Dodaj do ulubionych

Zwolnił się termin 22.09.2007

20.07.07, 19:19
Z przyczyn od nas niezależnych zwolnił się termin 22.09.2007 To jedyny wolny
termin na ten rok. Jak komuś będzie potrzebny zespół to zapraszam.
Pozdrawiam
Grzegorz
www.bajka.muzyka.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: rc Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.tkdami.net 21.07.07, 09:35
      Na razie jedyny,hi,hi,hi.
      • Gość: gośc weselny Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.pr.radom.net 22.07.07, 14:26
        I bardzo dobrze.
        Jak słyszałem te wypluwane ,urywane dżwięki saksofonu to niedobrze mi się
        robiło.
        tragedia-bajka to niestety jak w bajce tylko Bajka a nie realny świat.
        • kocis74 Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 22.07.07, 19:48
          I po co te płytkie komentarze sfrustrowanej konkurencji? Ja i tak co sezon mam
          wszystkie terminy zajęte a jak Ty byś był mądry i zgłosił się do mnie z dobrą
          płytką demo to i Tobie bym pomógł. Ale takie wypowiedzi tylko świadczą o Tobie
          że masz jakieś duże kompleksy z powodu tego że nie masz grań. Dla mnie
          najważniejsze jest zadowolenie klientów. Np dzisiaj na weselu spisałem 3 umowy
          na następny rok. A mam już zajęte nawet kilka terminów na 2009 rok.
          • Gość: rc Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.tkdami.net 22.07.07, 21:11
            Zapomniałeś jeszcze o tych kilku na 2010,ale to pewnie ze skromności,hi,hi.
          • Gość: Justa Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 10:24
            Gościu chwalisz się czy żalisz?? Bo nie bardzow wiadomo.Pochwal się nam jak
            ostatnio po weselu rano panna młoda po was pojechała.Nieżle z wami
            pocisnęła.Ale za to co wy nazywacie muzyką należało wam się.Wiesz o czym mówie
            i nie próbuj zaprzeczac bo stracisz ostatnie resztki godności i uczciwości.
    • Gość: gość weselny Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.pr.radom.net 23.07.07, 09:16
      Czy temu Panu z zespolu już tak bardzo uderzyła woda sodowa do głowy.
      Jaka "konkurencja?'-jestem nauczycielem muzyki w Szkole Muzycznej i byłem na
      Lotniczej na weselu i czym prędzej z rodziną uciekłem,bo tego
      co "uprawia"tenże zespół nie można nazwać "muzyką"
      To kaleczenie Muzyki,robi się slabo!
      Kochani Nowożeńcy jako muzyk proszę na wesele zawierajcie umowę z Muzykami a
      nie z Kimś,kto kupił sprzęt-midi.dyskietki i udaje,że potrafi grać>

• Gość: inny gość Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 09:50
        A co to za różnica dyskietki czy nie. Ważne że się goście świetnie bawią, a
        takie gadanie świadczy tylko o tym, że pan jako nauczyciel się czuje nie
        dowartościowany. Pan proszę nauczyciela powinien wiedzieć że na weselu nie
        grają muzycy tylko muzykanci to prawie to samo, jednak prawie robi wielką
        różnicę.
        • Gość: . Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.radom.net 23.07.07, 11:29
          dlaczego się tak obrzucacie błotem? jeśli ktoś będzie mał ochotę i ten zespół
          mu sie spodoba zadzwoni do nich, przesłucha płytę i ewentualnie skorzysta, a
          jeśli nie to nie. wątek nie brzmi " co sądzisz o zespole ... " tylko "mam wolny
          termin"

PS. od jakiegoś czasu czytam forum i śledze pewne wątki m. in. nt. zespołów
          weselnych i przeczytałam równiez o jednym z zespołów ktory był objeżdzany na
          forum, a teraz niedawno rozmawiałam z dziewczyną u ktorej ten zespol grał i
          była bardzo zadowolona i goscie tez i choc slub mieli miesiąc temu to jeszcze
          teraz kiedy przychodza do nich goście powspominac przyjęcie to pytają o namiary
          na ten zespół. trzeba sie samemu przekonac jaką kto pracę wykonuje, czy jest
          ona dobra czy nie, a nawet spec od danej branży może wywinąc jakiś numer, czy
          potknąć sie w swojej kwestii...
      • Gość: Ada Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 19:50
        To forum naprawdę robi się żałosne. Ktoś pisze że ma wolny termin a jacyś
        "zaśmieczacze" forum piszą jakieś brednie nie na temat. Gościu podał stronę i
        każdy może sobie śmiało posłuchać i ocenić. A niewiele zespołów z okolicy tak
        jasno stawia sprawę. Już niedobrze się robi jak po raz kolejny widzę na tym
        forum opinie jakiegoś gościa z wesela który niby był z jakimś tam zespołem i ma
        coś do powiedzenia. Już nie jedna taka opinia była na temat zespołu Medium,
        Scat, Prodisc czy teraz o Bajce i wielu innych a oni i tak mają to pewnie gdzieś
        bo grania co sobotę mają z wesel a nie z tego forum. Już ktoś kiedyś pisał w
        jakimś wątku że żadna opinia na tym forum nie może być obiektywna jeśli nie są
        podane namiary. Napisać można wszystko tylko po co zaśmiecać forum bzdurnymi
        komentarzami.
        • Gość: rc Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.tkdami.net 23.07.07, 20:05
          Adziu,to Ty nie wiesz,że forum nie służy do zamieszczania ogłoszeń.To właśnie
          jest zaśmiecanie forum,a gość z Bajeczki to zwykły spamer.Jak jest taki
          dobry,to chyba stać go na link sponsorowany.
          Gdyby odpowiadał na pytanie forumowicza to pal licho,niech będzie,chociaż
          lepiej poprosić o mail i tam przesłać ofertę.Zamieszczanie ogłoszeń z wolnym
          terminem na forum publicznym to zwykłe spamerstwo i brak ogólnie przyjętych
          zasad.To jak wykonuję swoją profesję w tej chwili ma drugorzędne znaczenie.
          • Gość: Ada Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 20:54
            A mnie np odpowiada taka forma. Jest wiele osób które szuka zespołu na dany
            termin i nie wie kto ma wolny. A na tak bliski to bardzo ciężko jest coś
            znaleźć. A wiadomo że bywają wesela z "wpadki" i trzeba na szybko coś
            organizować. Po to jest to forum żeby pomagało przyszłym młodym. Jakby wszyscy
            podali jakie terminy mają wolne to by nie było problemu. Nie widzę nic w tym
            złego. Spam to by był jak by mi ktoś na meila wysłał oferte której sobie nie
            życzę. A tu na forum to może czytać ten kogo to dotyczy a inni nie muszą. A jak
            ktoś odpisuje nie na temat to dla mnie jest zakompleksiony z jakiegoś powodu i
            musi się podbudować oczernianiem innych. Jeszcze się taki nie narodził co by
            wszystkim dogodził. Ale dobre maniery nakazują odpisywać na temat. Każdy ma swój
            rozum i weźmie sobie taką kapelę jaka mu pasuje. Wystarczy posłuchać jak ktoś
            gra i czy mu się podoba czy nie.
            Ja będę szukać za jakieś 2 lata i wiem na pewno że wezmę sobie dema kilku
            zespołów i wybiorę sama. A szczególnie wezmę dema tych najbardziej krytykowanych
            na forum bo widocznie komuś szkoda że oni grają a inni siedzą w domu. To forum
            naprawdę zeszło na psy.
            • Gość: rc Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.tkdami.net 23.07.07, 22:11
              Ado,to nie jest ważne,że odpowiada Ci taka forma.Ważne jest,że forum ma swoje
              zasady.
              Punkt 6 regulaminu tego forum mówi:
              6.
              Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
              Gazeta.pl przekazów reklamowych.

• Gość: Ada Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 22:34
                To napisz do Admina żeby usunął 95% postów z tego forum. Może Cię posłucha.
                • Gość: rc Re: Zwolnił się termin 22.09.2007 IP: *.tkdami.net 23.07.07, 23:40
                  nie narzekaj więc,że forum schodzi na psy,jeśli nie akceptujesz jego zasad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka