nawigatorka 30.03.07, 10:26 Takie wieści do mnie dotarły. Może ktoś wie coś więcej na ten temat. Jeśli to prawda, to po Pawle Matrackim, Wyborcza traci kolejnego, świetnego dziennikarza... Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_good_son Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? 30.03.07, 10:28 Może wreszcie stworzą konkurencyjną gazetę? Tworzy się niezły "team": Matracki, Stępień, Natorski, Miękus... :) Odpowiedz Link Zgłoś
nawigatorka Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? 30.03.07, 10:34 Dodałabym jeszcze Ritę Katanę, Ingę Pawłowską, Irminę Opałkę... A swoją drogą, zauważyliście, że w GW zostały same kobiety + redaktor naczelny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: 82.139.33.* 30.03.07, 16:50 widocznie naczelnemu bardzo zalezalo na doprowadzeniu do takiej sytuacji. Wycial konkurencje i teraz bedzie siedzial sobie jak kogut w kurniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZagadkaTickla Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 17:12 Czy kogut się może szarogęsić? A jeśli z Grześkiem to prawda, to po prostu dramat. Albo świadoma polityka firmy. Trzech dziennikarzy z większym stażem, a reszta młodzież za 900 brutto, wymieniana co dwa, trzy lata. W ten sposób gazeta dostosuje się do "tryndu" narzucanego ostatnio w Radomiu przez PiSowską młodzież: osoby po czterdziestce na Firlej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Firlej została IP: 82.139.0.* 30.03.07, 17:57 Więc chyba nie do końca tak. po prostu cięci, budżet pęka. Grzesiu, trzymaj się. A może naczelny też jest kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZagadkaTickla Firlej został, bo to dzielnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 18:27 To może Maria Curie-Skłodowska też?! Odpowiedz Link Zgłoś
the_good_son Re: Firlej został, bo to dzielnica 30.03.07, 21:47 - No, to akurat nienajlepszy przykład! - A bo mnie zmyliły... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????? Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: *.tkdami.net 30.03.07, 21:38 Jeśli odchodzi, to tylko dobrze dla Gazet... bez.... nap.... Był bierny mierny, ale wierny!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do_Isox Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 23:22 To ty tak czyścisz te wypowiedzi, czy ktoś Cię zastępuje? Czy można napisać coś w obronie Grzegorza S.? Albo chociaż go pozdrowić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-cenzor Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 08:32 Przecież to nie iso tylko ktoś z gazety wycina te posty! Do tego w chamski sposób, bo nie widać, co zostało usunięte. Również po to, żeby nie było widać, bo w żaden sposób nie łamie to regulaminu. Precz z cenzurą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MlodyRadomianin Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 10:59 Oj sypie się coś skład Radomskiej GW!A może tak stworzyć taką typową radosmką Gazetę.Lublin ma Kurier Lubelski i Dziennik Wschodni a Kielce mają Echo Dnia a my nie mamy żadnej swojej Gazetki takiej radomskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: 82.139.33.* 31.03.07, 16:26 Pewnie, że taka gazeta jest potrzebna. Trzeba by tylko znalezc inwestora, ktory właduje w ten interes kupe kasy nie licząc na szybkie zyski. W innym wypadku skończy się tak jak z Zyciem Radomskim, ktore juz bylo calkiem dobra gazeta a wtedy wlasciciel zakrecil kurek z kasa , albo 7 Dniami, ktore przy calej sympatii sa caly czas jedna wielka prowizorką. Odpowiedz Link Zgłoś
gofia Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? 31.03.07, 17:20 ...albo 7 Dniami, ktore przy calej sympatii sa caly czas jedna wielka prowizorką. to ja poprosze realiste o odpowiedz na pytanie: w czym sie przejawia ta prowizorka? jak sie to mierzy? liczba osob, ktore to robia? nie sadze. a moze przygotowaniem zawodowym tych osob? no to akurat nie jest argument biorac pod uwage, ze 7 Dni robia glownie ludzie z doswiadczeniem wyniesionym z GW. A moze chodzi o to, ze na kazdym biurku nie stoi telefon i nie ma pani "na centrali"? bardzo prosze mi to wytlumaczyc, bo nie rozumiem. Nie chodzi Ci realisto, jak sadze, o poziom tekstow... No to na czym polega ta prowizorka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanita Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 18:49 Gofio! no badziwie to jest i tyle. KNOT. A MA TOR SZCZY ZNA Odpowiedz Link Zgłoś
gofia Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? 31.03.07, 20:02 droga tanito (lub drogi tanito), w porzadku, knot, amatorszczyzna czy co tam chcesz - to Twoja opinia. Masz do niej prawo. W zwiazku z tym mam nadzieje, ze nie zameczasz sie co tydzien czytaniem tego knota tylko czytasz inne. Ale ja nie pytalam o opinie tylko prosilam o argumenty :-) A swoja droga pozdrawiam Cie Grzesiu - bo w koncu to z Toba zwiazany ten watek - i mam nadzieje, ze szybko znajdziesz prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 20:16 Wszyscy lubią ten film, więc nie mogę się powstrzymać: - Gofiu! Jest Stach? - Stasiek, wstawaj, milicja do ciebie. - Panowie pozwolą - moją żona. Gofia. Pozdrawiam Cię, Gofio i Maciora. Trzeba by się wreszcie spotkać i pogadać. "Knotami" się nie przejmuj, bo wiesz przecież, że w tym mieście jest kilkuset fantastycznych dziennikarzy oraz co najmniej kilkudziesięciu wybitnych wydawców z wielką kasą, którzy by, kurnia, taką gazetę wydali, że ho! ho! Tylko im się, kurnia, nie chce. Mam nadzieję, że Grzegorz wspomoże Was swym męskim ramieniem. No to do grilla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 17:51 a czy ty gofio nie pracowals przypadkiem tez w wyborczej jako np. obsluga techniczna i teraz sie wyzywasz mowiac zle o tej gazecie? a moze na dodatek robisz teraz w 7 dniach i tylko w weekendy w gazecie? No jak to jest Gosiu M? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bad Intensions A gdzie Gofia źle pisze o Gazecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:43 "teraz sie wyzywasz mowiac zle o tej gazecie" Umie - z grubsza - pisać, a nie mumie czytać. Ot, taka ciekawostka. Odpowiedz Link Zgłoś
gofia Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? 01.04.07, 23:37 > a czy ty gofio nie pracowals przypadkiem tez w wyborczej jako np. obsluga techniczna i teraz sie wyzywasz mowiac zle o tej gazecie? a moze na dodatek robisz teraz w 7 dniach i tylko w weekendy w gazecie? No jak to jest Gosiu M? 1. pracowalam nie przypadkiem tez w wyborczej jako obsluga techniczna (a Ty franku myslisz, ze gazeta to same redaktory?!) i teraz sie NIE wyzywam mowiac zle o tej gazecie, bo nie mowie zle. Nic nie mowie, a raczej nie pisze na ten temat. Zapytalam o cos zupelnie innego, co nie ma kompletnie zwiazku z GW. Naucz sie franku czytac ze zrozumieniem. 2. na dodatek "robie" teraz w 7 dniach i tylko w niedziele w gazecie. No i sam (sama?) widzisz, lacze jedno z drugim bezkonfliktowo. 3. No jak to jest Gosiu M? Nazywam sie Malgorzata Matracka, ale to juz wiesz. Ludzie, ktorzy mnie znaja wiedza, ze gofia to ja (jak chocby Ty, a przeciez sie znamy, prawda? :-). Nikogo tu nie opluwam, nie obrazam i kompletnie nie rozumiem Twojego wpisu. Do GW zawsze bede miala wielki sentyment, bo pracowalam w niej prawie od momentu, kiedy powstawal oddzial w Radomiu. I nawet to, ze teraz, jak piszesz, "robie tu tylko w weekendy" tego nie zmieni. Ani ci malency ludzie, ktorzy tak dramatycznie te gazete zmienili. A teraz rowniez "robie" w 7 Dniach. To Ci sie nie podoba? Wspoltworzylam te gazete od podstaw i chociaz nikt nie wrozyl nam nawet kilku miesiecy zycia, istniejemy juz poltora roku i ciagle sie rozwijamy. Mimo ze nikt "z branzy" publicznie tego nie przyzna. Tylko opluje. Powie, ze badziewie, ze knot... Moze wreszcie znajdzie sie ktos, kto bedzie mial odwage pod wlasnym nazwiskiem napisac tu dlaczego tak uwaza. Poda te cholerne argumenty, o ktore prosilam w innym wpisie. A jak nie tu to prosze o list do redakcji tygodnika 7 Dni :-) Z przyjemnoscia go wydrukujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.03.07, 17:28 a kiedy naczelny gazety wybiórczej !!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don'tworryGregory Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 20:04 Nigdy. On jest niezniszczalny. Nie bierze go korozja, nie chcą żreć korniki. Z tytanu i kevlaru jest starszym bratem Terminatora. Będzie tu wiecznie jak Higlander (ten zezowaty, grany przez Lamberta). A Grześ i tak sobie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katus Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 22:29 Tak, to rzeczywiście dziwne, że tylu dziennikarzy już odeszlo a Domański siedzi.Zobaczcie- Miękus, Natorski, Matracki, Stępień, Pawłowska, Irmina...moze o kimś zapomniałem. A wcześniej- Petz, Arkadiusz Kutkowski, Konrad Olszewski. A Domanski wciąz tkwi.Zostawił sobie cztery dziewczyny, które tak bardzo boją się o pracę że nie powiedzą mu słowka. On o tym doskonale wie.To musi być po prostu bardzo podły człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa bez mleka Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: *.internet.radom.pl 02.04.07, 00:06 Polegnie i naczelny bo nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka... Nie zgadzam się tylko z jednym, że wszyscy wymienieni byli tacy dobrzy. Natorski? Opałka? no nie przesadzajmy. Grzesio na pewno był bardzo dobry, Olszewski też fachman. I tyle. Może jeszcze Miękus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: du Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: *.dti-static.cegetel.net 02.04.07, 07:16 siedem grzechów Radomia czy jakoś tak Motto naczelnego(he,he naczelny)redaktor(k)a, zajmuje się pierdołami a nie redakcją. Nie dziwię się że niechcą pracować w tym szmatławcu. Szkoda tylko ich talentu ale murzyn zrobiłswoje ... Ósmy grzeszek Radomia. Ciekawe jak idzie budowanie elit(ek) Przykre pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Podobno Michał Podlewski też odchodzi IP: 82.139.0.* 03.04.07, 16:29 lokalna wyborcza szuka już nawet współpracowników w dodatku praca ogólnokrajowa. czyżby w radomiu nikt nie chciał już współpracować z naczelnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakao Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 21:33 Do Kawy z mlekiem Nie różnicowałbym ludzi. Oni tam wszyscy piszą jednakowo. Gdy zasłonisz nazwisko nie rozróżnisz czyj to tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudy na pudy Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 22:43 Compactio poetica /Julian Tuwim/ ."Socjały nudne i ponure, Pedeki,neokatoliki, Podskakiwacze pod kulturę, Czciciele radia i fizyki, Uczone małpy,scisłowiedy, Co oglądacie świat przez lupę, I wszystko wiecie:co ,jak,kiedy, Całujcie mnie wszyscy w dupę. " Proponuję przeczytać ten wiersz do końca przez tych " harcerzykó"co teraz nad Grzeskiem lamentują i opowiadają o tym , że w Radomiu "stworzą "nową gazetę. Gów.. prawda szanowni panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowagazeta Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 11:02 A kto tak zapowiada? I co to za gazeta? Wiesz coś więcej? Czy tylko tak sobie piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_fuck_fuck Re: Grzesiek Stępień odchodzi z GW??? 05.04.07, 20:18 Ja to nie rozumiem dlaczego została pani Mecger a pan Stępień musiał odejść? Nie widziałem jeszcze aby ta pani napisała jakiś artykuł który by mi się podobał a ponadto ona duzo pisze o swojej koleżance radnej z Elektrowni, ktora podrzuca jej tematy i w ten sposob bezpłatnie promuje ona tą radną. A dużo ludzi w Radomiu bezimiennnie robią lepszą robote niz pani radna! Odpowiedz Link Zgłoś