forum.do.czterech.liter 22.05.07, 10:29 Bezczelnie zablokowałeś mój login forum.do.dupy chociaż przez kilka tygodni nie przeszkadzało ci to. Nic z tego. Dalej będę pisała to co uważam za słuszne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: forum.jest.super Re: Bezczelny administrator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:38 skoro forum jest do dupy i Ty na nimi piszesz to sam też jesteś do dupy - czyż nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
forum.do.czterech.liter Re: Bezczelny administrator 22.05.07, 10:49 A czy Kalisz tańczący na platformie na paradzie "równości" to gej? Twój tok rozumowania nie pasuje do wykształconych i obdarzonych wszelkimi tytułami przedstawicieli KR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forum.jest.super Re: Bezczelny administrator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:51 a kto ci mosku powiedzieł ze jestem do kochajacych? wszedzie wietrzymy spisek? to sie da leczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezradny Re: Bezczelny administrator IP: 82.139.38.* 22.05.07, 10:53 > Dalej będę pisała to co uważam za słuszne. Pisała AHA a wiec jesteś kobieta :-D Odpowiedz Link Zgłoś
forum.do.czterech.liter Re: Bezczelny administrator 22.05.07, 10:58 Z osobami o ograniczonych możliwościach w rozumieniu wypowiedzi nie będę już rozmawiała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezradny Re: Bezczelny administrator IP: 82.139.38.* 22.05.07, 16:36 > Z osobami o ograniczonych możliwościach w rozumieniu wypowiedzi nie będę już > rozmawiała To sporawa się juz wyjaśniła, jesteś kobietą, masz chcice i nie mozesz jej wykorzystać, okres sie spuźnia, czy może sie już zaczął ze taka chamska wulgarna i wredna jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezradny Re: Bezczelny administrator IP: 82.139.38.* 22.05.07, 16:38 spóźnia*... z wrażenia aż się pomyliłem Odpowiedz Link Zgłoś
kopa_w_kabana rozstrzelać 22.05.07, 11:01 proponuję administratora forum, opiekuna i moderatorów na syberię i rozstrzelać!!! natychmiast! przywołam tu głęboką myśl A. Standowicza, dyrektora Kancelarii Prezydenta Miasta: "Jak można proponować jakiekolwiek udogodnienia dla mieszkańców Radomia bez wiedzy i zgody jego władz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
forum.do.czterech.liter [...] 22.05.07, 17:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cztery litery do d Re: rozstrzelać IP: 82.139.38.* 22.05.07, 17:33 zrób inny bardziej pożyteczny użytek z palców niż stukanie nimi w klawisze klawiatury i pisanie takich głupot jakich świat nie widział... Odpowiedz Link Zgłoś