Dodaj do ulubionych

SALSA w Radomiu

01.01.07, 15:06
gdzie w Radomiu można uczyć się tańczyć salsy??
Obserwuj wątek
    • Gość: chenoa Re: SALSA w Radomiu IP: *.com 01.01.07, 17:39
      Chyba najbliżej do Warszawy, jeżeli oczywiście chcesz się uczyć tylko i
      wyłącznie salsy z profesjonalistami zajmującymi się tym właśnie tańcem. Suerte!
      • Gość: abbabb Re: SALSA w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 22:13
        Fabryka Tańca Idol
        • Gość: miećka Re: SALSA w Radomiu IP: *.158.udn.pl 02.01.07, 09:00
          Taaaaaaa Fabryka Tańca Idol, nie rozśmieszaj mnie. Moja córka tam chodziła,
          nazbierali dzieciaków, wyciągają kupe kasy, a interesuje ich tylko jakub i
          oliwia i jedna grupa, która zbiera pochwały, wszyscy inni płacą na nich i są
          tylko tłem, dla których właściciele jakoś nie za bardzo mają czas. Strata kasy.
          • zoelka Re: SALSA w Radomiu 02.01.07, 12:43
            Włsnie o tym samym myslałam . Nie zalezy mi zeby wystepowac ale sobie potanczyc zamiast areobiku. Ale pewnie w tym naszym grajdole nic nie ma...
            • Gość: joasia292 Re: SALSA w Radomiu IP: *.tkdami.net 02.01.07, 16:16
              ja też chcę tylko potanczyc tak dla przyjemnosci...może jeszcze ktoś prześle
              jakieś informacje?
              • Gość: dlugislon Re: SALSA w Radomiu IP: *.12.radom.pilicka.pl 02.01.07, 19:27
                w fitnessparku nachrobrego sa zajecia taneczna latino i bolywood
                • Gość: abbabb Re: SALSA w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:52
                  bądż co bądź idol zdobywa wiele nagród i osiąga sukcesy ich formacja. oby tak
                  dalej... :)
                  • Gość: marta Re: SALSA w Radomiu IP: 82.139.52.* 03.01.07, 15:19
                    Fintesspark na chrobrego,wtorerk i czwartek o 18:)
                    • Gość: ins Re: SALSA w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 12:34
                      a właśnie, co myślicie o tym fitness parku ? jak wyglądają zajęcia ?
                      instruktorzy są wykwalifikowani, profesjonalni ? jaki poziom ?
        • siqboy Re: SALSA w Radomiu 07.01.07, 12:53
          Moze Capoeira tam jest czasami nauka Salsy. Pozdrowienia dla FICAG

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka