Gość: Lanta IP: *.tkdami.net 18.05.07, 23:12 pomocy!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ilona Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.tkdami.net 19.05.07, 10:41 Zespół Amigo znam i słyszałam , bardzo fajnie bawia gości ,dużo grają za stołami , naprawdę się przy nich wybawiłam. Ale o Zygzaku nie słyszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: 88.156.209.* 26.05.07, 00:08 amigo grało na moim weselu. gdybym musiała???!!! wybrałabym ich jeszcze raz. nie znam nikogo lepszego więc wybij sobie z głowy jakieś tam zygzaki. amigo od 1,5 roku ma wokalistkę-świetnie się zgrali-słyszałam z opowiadań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:49 Znowu siebie chwalą podajac za gości i krytykując innych. Wynika z tego, że osoba z zespołu sama zagrała na swoim weselu i była z siebie bardzo zadowolona. Dobre. Więcej szczegółów na temat nieuczciwych sposobów reklamy przez ten zespół i zaśmiecania forum znajdziecie tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=473&w=63139453 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiunia Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 13:01 chłopaki grali u mnie na weselu i bywam na wielu imprezach,weselach itp.ale lepszego zespolu nie widzialam.Grają wyśmienicie zarówno dla starszych jaki i młodych,każdy wybawi sie przy nich wspaniale....,zarówno za stołami jak i na parkiecie....wesele moje bylo na 220 osób i nawet jedna osoba nie powiedziala na ich zdanie złego słowa każdy był zachwycony.....!!!krótkie przerwy,bawilismy sie super....gorąco polecam jeszcze raz,,,,pozdrawiam chłopaków oby tak dalej,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Zygzak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 22:23 to co pisalam wczesniej to o zyg zakach.....!!!!hehe bo w koncu nikt nie wie o co chodzi ,,,namiary na nich mam bo mam wizytowke,jak co to pisac na forum.....mowilam o tym ze grali u mnie na weselu tak na 220 osob i byli swietni jeszcze raz pozdrawiam,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka Zygzak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 22:30 kolego ewik nie mow tak ze jakis tam zyg zak bo bylam i na amigo na weselu i na zyg zaku i nie ujmując amigom bo fajnie graja ale dla mnie zyg zak był o wiele lepszy!!naprawde pod wzgledem stołów i muzyki do tańca skocznej sa lepsi!!!fakt dziewczyna ladnie spiewa,ale to czasami staje sie nudne bo w koncu na wesele idzie sie pobawic,poszalec,a nie na koncert!postac popatrzec jak ktos spiewa jakies piosenki ktore za bardzo nie sa do tanca ,no a niestety takich gra Amigo troche... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Re: Zygzak IP: *.radom.vectranet.pl 13.07.09, 21:21 Potrzebuje namiar na zespół zygzak! Jak cos to moj mail pepe825@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 13:07 zyg zak!!!!!!!!!!tylko i wyłącznie....bylem na weselu gdzie grali!!! akurat miałem szczęście bo byłem i na amigo i na zyg zaku kiedy grali,ale szczerze bardziej spodobal mi sie zyg zak.Mlode chlopaki ale znaja sie na rzeczy!!!doskonała zabawa,jeszcze nie widzialem zeby ktos tak bawił zarówno za stołami jak i na sali!!!z kim bym nie gadał ma na ich temat tylko i wyłącznie pozytywne opinie....rozmawialem z chłopakami i naprawde maja duzo grania...wiec imprezy trzeba zamaiwac nawet rok,półtora wczesniej...wiec to chyba mówi samo za siebie,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanta Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 10:22 A w jakim zespole Ty grasz. Sory ze pytam ale tak zachwalasz zygzak, a sam grasz w jakimś zespole czemu nie oferujesz swoich usług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 23:55 witam nie gram w zadnym zespole!!gdybym grał to pewnie juz by tu bylo moje ogloszenie!!!ale nie mam zdolnosci ani wokalnych ani muzycznych!!!poprostu chce pomoc chlopaką bo naprawde są mlodzi bardzo sie staraja i bardzo dobrze im to wychodzi!!!mimo swojego wieku graja zarabiscie!!!cala moja rodzina ich wychwalila wiec nie jestem sam i moge to potwierdzic!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościa Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.tkdami.net 05.01.08, 08:57 Ale nie piszesz tego chyba o Amigo, że tacy dobrzy, nie znam zespołu Zygzak, ale znam Amigo, koszmar, zwłaszcza dziewczyna która śpiewa (czytaj piszczy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanta Re: Zygzak czy Zyg zak IP: *.tkdami.net 30.09.07, 16:38 czemu wszyscy piszą oddzielnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Zygzak czy Zyg zak IP: *.radom.pilicka.pl 26.08.08, 15:19 Ale lipe odwalacie jedni nap..ja na drugich a żadne nie umieją grać, wzięli byście się za robote a nie siedzieli na necie i pisali sobie opinie. Jak byście umieli grać to byście mieli tyle wesel że nie przejmowalibyście sie tymi opiniami a one by same tu powstawały. Ale widze że wy naprawde jeszcze dziećmi jesteście. narq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bw Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.59.udn.pl 28.08.08, 20:12 to takie same dziadostwo jak rubikon, magnum, biesiada, mixtura, medium, rytm i inne the besty( plejbekowce) co pojecia o graniu nie mają, i tylko zabierają chleb takim jak ja, grającym na żywo. Szlag by ich jasny trafił, palanty jedne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 20:36 Komunizm przez ciebie przemawia. Pewnie chciał byś być monopolistą i zapewne masz dużo z PO wspólnego, no nie! Widać kiepskim jesteś muzykiem skoro cierpisz na brak pracy. Zawiń rękawy, usiądź z zespołem i poplanujcie co i jak zmienić żeby było lepiej. Może nawet przeżuć się na playback-owca. PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.221.udn.pl 29.08.08, 23:30 Widzę że mamy tu znachora. Pamiętaj "wielki muzyku" z pod ciemnej gwiazdy grający tylko i wyłącznie na żywo, któremu odbierają chleb, że jeśli nie masz roboty to znaczy, że po prostu jesteś do dupy i nie umiesz się sprzedać. Pewnie grasz w jakiejś gminnej kapeli na skrzypkach, czy bębenku i dziwisz się że Ci nie idzie.I nic dziwnego, bo sam udowadniasz jak znasz sie na muzyce oceniając wymienione przez siebie kapele. A może nawet nie wiesz o kim piszesz, nie słyszałeś ich, piszesz tak tylko przez złośliwość. Ludzie żyjcie w zgodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.221.udn.pl 29.08.08, 23:38 ...i dodam jeszcze, że teksty typu "palanty jedne" nie pomogą ci w drodze do sukcesu. Wierzę, że co najmniej na wspomnianym już "bębenku" jesteś mistrzem, ale przekreślasz sam siebie, przez to jakim jesteś człowiekiem. Powodzenia -graj dalej na żywo, a tacy jak Amigo, Rubikon i inne The Besty niech grają na martwo, bo widać ludziom sie to podoba. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
muzyka-the-best Re: Zygzak czy Amigo (zespół) 14.06.09, 07:12 Jeśli Amigo z Panem Chałupką w składzie to uczciwie odradzam (wieśniak pierwsza klasa)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.xdsl.centertel.pl 13.07.09, 21:57 Ani jeden ani drugi oba wielka kupa nie chcę ich nawet darmo wyrobnicy z kopalni cynku tylko na wiejski wesela daleko w knieje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.xdsl.centertel.pl 13.07.09, 21:57 Ani jeden ani drugi oba wielka kupa nie chcę ich nawet darmo wyrobnicy z kopalni cynku tylko na wiejski wesela daleko w knieje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.gprs.plus.pl 07.04.09, 19:07 Na pewno nie Amigo, szczerze odradzam, byłem, widziałem - ŻENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: 82.139.55.* 08.04.09, 00:58 Polecam Amigo z czystym sumieniem grali u mnie pięć lat temu na weselu potem byliśmy na balu sylwestrowym gdzie grali i na weselu u znajomych pięknie grają i śpiewają wokalistke słyszałem radzi sobie doskonale, a jak lider Amigo zaśpiewal BLUE CAFE głosem Tatiany Okupnik to szczęka mi opadła poprostu zaje.....e ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanta Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.09, 08:28 Sama zaczęłam ten wątek jak szukałam zespołu na wesele Wybrałam Zygzak i nie żałuję, powiem więcej byłam strasznie zadowolona. Od wielu osób usłyszałam, że było super i to głównie dzięki orkiestrze!!! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.radom.vectranet.pl 13.07.09, 21:18 Dajcie namiary na Zygzak!!! Z gory dziekuje! Pilne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.10, 13:56 czy Amigo ma swoją stronke, czy moźna go gdzieś posłuchać, nie mam mozliwości usłyszeć ich na żywo poniewasz jestem z innego województwa. Za pomoc serdecznie dziękuje. Pozdrawiam Mazowieckich Formułowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: będą grali u nas:) Amigo (zespół) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 10:18 Zawsze możesz poprosić ich o płytę z jakimś weselem jak grali. A jak mówisz że nie jesteś z Radomia to myślę że spokojnie ktoś z zespołu mógłby do ciebie nawet ja podrzucić. Ja ich słyszałam jak grali na weselu u mojej siostry, no a teraz ciągle oglądam różne wesela z ich udziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: 109.243.211.* 05.06.10, 15:06 Jeśli nie zmienili numeru to 506469929 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.radom.vectranet.pl 26.07.10, 17:36 tu jest pomylka nie 506 tylko 505469929 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.radom.vectranet.pl 26.07.10, 17:40 tu jest błąd nie 506 tylko 505469929 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: *.radom.vectranet.pl 26.07.10, 17:42 nie 506 tylko 505469929 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zygzak czy Amigo (zespół) IP: 109.243.105.* 23.08.10, 00:20 Sorry rzeczywiście 505469929;)na serio chłopaki grają dobrze;)grali u mojej znajomej 7 sierpnia;)bardzo zadowoleni wszyscy byli;)polecam ich wszystkim;) Odpowiedz Link Zgłoś