kocis74 20.07.07, 19:19 Z przyczyn od nas niezależnych zwolnił się termin 22.09.2007 To jedyny wolny termin na ten rok. Jak komuś będzie potrzebny zespół to zapraszam. Pozdrawiam Grzegorz www.bajka.muzyka.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rc Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.tkdami.net 21.07.07, 09:35 Na razie jedyny,hi,hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc weselny Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.pr.radom.net 22.07.07, 14:26 I bardzo dobrze. Jak słyszałem te wypluwane ,urywane dżwięki saksofonu to niedobrze mi się robiło. tragedia-bajka to niestety jak w bajce tylko Bajka a nie realny świat. Odpowiedz Link Zgłoś
kocis74 Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 22.07.07, 19:48 I po co te płytkie komentarze sfrustrowanej konkurencji? Ja i tak co sezon mam wszystkie terminy zajęte a jak Ty byś był mądry i zgłosił się do mnie z dobrą płytką demo to i Tobie bym pomógł. Ale takie wypowiedzi tylko świadczą o Tobie że masz jakieś duże kompleksy z powodu tego że nie masz grań. Dla mnie najważniejsze jest zadowolenie klientów. Np dzisiaj na weselu spisałem 3 umowy na następny rok. A mam już zajęte nawet kilka terminów na 2009 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.tkdami.net 22.07.07, 21:11 Zapomniałeś jeszcze o tych kilku na 2010,ale to pewnie ze skromności,hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 10:24 Gościu chwalisz się czy żalisz?? Bo nie bardzow wiadomo.Pochwal się nam jak ostatnio po weselu rano panna młoda po was pojechała.Nieżle z wami pocisnęła.Ale za to co wy nazywacie muzyką należało wam się.Wiesz o czym mówie i nie próbuj zaprzeczac bo stracisz ostatnie resztki godności i uczciwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość weselny Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.pr.radom.net 23.07.07, 09:16 Czy temu Panu z zespolu już tak bardzo uderzyła woda sodowa do głowy. Jaka "konkurencja?'-jestem nauczycielem muzyki w Szkole Muzycznej i byłem na Lotniczej na weselu i czym prędzej z rodziną uciekłem,bo tego co "uprawia"tenże zespół nie można nazwać "muzyką" To kaleczenie Muzyki,robi się slabo! Kochani Nowożeńcy jako muzyk proszę na wesele zawierajcie umowę z Muzykami a nie z Kimś,kto kupił sprzęt-midi.dyskietki i udaje,że potrafi grać> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny gość Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 09:50 A co to za różnica dyskietki czy nie. Ważne że się goście świetnie bawią, a takie gadanie świadczy tylko o tym, że pan jako nauczyciel się czuje nie dowartościowany. Pan proszę nauczyciela powinien wiedzieć że na weselu nie grają muzycy tylko muzykanci to prawie to samo, jednak prawie robi wielką różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.radom.net 23.07.07, 11:29 dlaczego się tak obrzucacie błotem? jeśli ktoś będzie mał ochotę i ten zespół mu sie spodoba zadzwoni do nich, przesłucha płytę i ewentualnie skorzysta, a jeśli nie to nie. wątek nie brzmi " co sądzisz o zespole ... " tylko "mam wolny termin" PS. od jakiegoś czasu czytam forum i śledze pewne wątki m. in. nt. zespołów weselnych i przeczytałam równiez o jednym z zespołów ktory był objeżdzany na forum, a teraz niedawno rozmawiałam z dziewczyną u ktorej ten zespol grał i była bardzo zadowolona i goscie tez i choc slub mieli miesiąc temu to jeszcze teraz kiedy przychodza do nich goście powspominac przyjęcie to pytają o namiary na ten zespół. trzeba sie samemu przekonac jaką kto pracę wykonuje, czy jest ona dobra czy nie, a nawet spec od danej branży może wywinąc jakiś numer, czy potknąć sie w swojej kwestii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 19:50 To forum naprawdę robi się żałosne. Ktoś pisze że ma wolny termin a jacyś "zaśmieczacze" forum piszą jakieś brednie nie na temat. Gościu podał stronę i każdy może sobie śmiało posłuchać i ocenić. A niewiele zespołów z okolicy tak jasno stawia sprawę. Już niedobrze się robi jak po raz kolejny widzę na tym forum opinie jakiegoś gościa z wesela który niby był z jakimś tam zespołem i ma coś do powiedzenia. Już nie jedna taka opinia była na temat zespołu Medium, Scat, Prodisc czy teraz o Bajce i wielu innych a oni i tak mają to pewnie gdzieś bo grania co sobotę mają z wesel a nie z tego forum. Już ktoś kiedyś pisał w jakimś wątku że żadna opinia na tym forum nie może być obiektywna jeśli nie są podane namiary. Napisać można wszystko tylko po co zaśmiecać forum bzdurnymi komentarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.tkdami.net 23.07.07, 20:05 Adziu,to Ty nie wiesz,że forum nie służy do zamieszczania ogłoszeń.To właśnie jest zaśmiecanie forum,a gość z Bajeczki to zwykły spamer.Jak jest taki dobry,to chyba stać go na link sponsorowany. Gdyby odpowiadał na pytanie forumowicza to pal licho,niech będzie,chociaż lepiej poprosić o mail i tam przesłać ofertę.Zamieszczanie ogłoszeń z wolnym terminem na forum publicznym to zwykłe spamerstwo i brak ogólnie przyjętych zasad.To jak wykonuję swoją profesję w tej chwili ma drugorzędne znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 20:54 A mnie np odpowiada taka forma. Jest wiele osób które szuka zespołu na dany termin i nie wie kto ma wolny. A na tak bliski to bardzo ciężko jest coś znaleźć. A wiadomo że bywają wesela z "wpadki" i trzeba na szybko coś organizować. Po to jest to forum żeby pomagało przyszłym młodym. Jakby wszyscy podali jakie terminy mają wolne to by nie było problemu. Nie widzę nic w tym złego. Spam to by był jak by mi ktoś na meila wysłał oferte której sobie nie życzę. A tu na forum to może czytać ten kogo to dotyczy a inni nie muszą. A jak ktoś odpisuje nie na temat to dla mnie jest zakompleksiony z jakiegoś powodu i musi się podbudować oczernianiem innych. Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził. Ale dobre maniery nakazują odpisywać na temat. Każdy ma swój rozum i weźmie sobie taką kapelę jaka mu pasuje. Wystarczy posłuchać jak ktoś gra i czy mu się podoba czy nie. Ja będę szukać za jakieś 2 lata i wiem na pewno że wezmę sobie dema kilku zespołów i wybiorę sama. A szczególnie wezmę dema tych najbardziej krytykowanych na forum bo widocznie komuś szkoda że oni grają a inni siedzą w domu. To forum naprawdę zeszło na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.tkdami.net 23.07.07, 22:11 Ado,to nie jest ważne,że odpowiada Ci taka forma.Ważne jest,że forum ma swoje zasady. Punkt 6 regulaminu tego forum mówi: 6. Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 22:34 To napisz do Admina żeby usunął 95% postów z tego forum. Może Cię posłucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.tkdami.net 23.07.07, 23:40 nie narzekaj więc,że forum schodzi na psy,jeśli nie akceptujesz jego zasad Odpowiedz Link Zgłoś