Dodaj do ulubionych

Masa Krytyczna - 30 marca

29.03.07, 20:28
W to, że jutro będzie Masa Krytyczna, to nawet nie wątpię. Czy ktoś się orientuje, czy odbędzie się pod okiem służb mundurowych?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Masa Krytyczna - 30 marca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:39
      hym dobre pytanie ale mi sie wydaje ich nie bedzie przynajmniej masy bez nich sa
      fajniejsze ( sięgając jeszcze do czasów pierwszych masz krytycznych :) )
    • pitagor Re: Masa Krytyczna - 30 marca 29.03.07, 21:05
      Chyba nie :) przynajmniej ja jej nie zgłaszałem :)
      Za to dziś zaniosłem dokumenty na Masę która odbędzie się 27 kwietnia.
      Jestem w trakcie załatwiania akcji znakowania rowerów przed kwietniową Masą
      akcja miałby się zacząć o 15.00 zakończyć tuż przed wyjazdem w miasto tj. 18.15.

Hasło kwietniowej Masy: REWOLUCJA NA 1905 ROKU.
      szczegóły niżej:
      █ TAK dla drogi rowerowej na ul. 1905 Roku! █
    • Gość: :) Re: Masa Krytyczna - 30 marca IP: *.algo.radman.pl 29.03.07, 21:10
      Ja jakos wole te masy z "mundurowymi"... nie rozdzielamy sie na kilka grup na swiatlach, jakos tak bezpieczniej jest jechac, szczegolnie jak maja jechac z nami dzieciaki...
    • gregory_z_radomia Re: Masa Krytyczna - 30 marca 29.03.07, 21:43
      Nie pozostaje nic innego jak ciepło się ubrać i o 18 stej stawić się na Placu
      Konstytucji 3-go Maja : )))
    • isoxazolidine Re: Masa Krytyczna - 30 marca 29.03.07, 22:22
      a przy okazji: jak tam sprawa stojaków koło politechniki?
      • pitagor Re: Masa Krytyczna - 30 marca 29.03.07, 22:48
        Mają być, szczegóły wkrótce :D

• Gość: mam waę 120 kg Re: Masa Krytyczna - 30 marca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 11:27
          Mam wagę 120-130 kg ponieważ jem TUCZOLA w czasie przerw sesyjnych .
          Może ktoś wezmie mnie na hulajnogę??.
          Bądzcie solidarni z "kwadransowymi grubasami" i zorganizujcie bufcio na koncu
          przejazdu.
          Zaproście na kolejną imprezę tego typu może Boczka z Kiepskich,wiceprezydenta
          miasta ,radnego z SLD lub posłankę z PISU?
          Oni juz przekroczyli razem ze mna masę krytyczną.
          Niech żyje nam TUCZOL.
          • Gość: kwadransowy grubas Re: Masa Krytyczna - 30 marca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 11:57
            Jakoś cisza o tym bardzo istotnym wiekopomnym wydarzeniu dla naszego miasta.
            Czy jechali na" mopedach'" ( specjalna konstrukcja rowerowa na czterech
            kołach) nasi podtuczeni przedstawiciele i zarazem spece od sprawowania władzy?
    • pitagor Zdjęcia 02.04.07, 22:03
      www.wradomiu.pl/index.php?option=com_zdjecia&id=192 :)

oraz artykuł:
      tiny.pl/c31s

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka