lepperandrzej1 07.12.06, 19:59 Czy może ktoś wie, co się dzieje w starostwie? Czy mamy już nowego (starego) starostę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyborca99 Re: Starostwo Powiatowe 11.12.06, 11:34 www.echodnia.eu/radomskie/?cat=10®=24&id=42040 Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca99 Re: Starostwo Powiatowe 11.12.06, 12:00 Nowe władze powiatu PRZYSUCHA. W Przysusze wybrano władze powiatu. Starostą został Marian Niemirski. Jego zastępcą wybrano Tomasza Matlakiewicza a członkiem zarządu – Leopolda Modrzeckiego. Nowy starosta pracował już w poprzedniej kadencji, jako wicestarosta. Ma wyższe wykształcenie, pochodzi z Odrzywołu. Związany jest z Komitetem Samorządowo – Ludowym. Tomasz Matlakiewicz ma doświadczenie samorządowe w powiecie przysuskim. Był radnym podczas dwóch poprzednich kadencji. Ma 35 lat. Do zarządu powiatu wszedł także Leopold Modrzecki. Ma wyższe wykształcenie, z zawodu jest nauczycielem. ECHO DNIA Data wydania: 11-12-2006 Odpowiedz Link Zgłoś
xyriusz Re: Starostwo Powiatowe 11.12.06, 14:57 Gratulacje dla p. Mariana Niemirskiego na stanowisko starosty przysuskiego, toć przecież nasz ziomal. pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
mocny.full46 Re: Starostwo Powiatowe 11.12.06, 15:24 Nie przypominam sobie zeby pan Maryjan startował do Rady Powiatu.A został starostą jak to możliwe? Dlaczego tak jest? Moze mi to ktos wytłumaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
x.proboszcz Do roboty panowie 11.12.06, 16:42 Gratulacje!! Wiem jak wiele osób Cie krytykuje i jak wiele osób jest przeciwko Tobie.. Mimo wszystko prosze się nie załamywać, jesteśmy z Tobą i mam nadzieje że nie zapomnisz o Odrzywole ;) Dobrze się stało dla dobra współpracy pomiedzy jednostkami samorzadu terytorialnego, czyli gmina a powiat. A nemne niech robi co robił wcześniej, bo na tym polega demokracja, ale w duchu POROZUMIENIA z innymi radnymi i władzą wykonawczą. Mam nadzieje że te 4 lata będą owocne i "ruszą" naszą miejscowość Dopóki się konstruktywnie spieramy to możemy coś osiągnąć.. Pozdrowienia, dla wszystkich: tych z odrzywolskich koalicji i z opozycji. ZACZNIJCIE DZIAŁAĆ PANOWIE Odpowiedz Link Zgłoś
cyk899 Re: Do roboty panowie 11.12.06, 18:11 Otóż to do roboty bo teraz jest najlepszy moment aby cos zrobic dla Odrzywołu. Potrzeba współpracy a nie "szczania sobie do kawy". Gratulacje dla Mariana! Nara! Odpowiedz Link Zgłoś
heniek-z-gustku Re: Do roboty panowie 11.12.06, 18:35 Ciekawe co piszecie ale to tylko pobozne zyczenia i ten Maryjanek to tez tam był w tym samym miejscu przez ostatnie 4 lata, a z tego powodu jakoś tak mi sie zadaje, ale "powiatowego" to cos nie tak za bardzo. No może że wymieniali okna, i to koniecznie na okna z firmy Maryjana, bo sa najlepsze ...uhahauhahaha. siemka. Odpowiedz Link Zgłoś