Gość: zartie IP: *.tkdami.net 28.06.03, 16:08 Za coś takiego syndyk powinien według mnie stanąć przed sądem za spowodowanie zagrożenia zdrowia i życia (zagrożenie epidemiologiczne) i udać się na kilkuletnie "wczasy". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mako Do radnego Śmietanki IP: *.pionki.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 00:30 A czy jak ja pójde i będę siadział w Urzędzie Miasta do skutku to pan radny mi znajdzie pracę ? Ten zarząd Miasta Pionki jest poprostu nieudolny ! Ludzie są całkowicie nie kometentni w Radzie Mista gdyż każdy kto mądrzejszy to już ucekł z Pionek . Ja też czakam tylko na skończenie studiów i wynosze się stąd jak najdalej ! Zarząd Mista w Pionkach nic nie robi by zmiejszyć bezrobocie . Mało tego walczy jeszcze z sydykiem - to napewno wyjdzie obywatelom "na zdrowie" . A co do tej wody to jest wina MZUKU i pana Wieczorka który nim rządzi ( ten to jest dopiero nie kompetentny człowiek !!! ) bo ludzie płacą za wodę a MZUK nie przekazuje tych pieniędzy syndykowi . Traktujecie panowie MZUK i Wieczorka jak nie tyklana krowe ! A ten człowiek co i rusz się kompromituje ! Co on wogóle robi z pięniędzmi ? Np z tymi 35 tys złotych co dostaje na utrzymanie stadionu ? Przecież on na nic tych pieniędzy nie wydaje ! I jeszcze nie ma żeby płacić syndykowi ? Chyba Wieczorek trzyma w garści Zarząd Miasta i ma na was jakiegoś haka bo inaczej to byście nie trzymali na stołku takiego dyletanta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian B. Taka jest racja że to wina Zarządu Miasta nie syndyka IP: *.pionki.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 14:21 Bo jak inaczej Syndyk ma odebrać pieniądze których nie dostaje za wodę ? Panowie radni wy to byście sie nawet wstydzili protestować . Ale mnie już w Pionkach nic nie zdziwi . Ostanio Burmistrz Pionek Janeczek szedł w proteście przeciw bezrobociu w pierwszym szeregu i protestował...pod Urzędem Miasta . Sam przeciw sobie :-). Poważnie mówie . Taki oto cyrk mamy w Pionkach . Odpowiedz Link Zgłoś