qveyt 26.01.07, 22:06 www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070126/AKTUALNOSCI/70126035&SearchID=73270279026003 Czyżby nieodwołalny koniec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klik Re: Ś/P Radomiak Radom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 22:36 cale lata pracy "niby zarzadow" na to pracowaly ! Mam nadzieje ze ktos ich rozliczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Ś/P Radomiak Radom? IP: *.135.unknown.vectranet.pl 27.01.07, 00:06 Co na to zieloni kibice? Zczerwienieli z żalu? Była, będzie JEST Broń Radom RKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wre Re: Ś/P Radomiak Radom? IP: *.tkdami.net 27.01.07, 09:36 a co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Radomiak Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 09:45 bron to jest klub bez tradycji bez kibicow bez stadionu W RADOMIU JEST TYLK RADOMIAK MIESZKAM PRWIE NA PLANTACH PRZEZ PRAWIE 30 LAT NIE WIEM CZY WIDZIALEM 10 KIBCOW BRONI W SZALIKACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomiak Radomiak Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 09:47 RADOMIAK BYLJEST I BEDZIE BO RADOMIAK TO MY KIBICE CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: Radomiak Radom IP: *.algo.radman.pl 27.01.07, 12:13 No niestety mam dla ciebie przykra wiadomość RADOMIAK-padł ALBO PADNIE W PRZECIĄGU 2 TYG. MAX, kasy nie ma i nie będzie, ale jest inna możliwość - każdy z kibiców Radomiaka powinien wpłacić po 250 zł na konto NOWEGO klubu ...nr konta nie znany niech ktoś się tym zajmie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Radomiak Radom IP: *.135.unknown.vectranet.pl 27.01.07, 13:32 Niewielu wyrzuci w błoto swoje pieniądze wiedząc że już nie ma ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Ś/P Radomiak Radom? IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.07, 14:13 jeżeli ma upaść to prokurator musi posadzić złodzieji którzy do tego dopuścili !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Ś/P Radomiak Radom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 14:20 Gów.o prawda. Sparing nie odbyl się wyłącznie ze względu na brak przygotowanego placu do gry. Informacja o buncie piłkarzy jest wyssana z palca!!! Temu miastu gratulujemy tak znakomitego rynku medialnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Ś/P Radomiak Radom? IP: *.135.unknown.vectranet.pl 27.01.07, 14:42 www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070124/SPORT01/70123081&SearchID=73270352471302 Coś słabo poinformowany jesteś. Czy wypowiedź Terleckiego też jest wyssana z palca? Pewnie mu wyssałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yr Re: Ś/P Radomiak Radom? IP: *.tkdami.net 27.01.07, 16:25 no to jak? ssałąes mu? Odpowiedz Link Zgłoś
gregor13 Re: Radomiak Radom 27.01.07, 16:44 Zorro, a może wpłacisz co nieco na konto? Nr znajdziesz na www.radomiak.info, parę wpłat już jest (m.in. moja). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Radomiak Radom IP: *.135.unknown.vectranet.pl 27.01.07, 18:21 Parę??? Para to jest DWA! Czyżby aż tylu wiernych kibiców miał "pupilek" miasta? To na wypłatę dla Terleckiego nie starczy a co z resztą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Radom Re: Radomiak Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 20:02 A Ty nadal lansujesz się na necie... Nowy Radomiak zacznie od sierpnia w V lidze...i mam nadzieję, że na derbach to też będziesz taki wyszczekany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Do Zielony Radom IP: *.135.unknown.vectranet.pl 28.01.07, 12:11 Od 1979 roku szczekam na derbach a czasem nawet gryzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Radom Re: Do Zielony Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 12:28 To świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Do Zielony Radom IP: *.135.unknown.vectranet.pl 28.01.07, 12:47 Zabrakło słów dzieciaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Radom Re: Do Zielony Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 13:18 Hahaha dzieciaku, haahaha. ponapinaj się dalej na necie - ja już czekam na te derby...pewnie takie same jak w 2003 roku. a z drugiej strony nie ma co pisać o Broni to w każdym temacie o Radomiaku się wypowiadasz, cieszy mnie Twoje zainteresowanie zgredzie, hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Do Zielony Radom IP: *.135.unknown.vectranet.pl 28.01.07, 13:27 Napisz mi swój adres i wtedy się ponapinaj cwaniaczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Radom Re: Do Zielony Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:25 Joł....chcesz mój adres...ale Wy w internecie odważni jesteście. a na mailach piszecie do nas, że jak znowu Wam wjedziemy na mecz to na psy nas podacie...więc się nie ośmieszaj bo pewnie Ty to piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Do Zielony Radom IP: *.135.unknown.vectranet.pl 28.01.07, 22:09 Ale ubaw... Skąd ty bierzesz takie teksty? Teraz takich w szkole uczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Radom Re: Do Zielony Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 17:37 Tak... same się maila płaczliwe biorą... no cóż to Wam pozostaje net!! Dalej się napinaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Do: Gregor13 IP: *.135.unknown.vectranet.pl 27.01.07, 18:23 gregor13 napisał: > Zorro, a może wpłacisz co nieco na konto? Nr znajdziesz na www.radomiak.info, > parę wpłat już jest (m.in. moja). Rzuciłeś 10 zeta na tacę? Szkoda że tak mało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAA... Re: stało sie - juz po Radomiaku IP: *.133.unknown.vectranet.pl 27.01.07, 19:06 nic sie nie stalo Radomiak, nic sie nie stalo < _ to slynne zawolanie kibicow Radomiaka niestety odmienilo sie na : - juz sie stalo i nikt tego upadku klubu Radomiaka nie odwroci, chyba ze stanie sie cud, ale ja w cuda nie wierze, zreszta przepowiadalem upadek tej druzyny od dawna , gdyz ten klub byl sztucznie nadmuchiwany przez elity polityczne miasta i sluzyl wylaczne do robienia karier prezydentom i poslom z tego regionu - kilka tysiecy naiwnych kibicow dalo sie zwyczajnie zmanipulowac - to przykre ale niestety prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor13 Re: stało sie - juz po Radomiaku IP: *.136.unknown.vectranet.pl 27.01.07, 20:01 No właśnie radomianinie, parę, bo takich mamy w Radomiu "kibiców". Każdy tylko umie krzyczeć i narzekać i dawać rady... No a Ty kibol, widać, jaki z Ciebie "kibol". Nie będę się tłumaczył ile dałem i dlaczego tyle, ale jakby znalazło się tysiąc kibiców, którzy by dali po 10 czy 20 zł, uzbierało by się trochę kasy dla chłopaków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: stało sie - juz po Radomiaku IP: *.135.unknown.vectranet.pl 28.01.07, 12:25 Ja się nie wstydzę pomimo "dziwnych" postów niektórych od ponad ćwierć wieku kibicuję Broni na dobre i złe, czy się to komuś podoba czy nie i w tej chwili się autentycznie cieszę i skaczę z radości! Cieszę się i z góry patrzę w oczy wszystkim tym którzy na przestrzeni ostatniego ćwierć wieku pluli o obrażali mnie i mój klub zastanawiając się jak można byś kibicem drużyny piątoligowej. Teraz zobaczą jak to jest kibicować Radomiaczkowi w klasie A, nie wspominając o tym że z całej "rzeszy" kibiców pozostanie garstka tych najwierniejszych i tylko tych należy szanować reszta to tylko zgraja pętaków bez znaczenia. Nareszcie moje na wierzchu!!! Ten się śmieje kto się śmieje ostatni! II liga w Radomiu, I liga w Radomiu oczywiście ale nie z Radomiakiem!!! BYŁA BĘDZIE JEST BROŃ RADOM RKS!!! Gość portalu: gregor13 napisał(a): jakby znalazło się tysiąc kibiców, którzy by dali po 10 czy > 20 zł, uzbierało by się trochę kasy dla chłopaków... Sęk w tym że jak wyżej zaznaczyłem Radomiak nie ma tysiąca kibiców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Radom Re: stało sie - juz po Radomiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 13:21 Ty jednak nie tylko jesteś netowym lanserem ... ale także Kubuś Fatalista z Ciebie... Nas nie ma 1000? Ilu Was było na Waszych obiektach w 2003 roku na derbach i w lutym 2006 na turnieju halowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: stało sie - juz po Radomiaku IP: *.135.unknown.vectranet.pl 28.01.07, 13:29 To niech wpłaci ten 1000 kasę na utrzymanie klubu. Po co chapiesz japą jak sam wiesz że to nierealne. Wpłaciłoby może z 50 do 100 osób a reszta ma w dupie szmaciarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!! Radomiak Radom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 14:33 - BRON - CO - TY WIESZ CO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Radomiak Radom? IP: *.135.unknown.vectranet.pl 28.01.07, 16:44 Broń? Wiem! Jedyny klub w Radomiu! Moja jedyna miłość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z dziennika Grabarze Polskiej Piłki IP: 82.139.48.* 29.01.07, 00:53 Oni niosą zgubę polskiej piłce: Michał Listkiewicz - prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej Najgorszy prezes w 86-letniej historii PZPN. Na jego oczach korupcja zżarła naszą piłkę. Nie chciał się zająć tym problemem. Był zbyt pochłonięty robieniem interesów i trzymaniem się posady. Do dzisiaj udaje, że polski futbol ma się świetnie, a 67 zatrzymanych w aferze korupcyjnej, to tylko "pojedyncze czarne owce". Mówiąc o interesie polskiej piłki ma na myśli wyłącznie siebie. Stefan Antkowiak - prezes Wielkopolskiego Związku Piłki Nożnej Nieudolny szef WZPN. W jego regionie prokuratura wrocławska zatrzymała dotychczas najwięcej sędziów piłkarskich i działaczy sędziowskich. Ale on nic sobie z tego nie robi, wyznaczając do weryfikacji pozostałych arbitrów... skompromitowanego szefa sędziów z Wielkopolski Krzysztofa Perka. Największy, obok Eugeniusza Nowaka z Kujawsko-Pomorskiego ZPN, "beton" polskiej piłki. Zasłużony członek byłej PZPR. Henryk Apostel - były wiceprezes Polskiego Związku Piłki Nożnej Były selekcjoner reprezentacji Polski. Od pół roku na emeryturze. Będąc jednym z najbliższych ludzi Listkiewicza, wyjątkowo nieudolnie zajmował się kadrą. Jeździł na jej zgrupowania tylko po to, by grać w szachy i karty. Za ten "wysiłek" dostawał, bagatela, 10 tysięcy złotych netto miesicznej pensji. Jako zaufany Listkiewicza mógł jeszcze liczyć na dodatkowe premie. Andrzej Bińkowski - członek zarządu Polskiego Związku Piłki Nożnej Karierę zrobił w czasach "komuny". Nigdzie się nie sprawdzał, więc wrzucono go do sportu - jako działacza Stali Mielec. W PZPN przetrwał dzięki skostniałym układom. W trakcie obrad nie zarządu zawsze głosował jak przykazał mu Listkiewicz. Za to miał na ciepłą posadkę we władzach PZPN. Jan Bednarek - prezes Zachodniopomorskiego Związku Piłki Nożnej Poseł "Samoobrony", który wszedł do Sejmu RP dzięki zaledwie kilkuset głosom. Kiedy przyjeżdża do Warszawy, udaje zwolennika reform w PZPN. W Szczecinie znany jest natomiast jako karierowicz, zdecydowanie popierający Listkiewicza i obecny układ w związku. Bliski kolega aresztowanego herszta piłkarskiej mafii Ryszarda F. Jako prezes dawnego Koszalińskiego ZPN, pomógł "Fryzjerowi" kupić apartament w Kołobrzegu po okazyjnej cenie. Stanisław Bobkiewicz - członek prezydium zarządu Polskiego Związku Piłki Nożnej Tajemnicza postać z Ostrowca Świętokrzyskiego. Najbardziej zaufany człowiek Listkiewicza od robienia przeróżnych interesów w Świętokrzyskiem. Biegli specjaliści od inwestycji do dziś zastanawiają się, w jaki sposób zbilansowano pieniądze pochodzące z dotacji UEFA na budowę nowego stadionu KSZO Ostrowiec. Bobkiewicz tak dobrze wywiązywał się z powierzanych mu zadań, że w nagrodę otrzymał miejsce w prezydium zarządu PZPN. Rudolf Bugdoł - członek prezydium zarządu Polskiego Związku Piłki Nożnej Szef Śląskiego ZPN. Poczciwy, ale funkcja prezesa tak dużego okręgu piłkarskiego jest dla niego spełnieniem najskrytszych marzeń. Kiedy aresztowano Mariana D. (szefa sędziów Śląskiego ZPN), pan Rudolf zdziwił się, jakby na stadionie Ruchu Chorzów nagle dostrzegł UFO. Jan Bzowy - prezes Okręgowego Związku Piłki Nożnej w Częstochowie Nawet najtęższym głowom od historii polskiego futbolu postać niemal nieznana. W piłce działa od ponad trzydziestu lat. Od ośmiu lat jest honorowym członkiem PZPN. Tak bardzo przejął się tą rolą, że ostatnio jako jeden z pierwszych krytykuje decyzje ministra sportu Tomasza Lipca. Towarzysz Bzowy swoje już w piłce ugrał. Dzisiaj już tylko potrafi przyklaskiwać Listkiewiczowi. Witold Dawidowski - prezes Podlaskiego Związku Piłki Nożnej Autor słynnego zawołania biesiadnego na cześć Listkiewicza: "Mi-chał! Mi- chał!!!". Tymi słowy wzbudzał aplauz na zjazdach PZPN i przy suto zastawionym stole. Nie potrafił upilnować własnej księgowej, która wyprowadziła z jego związku aż sto piętnaście tysięcy złotych. Zdzisław Drobniewski - członek zarządu Polskiego Związku Piłki Nożnej Były prezes GKS Bełchatów i główny kadrowiec tamtejszej kopalni. Dzisiaj członek Rady Nadzorczej bełchatowskiego klubu. Delegacje do Warszawy i bywanie na tamtejszych piłkarskich salonach dowartościowują go i pozwalają pooddychać wielkomiejskim powietrzem. Najczęściej zgadza się z polityką Listkiewicza. Czasem wygłasza własną opinię, by po chwili ponownie zająć oficjalne stanowisko zarządu. Jerzy Engel - wiceprezes Polskiego Związku Piłki Nożnej ds. szkolenia Były selekcjoner biało-czerwonych, który od kilku miesięcy chce być prezesem PZPN. Ostatnio lubi często podróżować po kraju, robiąc sobie kampanię wyborczą. Jedyną silną stroną Engela jest kwiecisty język. Uwielbia opowiadać o reformie piłki młodzieżowej. Znalazł nawet cudowne lekarstwo na jej uzdrowienie. Użył prostego argumentu: "Wystarczy 15 miliardów złotych". Kazimierz Fiedorowicz - członek zarządu Polskiego Związku Piłki Nożnej Z dużym powodzeniem łączył funkcję prezesa Warmińsko-Mazurskiego ZPN z pracą w zarządzie PZPN oraz kwalifikowaniem sędziów I i II ligi. Prezes Polmozbytu w Olsztynie, specjalizującego się w sprzedaży samochodów marki Skoda, coraz bardziej popularnych w kierowniczych gremiach PZPN. Tymi czeskimi samochodami jeżdżą Listkiewicz i jego starszy syn Tomasz. Dariusz Łuszczyna, Przemysław Rudzki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Grabarze Polskiej Piłki IP: *.135.unknown.vectranet.pl 29.01.07, 11:48 Teraz jeszcze rozwiń temat dopisując w jaki sposób każdy z tych panów miał bezpośredni wpływ na upadek Radomiaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gela Re: Grabarze Polskiej Piłki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 14:08 napewno Engel pośrednio bo pomógł młodemu ustawić druzynę na baraże tym samym weszlismy do II ligi co zwabiło do naszego klubu różnej maści dobroczyńców...itp Odpowiedz Link Zgłoś
qveyt Re: Grabarze Polskiej Piłki 29.01.07, 20:43 Gość portalu: gela napisał(a): > napewno Engel pośrednio bo pomógł młodemu ustawić druzynę > na baraże tym samym weszlismy do II ligi co zwabiło do naszego klubu > różnej maści dobroczyńców...itp Po raz pierwszy czytam taką głupotę że awans do II ligi przyczynił się do upadku klubu... Wobec powyższego myślenia trzeba było nie awansować i okupować III i IV ligę a klub istniał by dalej, czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gela Re: Grabarze Polskiej Piłki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:03 to tak samo jak z legia gdy leciała z I ligi tylko romanowski zaryzykował własną kasę, lecz gdy awansował do ligi mistrzów zaraz znalazł sie z tuzin generałów do podziału zysków aż facet się obraził i odszedł, niestety sukces ma wielu ojców i radomiak trafił na takie pijawki po awansie, to nie brzmi normalnie ale niestety tak to wygląda, później zycie ponad stan przy broniszewskim choć wtedy na mecze chodziło po 6-8 tys płacących po 15 zł kiboli. do tego masa małych sponsorów, nagle sie okazało że z tego okresu mamy zaległości płatnicze względem wszystkich, oprócz działaczy tyle na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Ś/P Radomiak Radom? IP: *.135.unknown.vectranet.pl 29.01.07, 23:08 O mój Radomiaczku zielony psie inni cie je..li do buzi dawali przyłączę się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qveyt Re: Ś/P Radomiak Radom? 29.01.07, 23:32 miasta.gazeta.pl/radom/1,35220,3883291.html I miałem rację! To koniec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brx77 Re: Ś/P Radomiak Radom? IP: *.138.unknown.vectranet.pl 30.01.07, 15:12 A moze tak przeczytalbys caly tekst ze zrozumieniem? Radomiak nigdy nie upadnie dopoki zyje ja i wielu mi podobnych kibicow. Piszac ze nie zyje to tak jakbyscie uwazali ze Polska zginela kiedy nie bylo jej na mapie. Wstydziulibyscie sie. Zal mi was. A ty Broniarzu widocznie nie jestes "normalnym" kibicem. Cala Polska nam wspolczuje i zyczy wszystkiego najlepszego ale oczywiscie kompleksy i zawisc wygraly z twoim rozumem. Ja nigdy nie plulem na Bron z powodu grania w V lidze tylko poprostu nie lubie tego klubu. Ale szacunek mam dla tych ktorzy nadal mu kibicuja bo to naprawde powazny sprawdzian dla kazdego fana. Od ponad 20 lat chodze na Radomiaka i nie ja jeden, wiec gwarantuje ci ze Radomiak ma 1000 kibicow! Prawda jest jednak taka ze jak cale miasto sa oni w wiekszosci biedni. Poza tym jak szary "pan Stasiek" ma przekazac pieniazki dla klubu jezeli nie ma internetu a glownie z niego mozna dowiedziec sie o akcji pomocy. To tyle. Dla zainteresowanych: Nazwa rachunku : eKONTO - Pomoc dla Radomiaka Numer rachunku : 69 1140 2004 0000 3702 4504 7356 RKS RADOMIAK RADOM 1910 4EVER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomskipatriota Re: Ś/P Radomiak Radom? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.02.07, 13:31 Brx77 masz rację. Najwięcej do powiedzenia w sprawie Radomiaka mają ... broniarze i jadarowcy. Do RAA, proponuję chłopcze ochłoń trochę bo jak na razie masz 5 przegranych meczyków i niedługo pan kupidura spadnie z hukiem z PLS a co wtedy???? Do radomianin, tobie też kubeł zimnej wody. Radomiaka kibiców będzie więcej w C klasie niż was w I lidze. A na derby z przyjemnością pójdę na wasz sektor który oddacie bez walki, zresztą jak zwykle strach ma wielkie oczy. Radomiak nigdy nie zginie. Co do grabarzy Radomiaka to pierwszego powieszę pana Banasiewicza i jego świtę. Karierowicz i złodziej chciał robić kampanię naszym kosztem. P.S. A co do tekstu był będzie jest Broń Radom RKS to chyba wkradła się literówka, powinno być Broń Radom RGKS?? :-) 3maj się Radomiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Ś/P Radomiak Radom? IP: *.135.unknown.vectranet.pl 01.02.07, 22:43 Żadnych literówek, ty chyba żyjesz jeszcze w minionej epoce razem ze swoim Radomiakiem... Więc... Czas wyginąć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Radom Re: Ś/P Radomiak Radom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 06:38 W innej epoce to Ty żyjesz...dawno wyginęliście jak mamuty....kilku zeszło do podziemia i istniejecie tylko na nacie mając po kilkadziesiąt nikcków. Żeby się dowartościować wpisujesz się w każdym temacie o Wielkim Radomiaczku...niestety wpisujesz bzdury... Ale pisz bo to Ci pozostało BYŁ BĘDZIE JEST RADOMIAK RKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomskipatriota Radomiak Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:10 Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zex Re: Ś/P Radomiak Radom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:25 [`] . Oby wszyscy byli działacze Radomiaka smarzyli sie w piekle !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j <a href="http://www.radomiak.info/nowy/fullnews.php?id=12" target= IP: 195.212.143.* 21.02.07, 09:13 www.radomiak.info/nowy/fullnews.php?id=12 Odpowiedz Link Zgłoś