i polecam sprawdzony zespół "Art Show". W mojej rodzinie grali
              na 3 weselach - rewelacja. Znalazłem do nich kontakt 0504 607 057.
              • Gość: AGATKA I BARTEK Re: Zespół godny polecenia IP: *.pr.radom.net 26.11.06, 09:52
                quattro-(048)35-11-732
                602-104-498

• Gość: ANONIM ale nie Gal Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:13
                A nie mówiłem a właściwie pisałem? już mamy Agatęi Bartka z kolejną reklamą
                Quatro-gdzie solistka? Czy to to samo? A do Ewy poprosimy więcej informacji
                o "ART SHOW" ,bo samo Twoje przepoczważenie się w osobę płci męskiej to za mało
                (ZNALAZŁEM?)Pewnie błąd w druku.Bardzo śmieszne!!!
        • Gość: mężatka:) Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 00:49
          POlecam Los Amigos tel. 601824221
          Dwóch mężczyzn i kobieta. Wszyscy spiewają. Często jest tak, że facet spiewa
          dobrze, a dziewczyny nie da sie słuchac, bo ma za wysoki głos. W tym przypadku
          dzięwczyna ma bardzo przyjemny głos. Głowny solista też. Miło sie ich słucha.
          Często śpiewaja razem, co brzmi super:) Gorąco polecam!
    • Gość: Agatka i Bartek Re: Zespół godny polecenia IP: *.pr.radom.net 27.11.06, 22:07
      Do pana Anonima.
      Taki niegrzeczny,aż się za anonimem ukruwa.
      Czy Państwo ie zauważyli,że się wzystkich ten jejmość Pa czepia i wszystkch
      obraża.
      UWAżAJ GOŚCIU,TU BARTEK ,JETEM Z ZAWODU ADWOKATEM,WIĘC MOGĘ SIĘ JA DO CIEBIE
      DOCZEPIĆ,ZA TWOJE ZACHOWANIE.
      NIE LUBIĘ JAK KTOŚ NIE WKURZA I OBRAŻA MNIE I ŻONĘ,A PRZY OKAZJI INNE
      OSOBY,NAPISAĆ CI Z KTOREGO KODEKSU CIĘ OSKARŻĘĘĘĘ?????
      • Gość: ANONIM ale nie Gal Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 01:08
        Do Pana Mecenasa i Jego czcigodnej Żony P.Agaty. A czymże to ja SZ.P tak
        obraziłem ? Czy tym ,że w poprzednim poście napisałem, że bezsensu jest
        zaczynanie kolejny raz wątku o zespołach skoro jest ich na pierwszej stronie
        kilka i kilkaset wypowiedzi na ten temat. Ja wiem ,że każdy rodzaj reklamy jest
        dozwolony (vide Mikołaj na telefon , co też mnie już śmieszy tak jak
        bezustanne reklamowanie na wszystkich wątkach ulubionego Państwa zespołu
        Quatro). Podkreślam śmieszy i nikogo się nie czepiam ani nikogo nie obrażam.
        Wyrażam tylko swoje subiektywne zdanie a takie są możliwości tego Forum i od
        tego ono jest!!!Chciałbym dowiedzieć się (i ku przestrodze innym) z jakiego to
        kodeksu a chyba raczej paragrafu Pan Mecenas mnie straszy ? A nie wystarczy
        zacietrzewionemu P anu Bartkowi lepiej trochę uważniej poczytać regulamin forum
        i jeśli taki wraz z Żoną urażony i obrażony kliknąć czerwony kosz ? A "Quatro"
        jest SSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEER!
        Już wszyscy o tym wiedzą , choć ja nie bo nie znam. Pozdrawiam całą Radomską
        Palestrę i już się strasznie boję choć pękam ze śmiechu!
        • Gość: ANONIM ale nie Gal Re: Zespół godny polecenia-do P.Mecenasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 01:25
          I jeszcze jedna uwaga .Skoro Pan Mecenas taki skory do straszenia kodeksami i
          paragrafami to może zwróciłby łaskawie uwagę Paniom Ewie i Nati na słownictwo
          używane na tym wątku do Gościa Piotrka. Bo te Panie to dopiero obrażają ludzi.
          A może się mylę? Albo Ich nie ma co straszyć bo z tej samej drużyny, choć nie z
          Palestry tylko raczej straganu nad rzeczką przy ul. Struga. Mimo rynsztoku
          jakim się posługują też pozdrawiam.Pa!
          • majkam24 Re: Zespół godny polecenia-do P.Mecenasa 28.11.06, 08:29
            Bartku czy Ty przypadkiem nie przećwiczyłeś swoich szarych komórek podczas
            studiowania kodeksów? Człowieku wypowiedź Anonima nie kwalifikuje się pod
            paragraf-chyba, że masz Kodeks Przedszkolaka, w którym funkcjonują normy
            typu "Nie bij się", "Kto, kogo przezywa, sam się tak nazywa" "Nie bawię się z
            Tobą, oddawaj zabawki!" " a Ty jesteś fajny, bo mówisz, że ładnie
            śpiewam/rysuję ..."itp.;-)
            Naprawdę Twoje zachowanie i straszenie procesami jest mało dojrzałe. W życiu
            nie leci się z każdym problemem do sądu, a tym bardziej jeśli ktoś po prostu
            wyraził swoje negatywne zdanie na temat ciągłego umieszczania pochwał pewnego
            zespołu. Czy nie zauważyłeś braku logiki w swoich postach? nie ważne o jakim
            zespole jest wątek-Wy i tak umieszczacie w nim szablonową pochwałę znanego Wam
            zespołu.
            Trochę luzu-jesteśmy dorośli (chyba;-) )
            Pozdrawiam:-)
    • Gość: siwy Re: Zespół godny polecenia IP: 193.111.145.* 13.12.06, 08:03
      Godny polecenia jest tylko zespół Forte Byłem na weselu jak grali super impreza
      też ich zamówiłem na swoje wesele namiary 501090513
      • Gość: io Re: Zespół godny polecenia IP: *.radom.pl 13.12.06, 10:23
        FORTE reklama weeeeeeeeeeee
        • Gość: przypadkiem Re: Zespół godny polecenia IP: *.pr.radom.net 13.12.06, 17:31
          Witam A ja polecam REFLEX gra super czterech facetow i od niedawna śpiewa z
          nimi fajna dziewczyna-naprawdę fajnie!!!!!!!!!

tel.0-606-370-272
    • Gość: Gość Ed Re: Zespół godny polecenia IP: *.tkdami.net 21.12.06, 22:01
      14.X.06 byłem na weselu w Domu Weselnym "Merit" grał doskonały zespół o
      nazwie "Art Show". Oto ich namiar 0504 607 057 lub 048 33 22 638
      • Gość: Gość-nigdy Hernik Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 23:50
        Jeśli dla Ciebie ED zepsół Art-show Sylwestra Hernika jest doskonały to coś
        masz z z Głową, uszami i oczami. Chyba ,że ED to sam wybitny Sylwester a wtedy
        to już inna sprawa.Wesołych Świąt i dobrego 2007 roku dla wszystkich!!!
    • Gość: aga Re: Zespół godny polecenia IP: *.tkdami.net 26.01.07, 22:25
      black&white polecam
    • Gość: gosciu Re: Zespół godny polecenia IP: *.cst.tpsa.pl 30.01.07, 14:54
      www.dzinos-band.webpark.pl
    • Gość: Karina Re: Zespół godny polecenia IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.07, 23:33
      GODNY POLECENIA ZESPół NA WESELE ??JAKBYM MIAłA POLECIć JAKIś ZESPół DOBRZE
      GRAJąćY TO POLECAM ZESPół DAKAR Z WARSZAWY NAPRAWDę REWELACJA
      www.zespol-dakar.blog.onet.pl
    • skysiejo Re: Zespół godny polecenia 03.08.07, 22:27
      Absolutnie godny polecenia zespół Muzykanci. Znajdź w google
      • Gość: gosc Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:48
        Godny polecenia przez kogo? Sam siebie polecaja. Podobnie jak Karina
        z "zespołu" Dakar co spamuje forum i w każdym watku wpycha reklamę
        tego żałosnego tworu. Dział reklamy jest gdzie indziej.
    • Gość: ali baba Re: Zespół godny polecenia IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.07, 13:27
      najlepszy zespół grał na naszym weselu goście tańczyli do 12 w południe dnia
      następnego śpiewali wszystkie polskie i zagraniczne przeboje poza tym byli
      bardzo tani a nazywa się "SIANIO" jeśli ktoś chce możemy podać tel.
      • Gość: anonim Re: Zespół godny polecenia IP: *.rad.vectranet.pl 20.08.07, 15:43
        Tylko Miksturał na kilku weselach w których brałem udział fantastycznie
        • Gość: anonim Re: Zespół godny polecenia IP: *.rad.vectranet.pl 20.08.07, 15:47
          chyba Mikstura, a wogóle to wokalista jest z zespołu Lustro, czasem
          pojawiającego się w TV Dami
          • Gość: aga Re: Zespół godny polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 21:08
            A ja bym nigdy nawet za darmo nie chciała
            Mixtury.Przereklamowany.Ale kwestia gustu.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka