Dodaj do ulubionych

Labolatoria radomskie

03.01.07, 09:01
Które labolatorium najlepsze w radomiu? pytam ponieważ dotychczas sądziłam że
na Józefowie przy szpitalu musi być solidne i srodze się myliłam ,aż trzy
razy Panie się myliły -to zrobiły krew bez rozmazu,to im coś niby rosło ale
nie wyrosło, to znów krew bez OB pomimo ,że jak wół miały na zleceniu.O
zgrozo wszędzie musi być żle?
Obserwuj wątek
    • phodopus Re: Labolatoria radomskie 03.01.07, 10:26
      Polecam lab pani Bałdys na Miłej (w 10 piętrowym bloku na rogu Miłej i Struga,
      wejście od strony zachodniej w pobliżu Biedronki). Byłem tam parę razy, moje
      dzieci też i nie mam żadnych zastrzeżeń :)
      • Gość: mimi Re: Labolatoria radomskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 14:10
        tyle ze na struga obsluga jak za czasow komunistycznych... Medica na
        Slowackiego jest niezla dwie ciaze tam sie badalam.
      • Gość: kobieta Re: Labolatoria radomskie IP: *.jjs.pl 03.01.07, 17:50
        niestety o laboratorium pani Bladys nie moge powiedziec dobrego slowa. Zawsze
        wykonywalam tam badania dla siebie i swoej rodziny,Wyniki byly dobre, wiec
        zastrzezen nie mialam.... do czasu...ostatnio wykonalam corce morfologie, ktra
        wyszla krytycznie! Na konsultacje do lekarza i ta powiedziala ze jest fatalnie,
        ze wyglada to jak bialaczka,ale obraz kliniczny nie ma sie nijak do tego
        badania,tzn dziecko zbyt dobrze sie czulo zeby cokolwiek
        podejrzewac.Powtorzylismy badanie w kilku innych laboratoriach i co?/Okazalo sie
        ze morfologia byla prawidlowa!Au Pani Baldys wyszedl koszmarnu rozmaz,wiec nie
        rozumiem, jesli wychodzi bardz zle jakies badanie, to powinno byc ono obejrzane
        pod kontrola wzroku(pod mikroskowpem)dla potwierdzenia, a nie tylko wwszystko
        komputerowo...Pisalam ze nigdy nie mialam watpliwosci :bo badania byly
        prawidlowe i nie powtarzalismy nigdy w innym laboratorium,ale teraz smiem w to
        watpic. Wiec zdecydowanie odradzam
        • Gość: nitka Re: Labolatoria radomskie IP: *.00a.radom.pilicka.pl 03.01.07, 21:55
          Ja robiłam wymaz na bakterie najpierw na Tochtermana. Na wynik musiałam czekać
          kilka dni (nie wyszedł dobry). Później zrobiłam drugi raz na Struga, i byłam
          bardzo zdziwiona ponieważ wynik był na drugi dzień! - poprawny. Nie moja
          dziedzina, ale zawsze myślałam, że bakterie trzeba wyhodować. I że to trwa. Ale
          być może się mylę. Muszę zrobić jeszcze raz tylko nie wiem gdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka