14.12.06, 00:34
poszukuję selwestra z dj-em, nie z zespołem- ale nie z małolatami(pow. 30 lat),ani nie techno tylko dance albo klubowa muzyka- czy cos jest takiego w radomiu? ceny w restauracjach kosmiczne 350do 420zł- a co przysłauguje na parę? np.kawa lub herbata, 1l napoju,lamka szampana- może ktos coś doradzi -może jacys chętni do wspólnej zabawy-:-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: sylwester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 12:15
      Balaton przy Focha. 250 zl, DJ, muza stosownie do zyczen klientow.
      • Gość: ackeka Re: sylwester IP: 82.139.57.* 15.12.06, 18:42
        dzięki Gościu-próbowałem się dodzwonić bez skutku- info-restauracja przy Narutowicza odwołała sylwestra nie informując o tym zainteresowanych,wczoraj znajomy poszedł zapłacić całość i dowiedział sie że impreza odwołana -to się nazywa dbać o klienta
    • ewelina150907 Re: sylwester 20.12.06, 10:23
      Powiem tak nigdy nie znjdziesz sylwestra gdzie będą osoby tylko powyzej 30 lat
      bo osoby organizujące sylwestra nie maja ograniczeń wiekowych ja osobiscie idę
      na sale do Małęczyna ul. Lubelska 70 chyba taki adres nie jestem do końca pewna
      Sala jest piękna ,a pani która organizuje sylwestra twierdzi ze cena jaką ona
      proponuje(290 zł powyzej 4 par 270zł ) sprawia ,ze nie przychodzi młodziez
      ponizej 24 roku zycia bo osoby takie pojda tam gdzie bedzie za 200zł. Z tego co
      zdąrzylam się zorientowac pani sylwestra robi po raz 5 czy 6 wic myśle ze ma
      jakies pojecie i z tego co mówi to mam wrazenie,że wie jak zorganizowac taki
      bal sylwestrowy. Będą tam rowniez osoby około 40 lat, więc jak zawsze na tego
      typu impreazach średnia wieku zróżnicowana. Jest 5 dań gorących, szampan w
      cenie przystawki napoje, myśle ze jakies ciasto i co bardzo ważne ochrona lub
      wrazie czego patrol interwencyjny. Jeśli jesteś zainteresowany możesz zadzwonic
      i zapytać o to co Cię interesuje podaje numer do tej pani nie jestem pwena ,ale
      chyba ma na imię Dagmara 608487188 życze powodzenia w szukaniu pozdrawiam
    • ewelina150907 Re: sylwester 20.12.06, 10:25
      Przepraszam zapomnialam dodać ze nie wiem czy tam bedzie orkiestra czy dj
      • Gość: BAW SIĘ Z NAMI OK Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 15:13
        My bawimy sie w super miejscu w Restauracjach" CYGANERIA" w Radomiu i na trzech
        salach w Skaryszewie .
        Jest dojazd i rózne ceny już od 125 żł dso 250 zł.
        No i gorzałka i to żarełko super.
        Dojazd nawet autokarami lub spanko na miejscu w nowym hotelu.
        Otwórz tę stroneę tak jak my to zrobiliśmy i zobaczysz super ofertę
        SYLLLLLLLLLWESTROWĄĄĄĄĄĄ dla WAS i Waszej kieszeni!!! OKKKKKKI
        • Gość: www.CYGANERIA Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 15:16
          Zapomniałam napisć WAM www.Cyganeria i za tp przepraszam.Miłego sylwka i dio
          zobaczenia.
          www.targi.rma.pl/
    • Gość: sylwek Re: sylwester IP: *.134.unknown.vectranet.pl 25.12.06, 19:41
      Polecam Czekolade w Teatrze Powszechnym na I piętrze.
      Jest:
      - dj (muzyka na życzenie)
      - 4 dania gorące
      - dużo przystawek
      - napoje bez ograniczeń
      - alkohol + szampan
      i wiele innych

Wiecej informacji można zdobyć pod numerem telefonu 048 3845331
    • Gość: ewelina Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 20:11
      sylwek pobudka!!!!!!! w czekoladzie juz dawno nie ma miejsc
      • Gość: gosc Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 17:52
        informacje z BALATONU mialem po osobistej wizycie w lokalu. ale pewnie teraz
        jest juz po herbacie :)
        • Gość: M Re: Sylwester przy dju w Teatralnej. IP: *.tkdami.net 26.12.06, 22:51
          • Gość: M Re: Sylwester przy dju w Teatralnej. IP: *.tkdami.net 26.12.06, 22:52
            Proponuję w Teatralnej. Tam będą ludzie w tym właśnie wieku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka