Dodaj do ulubionych

PiS u koryta

22.05.07, 09:14
Poniżej dwa przykłady nepotyzmu w wykonaniu Prawa i Sprawiedliwości na modłę radomską. Pan D. Wójcik - Przewodniczący Klubu PiS w RM Radomia - Edyta Wójcik dyrektor Delegatury Mazowieckiego Kuratorium ( małżeństwo ).
Wiceprezydent Radomia p. Marszałkiewicz - p. Oskar Bartula ( bodajże szwagier p. prezydenta ). Może ktoś przybliży mi dalsze przykłady prawa i sprawiedliwości w naszym mieście, bo z pewnością takie są ?
Obserwuj wątek
    • Gość: renia Re: PiS u koryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:27
      PRECZ Z PISuaryzacją kraju, miasta, urzędów i spółek!!!!!!
      • nauczycielka20 Re: PiS u koryta 22.05.07, 10:29
        i szkół :)
        • forum.do.czterech.liter Re: PiS u koryta 22.05.07, 10:31
          PRECZ ZE WSZYSTKIMI ŁGARZAMI i MĄCICIELAMI!
          którzy Kochają Radom, a robią wszystko, żeby to miasto zginęło.
          Tu sie troszczą, a tam wbijają nóż w plecy.
          HIPOKRYCI!
          • Gość: Lutek Re: PiS u koryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:15
            No tak. Uderz w stół a nożyce się odezwą. Zamknąć Forum, bo zaczynają na nim przeważać ( nisłuszne ) wpisy obnażające działania tut. jelity władzy, która promuje rodzinkę. Ja natomiast proponuję zamknąć krytyków PiS-u. Przy błysku fleszy, po uprzednim poszukiwaniu broni palnej, bo jak wiadomo każdy czerwony takową posiada i nie marzy o niczym innym, jak palnąć sobie w łeb, jak go będą zatrzymywać organa... Przestaną wreszcie pisać głupoty te pomioty Lenina, Marksa, Engelsa. W ten sposób forum pozostanie, a jedynym słusznym głosem na forum będzie głos sympatyka prezydenta wielu kadencji, lat 31, pana radnego Wójcika, podającego się niekiedy za czerwone ścierwo. Tylko z kim chłopina będzie wtedy polemizował, skoro będą tu tylko posty chwalące pod niebiosa poczynania miłościwie nam panujących ? Krytyka tak, krytykanctwo NIE !!! Oraz magazynierzy do magazynów !!!
            • Gość: iga Re: PiS u koryta IP: *.radom.pl 22.05.07, 17:14
              Gość portalu: Lutek napisał(a):
              > będą tu tylko posty chwalące pod niebiosa poczynania miłościwie nam
              > panujących ?
              Mściwie nam panujących!O tak mściwie!
          • Gość: forum.jest.super Re: PiS u koryta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:08
            a kto ci mosku powiedzieł ze on jestem do kochajacych? wszedzie wietrzymy spisek?
            to sie da leczyc!
          • jdk Re: PiS u koryta 22.05.07, 12:19
            forum.do.czterech.liter napisała:

> PRECZ ZE WSZYSTKIMI ŁGARZAMI i MĄCICIELAMI!
            > którzy Kochają Radom, a robią wszystko, żeby to miasto zginęło.
            > Tu sie troszczą, a tam wbijają nóż w plecy.
            > HIPOKRYCI!

Człowieku! Idź do lekarza, jeśli jeszcze nie jest za późno.

Przynosisz obciach sobie i tym, kogo niby bronisz. Jeśli sam tego nie widzisz,
            to może ktoś z nich zwróci Ci na to uwagę.

Współczuję serdecznie Twojej rodzinie...
            • Gość: olo Re: PiS u koryta IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.05.07, 12:39
              a gdzie tolerancja dla wyborców PiS ??!!
              • Gość: renia Re: PiS u koryta IP: *.tkdami.net 22.05.07, 15:55
                Czas najwyższy rozpocząć DePiSyzację kraju!!!!!!!!!!
            • Gość: kojonkowski Re: PiS u koryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:51
              Sz. Panie Jakubie. Tu nie trza współczuć. Tu trzeba psychiatry i internacji. Zachowanie takich " forumowiczów " potwierdza słowa, że tonący brzytwy się chwyta. Głosowałem na Pana, mam nadzieję, że w przyszłości to Pan będzie prezydentem wielu kadencji a ludzie pokroju radnego Wójcika, zaśmiecającego to forum postami sygnowanymi nikiem Sympatyk_PiS znajdą się tam, gdzie ich miejsce. Czyli na śmietniku historii.
              • sympatyk_pis Re: PiS wygrywa pomimo medialnej nagonki khmerów 22.05.07, 17:02

Same twoje nazwisko zaśmieca forum. Przeszkadza ci bo jestem zbyt dobrze
                przygotowany na wasze ataki? Tak, przez to, że więziliście mojego ojca, dużo
                nauczyłem się waszych metod i sposobu działań. Skończyłem m.in. psychologię
                polityczną i wiem co nieco na ten temat. Tak więc zapewniam cię że na słowa ze
                mną nie wygrasz. Podejmij raczej rzeczową dyskusję to być może odblokuje ci się
                jakaś część mózgu (jak widać bardzo duża część).
                ________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 31 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!!

RADOM - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE!!!
                • Gość: Olafek Re: PiS wygrywa pomimo medialnej nagonki khmerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:16
                  Niewątpliwie dużo się sympatyku nauczyłeś, ale na pewno nie poprawnie pisać po polsku. A jaka składnia... ( cyt. dużo
                  nauczyłem się waszych metod i sposobu działań ). Skończyłeś m. in. psychologię społeczną ? Facet, podejrzewam, że ty nie skończyłeś podstawówki. Proponuję, żebyś powtórzył cztery pierwsze klasy szkoły zasadniczej. Może będzie ci łatwiej wyrażać swoje myśli. A generalnie to powinieneś zaliczyć lekarza. Psychiatrę.
              • heniek_z_lasu Re: PiS u koryta 22.05.07, 17:18
                Gość portalu: kojonkowski napisał(a):

"a ludzie pokroju radnego Wójcika, zaśmiecającego to forum postam
                > i sygnowanymi nikiem Sympatyk_PiS .."

To sympatyk PiS to Wójcik????????????/ O kurczę! No comment...
                • Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 04.06.07, 02:07
                  heniek_z_lasu napisał:

> To sympatyk PiS to Wójcik????????????/ O kurczę! No comment...

Ufff...:) Dobrze, że mnie za niego nie biorą :), no chyba że coś przeoczyłam...
                  nie doczytałam... :)

• Gość: XXL Re: PiS u koryta IP: *.tkdami.net 22.05.07, 17:05
              Panie Kluziński, po co te nerwy? Czyżby faktycznie stól i nożyce zaczęły
              działać?
              Wydaje mi się również, że sposób wypowiedzi, w tym czepianie się cudzej rodziny
              z tego powodu, że ktoś może miec inne zdanie niż ja, jest również nieprzyzwoite
              i takiej osobie jak Pan, Panie Jakubie nie powinno się to zdarzać. Nie staję tu
              w niczyjej obronie, ale bardziej niż wypowiedź forum.cośtam (z którym po części
              i wielu wpisach się zgadzam) zastanowiła mnie Pańska reakcja. Wstyd, oj wstyd!
              Tym bardziej jesli się chce być "ą" i "ę".
            • forum.do.czterech.liter Re: PiS u koryta 22.05.07, 17:15
              słuchaj no radny od siedmiu boleści!
              jak byś mnie znał i znał moją rodzinę, to byś nie szczekał bez sensu.
              ja głośno mówię, że rowery i koszenie trawy wokół twojego breloczka to nie jest
              najważniejsza rzecz w mieście.
              i w przeciwieństwie do ciebie składam odpowiednim osobom konkretne propozycje,
              a nie nawijam wszędzie o wszystkim, tylko tam gdzie potrzeba nie robię nic.
              ty potrafisz jedynie wysyłac do psychiatry osoby które mówią co uważają.
              żałosne
    • Gość: !!! Re: PiS u koryta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 16:07
      A mnie się wydawało, że ktoś już wypowiadał się na temat rzekomego powiązania
      rodzinnego między Bartulą a Marszałkiewiczem. I że jednak nic tam nie ma. Może
      zacznijmy rzetelną dyskusję o przyszłości naszego miasta, które w obecnej
      chwili po prostu umiera, a nie wrzucajmy sobie nawzajem.
      • Gość: XXL Re: PiS u koryta IP: *.tkdami.net 22.05.07, 17:11
        Gość portalu: !!! napisał(a):

> A mnie się wydawało, że ktoś już wypowiadał się na temat rzekomego powiązania
        > rodzinnego między Bartulą a Marszałkiewiczem. I że jednak nic tam nie ma.
        Może
        > zacznijmy rzetelną dyskusję o przyszłości naszego miasta, które w obecnej
        > chwili po prostu umiera, a nie wrzucajmy sobie nawzajem.

Rzeczowa, merytoryczna dyskusja - TAK! Ale ten numer nie przejdzie ze
        stowarzyszeniem Kocham Radom, które uważa że ma patent na wszystko, nawet na
        normowanie pracy pana Kosztowniaka. Panowie z Kocham Radom: jak
        (podkreślam "jak") wygracie wybory - będzie rządzić, a teraz co najwyżej
        możecie się cieszyć, że niektóre z Waszych pomysłów - tych dobrych oczywiście -
        jest realizownych.
        • Gość: janka l.w. Re: PiS u koryta IP: *.internet.radom.pl 22.05.07, 21:29
          A któren to jego szwagier pracuje w Urzędzie?Nepotyzm to Fałek, Skiba, Sońta w
          radach nadzorczych , ciekawa jestem czy pracy nie zmienił radny Fiszer. A i
          czyja jest rodzina ten lancuś co jest zastępcą skarbnika, że aż spoza Radomia
          go ściągano?
    • Gość: janka l.w. Re: PiS u koryta IP: *.internet.radom.pl 27.05.07, 18:11
      A korytko się rozrasta.Teraz się swoim obstawi teatrzyk!
    • czlonek_z_pisu Re: PiS u koryta 03.06.07, 22:33
      przykładów jest więcej,zobaczcie Garsiję!
      • Gość: Zorro Re: PiS u koryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 23:48
        Który to Garcia ? Proszę o namiary, gdyż nie kumam.
      • Gość: Lonia Re: PiS u koryta IP: 82.139.33.* 04.06.07, 07:18
        Garsija to członek ze spodni czyli ty
        • Gość: Zorro Re: PiS u koryta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 08:58
          Loniu, pardon, Leonidzie Iliczu Breżniewie, pytałem o Garci`e. Nie o Garsije. I nie ciebie. Bo z chamami nie gadam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka