Dodaj do ulubionych

Czy sympatyk PiS ma jakiś problem?

23.05.07, 13:56
Czytam wypowiedzi jegomości i stwierdzam że jest tak zaślepiony ideą i
kierunkiem działania przewodniej partii że to już się ociera o fanatyzm.
A od fanatyzmu do faszyzmu mały krok.
Czy ktoś mu w szkole kanapki zabierał czy ganiali go że taki "jadowity"...
Obserwuj wątek
    • sympatyk_pis Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? 23.05.07, 14:13

Tak, zabierali kanapki mojej Rodzinie, ojca pałowali na ściezkach zdrowia, matkę
      wyrzucili z pracy. Ja z rodzeństwem żyliśmy w biedzie, bo władza ludowa tak
      sobie zażyczyła. A ich spadkobiercy nie ułatwiają "wyrównania rachunków krzywd".
      Do czasu powstania PiS nie było partii, która ztroszczyłaby sie o SZAREGO
      OBYWATELA!!! Same UKŁADY, powiązania (często mafijne), podziały majątku
      narodowego, lewe prywatyzacje, przejmowanie za bezcen tego co wypracowali zwykli
      obywatele. Godzisz się z tym? Dlatego podpisuję się pod tym co mówi PiS:
      KAŻDY KTO NIE GODZI NA ROZLICZENIE BANDYTÓW i ZŁODZIEI W BIAYCH KOŁNIERZYKACH
      STAJE SIĘ JEDNYM Z NICH!!!
      __________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 31 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!!

RADOM - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE!!!
      • Gość: ??? Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? IP: 195.94.198.* 23.05.07, 14:40
        nie możliwe, to obecna władza jest taka idealna i po prawie i po
        sprawiedliwosci. muszę zajrzec do słownika żeby zobaczyć znaczenie tych dwóch
        magicznych słów....????
      • sympatyk_sld Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? 23.05.07, 15:03
        sympatyk_pis napisał:

>
        > Tak, zabierali kanapki mojej Rodzinie, ojca pałowali na ściezkach zdrowia, matk
        > ę
        > wyrzucili z pracy. Ja z rodzeństwem żyliśmy w biedzie, bo władza ludowa tak
        > sobie zażyczyła. A ich spadkobiercy nie ułatwiają "wyrównania rachunków krzywd"
        > .
        > Do czasu powstania PiS nie było partii, która ztroszczyłaby sie o SZAREGO
        > OBYWATELA!!! Same UKŁADY, powiązania (często mafijne), podziały majątku
        > narodowego, lewe prywatyzacje, przejmowanie za bezcen tego co wypracowali zwykl
        > i
        > obywatele. Godzisz się z tym? Dlatego podpisuję się pod tym co mówi PiS:
        > KAŻDY KTO NIE GODZI NA ROZLICZENIE BANDYTÓW i ZŁODZIEI W BIAYCH KOŁNIERZYKACH
        > STAJE SIĘ JEDNYM Z NICH!!!
        >

Tak myślałem jesteś zwykłym człowiekiem z prostej, przeciętnej rodziny - to
        głównie tacy ludzie popierają PiS - i tacy są głównie na Podlasiu a do tego
        zacofani!
        • sympatyk_pis [...] 23.05.07, 15:22
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Ilijan Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? IP: *.autocom.pl 23.05.07, 15:29
            Ale pojechałeś, hehe. Oby tak dalej. Ten sympatyk_sld to sam sobie przeczy i chyba sam siebie nie rozumie. Pewnie to jakieś dziecko nakręcone przez Lisa i tym podobnych.
          • Gość: Ilijan Ło! 7 minut i już wywalone, admin idzie na rekord? IP: *.autocom.pl 23.05.07, 15:33
            Może macie tam jakies zawody w szybkości wywalania niepasujących wątków?
            Ale się boją czerwoni prawdy.
        • sympatyk_pis Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? 23.05.07, 15:42

Już przygotowałem się na twoje kasowanie cenzorze politycznego stowarzyszenia
          Kocham Radom i wykonawco poleceń Gazety Wybiórczej i osobiście Domańskiego.
          Powtarzam mój wpis a ty go kasuj dalej. i tak w nieskończoność.

Wszystko co osiągnąłem w życiu zawdzięczam TYLKO sobie i Rodzicom!!! Nie twojej
          partii PZPR. Przypomnieć ci twój wpis gdzie popierasz bandytów z twojego
          ugrupowania. Pojechałbym ci tu tak, jak zasługujesz ale twój admin to wyrzuci
          (jak zwykle co PiS-owskie) a chciałbym, żeby przestroga przed bandytami była
          zawsze widoczna. A odnośnie wykształcenie pisałem wielokrotnie jakie mam, ale
          widocznie wy, po moskiewskich szkołach, nie potraficie czytać ze zrozumieniem
          bądź w języku polskim. A teraz przypomnienie co napisałem:

"Cieszę się, że dzięki mnie jakiś czerwony, który utożsamia się z ludźmi
          kryminalistami i złodziejami pokroju Pęczak, Jagiełło, Długosz, Sobotka,
          Szteliga, Jakubowska i wielu innych z tej samej formacji ma koszmary nocne.
          Znaczy to, że być może też ma coś na sumieniu jak większość z SLD, którzy tu na
          mnie plują bo tylko na to ich stać. No bo tak? Kogo tu bronić i w jaki sposób?
          Bandytów w białych rękawiczkach?"

a oto twoja odpowiedź:

"Ci panowie na których tak najeżdżasz nie są moimi kolegami tylko osobami które
          mnie jako obywatela reprezentują, na których głosowałem i glosować będę!"

A więc jesteś tym, o których pisałem powyżej. Utożsamiając się z ludźmi lewych
          interesów stajesz się jednym z nich i nawet nie masz MORALNEGO prawa zabierać
          głosu przynajmniej w tych sprawach!!!
          ________________________________________________________________________________

• sympatyk_sld Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? 23.05.07, 16:28
            sympatyk_pis napisał:
            >
            > "Cieszę się, że dzięki mnie jakiś czerwony, który utożsamia się z ludźmi
            > kryminalistami i złodziejami pokroju Pęczak, Jagiełło, Długosz, Sobotka,
            > Szteliga, Jakubowska i wielu innych z tej samej formacji ma koszmary nocne.
            > Znaczy to, że być może też ma coś na sumieniu jak większość z SLD, którzy tu na
            > mnie plują bo tylko na to ich stać. No bo tak? Kogo tu bronić i w jaki sposób?
            > Bandytów w białych rękawiczkach?"
            >
            > a oto twoja odpowiedź:
            >
            > "Ci panowie na których tak najeżdżasz nie są moimi kolegami tylko osobami które
            > mnie jako obywatela reprezentują, na których głosowałem i glosować będę!"
            >

To wszystko kłamstwo !
            Ja miałem na myśli cale SLD, po za tym to jest nielogiczne ponieważ Jakubowska i
            reszta nazwisk które wypisałeś są z poza naszego regionu więc jak niby mialbym
            na nich glosować ?! Żenada...
      • Gość: Kicio Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 15:06
        To dziwne Sympatyku, że popierasz PiS. Przecież ani o Premierze, ani o Prezydencie nie mozna powiedzieć, że żyli w biedzie a ich rodzice należeli do outsaiderów. To może też byli w układzie, który tak zwalczasz ?
    • michal.vel.misiek Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? 23.05.07, 14:36
      No to dostałeś odpowiedź.

Zemsta ponad wszystko!
      • sympatyk_pis [...] 23.05.07, 15:27
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: uto Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 14:57
      Czy to prawda, że sympatyk_pis sam sobie zadaje pytania, sam się oskarża a
      później sam sobie odpowiada na forum?
      • Gość: janka l.w. Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? IP: *.internet.radom.pl 23.05.07, 15:33
        I sam sobie przeczy na dodatek.
        • dr_diesel Gadaj szybko! 23.05.07, 15:38
          No to powiedz sympatyku_pis jak to ta Twoja partia troszczy się o szarego
          obywatela???
          Jeżeli jesteś w jej szeregach to może poszedłeś jako zaciąg nieudaczników na
          Kilińskiego i inne samorządowe stołki i czujesz się taki zaopiekowany w tej
          swojej synekurce.
          • Gość: atoja Re: Gadaj szybko! IP: 88.156.139.* 23.05.07, 15:49
            Nie odpowie. Bo jak już się dostał na salony to zaniemówił z wrażenia. I kanapki ma swoje (a może nie?) Ma kilka fraz wyuczonych i poza nie nie wychodzi. Najlepszy jest szarpaniu i obelgach no ale cóż, czymś musi sobie zasłużyć na zdobytą pozycję. Wazeliny zużywa dużo, więc może jeszcze trochę tam pobędzie. Wszelka władza jak nie kocha to przynajmniej toleruje takich.
        • Gość: ssg Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 15:54
          Aż wszystko mu się popierniczy i zagłosuje na SLD....
          • raul124 Brawo dla lucjana 23.05.07, 15:57
            wsadził kijaszek w mrowisko, aż sympatyk się dał z równowagi wyprowadzić i jego
            posty admin skasował w pis-du.....
    • sympatyk_pis Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? 23.05.07, 16:12

Już przygotowałem się na twoje kasowanie cenzorze politycznego stowarzyszenia
      Kocham Radom i wykonawco poleceń Gazety Wybiórczej i osobiście Domańskiego.
      Powtarzam mój wpis a ty go kasuj dalej. I tak w nieskończoność.

Wszystko co osiągnąłem w życiu zawdzięczam TYLKO sobie i Rodzicom!!! Nie twojej
      partii PZPR. Przypomnieć ci twój wpis gdzie popierasz bandytów z twojego
      ugrupowania. Pojechałbym ci tu tak, jak zasługujesz ale twój admin to wyrzuci
      (jak zwykle co PiS-owskie) a chciałbym, żeby przestroga przed bandytami była
      zawsze widoczna. A odnośnie wykształcenie pisałem wielokrotnie jakie mam, ale
      widocznie wy, po moskiewskich szkołach, nie potraficie czytać ze zrozumieniem
      bądź w języku polskim. A teraz przypomnienie co napisałem:

"Cieszę się, że dzięki mnie jakiś czerwony, który utożsamia się z ludźmi
      kryminalistami i złodziejami pokroju Pęczak, Jagiełło, Długosz, Sobotka,
      Szteliga, Jakubowska i wielu innych z tej samej formacji ma koszmary nocne.
      Znaczy to, że być może też ma coś na sumieniu jak większość z SLD, którzy tu na
      mnie plują bo tylko na to ich stać. No bo tak? Kogo tu bronić i w jaki sposób?
      Bandytów w białych rękawiczkach?"

a oto twoja odpowiedź:

"Ci panowie na których tak najeżdżasz nie są moimi kolegami tylko osobami które
      mnie jako obywatela reprezentują, na których głosowałem i glosować będę!"

A więc jesteś tym, o których pisałem powyżej. Utożsamiając się z ludźmi lewych
      interesów stajesz się jednym z nich i nawet nie masz MORALNEGO prawa zabierać
      głosu przynajmniej w tych sprawach!!!

___________________________________________________________________________________

• dr_diesel Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? 23.05.07, 16:14
        A przygryzasz język jak piszesz na kompie?

Jarek też zawdzięcza mamusi....
        • Gość: kretyn Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:40
          A ty trzymasz sie nadal za druta tak samo jak w dziecinstwie.
          • dr_diesel Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? 23.05.07, 16:41
            Tylko jak tobie podaję....
            • Gość: kretyn Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:58
              a co masz do podania?te nieudane milimetry ktore cie frustruja?
              • dr_diesel Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? 23.05.07, 17:02
                te same... te które tak kochasz
      • naiwny_cynik Re: Czy sympatyk PiS ma jakiś problem? 23.05.07, 16:59
        > politycznego stowarzyszenia
        Kocham Radom
        Kocham Radom
        Kocham Radom
        Kocham Radom
        Kocham Radom

Artur? To ty? Płytka ci się zacięła! Skądś znam takie frazy. Zdaje się ostatnio
        wypowiadałeś się w takim tonie do 7Dni. Czy to obsesja? Takie rzeczy się leczy!
        Można też sprawdzić w słowniku znaczenie słów :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka