Gość: kojot IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 20.06.03, 23:02 Brawo nowi dyrektorzy MOSiR. W ciagu niewielkiego czasu zrobili wiecej niz Golka przez cala kadencje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muzyk2 Re: Remont hali MOSiR-u 22.06.03, 15:01 W hali jest teraz czysto i przyjemnie. W WC czysto i pachnaco. jak nigdy. Ile to moze zalezec od wlasciwego czlowieka na wlasciwym miejscu. Brawo tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Remont hali MOSiR-u 22.06.03, 15:07 Ciewawe na ile pomoglo to naszym wygrac z austriakami .... ? Odpowiedz Link Zgłoś
muzyk2 Re: Remont hali MOSiR-u 22.06.03, 15:12 Mysle ze takie rzeczy maja rowniez wplyw na gre i samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Remont hali MOSiR-u 22.06.03, 15:52 czyli stan hali w wiekszym stopniu przeklada sie na regio- stereoselektywnosc i kinetyke addycji naszych sportowcow do pilki w porownaniu do austriackich ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: Remont hali MOSiR-u IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 22.06.03, 16:54 Wynik meczu mówi za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies22 Re: Remont hali MOSiR-u 23.06.03, 15:20 Zmiany widać zaraz po wejściu. Żeby jeszcze im się udało ze stadionem lekkoatletycznym. Pogonić tych patałachów z Broni i stadion oddać królowej sportu. Słyszałem, że prezes Waldemar K.już zwiał, zostawiając piłkarzy na lodzie. Wróci w czasie kampanii wyborczej licząc na głosy kibiców.I beda na niego glosowac, bo pamiec ludzka jest zawodna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martica Re: Remont hali MOSiR-u IP: 213.241.38.* 23.06.03, 22:29 >>>pies22 napisał: > Słyszałem, że prezes Waldemar K.już zwiał, zostawiając piłkarzy na > lodzie. Wróci w czasie kampanii wyborczej licząc na głosy kibiców.I beda na > niego glosowac, bo pamiec ludzka jest zawodna.<<<< akurat to jest normalne.najbardziej rozbawily mnie wybory na prezesa barcy. gosc obiecywal ze sciagnie beckhama, jak ten byl juz 'po slowie' z ich odqiecznym wrogiem - realem madryt. nie jest to wiec wylacznie radomska specyfika. Odpowiedz Link Zgłoś
pies22 Re: Remont hali MOSiR-u 23.06.03, 23:29 Co ty Waldka z Broni z Barceloną porównujesz...I jeszcze prawo jazdy stracił po pijaku. Odpowiedz Link Zgłoś