pokopacz 18.08.07, 18:20 To warto obejrzeć, i nie popełnić błędu: www.youtube.com/watch?v=3Khvq7J-GAE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pokopacz Re: przed i PO 18.08.07, 18:25 i tu: www.youtube.com/watch?v=wfoAqfHIhP0&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
pokopacz Re: przed i PO 18.08.07, 18:26 część trzecia: www.youtube.com/watch?v=1Pt2pfkc6XY&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
pokopacz Re: przed i PO 18.08.07, 18:30 część czwarta: www.youtube.com/watch?v=yEQYQFyO39o&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czemu przed i PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 22:33 Czemu nie pokazuje tego TVN24? By się ludkowie dowiedzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
redoxygene Re: przed i PO 18.08.07, 22:51 Ja mysle, ze skoro to pokazuje TRWAM, to juz wystarczy. W koncu media powinny ksztaltowac (w domysle ksztalcic) spoleczenstwo, a nie sprzyjac patologiom rodem z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: przed i PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 23:14 Ciekawe jakie patologie masz na myśli? Tu raczej o platformie. Taki jesteś zaślepiony? Przecież każdy może sobie te filmiki obejrzeć i co wtedy powiesz? Miejsce na liście i ujadanie wbrew faktom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomianin Re: przed i PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 23:17 Daj spokój. Ci z Kocham Radom wszyscy tacy są. Zaślepieni i fałszywi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam co wczoraj Re: przed i PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.07, 08:37 a ja bym dodał ,że ci ludzie a jest ich wielu w całym kraju zostali zatruci,ale nie cyjankiem czy inną chemią,zostali zatruci przez michnikowszczyznę na czele z jedyną słuszną gazetą i jej guru. później doszły jedynie rzetelne i obiektywne media w stylu tvn i jego mutacje. to jest dramat. to co napisała gazeta jest święte i nie ma żadnego pola dyskusji nie mówiąc o jakiejś formie krytycznej. dla tych osób dedykacja: "NICZEM SYBIR,NICZEM KNUTY LECZ NARODU DUCH OTRUTY TO DOPIERO BÓLÓW BÓL!". Ten cytat pochodzi z wiersza "Psalm miłości" Zugmunta Krasińskiego. ps uprzedzając zatrute ataki w stylu że jestem fanatykiem mediów z Torunia,oświadczam że nie słucham,nie czytam i nie oglądam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: przed i PO IP: *.radom.pl 20.08.07, 09:49 Gość portalu: ten sam co wczoraj napisał(a): > uprzedzając zatrute ataki w stylu że jestem fanatykiem mediów z > Torunia,oświadczam że nie słucham,nie czytam i nie oglądam! Jest tylko jedno wytłumaczenie Twojego fenomenu: Ociec dyrektor steruje Tobą zdalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miałem głosować przed i PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 15:25 I tu też o nich: bufetowa.pl/2007/06/porozumienie-programowe-po-sld.html i wyjątek: W czwartek na stronach SDPLu opublikowany został dokument "Porozumienie Programowe Radnych m.st. Warszawy reprezentujących Platformę Obywatelską oraz Lewicę i Demokratów", które w połowie marca zostało podpisane przez Pawła Czekalskiego (PO) i Tomasz Sybilskiego (SLD) w obecności Marka Borowskiego i Hanny Gronkiewicz Waltz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen pracują a nie kłócącą się IP: *.radom.pl 21.08.07, 19:07 Gość portalu: miałem głosować napisał(a): > I tu też o nich: > bufetowa.pl/2007/06/porozumienie-programowe-po-sld.html > i wyjątek: > W czwartek na stronach SDPLu opublikowany został > dokument "Porozumienie Programowe Radnych m.st. Warszawy > reprezentujących Platformę Obywatelską oraz Lewicę i Demokratów", > które w połowie marca zostało podpisane przez Pawła Czekalskiego > (PO) i Tomasz Sybilskiego (SLD) w obecności Marka Borowskiego i > Hanny Gronkiewicz Waltz. Przynajmniej nie są kłótliwi tak jak durne pisiaki.Próbują budować porozumienie ponad podziałami.W Radzie miasta powinna być zgodna praca na rzecz miasta a nie szukanie wszędzie układów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar Re: pracują a nie kłócącą się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 08:08 jesteś chyba zaczadzony. przecież to jest odtwarzanie starego układu który zżerał Warszawę. nie słyszałeś nic o straszliwej korupcji za rządów najpierw UW-SLD a później PO _SLD. no przecież kilku z nich przyznało się do korupcji. czytaj nie tylko "gazetę" ,weź do ręki inną gazetę(mówię o poważnych)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy układ Re: pracują a nie kłócącą się IP: *.radom.pl 22.08.07, 08:32 Gość portalu: ikar napisał(a): > czytaj nie tylko "gazetę" ,weź do ręki > inną gazetę(mówię o poważnych)! Pewnie Dziennik co? Słuchaj dalej TV Trwam i RM , powodzenia NOWY UKŁADZIE! Odpowiedz Link Zgłoś