narciara71 10.05.07, 21:11 priszę o pomoc w znalezieniu szkół organizujących półkolonie w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: półkolonie w Radomiu IP: *.tkdami.net 11.05.07, 14:19 To w Wydziale Edukacji - ale coś słyszałam, że żadna nie chce sobie zawracać głowy, wszak są wakacje dla nauczycieli, a dyrektorzy za darmo nie będą zapieprzać i dokładać do interesu ze środków własnych szkoły na sanepidy. Macie MOPS - niech się wezmą do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gochaa Re: półkolonie w Radomiu IP: 88.156.76.* 13.05.07, 21:53 Jednak w zeszłym roku sporo szkół organizowało. Mam za małe dzieci, żeby wysłać na kolonie, ale półkolonie- to byłoby idealne wyjście. Wiem o półkoloniach w MDK-u na Rapackiego, ale są bardzo drogie jak na dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: succour Re: półkolonie w Radomiu IP: 88.156.75.* 14.05.07, 07:38 MOSiR,ZHP, MOPS - no ale jak to w nas, trzeba sie bardzo starać bo to dodrótka nie dla wsztstkich. Nie są to szkoły ale i tak wszystko opłaca Urząd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUCYNKA Re: półkolonie w Radomiu IP: *.tkdami.net 14.05.07, 16:22 NIE WIEM, NIE POMOGĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też Re: półkolonie w Radomiu IP: 88.156.76.* 16.05.07, 10:02 chcę wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
narciara71 Re: półkolonie w Radomiu 19.05.07, 11:30 no i nikt nic nie wie? bardzo proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only_me789 Re: półkolonie w Radomiu IP: *.rad.vectranet.pl 24.06.07, 22:11 bardzo dobre polkolonie organizuje MDK (ul Slowackiego). moje dzieci korzystaly i byly BARDZO zadowolone: codziennie wycieczka do innego miejsca, posilki, zorganizowane zajecia na miejscu, swietna i zyczliwa opieka. serdecznie polecam. tylko kandydatow jest wielu, wiec w miare szybko musisz sie zorientowac na kiedy maja jeszcze wolne terminy. pozdrawiam:) mam nadzieje ze pomoglem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: półkolonie w Radomiu IP: 82.139.45.* 19.05.07, 14:18 Mops nie organizuje-dofinansowuje dożywianie,przeprowadza w tym celu wywiady,gromadzi uczestników ,przekazuje karty i pomaga je ludziom wypełnić-organizatorami w Radomiu bywają czasem szkoły-urlopy dla nauczycieli przecież nie trwają przeszło 2 miesiące,zazwyczaj jednak szkoly robią to dla swoich uczniów-MOSIR na pewno organizuje,ZHP,TPD,wszyscy organizatorzy zwracają się do MOPS o dofinansowanie ,o dobór części uczestników spośród dzieci klientów,o przekazanie rodzicom kart kolonijnych i połkolonijnych,o dopilnowanie prawidłowego wypełnienia kart,przekazanie kart organizatorom,przelanie pieniędzy na konto organizatora,o przekazanie rodzicom informacji o potrzebnych rzeczach,o terminie,o dopilnowanie by dzieci były odebrane,najlepiej zwrócić się do Wydziału Sportu i Edukacji-tam dysponują już w maju wiedzą gdzie dla takich maluchów są miejsca,tam zatwierdzają organizatorów Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.kurzawa Re: półkolonie w Radomiu 24.06.07, 00:39 Zajrzyj na www.marakasy.pl/ znajdziesz tam świeżutką informację o półkoloniach organizowanych w Muzeum Wsi Radomskiej. AndrzejQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOPS Re: półkolonie w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 09:20 Na dzień dzisiejszy posiadamy informację, że półkolonie organizowane są: PSP Nr 1 ul.Odrodzenia, PSP Nr 17 ul. Wierzbicka 89/93 , PG Nr 2 ul. Gagarina, PG Nr 12 ul. Krucza 2/10, MDK ul. Daszynskiego 5. Najlepiej jednak dowiadywć się bezpośrednio w w/w szkołach, ponieważ to one są organizatorami półkolonii, posiadają informacje dotyczące wolnych miejsc, jak również dotyczące samej organizacji półkolonii. Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka271 Re: półkolonie w Radomiu 25.06.07, 10:27 wiem że w MDK nie ma żadnych wolnych miejsc na żaden turnus , natomiast w muzeum wsi radomsiej sa wolne miejsca - zaczyna sie od 2 lipca i tydzień kosztuje 180 zł. co do szkól to jeszcze nic nie wiem, jak sie dowiem to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: półkolonie w Radomiu IP: *.tkdami.net 01.07.07, 16:38 półkolonie w Radomiu organizuje PSP Nr 1 (od 02.07.07 do 13.07.07), PSP 17 w tym samym terminie oraz PG 12 ( 25.06.07 do 06.07.07) Odpowiedz Link Zgłoś