Dodaj do ulubionych

Ustawienia Internetu Vectra

IP: *.tkdami.net 07.09.07, 11:09
Sformatowałem dysk i internet wolniej chodzi. Trzeba wpisać jakiś
adres dami w
Narzędzia\opcje internetowe\zakładka Połczenia\Ustawienia sieci
LAN\uzyj skryptu automatycznej konfiguracji .......... a do dami nie
moge się dodzwonic i nie chce mi sie do nich jechać i stać w
kolejce. Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • agacia222 Re: Ustawienia Internetu Vectra 08.09.07, 10:57
      sa w Vectrze duze kolejki- ja niedawno mialam probl;em zportem poczty wychodzacej SMTP , byl zablokowany .

Zadzwonilam tam , pani [rzekierowalamnie do Dzialu Technicznego-panowie zadali pare pytan, musialam podac numer modemu Thompsona ,ktorymjest na odwrocie i w ciagu 24 h odblokowali mi serwer-nie mialam najmniejszych problemow z dodzwonieniem sie -probuj w dni powszednie-oni szybko rozwiazuja problemy i na pewno Ci pomoga.

Dzial Techniczny zalatwia przez telefon raczej.

ja tez mialam tydzien temu formata,alem u mnie dziala bez zarzutu.

• jedyny.mara Re: Ustawienia Internetu Vectra 16.09.07, 22:24
      hehe, a ja mialam taka sytuacje kiedys zabawna.... nagle przestał mi działać
      net. No to posprawdzałam wszystkie te kabelki, ale coś było nie tak, bo telefon
      działał. Wybrałam sie do vectry, z godzine stałam w kolejce, omówiłam całą
      sytuację. Pani stwierdziła, ze u nich jest wszystko ok i wyslala mnie do innego
      pracownika, ktory stwierdził, ze na modemie jest przycisk on/off i ze trzeba go
      po prostu wlaczyc. Co sie okazalo: faktycznie modem byl wylaczony, a za biurkiem
      grasuje tylko moj pupil, ktory jest kotkiem perskim :D to mi narobił kłopotu. A
      ekipa w vectrze jest bardzo sympatyczna, ale fakt trzeba sie wystać! Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka