Dodaj do ulubionych

ZAROBKI URZĘDNIKÓW cd...

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 10:30
Wczoraj przeczytałem o zarobkach dyrektora Kałowskiego. Włos jerzy się na
głowie! Zastanawia mnie natomiast jedna sprawa: jak dyrektor, który jest z
urzędu nadzorującym prace RTBS Administrator może być w tej spółce
zatrudniony? I po drugie: o ile wiem praca w urzędzie, gdzie zatrudniony był
na cały etat, trwa od 8-15. W RTBS, gdzie zatrudniony był na pół etatu,
pracuje się też od 8-15. Więc jak mógł pracować w tych samych godzinach na
półtora etatu (i jeszcze członek Rady Nadzorczej Radpecu).
Obserwuj wątek
    • Gość: urzednik Re: ZAROBKI URZĘDNIKÓW cd... IP: *.tkdami.net 01.07.03, 14:38
      Tak dawal swoim zarobic Wlodarczyk,a w przypadku tego Pana Dyrektora to mial go
      w kieszeni jeszcze PAn KOLDEJ.A bezrobotni niech sie zywia naiwnosciami i
      nadziejami ze beda mieli prace.Towarzysze aby tak dalej - do wyborow,swojaki
      musza przetrzymac te 3lata,potem pokazemy co potrafimy.-
      • Gość: wilk Re: ZAROBKI URZĘDNIKÓW cd... IP: *.tkdami.net 01.07.03, 14:47
        pracownicy Spolek czy uWas nie ma juz dorabiajacych na 1\2 etatu urzednikow
        magistratu,a moze sa w Radach Nadzorczych,podajcie bo Pan Prezydent o tym nie
        wie.Przylaczcie sie do tepienia tych sepow,dorobkiewiczy,tych macek SLD.Chociaz
        oni teraz po Kongresie odnowieni sprawiedliwi,uczciwi smiechu warte.
        • Gość: owca Re: ZAROBKI URZĘDNIKÓW cd... IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 15:09
          Gość portalu: wilk napisał(a):

pracownicy Spolek czy uWas nie ma juz dorabiajacych na 1\2 etatu urzednikow
          magistratu,a moze sa w Radach Nadzorczych,podajcie bo Pan Prezydent o tym nie
          wie.Przylaczcie sie do tepienia tych sepow,dorobkiewiczy,tych macek
          AWS.Chociaz oni teraz po spotkaniu z Buzkiem odnowieni sprawiedliwi,uczciwi
          smiechu warte.
          • Gość: kaguar Re: ZAROBKI URZĘDNIKÓW cd... IP: 158.66.132.* 01.07.03, 15:13
            Gość portalu: owca napisał(a):

> Gość portalu: wilk napisał(a):
            >
            > Przylaczcie sie do tepienia tych sepow,dorobkiewiczy,tych macek
            > AWS.Chociaz oni teraz po spotkaniu z Buzkiem odnowieni sprawiedliwi,uczciwi
            > smiechu warte.

Ty raczej jesteś baran, a nie owca
    • Gość: pantera Re: ZAROBKI URZĘDNIKÓW cd... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 13:32
      Kuguar dlaczego jesteś taki delikatny? Ja bym powiedział że owca to inaczej
      dupoliz. Ale tylko pod jednym warunkiem: ta d.pa musi być CZERWONA.
      • Gość: Pantera Re: ZAROBKI URZĘDNIKÓW cd... IP: 152.19.37.* 03.07.03, 17:32
        Czy kolega bylby uprzejmy zmienic nicka? Ja juz uzywam tego nicka od dluzszego czasu i bylbym wdzieczny gdyby
        szanowny internauta uzywal troszke innego.
        Pozdrawiam!
    • Gość: chochlik Re: ZAROBKI URZĘDNIKÓW cd... IP: 213.171.64.* 04.07.03, 10:13
      Gość portalu: fan napisał(a):

> Wczoraj przeczytałem o zarobkach dyrektora Kałowskiego. Włos jerzy się na
      > głowie! Zastanawia mnie natomiast jedna sprawa: jak dyrektor, który jest z
      > urzędu nadzorującym prace RTBS Administrator może być w tej spółce
      > zatrudniony? I po drugie: o ile wiem praca w urzędzie, gdzie zatrudniony był
      > na cały etat, trwa od 8-15. W RTBS, gdzie zatrudniony był na pół etatu,
      > pracuje się też od 8-15. Więc jak mógł pracować w tych samych godzinach na
      > półtora etatu (i jeszcze członek Rady Nadzorczej Radpecu).

dyrektor jest z gumy,a wlos Jerzemu sie jezy...
      • Gość: chochlik Re: ZAROBKI URZĘDNIKÓW cd... IP: 213.171.64.* 04.07.03, 10:14
        Gość portalu: chochlik napisał(a):

> Gość portalu: fan napisał(a):
        >
        > > Wczoraj przeczytałem o zarobkach dyrektora Kałowskiego. Włos jerzy się na
        > > głowie! Zastanawia mnie natomiast jedna sprawa: jak dyrektor, który jest z
        >
        > > urzędu nadzorującym prace RTBS Administrator może być w tej spółce
        > > zatrudniony? I po drugie: o ile wiem praca w urzędzie, gdzie zatrudniony b
        > ył
        > > na cały etat, trwa od 8-15. W RTBS, gdzie zatrudniony był na pół etatu,
        > > pracuje się też od 8-15. Więc jak mógł pracować w tych samych godzinach na
        >
        > > półtora etatu (i jeszcze członek Rady Nadzorczej Radpecu).
        >
        > dyrektor jest z gumy,a wlos Jerzemu sie jezy...

nie napisze egdzie.
        • bodzioradomski Re: ZAROBKI URZĘDNIKÓW cd... 04.07.03, 10:46
          A ja marzę o systemie, w którym nie bedzie urzędników - i problem rozwiąże się
          sam. Bo jakie są korzyści z wymienianych tu osób i ich drogich zaszczytnych
          funkcji z kieszeni podatnika? Czy UM musi byc największym pracodawcą w Radomiu?
          Co produkuje ta "firma"? jakie wypracowuje zyski?
    • Gość: misia Re: ZAROBKI URZĘDNIKÓW cd... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 16:47
      Ciekawa jestem z jaką intensywnością będzie to wracać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka