Dodaj do ulubionych

Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor!!!!

20.02.07, 21:10
Na BIP www.radom.pl podano 5 kandydatów na szefa MOSiR czyli dawnych obiektów
Broni.Wśród kandydatów są były skarbnik Wspólnoty Samorządowej Wojciech
Ścibor,o którym tu na forum było sporo (wpiszcie to nazwisko w różnych
przypadkach w wyszukiwarkę,to zobaczycie co potrafi).Przypominam,że Ścibor to
kumpel wicepreyzdenta Fałka i niedawny działacz Radomiaka i jeśli dziwnym
trafem wygra ten konkurs to kolesiostwo będzie jawne.Jest też inny kumpel
Fałka były dyrektor MOSiR Ryszard Pisarek,który tak naraził się kiedyś nam
kibicomi niszczył Broń,że jego nominacja byłaby jeszcze większą
tragedią.Apelujemy do pana prezydenta Kosztowniaka oraz do radnych związanych
z Bronią Wójcika (PiS) i Karasia (SLD),aby nie dopuścili na to ważne
stanowisko takich nieudaczników.Dwóch z trzech pozostałych kandydatów nie
znam,ale tak naprawdę to kompetentną osobą,która świetnie (w przeciwieństwie
do innego kandydata od garniturów) radzi sobie w działalności gospodarczej i
byłaby świetnym gospodarzem jest Piotr Kalinkowski,w przeszłości świetny
badmintonista AZS i człowiek,który pół życia spędził na naszych ukochanych
Plantach.Juz dziś niech wszyscy Broniarze protestują przeciw wyborowi
nieudaczników i kolesiów Fałka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: nie kibol Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.cs.upt.ro 20.02.07, 21:20
      faktycznie Ś i P to Broń byłaby świętej pamięci. I nie daj Boże, aby faałek
      którego zrobił zastępcą.........
      • Gość: antybroniarz Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: 212.2.100.* 20.02.07, 22:49
        Zapomnieliście dodać, że Piotr Kalinkowski jest wiceprezesem Broni, więc jeśli
        mowa o kolesiostwie to właśnie dokładnie go uprawiacie.
        • Gość: bronka Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: 82.139.48.* 20.02.07, 23:19
          Tylko Pisarek, ten drugi to najwyżej może krawaty sprzedawać.
    • kibic_radomiaka Tylko Pisarek albo Ścibor 20.02.07, 23:42
      Te rozmowy to o d.pę potłuc.Klepacki to koleś Wójcicka, ale i tak zostanie
      Kalinkowski.Warto byłoby poinformować Kaczyńskiego,że komuchy powoływani są na
      takie stanowiska.Kalinkowski to jest wspólnik Piechowicza(Auto Cortes)i jeszcze
      mu mało? Bycie wątpliwym babingtonistą to jeszcze nie wszystko.Widzę,że tylko
      w ten sposób można kupić głosy SLD (Karasia i Pszczoły).Te same metody co
      Marcinkowskiego.Zatrudnimy waszych towarzyszy a wy zagłosujecie jak należy.To
      się nazywa samorządność.Ja bym wolał,żeby przyszedł jakiś porządny prawicowy
      gość,który weźmie za mordy Broniarzy i ich lewe umowy za bezpłatne korzystanie z
      nowoczesnego boiska gdzie inni muszą słono za to płacić.
    • kibic_radomiaka Na złość fra.om z Broni tylko Pisarek lub Ścibor! 20.02.07, 23:49
      Je.ać Broniarzy fajańsiarzy z V ligi!Oddajcie boisko Radomiaczkowi.
      • broniarz1926 Re:Radomiaka to już nie ma! 21.02.07, 00:34
        Radomiaczka to już nie ma.Jakby taki szmal poszedł na Broń co na Radomiaka to
        ta byłaby już w 1 lidze.Ale i tak Broń nie ma złotowki długu,a Radomiak is
        over.Jeśli Kalinkowski zostałby prezesem to z kim byłoby kumoterstwo?Jak
        napisałem facet jest doskonałym managerem i się sprawdził w biznesie,a teraz
        daje prywatną kasę na klub.Jakie więc to byłoby kumoterstwo?Ze stowarzyszeniem
        kibiców RKS Broń w skład którego wchodzą ludzie o różnych poglądach,a wielu z
        nas głosowało na PiS?My nie chcemy kupować niczyich głosów,ale skoro w Radzie
        jest dwóch radnych związanych kiedyś z Bronią (Wójcik i Karaś) to powinni nam
        pomóc.W mieście jest nie tylko sam Radomiak,a obiekty przy ul.Narutowicza byly
        własnością Łucznika i miasto ma je przez przypadek.I dodam jeszcze,że większość
        nas Broniarzy,choć oczywiście nie wszyscy,popierała kandydaturę pana Andrzeja
        Kosztowniaka na prezydenta miasta i wierzymy,że nie dopuści on do kolesiostwa i
        mianowania ludzi pana Fałka na szefa MOSiR.A ten co tak nadaje na Piotra
        Kalinkowskiego to pewnie jakiś koleś albo pana Fałka albo pana Ścibora.
        PRAWDZIWY MANAGER SZEFEM MOSiR!JEŚLI NIE TO PROTESTUJMY!!!!
        • broniarz1926 Re:Radomiaka to już nie ma! 21.02.07, 00:42
          A takie pisanie,że Piechowicz czy Kalinkowski są komuchami jest po to,aby
          zniechęcić pana prezydenta do nich.Z tego co wiem żaden nie należy do żadnej
          partii,a dla dobra Broni są skłonni zawrzeć kompromis z każdym!
    • kibic_radomiaka Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor 21.02.07, 08:40
      Wójcik jest broniarzem?To wiele wyjaśnia.A całe Ustronie to najwierniejsi kibice
      Radomiaczka i głosowali właśnie na niego.Szkoda.Trzeba będzie to
      zapamiętać.Brona na pole a nie grać na podgrzewanej murawie za frajer.I nie mów,
      że tamci z Cortesu nie są czerwonymi skoro weszli w kłębowisko czerwonych
      towarzyszy trzymających broniarzy z X ligi hahaha.Kosztrowniak czy ty tego nie
      widzisz?Piechowicz jest prezesem Broni a jego wspólnik od interesów będzie
      dyrektorem obiektów na których gra i trenuje broń nie płacąc ani grosza.Teraz
      już wyjaśnia się twoja niechęć do Radomiaczka.
    • Gość: ELIDEL Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: 80.249.4.* 21.02.07, 08:41
      Dyrektor-Kalinkowski,zastępca Ścibor.Tak pewnie będzie.
      • Gość: obserwator [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 09:15
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: kibic sportu Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: 82.139.33.* 21.02.07, 10:09
          do obserwatora:masz przeczytaj sobie pełny tekst ogłoszenia o konkursie
          szczególnie pkt. o przedstawieniu zaświadczenia o niekaralności.Gdyby tak było
          jak piszesz komisja z pewnością nie zakwalifikowała by go do następnej tury.

bip.radom.pl/starters/MiastoRadom/DOC/12877/Dyrektor%20MOSiR-1.doc.html
          A jeżeli tak nie jest to zgodzę się z kibicem, że ten gość powinien pozwać cię
          do sądu.
        • Gość: gość Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:22
          Jaki z ciebie obserwator,skoro wiadomości o karalności ścibora są kłamstwem.Co
          ty obserwujesz,chyba tylko swoje odbicie w lustrze.Nie wypowiadaj się na tematy
          ,o których nie masz pojęcia.A tak do wszystkich prezydent Kosztowniak sam
          podejmie decyzję,ale czy będzie ona trafna czas pokaże i wasze pisanie nie ma na
          to wpływu.
    • kibic_czarnych_radom Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor 21.02.07, 09:27
      Nikt z osób karanych nie może być nawet urzędnikiem.Znam Ścibora i wiem że jest
      wiernym kibicem Radomiaka i Czarnych.Wiem też że nie był w ogóle karany a jeśli
      tak jest na jego miejscu złożyłbym na ciebie doniesienie do prokuratury o
      pomówienie.Dość już plucia na tym forum.
      • Gość: domownik Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 09:42
        do : kibica

komu w końcu ta lewica daje dupy ????

popierała ścieżki rowerowe (wbrew pis), szumi o inne rzeczy więc o co ci
        chodzi ??????

oczerniasz ludzi i tyle - jak nie pamietasz, to LiD startowała w Radomiu jako
        porozumienie około 20 organizacji - nie tylko partii i tyle

nie rozumiem waszego podejścia - bo wszystko złe co lewica .....

cieszcie się, że nie mamy drugiego Belgradu - tam dopiero komuchy walczyły o
        swoje.

pozostawiam do przemyśleń

pozdrawiam
        • Gość: C Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.140.unknown.vectranet.pl 21.02.07, 09:51
          Tylko nikt z jadaru/dzadaru bo to byłaby katastrofa.
    • Gość: przyjaciel Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: 82.139.33.* 21.02.07, 10:40
      To czerwone śmiecie typu Pęczak tak robią mu koło pióra.Chyba dlatego bo już
      przestał ich finansować i nigdy nie chciał finansować Broni tylko Radomiaka.
    • sympatyk_pis Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor 21.02.07, 14:32

Komisja dopuszczając do II tury kandydatów bardzo skrupulatnie sprawdzała
      wszelkie dane pod względem formalnym zgodnie z ogłoszeniem Prezydenta. Osoby,
      które nie spełniały choć jednego punktu zostały odrzucone. Te, które zostały
      najwidoczniej spełniały wszelkie kryteria stawiane w ogłoszeniu, a więc zarówno
      wykształcenie, doświadczenie w sporcie jak i niekaralność. Bez względu na to kto
      zostanie dyrektorem wierzę, że będzie lojalnym wykonawcom poleceń prezydenta bo
      nie dopuszczam myśli, iż może to być jakiś czerwony, który kopał dołki pod
      Kosztowniakiem i opluwał PiS!!! Bez względu na decyzję Komisji ostatni głos
      będzie należał do Prezydenta. Przypomnę tylko, że 4 lata temu, było tak gdzie
      Pan Stanisław Prażmowski wg. Komisji wygrał konkurs na stanowisko Dyrektora
      Oświaty a jednak Marcinkowski powołał zdrajcę Kiełbasińskiego (został wywalony z
      PiS-u), a za Prażmowskim nie wstawił się już nikt (historia lubi się powtarzać)!
      ___________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!!

NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!!
      • Gość: 4x4 Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: 80.249.4.* 21.02.07, 15:19
        Z tego co wiadomo, to zastępcy ma nie być. Przecież ta jednostka zatrudnia
        tylko 59 osób. To po co wydawać kasę na sztuczne etaty?
      • Gość: xyz Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 15:23
        Pisze się "wykonawcą", a nie "wykonawcom". Poza tym tylko Pisarek, z tym że nie
        chcę żeby miał cechować się lojalnością wobec prezydenta, tylko jak zawsze
        kierował się swoim rozumem i zdrowym rozsądkiem. A z pewnością lepiej się zna
        na kierowaniu MOSiR-em niż Prezydent. A że do tego człowiek to kompromisowy i
        potrafiący współpracować z ludźmi, wybór byłby znakomity.
        • sympatyk_pis Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor 21.02.07, 15:53

Przeprasza, oczywiście że wykonawcą. Literówka, nie literówka, ale błąd jest.
          Przepraszam.
          __________________________________________________________________________________

• Gość: nie kibol Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.cs.upt.ro 21.02.07, 20:42
            Sympatyk_PiS = kibic_radomiaka = Krzycho z Ustronia. Ale dlaczego występuje
            przeciwko swemu koledze Wójcikowi?
            • Gość: PAW Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 20:46
              Nieprawda. Sympatyk PIS to Ścibor.
              • Gość: Mysz Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: 82.139.33.* 21.02.07, 21:41
                Nie prawda.Ścibor był kobietą!
          • Gość: nie kibol Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.cs.upt.ro 21.02.07, 20:43
            A już jasne,koledzy Fałka są jego kolegami,a koledzy Wójcika niekoniecznie.I
            skąd to rozeznanie,że na Wójcika na Ustroniu głosowali kibice Radomiaka?
    • Gość: wyborca PiS Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.ip19.fastwebnet.it 21.02.07, 21:23
      Ja do pana Darka Wójcika.Dokąd będą panowie tolerować w swoim gronie takich
      ludzi jak pan Sońta czy pan Fałek oraz pan Mirosław Rejczak.Ja łudziłem się,że
      PiS porządzi w mieście dłużej,ale teraz wiem,że jest to niemożliwe.Jeśli
      koledzy pana Fałka dostaną te stołki osobiście-a mam spore zaplecze-będziemy
      zbierać podpisy za odwołaniem pana Fałka z funkcji wiceprezydenta.A pan panie
      Darku nie widzi,jak pan tu jest rozrabiany?To nie PO czy lewica pana
      rozrabiają,niech mi pan wierzy!Nie mogę patrzeć na to co się dzieje i te próby
      rozerwania naszej koalicji w Radzie,to nam się odbije wszystkim czkawką!Panie
      Darku niech pan i pan Andrzej Kosztowniak wyciągną wnioski z tego,co napisałem!
    • wojciech.scibor Wojciech Ścibor wyjaśnia 22.02.07, 00:10
      Miałem nie reagować na wpisy, o których mnie poinformowano, ale po rozmowie
      z moim adwokatem zdecydowałem się złożyć zawiadomienie do prokuratury o
      udostępnienie IP osoby, która mnie pomówiła w celu wytoczeniu mu sprawy karnej.
      Już dosyć szkalowania mojego dobrego imienia puszczanych przez kryminalne
      środowiska bądź związane z moim byłym wspólnikiem, który mnie okradł. Nie będę
      wyjaśniał całości zdarzeń. Oprę się tylko na wyrokach sądów. Otóż mój były
      wspólnik okradł naszą wspólną firmę przepisując cały jej majątek na swoją matkę,
      emerytowaną nauczycielkę bez grosza przy duszy. Proces, który mu wytoczyłem
      ciągnie się już 8 lat i jak na razie wszystkie sprawy zostały przeze mnie
      wygrane zarówno przed Sądem Okręgowym w Radomiu jak i Sądem Apelacyjnym w
      Lublinie. To mi, a nie Urzędowi Skarbowemu czy też Prokuraturze zależało na
      rozpoczęciu procesu w sprawie karnej-skarbowej dotyczącej mojej firmy, która ze
      względu na ukrywanie się mojego byłego wspólnika została zawieszona. Wspólnik
      mój był poszukiwany listem gończym przez Prokuraturę Rejonową w Radomiu i
      dopiero po mojej interwencji doprowadziłem do jego ujawnienia się dzięki czemu
      mógł ruszyć proces w sprawie karnej-skarbowej. W sprawie tej jedyną skazaną
      osobą został mój były wspólnik! Niniejszym oświadczam, że NIGDY NIE BYŁEM KARANY
      W JAKIKOLWIEK SPOSÓB W SPRAWIE KARNEJ, SKARBOWEJ ANI ŻADNEJ INNEJ a osoby
      twierdzące inaczej będą pozywani do Sądu za naruszenie moich dóbr osobistych!!!
      Dla tych, którzy nie wiedzą ani mnie nie znają powiem pokrótce kim jestem.
      Byłem współwłaścicielem firmy Galant – największej swego czasu firmy handlowej
      w Radomiu o planach nawet giełdowych. Nigdy nie stroniłem od pomocy
      potrzebującym. Wtedy, kiedy firma należycie prosperowała sponsorowałem wiele
      plebiscytów, imprez sportowych, kulturalnych czy towarzysko-biznesowych oraz
      pomagałem osobom indywidualnym (jak chociażby sierotom po tragicznej śmierci
      policjanta Wąska czy koncerty w Resursie organizowane przez księdza
      Tuszyńskiego). Firma moja należała do elitarnego Business Centre Club. Jak
      zakończyło się jej działanie opisałem powyżej. Społecznie działałem zarówno
      w sporcie jak i w bezpieczeństwie. To ja byłem pomysłodawcą a później głównym
      realizatorem profesjonalnego monitoringu w Radomiu (na co mam dokumenty) czym
      naraziłem się różnym środowiskom. Wysyłałem pisma do ówczesnej Rady Miasta
      o dofinansowanie tego przedsięwzięcia, ale pozostało to bez jakiegokolwiek
      odzewu. Dlatego osobiście, wraz z ówczesnym Komendantem Miejskim Policji
      zabiegałem w różnych instytucjach o środki na sfinalizowanie tego pomysłu.
      Tamta inicjatywa była pochodną założenia przez Prezydenta Kazimierza Wlazło
      stowarzyszenia Bezpieczne Miasto, w zarządzie którego przebywam bezustannie już
      10 rok (powstało w 1997 roku). System monitoringu rozrósł się dzisiaj już do 37
      kamer a stowarzyszenie doczekało się statusu instytucji pożytku publicznego.
      Wszystko to zrobiono za środki uzyskane od darczyńców oraz ludzi, dla których
      bezpieczeństwo w mieście nie pozostaje bez znaczenia. Działam również społecznie
      w moim miejscu zamieszkania pomagając sąsiadom w trudnych sprawach lokalnych. To
      oni wybrali mnie na kandydata na ławnika Sądu Okręgowego w Radomiu a Rada Miasta
      jednogłośnie moją kandydaturę poparła. Z grona samych blisko 800 ławników
      zostałem wybrany do 8 osobowej Rady Ławników przy Sądzie Okręgowym w Radomiu.
      Czy osoba karana nadal mogłaby być ławnikiem? NIE! Moja działalność społeczna od
      strony sportowej oparta była na piłce nożnej i moich ukochanych zapasach. To ja
      w 1992 roku, wraz z grupą fanatyków zakochanych w Radomiaku (Lech Podgórski,
      Jurek Figas i Janek Polesiak a później Waldek Świtka, Zygmunt Kobylarczyk, czy
      Pan Giermakowski) wyciągnęliśmy Radomiaka z zapaści. Klub, który był wówczas
      bankrutem bez majątku, gdzie Wigilia przebiegała w kurtkach bo nie było światła,
      wody, nie mówiąc o ogrzewaniu, został uratowany. W zarządzie Klubu nieprzerwanie
      byłem przez 8 lat, kiedy będąc Jego prezesem, po obietnicach dużych inwestycji,
      zrzekłem się prezesostwa na rzecz posła Dariusza Grabowskiego pozostając nadal
      szeregowym członkiem zarządu Klubu. Przez cały okres mojej działalność w
      Radomiaku wyłożyłem ponad 50 tysięcy swoich własnych środków (mam na to
      dokumenty). Z racji bycia myśliwym legalnie posiadam broń wraz z pozwoleniem.
      Jak wszyscy wiemy, w Radomiu zna się niemalże każdy z każdym. Ja również mam
      znajomych i kolegów po różnej stronie sceny politycznej. Ludzi jednak zawsze
      dzieliłem na tych, którzy dla Radomia potrafili i chcieli coś zrobić bądź nie.
      3 lata działałem w fundacji im.Stefana Batorego wraz z Panią Grażyną Kopińską
      uczestnicząc w programie STOP ANTYKORUPCJI zostając koordynatorem regionalnym.
      Wielokrotnie otrzymywałem imienne zaproszenia od byłego ambasadora USA w Polsce
      Pana Hristophera Hilla do wzięcia udziału w bankietach w Jego prywatnej
      rezydencji. To tam, przy wspólnych kuluarowych rozmowach zrodził się pewien
      pomysł, którego byłem inicjatorem a mianowicie założenia z w Radomiu pierwszego
      w Polsce Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Amerykańskiej, które, niestety, ze względu
      na brak pomocy ze strony miasta za czasów prezydenta Włodarczyka zaprzestało
      swojej działalności. A szkoda, bo wówczas attache kulturalnym ambasady polskiej
      w USA był radomianin Pan Mariusz Brymora a do Radomia przyjeżdżali na
      nieoficjalne spotkania przedstawiciele ambasady USA oraz firm z kapitałem
      amerykańskim. W zapasach ze względu na swoją przeszłość sportową gdzie byłem
      wielokrotnym medalistą Mistrzostw Polski oraz najczęściej wybieranym najlepszym
      zawodnikiem turniejów w tym turniejów międzynarodowych, działałem jako
      wiceprezes ds. szkoleniowych Radomskiego Okręgowego Związku Zapaśniczego,
      a później wiceprezes ds. szkoleniowych Radomskiego Związku Zapaśniczego.
      Owszem, być może ze względu na mówienie prawdy prosto w oczy (a nie obgadywanie
      po kątach) oraz unikania knowań, którymi się brzydzę mogę budzić różne
      kontrowersje, mogę być lubiany mniej lub więcej, ale nie upoważnia to nikogo do
      szkalowania mnie, obrzucania błotem i publicznie mówić nieprawdę! Nigdy nikomu
      nie „cukrowałem”, a prawdę zawsze mówiłem wprost i nazywałem ją po imieniu
      choćby dotyczyła „kogoś ważnego”. Nigdy nikogo nie skrzywdziłem, nie okradłem,
      a potrzebującym chętnie pomagałem (proszę popytać moich sąsiadów). Chętnie
      również podejmę polemikę z każdym na zasadach zdroworozsądkowych i odpowiem na
      każde pytanie, ale nie pozwolę na szkalowanie mnie i puszczanie nieprawdziwych
      informacji. Takie osoby będę z całą stanowczością pozywał do Sądu. Biorąc
      powyższe pod uwagę wstrzymuję się z moją decyzją, a od osoby, która napisała
      nieprawdę oczekuję oficjalnych przeprosin. W przeciwnym wypadku to co
      zapowiedziałem na wstępie wcielę w życie.
      Z poważaniem. Wojciech Ścibor
      • Gość: obserwator Re: Wojciech Ścibor wyjaśnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:25
        PRZEPRASZAM PANA WOJCIECHA ŚCIBORA
        PISZĄC TĘ WIADOMOŚC SUGEROWAŁEM SIE NIE POTWIERDZONYMI PLOTKAMI
        PRZEPRASZAM
      • Gość: abc Re: Wojciech Ścibor wyjaśnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 10:26
        Święty..
      • Gość: du Re: Wojciech Ścibor wyjaśnia IP: *.dti-static.cegetel.net 23.02.07, 10:30
        Można pozywać do sądu każdego jak nie ponosi się konsekwencji finansowych mówię
        tu o opłatach sądowych. Panie Wojciechu niechwal się pan wykształcenim
        kierunkowym bo to łatwo sprawdzić zwłaszcza pracę dyplomową. Więcej pokory...
    • 1313zx Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor 22.02.07, 09:01
      z zastepca bedzie gozej bo nadal jest Kucharski - sprawa w sadzie o
      przywrucenie do pracy
      • Gość: xxx Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: 80.249.4.* 22.02.07, 13:44
        Nowy Dyrektor powinien zmienić strukturę organizacyjną , pozbywając się etatu
        zastępcy dyrektora no i po kłopocie. Nie przywróci Sąd do pracy Kucharskiego,
        no bo nie ma gdzie. Chyba, że jako pracownika gospodarczego, do zamiatania
        liści. Widzieliście gdzieś tak małą jednostkę i dwóch dyrektorów ? No , ale
        jak ktoś nie daje sobie rady kierować ludźmi to można mieć zastępcę i zastępcę
        zastępcy.
    • Gość: Małgorzata Sroka Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 16:53
      No prosze.Jeden wpis a jak duzo informacji o kims mozna uzyskac.Do tej pory
      bylam przekonana ze monitoring to wymyslil ktos z miasta i ze to miasto
      zakladalo.A tu prosze.Gratuluje pomyslu panie Wojciechu.Kiedy dotrze to do mnie
      na osiedle?
    • Gość: Rycho Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 17:05
      Ścibor nie jest żadnym kumplem Fałka bo Fałek sprzedał go za czapkę gruszek.
      Wiem co piszę. Wystarczy pogadać z zapaśnikami. Stoję z kilkoma na bramce i wiem
      że to Ścibor był super trenerem a Fałek z jakimś innym przybłendą tylko pchali
      się po nagrody a na dodatek Fałek to zaledwie instruktor od dzieci a nie żaden
      trener.
      • Gość: Tolkien Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: 82.139.33.* 22.02.07, 17:39
        To nie wiedzieliście że Falek lubi przypisywać sobie zasługi innych? Wystarczyło
        popatrzeć na sesje RM. To co dobre tzn. że to on zrobił a co złe to już wszyscy
        inni dookoła byleby tylko nie on. Fałek jest dobry jak czegoś potrzebuje, jak
        potrzebuje wsparcia czy poparcia. A tak to niczym nie różni się od zawistnych
        polaczków zza granicy.
        • broniarz1926 Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor 22.02.07, 19:05
          Do Pana Ścibora: sporo o panu złego na tym Forum napisano i szkoda,że dopiero
          teraz zdementował pan wątki dotyczące pana osoby i wyjaśnił krążące tu
          opinie.Być może jednak rzeczywiście wcześniej nie miał pan możliwości.Skoro są
          one nieprawdziwe to przeprosiny rzeczywiście należą się panu od
          wszystkich,którzy pomawiali.Napisał pan,że merytorycznie może pan dyskutować z
          każdym odrzućmy więc waśnie i opinie i niech pan mi poda choć jeden powód dla
          którego powinien pan zostać szefem MOSiRu? Nie wnikając w pańskie przykre
          sprawy ze wspólnikami (prawda pewnie leży gdzieś po środku, ale nie znam sprawy
          i nie mogę zweryfikować,więc nie mówmy o tym)po pierwsze to jest pan byłym
          działaczem Radomiaka jak sam pan pisze i byłoby to włożenie kija w przysłowiowe
          mrowisko.Po drugie pana samoocena pracy w Radomiaku jest bardzo korzystna,ale
          jakoś nie znalazłem hymnów pochwalnych na pana cześć ani w mediach ani na Forum
          Radomiaka,o żadnych pana sukcesach jako managera też jakoś nie sżłyszałem.Po
          trzecie wśród części kolegów na pan opinię człowieka kłótliwego,momentami
          despotycznego,choć podkreślają też,iż często ma pan tzw. gest.Po trzecie
          przedstawił pan tak kolorową laurkę dla siebie,że aż trudno w nią
          uwierzyć.Wszyscy są źli,a jedynie pan jest the best jak mówią w sporcie.Po
          czwarte nie jest grzechem być kolegą pana Fałka czy być pełnomocnikiem
          finansowym jego partii.Grzech zaczyna się dopiero w chwili,gdy pan Fałek
          powołuje pana na stanowisko dyrektora MOSiR.To jest właśnie kolesiostwo i
          nepotyzm,z którym opcja pana Fałka zapowiadała walkę i jest to też wtedy tzw.
          układ z którym walczą bracia Kaczyńscy.Oczywiście nie znaczy to,że zupełnie
          przekreślam pana umiejętności choć uważam,że panu Piotrowi Kalinkowskiemu to
          pana nie dorasta nawet do pięt.Też jest to człowiek biznesu i prowadzi go z
          sukcesem,nie budzi kontrowersji,bo jest człowiekiem kompromisu,a jako
          wiceprezes Broni powinien zostać szefem obiektów,na które do dziś 90 procent
          Radomian mówi Broń nie zaś MOSiR.Jest pan być może świetnym działaczem zapasów
          i niezłym zawodnikiem,ale na dyrektora takiej placówki pan się moim zdaniem po
          prostu nie nadaje.Może zmieniłbym zdanie gdyby zechciał pan opisać tu swoje
          szczeble kariery, doświadczenie w kierowaniu zasobami ludzkimi,zdolności
          menedżerskie,znajomość ekonomiki przedsiębiorstw (tak,tak MOSiR to prawie
          kombinat!),znajomość prawa pracy,ustawy samorządowej,wiedzę z zakresu
          zarządzania jednostką budżetową czy inne atuty (oczywiście wszystko to
          potwierdzone na piśmie).No i coś czego dziś nie mogę ze względu na konkurs
          wymagać czyli spójną wizję rozwoju MOSiR i współpracy z klubami
          sportowymi.Ponadto chcę usłyszec o pana doświadczeniach w marketingu (tylko na
          Boga nie tych ze sklepu!) i wizji pozyskiwania środków finansowych.To jest
          właśnie moja merytoryczna dyskusja i pytania do pana.A za być może nadmiernie
          zły wizerunek osoby napisany w pierwszym poście przepraszam,ale sam jest pan
          sobie winien.Bo jeżeli nie potrafi pan zdementować nieprawdy na Forum,to marnie
          widzę pana umiejętności w dziedzienie zadbania o wizerunek MOSiR skoro nie umie
          pan zadbać o swój.Jeśli nie miał pan dostępu do sieci, w co wątpię,mógł pan
          poprosić o wystukanie dementi kogolwiek.Jeśli nawet nie wchodził pan na Forum
          to też źle,że nie czyta pan opinii mieszkańców o naszym mieście i jego vipach i
          w ogóle.Proszę pana o odpowiedź być może zdoła mnie pan choć trochę przekonać
          do swojej osoby,choć oczywiście nie musi pan tego robić,bo przecież nie jestem
          komisją konkursową.Pozdro dla wszystkich Broniarzy!
          • Gość: bufetowy Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:34
            aleś się wyślił. twoje żądania dotyczące kwalifikacji dotyczyły by jakiegoś
            orlenu może banku a nie takiego w sumie przeciętnego stołka jak ten w mosirz-e.
          • wojciech.scibor Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor 22.02.07, 22:12
            Napisał pan,że merytorycznie może pan dyskutować z każdym odrzućmy więc waśnie i
            opinie i niech pan mi poda choć jeden powód dla którego powinien pan zostać
            szefem MOSiRu?

Tylko jeden? Z osób startujących tylko ja mam wykształcenie kierunkowe! (resztę
            opiszę po konkursie ponieważ to komisja konkursowa ma pierwszeństwo).

Nie wnikając w pańskie przykre sprawy ze wspólnikami (prawda pewnie leży gdzieś
            po środku, ale nie znam sprawy i nie mogę zweryfikować, więc nie mówmy o tym)

Dla pana wiadomości: prawda nie leży po środku bo wyroki sądowe są jednoznaczne:
            byli wspólnicy mają zwrócić mi pieniądze i wypłacić odszkodowanie!

po pierwsze to jest pan byłym działaczem Radomiaka jak sam pan pisze i byłoby to
            włożenie kija w przysłowiowe mrowisko.

Nie ma to żadnego znaczenia! To, że byłem działaczem Radomiaka nie oznaczało,
            że czułem awersję do Broni! Wręcz przeciwnie. Jestem chłopakiem z Rynku i byłym
            trampkarzem... Broni Radom, których byłem kapitanem. Trenerem wówczas był pan
            Woźniak, bodajże Dybus i chyba Pluta, a starszych trenował pan Gałek. Ci, którzy
            mnie znają wiedzą, że dla mnie na I miejscu jest tylko Radom. Bez względu czy to
            jest Radomiak czy Broń. Swego czasu byłem inicjatorem spotkania działaczy Broni
            i Radomiaka (mogą potwierdzić to uczestnicy tego spotkania Bohdan Karaś czy
            Waldek Kaczmarski). Szkoda, że ze względu na zacietrzewienie niektórych nie
            doszło do ściślejszej współpracy, bądź co bądź, dwóch czołowych radomskich
            klubów. Mało tego. Będąc dyrektorem pewnej radomskiej firmy założyłem zespół w
            piłce amatorskiej, który w połowie złożony był z byłych piłkarzy Broni i z
            piłkarzy bądź wiernych kibiców Radomiaka! Właśnie ci "broniarze" okazali się nie
            tylko dobrymi piłkarzami, ale i świetnymi kompanami. Dla mnie liczy się wartość
            każdego z osobna a nie jego przynależność klubowa czy partyjna. Swego czasu
            współtworzyłem dziennikarską super drużynę piłkarską ze śp.Pawłem Stusem,
            Brożkiem, Bohdanem Karasiem, Markiem Nowakiem, Piotrem Miękusem, Piotrem
            Szprendałowiczem czy Radkiem Mizerskim, że wymienię tylko znikomą część.

Po drugie pana samoocena pracy w Radomiaku jest bardzo korzystna,ale jakoś nie
            znalazłem hymnów pochwalnych na pana cześć ani w mediach ani na Forum Radomiaka

A czy znalazł pan hymny pochwalne na któregokolwiek innego prezesa? Lecha
            Podgórskiego, który zrobił chyba najwięcej, wyzywano od ch... Innych też nie
            oszczędzano. To samo było na meczach Broni, na które chodziłem. Czy pan
            zaprzeczy? Dobrze wiemy, że los działacza czy trenera, choćby się dwoił i troił,
            jest wprost proporcjonalny do wyników drużyny.

o żadnych pana sukcesach jako managera też jakoś nie sżłyszałem

Teraz nie bo jestem "jedynie" dyrektorem jednej radomskiej prywatnej firmy,
            którą zarządzam bez zarzutu. Wcześniej, zanim zostałem okradziony, zarządzanie
            firmą było na tyle nowoczesne i skuteczne, że bez żadnych zastrzeżeń
            wprowadziłem firmę do elitarnego Business Centre Club. Firmę odwiedzały sławne
            nazwiska "z Polski" (m.in. Bożena Dykiel, Karol Strasburger, Andrzej Krzywy,
            całe De Mono, którzy urzeczeni poziomem często reklamowali nas w mediach
            całkowicie gratis!). Tak jak pisałem wcześniej, firma była przygotowywana do
            wejścia na giełdę w rynku wtórnym.

Po trzecie wśród części kolegów na pan opinię człowieka kłótliwego,momentami
            despotycznego,choć podkreślają też,iż często ma pan tzw. gest.

Zgodzę się z tym stwierdzeniem. W kontaktach z zasobami ludzkimi obierane są
            różne drogi skutecznego zarządzania. Ja raczej należę do "gatunku" despotycznego
            ale też potrafię doceniać inicjatywy i pracowitość innych, z czego wynika
            właśnie ten tzw. gest (nagrody tylko dla najlepszych a nie wszystkim po równo).

Po trzecie przedstawił pan tak kolorową laurkę dla siebie,że aż trudno w nią
            uwierzyć.Wszyscy są źli,a jedynie pan jest the best jak mówią w sporcie.

Nigdzie nie napisałem, że ktoś jest zły! Wręcz przeciwnie. Znam zarówno Piotrka
            Kalinkowskiego a jeszcze bardziej Artka Piechowicza, z którym przyjaźniliśmy się
            w dzieciństwie (zimowiska w SP 32, półkolonie w Rajcu, kolonie w Nowej Słupi, na
            które zawsze jeździliśmy w tym samym terminie czy zabawy choinkowe w DK Walter z
            Zakładów Metalowych gdzie pracowali nasi rodzice). Znamy się również z biznesu
            bo kupowałem u nich kilka samochodów.

Po czwarte nie jest grzechem być kolegą pana Fałka czy być pełnomocnikiem
            finansowym jego partii.Grzech zaczyna się dopiero w chwili,gdy pan Fałek
            powołuje pana na stanowisko dyrektora MOSiR.To jest właśnie kolesiostwo i
            nepotyzm,z którym opcja pana Fałka zapowiadała walkę i jest to też wtedy tzw.
            układ z którym walczą bracia Kaczyńscy.

Nie wstydzę się żadnego swojego kolegi! To, że osiągnąłem jakiś sukces nie
            znaczy, że stałem się "bardzo ważny" nierozpoznając kolegów. Wręcz przeciwnie.
            Owszem, jestem kolegą pana Fałka, a do czasu myślałem też, że i przyjacielem,
            ale są w życiu pewne chwile, sytuacje, wydarzenia, które wszystko weryfikują w
            myśl powiedzenia: przyjaciół poznaje się w biedzie i zapewniam pana, że w chwili
            obecnej znajomość z panem Fałkiem jest raczej przeszkodą niż pomocą w
            czymkolwiek. PS.Owszem, byłem pełnomocnikiem finansowym ale nie partii a
            bezpartyjnego ugrupowania. Prowadziłem jej finanse na tyle skutecznie, że
            otrzymałem list pochwalny od Państwowej Komisji Wyborczej za sprawne i rzetelne
            przygotowanie sprawozdania finansowego zgodnego z prawdą bez żadnych błędów.

Oczywiście nie znaczy to,że zupełnie przekreślam pana umiejętności choć
            uważam,że panu Piotrowi Kalinkowskiemu to pana nie dorasta nawet do pięt.

Tu pan trochę przesadził bo choć wzrostem nie grzeszę, a tym bardziej przy
            Piotrku, to jednak jestem wyższy od jego pięt. Mówiąc jednak poważnie uważam,
            że nie będzie dobrze służyło miastu to, że dyrektorem MOSiR-u zostanie
            wiceprezes Broni, współwłaściciel firmy, której drugi współwłaściciel jest
            prezesem Broni. To byłby policzek nie tylko dla Radomiaka, ale również innych
            Klubów i UKS-ów. Raczej byłaby to otwarta konfrontacja z Radomiakiem i jego
            kibicami.

Reszta jest już zlepkiem powyższego więc i ja odpowiem "chaotycznie".
            Wykształcenie mam wyższe pedagogiczne po AWF-ie. Ukończyłem również studia
            podyplomowe zdobywając tytuł zawodowy menedżera sportu. Jestem też trenerem
            zapasów II klasy oraz instruktorem piłki nożnej. Posiadam szereg innych
            uprawnień jak kierownika obozów i kolonii, kierownika obozów wędrownych, kursy
            motorowodne, patent żeglarski, "żółty czepek" i wiele innych "sportopodobnych".
            Obecnie kończę kolejne studia podyplomowe ogólnomenedżerskie MBA. Sport znam od
            trzech stron: najpierw jako zawodnika, później działacza i trenera. Jeśli chodzi
            o koncepcję funkcjonowania MOSiR to przepraszam, ale komisja jest w pierwszej
            kolejności. Co do mojej osoby to nie starałem się nigdy o jakiekolwiek
            stanowisko więc nie reagowałem na żadne zaczepki słowne czy nieprawdę. Z resztą
            bardzo rzadko zaglądam na forum a raczej tylko wtedy, kiedy ktoś mi coś poleci.
            Ale zgodzę się, że to był błąd. Teraz malutkimi kroczkami, od osoby do osoby, po
            łańcuszku, dochodzę kto w urzędzie wymyśla takie historie (i nie tylko takie) i
            tak jak zapowiedziałem będę dochodził swoich praw przed sądem.
            Pozdro dla wszystkich Radomian.

PS.Jeśli chodzi o dyrektora MOSiR-u proszę spać spokojnie.
            • kibic_radomiaka Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor 25.02.07, 20:12
              Panie Wojciechu co to oznacza że może spać pan spokojnie?Czyżby znał pan już
              wynik wyborów i wiedział że dyrektorem zostanie Kalinkowski.Znowu Fałek
              powiedział coś wcześniej.Proszę nie odpuszczać bo już pisiorki sprzedali nas
              broniarzom.
            • Gość: Jaro Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: 82.139.33.* 03.03.07, 00:00
              Brawo Wojtek. Świetna riposta. Moje gratulacje. Szkoda, że cię nie wybrali.
              Byłbyś dobrym dyrektorem.
      • Gość: koleś Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: 82.139.33.* 24.02.07, 08:05
        Rychu to ty ze Skorpiona gdzie stoisz na bramce z zapaśnikami?
    • broniarz1926 Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor 22.02.07, 22:47
      Do Pana Ścibora: Muszę powiedzieć, że zmieniam zdanie,jest pan świetnym
      propagandystą!Niestety na część moich pytan odpowiedział pan na okrętkę i
      sprytnie nie odniósł się do nich bezpośrednio.Przyznam,że wielu z tych faktów z
      pana życia nie znałem kilka chyba jest na wyrost kilka robi wrażenie.Myślę,że
      po tym co pan napisał zmieniłem zdanie co do jednego,że nie jest pan
      nieudacznikiem.Nie zmieniam jednak zdania,że lepszym kandydatem jest Piotr
      Kalinkowski,pan mógłby być zastępcą,wtedy nikt nie zarzucałby Piotrowi
      sprzyjania jedynie Broni.I my kibice Broni też nie mielibyśmy raczej nic
      przeciwko temu w takim układzie.Na tym kończę tę polemikę mam tylko nadzieję,że
      konkurs będzie prowadzony uczciwie i wygra rzeczywiście najlepszy.Ja życzę tego
      Piotrowi Kalinkowskiemu,a panu drugiego miejsca.
    • Gość: marlenka Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:15
      Scibor ele-galancik zostanie
      • Gość: Cichy25 Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.komtech.com.pl 23.02.07, 12:48
        Ja mam nadzieję że skończy się w końcu kolesiostwo i szefem MOSiRu zostanie Pan
        Piotr Kalinkowski, który najbardziej nadaje się na to stanowisko, wierzę
        równiez że Pan Prezydent pokaże,że potrafi sam podejmować decyzję a nie być
        sterowanym przez wiadome osoby
        • Gość: xyz Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:11
          Z całej tej polemiki wynika jeden wniosek: dyrektorem powinien być Pisarek.
          Oprócz tego, ze się do tego nadaje, jak nikt inny, to unikniemy walki Broń
          kontra Radomiak. Z tych postów widać jasno, ze trzeba człowieka spoza tego
          kręgu. Panie Ryszardzie, do dzieła...
          • Gość: Zielonaherbata Krzysztof Klepacki dyrektorem MOSIR. IP: *.centertel.pl 23.02.07, 19:31
            Jest to osoba może nie wszystkim znana, gdyż część zawodowej pracy realizował
            poza Radomiem.Zarządzał firmą i kierował pracą wielu pracowników. W ostatnim
            czasie w Radomiu włączał sie wolontarystyczne w projekty na rzecz dzieci w
            dzielnicach socjalnych Radomia w ramach pedagogiki ulicy, organizując dla nich
            zajęcia sportowe.Skończył AWF i jest osobą kreatywną, niestrudzoną, pełną
            przemyślanych rozwiązań,myślący projektami i potrafiący zdobywać środki na
            działalność.Dobry gospodarz więc kibicie i mieszkańcy Radomia mogą być
            spokojni.Dzieciaki szczególnie ucieszyłyby się z jego nominacji bo na pewno
            przygotowałby dla nich specjalną ofertę również dla tych najbiedniejszych.
            • Gość: max Re: Krzysztof Klepacki dyrektorem MOSIR. IP: 82.139.55.* 06.03.07, 11:25
              hahahahha kreatywnośc po AWFie :) chyba w sposobach odbijania piłki :)))))
    • bohdankaras Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor 23.02.07, 21:10
      Witam, mam nadzieję, że konkurs zostanie przeprowadzony w sposób profesjonalny,
      sprawiedliwy i wyłoniony zostanie najlepszy kandydat. Znam czterech spośród
      piątki kandydatów, w tym także oczywiście Piotra Kalinkowskiego i Wojtka
      Ścibora. Życzę wszystkim kreatywności, dobrych rozwiązań i bez względu na to
      kto wygra, na pewno będę żywo interesował się tymi obiektami z racji na wielki
      do nich sentyment, a ktoby to nie był, jeżeli będzie potrzebne moje wsparcie,
      zawsze będzie mógł na nie liczyć. Mam oczywiście swojego faworyta, ale jako
      przedstawiciel opcji, którą wini się za wszystko, nawet już za złą pogodę, nie
      podam oczywiście jego nazwiska ;-) .
      • Gość: czytelnik Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 00:08
        Prosze wymienić całą 5 kandydatów.Czytam te posty i widze tylko 3 kandydatów co
        z pozostałą 2?Moze jakas ich krotka charakterystyka?
      • succour Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor 24.02.07, 18:59
        Doskonale Pan zna tago piątego. A to za sprawą zwolnienia jednej z pracownic
        hurtowni, którą Pan podnajął. Gwoli przypomnienia otóż została zwolnoina za to,
        iż nie popełniła żadnego wykroczenia w związku z mankiem w hurtowni. Na moją
        intewrwencję pozostała z czystymi rękoma. Do dnia dzisiejszego mam uczciwą
        córkę. Tyle dla Pana o tym piątym
        • Gość: ryś Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: 82.139.48.* 24.02.07, 20:03
          Tylko Ryszard Pisarek, bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki.
      • Gość: Przodownik Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.pl 14.03.07, 18:14
        no i co panie bohdanie. czy stawial pan na tego ktory wygral. gratulacje. a ty
        scibor miales po konkursie napisac o swojej koncepcji i co. jestes taki sam jak
        ten caly pis.
    • Gość: maniek25 Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.komtech.com.pl 26.02.07, 13:03
      Kiedy beda wyniki konkursu na dyrektora MOSiRu?
      • Gość: Ankieter Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.tkdami.net 26.02.07, 17:14
        Ja też uważam że powinien Rysiek zostać dyrektorem kalinkowski wydaje sie ok
        ale jakoś tak średnio się nadaje do tego burdelu
        • Gość: agata Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: *.tkdami.net 26.02.07, 18:41
          teraz nie liczy się to ze Ścibor jest najlepszym kandydatem, ale to, kto komu
          finansowal kampanie.
          • sympatyk_pis Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor 26.02.07, 20:09

Nie sądzę, żeby to było prawdą.
            ___________________________________________________________________________________

• Gość: Ryszard Ochódzki Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: 82.139.55.* 27.02.07, 10:14
              Nie myślałem że tyle osób interesuje się posadą dyrektora Mosiru, widzę że jest
              to chyba kluczowy stołek... ;) chciałbym zauważyc ze po przeczytaniu wszystkich
              postów nie było żadnej dyskusji o rozwoju MOSiRu o tym co powinno sie tam
              zmienic, co poprawic mam nadzieje ze kandydaci podeszli powaznie do tematu, aha
              i przypominam, że MOSiR to nie Broń jak widze mylnie jest to pojmowane pośród
              dyskutantów.
              Szefem MOSiRu powinien zostać wyłącznie dobry manager... to powinno być
              kluczową przesłanką w wyborze
              Pozdrawiam
              • Gość: ryszardo Re: Kto szefem MOSiR?Tylko nie Pisarek czy Ścibor IP: 82.139.52.* 06.03.07, 14:49
                No i co Ścibor na to? Chcem ale nie muszom mnie chcieć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka