Gość: Waldek IP: *.radom.leased.ids.pl 05.05.03, 17:45 Prezydent M. słucha go jak wyroczni i dlatego czarno widzę jego koniec, bo ja pana B. znam dobrze od lat. Szkoda prezydenta M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marysia Re: BANASIEWICZ RZĄDZI IP: *.radom.pilickanet.pl 13.05.03, 12:57 Mnie też go szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falset Re: BANASIEWICZ RZĄDZI IP: *.com.pl 14.05.03, 21:18 A mnie nie. trzeba wiedzieć kogo sie ma przy boku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopran Re: BANASIEWICZ RZĄDZI IP: *.radom.leased.ids.pl 19.05.03, 17:13 A co wy macie do Banasiewicza. To że był sekretarzem Pzpr i magazynierem to chyba atuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baryton Re: BANASIEWICZ RZĄDZI IP: *.radom.leased.ids.pl 21.05.03, 13:48 Ale mu sodówa odwaliła podczas nieobecności Marcinkowskiego. Wyszła mu słoma z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: BANASIEWICZ RZĄDZI IP: *.radom.pilickanet.pl 23.05.03, 14:59 Jeszcze żeby miał coś sensownego do powiedzenia. Chwali się sukcesami, których nie ma i nie będzie. Stacił wiarygodność i pracuje na niekorzyść Marcinkowskiego. Buta, chamstwo i niekompetencja. Odpowiedz Link Zgłoś