Dodaj do ulubionych

Koncert Animals

24.06.07, 13:56
Co myślicie o Animalsach w Amfiteatrze radomskim? Wie ktoś czy na trzech ich
piosenkach nie skończy się ich występ? Kto się wybiera? Jakoś słabo
rozreklamowany ten koncert? Co się za tym kryje? Ciągle trudno mi uwierzyć, że
ma to być prawdziwy koncert.
Obserwuj wątek
    • stacho69 Re: Koncert Animals 24.06.07, 14:19
      Bo to bardzo podrabiane popłuczyny Animalsów. Prawdziwy Animals to przede
      wszystkim Eric Burdon - ten głos!
    • Gość: grzesiek Re: Koncert Animals IP: *.52.udn.pl 24.06.07, 17:31
      slabo rozreklamowany koncert?? czlowieku nie masz radia ani tv?? od kwietnia
      trabia na lewo i prawo o koncercie a biletow juz dawno w sprzedazy nie ma mimo
      ze ich cena byla dosyc wysoka.
      • neml Re: Koncert Animals 24.06.07, 18:39
        Ja się o nim dowiedziałam dopiero 2-3 dni temu w Teleekspresie, i pomyslałam
        nawet, że się przesłyszałam ;D I co z tego, że mam radio i TV? No, może w
        Radomiu jest o tym głośniej.
    • Gość: mat Re: Koncert Animals IP: *.centertel.pl 24.06.07, 21:29
      Trzy piosenki to była wersja optymistyczna, nie było ich wcale.
      • Gość: best-seler Re: Koncert Animals IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 21:37
        Jak to nie było wcale????
        • Gość: mat Re: Koncert Animals IP: *.centertel.pl 24.06.07, 21:51
          No tak, pośpiewał Torzewski, a potem organizatorzy kulturalnie przeprosili za
          nieobecność Animalsów i koniec imprezy. Pięknie, nieprawdaż?
        • Gość: jolka19 Re: Koncert Animals IP: *.pr.radom.net 24.06.07, 21:52
          ano nie było, jakiś gość - pożal się Boże konferansjer - po pierwszej części
          przeczytał listę sponsorów (po raz kolejny) i oznajmił że to już koniec, ani
          słowa o zwrocie kasy za bilety. ale torzewski był super.
          • Gość: fx Re: Koncert Animals IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:00
            ale jaja, tylko niech później się nie dziwią, że ludzie nie będzą chodzić na
            koncerty. A o zwrot kasy za bilety trzeba walczyć, nie dajcie im zarobić za taki
            przekręt.
    • Gość: mat Re: Koncert Animals IP: *.centertel.pl 24.06.07, 22:10
      Hej, best-seler, to przez Ciebie. Wykrakałeś. Teraz oddawaj kasę albo rób ten
      koncert od nowa.
      • Gość: best-seler Re: Koncert Animals IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:31
        Dlatego w mediach na ten temat prawie się nie mówiło! Mieli przeciek:)
        O żesz Ty! Ale bym się wściekła, jakbym poszła!
        • unc Re: Koncert Animals 24.06.07, 23:49
          Nie wiem czy jest sens sie denerwować koncert Torzewskiego fajny był ja tam nie
          narzekam. Kilka zdjęć z tego koncertu wrzuciłem na forum "Galeria zdjęć" ale
          chyba musi je moderator zaakceptować
          • Gość: JUL Re: Koncert Animals bez Animals IP: *.tkdami.net 25.06.07, 08:16
            A co to za agencja ten "ABRAXAS"? Chyba jakaś nowa?
            Nieładnie - pierwszy koncert w Radomiu i od razu przekręt!
            Tym organizatorom już dziękujemy.
            P.S. Idę dziś do Amfiteatru po zwrot pieniędzy.
            • Gość: mam dość Re: Koncert Animals bez Animals IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 12:32
              Z Animalsami w Radomiu to jest jeden wielki przekręt i tyle. Równie dobrze
              mogli napisać, że będzie Genesis!!! Właśnie skrobię list do Abraksasu o zwrot
              kasy !!!
              • Gość: zadowolona Re: Koncert Animals bez Animals IP: 85.112.196.* 25.06.07, 16:31
                jestem z Marka Torzewskiego. To artysta wielkiego formatu!! ale mimo to nie
                odwalił HAŁY, tylko z szacunkiem do widza.( ja byłam za darmo zresztą nie
                sprawdzali wogóle biletów)
                • Gość: mam dość Re: Koncert Animals bez Animals IP: *.radom.pilicka.pl 25.06.07, 18:04
                  ja też Torzewskim jestem zachwycony. Szczególnie, że wiedział jak zareagować
                  jak ta mała przyszła przyciszyć go.
                  Tu nie chodzi o Torzewskiego ale o całkowitą ignorancję ze strony Abraksasu.
                  Czekałem prawie pół godziny aż raczyła wyjśc jakaś kobieta i rzec, że nalezy do
                  nich wysłać bilety do Kleic, podać konto i wtedy zwrócą gotówkę. Podać należy
                  miejsce i kwotę, za którą nabyło się bilety.
                  Dodatkowo oburzające jest to, że jedną bramką wpuszczano ludzi za darmo a przy
                  drugiej stał stolik z którego handlowano biletami.
    • Gość: Śledczy Re: Koncert Animals IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 08:15
      Ta agencja Abraksas ma swoja siedzibe w Kielcach !!! Włąścicielka jest pani ,
      która prowadzi sklep monopolowy a jej przedstawicielem na Radom był p. Leszek
      O, organizowali juz koncert Scorpionsow w Kielcach i efekt jest taki że
      nastepny musieli zorganizowac w Radomiu a wnioski sami wyciagnijcie ;) Moim
      zdaniem trzeba dzwonic do Rekordu i Anonsów poniewaz mieli patronat medialny i
      znaja telefony do wlaścicielki! Ta sprawa powinien zająć sie prokurator o
      zbiorowe wyłudzenie!!!! z góry Animals był tylko podpuchą
      • Gość: detektyw Re: Koncert Animals IP: 82.139.46.* 26.06.07, 11:07
        Jak siegam pamiecia, koncerty do ktorych wlaczylo sie radio rekord zwykle
        konczyly sie tym, ze ktos z wykonawcow nie doje (CHAŁ). Cala sprawa moim zdaniem
        smierdzi i warto sie zebrac i wyjasnic, bo moze ktos wpadl na patent jak wyrywac
        kase za PIC NA WODE I FOTOMONTAZ. Mnie od razu sie ten wystep Animalsow wydal
        podejrzany. W reklamowce imprezy emitowanej w radiu rekord uzyto przeboju Smokie
        - Alice. Reszte sami sobie dopowiedzcie. Ktos ta kase ma i z kim sie pewnie
        podzieli by sprawa ucichla.
      • Gość: Hi.jack Re: Koncert Animals IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 07:57
        Poszukuję osób oszukanych przez firmę "Agencja Abraksas" w związku
        z "organizacją" koncertu pt. "Noc Świętojańska".
        Generalnie próbowałem załatwić sprawę polubownie (czyt. odzyskać kasę), ale
        olali mnie całkowicie.
        Na początek zgłaszam do federacji konsumentów ale i zastanawiam się nad
        zgłoszeniem na Policję.
        A mówi się, że w grupie raźniej ...
        Poza tym chcę by te osoby nie organizowały więcej ŻADNYCH imprez, gdyż istnieją
        duże przesłąnki, by stwierdzić, że ten koncert był lipa od początku!!!
        e-mail: hi.jack@wp.pl

Hi.jack
    • Gość: KasztelanRadomski Re: Koncert Animals IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:28
      o to cała prawda o autorce wystepu Animals w Radomiu szczególnie ważne info
      jest na końcu www.wici.info/News,%20,8089.html
    • Gość: KasztelanRadomski Re: Koncert Animals IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 14:45
      A oto drugi pasztet o naszej organizatorce
      www.slowoludu.com.pl/gazeta/codzienna/2002/X/2/2.pdf
    • Gość: gość Re: Koncert Animals IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 07:20
      Zastanawia mnie jedno , dlaczego prasa milczy ?
      • unc Re: Koncert Animals 27.06.07, 13:44
        Bo z prasy nikogo nie było na koncercie z tego co wiem był chyba człowiek z echa
        • Gość: mlody Re: Koncert Animals IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 15:14
          ludzie to co tu piszecie to jest powinno trafic do 997:) w reklamie rekordu byl
          przeboj smokie czy jak to sie tam pisze bo orginalny the animals sie rozpadl,
          potem utworzono jeden zespol z czlonkow the animals i smokie i dalej jest
          nazwana the animals i maja prawo grac zarowno kawalki smokie i the animals. ja
          jestem dystrybutorem i sam kilkadziesiat plakatow rozkleilem ale nie moaj wina
          ze one wisialy az pol dnia, wiec to nie nasza wina ze plakatow nie widzieliscie,
          byla reklama w prasie, w dami i w rekord. koncert w katowicach reklamowal nawet
          wisniewski w reklamie firmy avans w ogolnopolskiej tv. Sam mam duzo zwrotow ale
          skoro ludzie ku[powali bilety specjalnie na the animals to czemu chcecie kase
          zamiast isc na koncert w innym terminie, dlaczego tu kazdy udajke takiego
          waznego a nie napisal prawdziwego powodu odwolania koncertu?? otoz the animals
          nie chcialo grac na pozyczonym sprzecie a ich sprzet nie przylecial z anglii
          poniewaz byly zle warunki atmosferyczne, jeszcze jedno, dlaczego uwazacie ze moj
          szef leszek O. z czyms przewalil?? najpierw sie dowiedzcie jaki byl powod
          odwolania koncertu a pozniej oskarzajcie, jesli rzeczywiscie z czyms oszuka i ja
          za zwroty bede musial placic z wlasnej kieszeni to sam podam na forum numer tel
          i adres.
          • Gość: detektyw Re: Koncert Animals IP: 82.139.46.* 27.06.07, 16:31
            Gość portalu: mlody napisał(a):
            > przeboj smokie czy jak to sie tam pisze bo orginalny the animals sie rozpadl,
            > potem utworzono jeden zespol z czlonkow the animals i smokie i dalej jest
            > nazwana the animals

tylko zrywac boki

mlody wracaj do ksiazek bo nie tylko nie potrafisz wklepac mysli w klawiature,
            to jeszcze wypisujesz farmazony

kto ci takich bzdur naopowiadal? nawet nie wiesz jak co sie pisze a sie
            mianujesz znawca muzyki, do ksiazek !!!!!!
            to ze animals zaprosilo do wspolpracy smokie przy jednej plycie to nie oznacza
            ze maga spiewac co im sie podoba. animals wspopracowli m. in z Electric Light
            Orchestre'a, czy tez beda spiewac ich piosenki ?
            sam nie wiesz o co chodzi, a wymagasz od ludzi by kojarzyli kto u kogo zagral
            goscinnie i kto z kim wspolpracowal ?
            w reklamowce, skoro nie mieliscie wlasciwych nagran to nie trzeba bylo nic
            wstawiac, a nie ludzi wprowadzac w blad i sie osmieszac
            • Gość: KasztelanRadomski Re: Koncert Animals IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 07:41
              Na plakacie pisze że jakiś facet przedstawi utwory THE Animals, poszukajcie na
              tych stronach czy gdzies jest cos napisane o Radomiu ?
              www.ericburdon.com/ , members.aol.com/TheAnimalsSite/ . Wileka
              agencja artystyczna , którą prowadzi babka majaca sklep monopolowy i jak pisze
              prasa w rózne zawirowania polityczno-finansowe była zamieszana ;) czy mogła
              zrobić cos normalnego? Radom i radomianie zapłacili podatek od naiwności!!!
            • Gość: mlody Re: Koncert Animals IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:58
              detektyw ja sie nie uwazam za znawce muzyki ale to co mowie jest prawda, widac
              jak sie znasz na wszystkim ale jak co do czego to gadasz glupoty i oskarzasz
              kogos innego, buahaha lec wielki znawco muzyki do programu jaka to melodia a nie
              wypisujesz jakies zidiociale teksty, 3m sie i powodzenia w programie, chodzilo
              mi ze powstala reaktywacja z zespolow the animals i smokie (narpawde nie wiem
              jak sie to pisze bo nie jestem znawca muzyki detektywie od siedmiu bolesci) i
              dlatego graja piosenki tego i tego zespolu, narazie
              • Gość: MlodyRadomianin Re: Koncert Animals IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:13
                W Radomiu był już koncert The Animals na dni Radomia w 2003r.Grali wtedy obok
                m.in Hey,Myslowitz,Maanam.Ten koncert nie wyszedł organizatorzy powinni oddać
                bilety.Sprawa tzreba zainteresować odpowiednie służby na czele z
                prokuraturą.Fan kupując bilet na koncert oczekuje koncertu a nie fuszerki w
                stylu tej co odstawiono w Amfiteatrze.

MlodyRadomianin
                • Gość: hi.jack Re: Koncert Animals IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 13:07
                  Właśnie dlatego szukam osób, które czują się oszukane.
                  Na początku zgłaszam sprawę do rzecznika konsumentów ale też chodzi mi po
                  głowie zgłoszenie sprawy na Policję, gdyż uważam, że odwołanie i powiedzenie
                  tego W TRAKCIE koncertu było działaniem celowym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka