Gość: Ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 22:26 Może mi ktoś coś powiedzieć o tym zespole. Mają grać u mnie za 2 miesiące. Czy grają fajnie za stołami i czy nie robią długich przerw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: u nie byli Re: Zespół Bajka IP: *.pr.radom.net 10.06.07, 23:01 Byli i bezadzieja: załatwili ich rodzice,że tam ktoś ich polecił...ale tragedia!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko nagrane,solistka tylko rusza buzią,nakupili sprzetu,ktorego nawet nie potrafią obsługiwać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Zespół Bajka IP: *.33.radom.pilicka.pl 11.06.07, 11:06 U mnie grali w tamtym roku i uważam ich za jeden z lepszych zespołów w okolicy. Zamawiałem ich na 1,5 roku do przodu. Grają bardzo dużo za stołami i potrafią świetnie zabawić gości. A to że grają na akordeonach i saksofonach za stołami to pokazuje że potrafią grać. A to że mają dużo sprzętu to tylko plus dla nich. Zawodowe oświetlenie dyskotekowe i profesjonalne prowadzenie zabaw. Zdecydowanie polecam. I grają na żywo w 5 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Zespół Bajka IP: *.tkdami.net 11.06.07, 17:34 Grali u mnie rok temu i mi się bardzo podobało. Goście bawili się świetnie. Robią małe przerwy. Fajnie bawią gości za stołami. Mnie się podobało. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Zespół Bajka IP: *.tkdami.net 11.06.07, 18:43 U mnie grali w tym roku. Goście bawili się świetnie - przecież wesele jest dla nich. Z tego co wiem sporo osób pobrało ich wizytówki bo byli tym zespołem zainteresowani. Przerwy robią krótkie, nie piją alkoholu i dobrze wspólpracują z kuchakami( a nie tak jak u znajomych ci co tańczyli to nie jedli dań gorących).Nie mam zastrzeżeń. Polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Zespół Bajka IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.07, 20:57 Rok temu grali u mojego braciaka. Powiem Ci tylko jedno, jak się będę żenił też ich zamówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weselnik Znowu krypto reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 22:23 Nie róbcie sobie reklamy. Ktoś zapytał to i liczy na rzetelną wypowiedź. Jeśli wychwalacie lub krytykujecie podajcie namiary do siebie żeby być wiarygodnym i ewentualnie porozmawiać. W innym przypadku darujcie sobie bo to forum na psy zeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram Re: Znowu krypto reklama IP: *.pr.radom.net 11.06.07, 23:19 No właśnie. Prawda taka-kiepsko. znam u mnie kupoali sprzęt i do tej poru dzwonią bo nie potrafią go obsługiwać albo pytają innych jak "na tym coś zrobić". Według mnie nie ma sensu wywalać tyle forsy aby mieć niezły sprzęt a nic nie umieć z nim zrobić,wcale nie grają "żywca" tylko wszystko jest nagrane. Miernota, według mnie poptrz za zespłem Cień,albo Black and White albo Reflex lub A tak POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weselnik Re: Znowu krypto reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 08:22 Zespół Cień nie bardzo przypadł mi do gustu. Miałem okazję przegrywać DVD i chyba mają podobny problem jak zespół Bajka. Nie można zrozumieć ni w ząb co śpiewają, chyba że kamera na nich jest skierowana. O wiele za dużo grali wolnych utworów i często takie które mało kto zna. Artystycznie są raczej ok. Pozostałe zespoły są mi nie znane. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kocis74 Re: Znowu krypto reklama 12.06.07, 08:55 Witam Nie wiem kto robi nam taką krypto reklamę i bardzo proszę jak ktoś wypisuje brednie to żeby się najpierw przedstawił. Ja zawsze piszę pod zarejestrowanym nickiem. Gościu "popieram" co Ty za brednie wypisujesz że od Ciebie jakiś sprzęt kupowaliśmy. My cały nasz sprzęt kupujemy nowy i jest sprowadzany z drugiego końca Polski lub z zagranicy. Nic nie kupiliśmy w Radomiu oprócz tamburyna i strun do gitary. Więc proszę nie kłamać. Nie wiem czy jesteś z konkurencji czy skąd ale przestań wypisywać takie brednie. Proszę ujawnij swoje personalia. Konkurencja jest dobra ale tylko uczciwa. Widzę że niektórym szkoda że my mamy zawodowy sprzęt i próbują opowiadać głupoty. A jeżeli chcesz to ja mogę Cię nauczyć i pokazać jak się obsługuje i gra na takim sprzęcie. Mamy wystarczającą ilość grań żeby na taki sprzęt nam starczyło a jak Ty masz za mało to zapraszam zadzwoń do mnie to podeślę Ci trochę grania na terminy które mam zajęte. Ja potrafię się podzielić tym co mam i możesz być pewien że jeśli tylko spodoba mi się Twoje granie to dam Ci kilka imprez do zagrania których ja z braku czasu nie dam rady zagrać. Odpowiedz Link Zgłoś
kocis74 Re: Znowu krypto reklama 12.06.07, 08:57 To byłem ja. Grzegorz z Zespołu Bajka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Znowu krypto reklama IP: *.tkdami.net 29.10.07, 00:33 tez slyszalam dobre opinie o zespole black and white ale tak jak mowie dla kogos kto nie ma sluchu a dla kogos kto go ma jest roznica wiec dlatego tutaj na tym forum sa tak podzielone opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Znowu krypto reklama IP: *.tkdami.net 29.10.07, 00:29 to jest ich strona zespolbajka.republica.pl jak ktos juz zamowil ten zespol to nie wiem po co sie pyta no chyba ze jeszcze ma mozliwosc zmienic ale watpie bo dobre zespoly sie zamawia z przynajmniej rocznym wyprzedzeniem-mnie osobiscie sie nie podoba bo wiem co slysze i potrafie wyczuc falsz albo jakies niedociagniecia ale dla niektorych moze byc w sam raz slyszalam tez dobre opinie na ich temat ale to naprawde zalezy od gustu klienta i gosci wiadomo nikomu sie nie dogodzi w 100% jednemu sie podoba to a drugi bedzie grymasil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Znowu krypto reklama IP: *.tkdami.net 29.10.07, 00:30 a dokladnie wpisujecie zespolbajka.republica.pl bez www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Zespół Bajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 18:13 Dzięki wszystkim za odpowiedź. Jeśli chodzi o muzykę to nie martwię sie o ten zespół bo byłam z nimi 2 razy na sylwestra jak grali. I podobało się mnie mojemu narzeczonemu i wszystkim co z nimi byliśmy i dlatego wzięliśmy ten zespół. Nawet na tym sylwestrze spisaliśmy od razu umowę. Śmieszne wydają mi się te opinie że kiepski jest ten zespół bo nam wszystkim się podobało a ja głucha nie jestem bo szkołę muzyczną skończyłam. Ja chciałam się tylko dowiedzieć jak grają za stołami bo tego niestety nie słyszeliśmy na sylwestrze. Popytałam znajomego kamerzystę (jak ktoś bedzie potrzebował to mogę dać namiary na niego bo kręci świetnie)który ma kręcić nas o ten zespół i on stwierdził że oni grają bardzo fajnie za stołami i świetnie gości bawią. Więc już jestem spokojna o swoje wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weselnik Re: Zespół Bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 18:21 Druga odpowiedź zaprzecza pierwszej. Po co pytasz jak grają skoro byłaś z nimi na sylwestra i to 2 razy. Przecież jak nic jest to autoreklama i nie ma co zaprzeczać. Ludzie czekają tu na szczere opinie i aby było ona szczera (nie ważne czy zła czy dobra) trzeba podać kontakt. Bez tego administrator powinien usuwać takie idiotyczne posty bo inaczej tego nazwac nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Zespół Bajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 18:43 A Ty umiesz czytać czy tylko krytykować? Przecież jasno pisze i w pierwszym i drugim poście że chodzi mi o to jak grają za stołami bo tego nie widziałam. A Ty weselnik chcesz się czyimś kosztem dowartościować czy jak bo nie rozumie. Chyba ja jasno pisze czego chce a że taką burzę ktoś rozpętuje to już nie mój problem. Ja to co chciałam już się dowiedziałam tylko szkoda że nie z tego forum. Ale to też uczy żeby nie ufać takim forom gdzie może wejść każdy niezarejestrowany. Administrator powinien coś zrobić żeby osoby niezarejestrowane nie mogły tu pisać i będzie spokój. Ja chcę mieć udane wesele i niczyje jadowite uwagi napewno mi tego nie zepsują. Pozdrawiam wszystkich co biorą ślub 18 sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weselnik Re: Zespół Bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 19:13 Olunia wspaniałej zabawy wam życzę i wszystkiego naj. Co do forum. Jak tylko mogę zaglądam bardzo często i po prostu mi ręce opadają jak się czytam takie nie przemyślane posty które nic zupełnie nie wnoszą a często obrażają innych lub nie słusznie wychwalają. Powtarzam jedynym wiarygodnym postem jest podanie kontaktu lub ja słusznie zauważyłaś przymusowego logowania się. Ale my na to już nie mammy wpływu. Na tym forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=619 za takie reklamy dostaje się bana na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zespół Bajka IP: *.tkdami.net 29.10.07, 00:47 wiecie co??nie rozumiem osob ktore pytaja sie o sale weselne po tym jak juz wynajeli sale i nie ma odwrotu albo o orkiestre np dwa miesiace przed weselem -przeciez takie pytania sie zadaje zanim cos sie zamowi -a jesli chodzi o ciebie olu to przeciez mozesz sie dogadac z zespolem zeby wiecej grali przy stolach albo robili krotsze przerwy wszystko mozna obgadac z zespolem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Zespół Bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 01:38 Skoro skonczyłaś szkołe muzyczną , to Ci się dziwię, ze nie słyszyszałaś nieczystości w ich głosach. dziewczyna spiewa w miare, ale jak dołącza sie jakis facet, to słychać niemiłe dla ucha zgrzyty. Wiem cos o tym, bo gram na pianinie. Zwracam uwage na takie drobiazgi. Szukałam zespołu na wesele i w pewnym domu weselnym dano mi ich płyte. Przesłuchałam, ale sie nie zdecydowałam na ten zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Zespół Bajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.07, 17:55 A nie dziwne to że w tym samym czasie pod różnymi nickami ale z tego samego IP krytykujesz kilka zespołów a wychwalasz Los Amigos? Czy to nie daje do myślenia? Trochę honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Zespół Bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 20:24 Panie z zespołu Bajka, nie wydaje mi sie to dziwne, że wychwalam zespół Los Amigos, bo jest on właśnie tym zespołem, który wybrałam na wesele. Gdybym była z konkurcencji, to więcej pojawiłoby się pozytywnych wypowiedzi na temat tego zespołu, podobnie jak to jest w przypadku Pana zespołu. W dwóch miejscach pochwaliłam zespół Los Amigos i w dwóch postach krytykowałam Pana zespół, a nie wiele innych, jak to Pan stwierdził. Po prostu wyrażam swoje subjektywne zdanie. Jestem na tym forum drugi raz, ale juz zdążyłam się zorientowac, że członkowie Pana zespołu przesiadują tu może nawet i codziennie, co także daje mi i innym internautom do myślenia. Uważam, że nie warto sugerowac się wypowiedziami załączonymi na tym forum, bo większośc z nich jest niewiarygodna. Nie mamy pewności, czy pozytywne opinie są rzeczywiście autorstwa postronnych osób. A jeżeli chodzi o krytyke Pana zespołu, to nie była ona z mojej strony dosadna. W innym poście zauwazyłam fakt, że wszystkie Wasze piosenki są przerobione na " komputerowy" dance (co, Pan pewnie potwierdzi).Mnie osobiście sie to nie podoba, ale nie znaczy to, że innym nie przypadnie do gustu. Zdecydowaliscie sie na taki rodzaj muzyki, więc jesteście konsekwentni. Pozwólcie innym ludziom wyrażac swoje skromne opinie, a nie od razu naskakujecie na nich. Zauwazyłam, że każda krytyka, jest przez Was komentowana. Mimo wszystko pozdrawiam zespół Bajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zespół Bajka IP: *.tkdami.net 29.10.07, 00:52 masz racje magda-ja tez slyszalam demo na stronie internetowej ktora podalam jasne ze jak ktos sie upije to go nie obchodzi czy ktos falszuje czy nie tylko sie bawi jak graja ale wydaje mi sie ze zespoly powinny byc tylko profesjonalne bo ja gdybym falszowala albo nie byla pewna to napewno nie spiewalabym na weselach i na tym nie zarabiala -dziewczyna w pewnych miejscach falszuje faceci tez jeszcze gorzej -no sa niedociagniecia ale jak ktos tego nie slyszy to dla niego jest wazniejsze czy np czy chodza i spiewaja przy stolach czy sa kulturalni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zespół Bajka IP: *.tkdami.net 29.10.07, 00:55 czy potrafia sie bawicc i robia krotkie przerwy -mam sluch i szukam naprawde dobrego zespolu na wesele wiec wiem co mowie nie probuje tez na sile krytykowac tego zespolu bo wiem ze sa rozne gusta i gusciki i napewno maja duzo klientow zadowolonych -mnie ososbiscie nie podchodzi ten zespol i tyle wiec szukam innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Zespół Bajka IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.07, 23:11 NIE SłYSZAłAM ALE JAKBYM MIAłA POLECIć JAKIś ZESPół DOBRZE GRAJąćY TO POLECAM ZESPół DAKAR Z WARSZAWY NAPRAWDę REWELACJA www.zespol-dakar.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Zespół Bajka IP: *.46.udn.pl 03.01.08, 21:36 bajka to najfajniejszy zespoł jaki znam,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sylwi Re: Zespół Bajka IP: *.tkdami.net 05.01.08, 08:52 ładne bajki opowiadasz Odpowiedz Link Zgłoś