Dodaj do ulubionych

Starostwo Powiatowe

07.12.06, 19:59
Czy może ktoś wie, co się dzieje w starostwie? Czy mamy już nowego (starego)
starostę?
Obserwuj wątek
    • wyborca99 Re: Starostwo Powiatowe 11.12.06, 11:34
      www.echodnia.eu/radomskie/?cat=10®=24&id=42040
      • wyborca99 Re: Starostwo Powiatowe 11.12.06, 12:00
        Nowe władze powiatu
        PRZYSUCHA. W Przysusze wybrano władze powiatu. Starostą został Marian
        Niemirski. Jego zastępcą wybrano Tomasza Matlakiewicza a członkiem zarządu –
        Leopolda Modrzeckiego.

Nowy starosta pracował już w poprzedniej kadencji, jako wicestarosta. Ma wyższe
        wykształcenie, pochodzi z Odrzywołu. Związany jest z Komitetem Samorządowo –
        Ludowym. Tomasz Matlakiewicz ma doświadczenie samorządowe w powiecie
        przysuskim. Był radnym podczas dwóch poprzednich kadencji. Ma 35 lat. Do
        zarządu powiatu wszedł także Leopold Modrzecki. Ma wyższe wykształcenie, z
        zawodu jest nauczycielem.

ECHO DNIA Data wydania: 11-12-2006
        • xyriusz Re: Starostwo Powiatowe 11.12.06, 14:57
          Gratulacje dla p. Mariana Niemirskiego na stanowisko starosty przysuskiego, toć
          przecież nasz ziomal. pozdro!
          • mocny.full46 Re: Starostwo Powiatowe 11.12.06, 15:24
            Nie przypominam sobie zeby pan Maryjan startował do Rady Powiatu.A został
            starostą jak to możliwe? Dlaczego tak jest? Moze mi to ktos wytłumaczyc?
            • x.proboszcz Do roboty panowie 11.12.06, 16:42
              Gratulacje!!

Wiem jak wiele osób Cie krytykuje i jak wiele osób jest przeciwko Tobie.. Mimo
              wszystko prosze się nie załamywać, jesteśmy z Tobą i mam nadzieje że nie
              zapomnisz o Odrzywole ;)

Dobrze się stało dla dobra współpracy pomiedzy jednostkami samorzadu
              terytorialnego, czyli gmina a powiat.

A nemne niech robi co robił wcześniej, bo na tym polega demokracja, ale w duchu
              POROZUMIENIA z innymi radnymi i władzą wykonawczą. Mam nadzieje że te 4 lata
              będą owocne i "ruszą" naszą miejscowość

Dopóki się konstruktywnie spieramy to możemy coś osiągnąć..

Pozdrowienia, dla wszystkich: tych z odrzywolskich koalicji i z opozycji.

ZACZNIJCIE DZIAŁAĆ PANOWIE
              • cyk899 Re: Do roboty panowie 11.12.06, 18:11
                Otóż to do roboty bo teraz jest najlepszy moment aby cos zrobic dla Odrzywołu.
                Potrzeba współpracy a nie "szczania sobie do kawy". Gratulacje dla Mariana! Nara!
                • heniek-z-gustku Re: Do roboty panowie 11.12.06, 18:35
                  Ciekawe co piszecie ale to tylko pobozne zyczenia i ten Maryjanek to tez tam
                  był w tym samym miejscu przez ostatnie 4 lata, a z tego powodu jakoś tak mi sie
                  zadaje, ale "powiatowego" to cos nie tak za bardzo. No może że wymieniali okna,
                  i to koniecznie na okna z firmy Maryjana, bo sa najlepsze ...uhahauhahaha.
                  siemka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka