www.styczynski.pl 28.09.07, 20:49 W działalności posłów brakowało mi przede wszystkim ponadpartyjnej współpracy w ramach solidarności z regionem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
treboniusz Re: Jak się spisywali posłowie? 28.09.07, 21:04 a ty będziesz działał ponadpartyjnie dla dobra regionu panie kandydacie radomskiej lewicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won patafijanie Re: Jak się spisywaŁ się stycz? IP: *.tkdami.net 28.09.07, 21:06 On już pokazał jaki jest. Był we wszystkich możliwych partiach ze względów koniunkturalnych. Wszędzie się go pozbywano z hukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
www.styczynski.pl Radom ponad wszystko! 28.09.07, 23:05 "Won patafijan" napisał: > On już pokazał jaki jest. Był we wszystkich możliwych partiach ze > względów koniunkturalnych. Wszędzie się go pozbywano z hukiem. Mylisz się Panie Patafianie, z żadnej partii mnie nie wyrzucono. Mam wielu dobrych starych znajomych w różnych ugrupowaniach i różnice poglądów na tematy ekonomiczne czy polityczne nie przeszkadzają nam w rzeczowej wymianie poglądów. Potrafimy znaleźć wspólne stanowisko. Wymaga to oczywiście wzajemnego szacunku, który pozwala mimo różnic znaleźć to, co nas łączy. A łączy nas przede wszystkim lokalny patriotyzm. Dla mnie Radom ważniejszy jest niż jakakolwiek partia. Przy wyborze: interes partii czy dobro miasta, zawsze wybiorę miasto (co nie jest dla mnie znów takie trudne, bowiem znane jest moje słabe przywiązanie do struktur partyjnych). www.styczynski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
polikarp Re: Radom ponad wszystko! 28.09.07, 23:36 No to policzmy: PC - asystent, szef biura posła Kowalczyka (śp). UW - w okresie rządów Hanny Suchockiej PSL - gdy wojewoda był Zbigniew Kuźmiuk SLD - koalicja SLD-PSL Teraz UP Było tego więcej, ale nie chce mi się już grzebać w historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Radom ponad wszystko! IP: *.tkdami.net 28.09.07, 23:57 to może jeszcze PZPR?? długa ta litania Odpowiedz Link Zgłoś
www.styczynski.pl Re: Radom ponad wszystko! 29.09.07, 00:30 Dziękuję drogi Polikarpie, że wychwalasz moje doświadczenie polityczne i udowadniasz, że ja potrafię się porozumieć z każdym sensowym ugrupowaniem politycznym. Dlatego nie rozumiem tego zacietrzewienia obecnych parlamentarzystów radomskich, którzy stawiają wyżej interes swoich partii ponad dobro Radomia i regionu. Natychmiast wypiszę się z UP, jeśli unia będzie wymagała ode mnie poświęcenia dobra Radomia dla jakichś partyjnych spraw. www.styczynski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamro Re: Radom ponad wszystko! IP: *.tkdami.net 29.09.07, 03:13 A jak byś dostał się do Sejmu RP, gdyby zarządzono dyscyplinę głosowania - przeciwko interesom Radomia??? Też się wypiszesz tzn. złożysz mandat? No jak by to było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Radom ponad wszystko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 08:50 To chyba było pytanie retoryczne? :-)Tak to dzieje się tylko w bajkach, stołka trzeba pilnować, bardziej niż oka w głowie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
www.styczynski.pl Re: Radom ponad wszystko! 29.09.07, 09:53 Art. 104. Konstytucji RP mówi, że „posłowie są przedstawicielami Narodu”, a nic nie wspomina o partii, więc posłowie zawsze mogą zmienić klub poselski lub stać się posłami niezależnymi. www.styczynski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Radom ponad wszystko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:16 To co jest w konstytucji to jedno, a to co robią "wybrańcy" to już inna kwestia. Pytanie brzmiało: "A jak byś dostał się do Sejmu RP, gdyby zarządzono dyscyplinę głosowania - przeciwko interesom Radomia??? Też się wypiszesz tzn. złożysz mandat? No jak by to było?" Ale żeby odpowiedzieć na tak postawione pytanie, a nie 'mówić co ślina na język przyniesie', to trzeba czytać tekst ze zrozumieniem. Z drugiej strony rozumiem, że takie paplanie jest domeną polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
telewidz1 Re: Radom ponad wszystko! 29.09.07, 14:40 wypisywać to się wypisywało wielu ale żaden nie złożył mandatu chyba nie wierzysz że zrobiłby to ktokolwiek a dla styczynskiego wypisać się z partii to bułka z masłem ale zaraz by się zapisał do innej... pewnie do PISu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Re: Radom ponad wszystko! IP: *.tkdami.net 05.10.07, 22:24 A pamiętacie głosowanie nad likwidacją Woj. Radomskiego (nowym podziałem administracyjnym kraju)? Krzaklewski z AWS zarządził dyscyplinę a poseł AWS z Ziemii Radomskiej Jan Łopuszański zagłosował przeciwko i co? Został z hukiem wyrzucony z partii. W następnych wyborach Jan Łopuszański został wybrany do sejmu przez wdzięcznych radomian a partyjne sługusy w osobach m. in. Rejczaka, Iwanickiego, Maszkiewicza, Grabowskiej zostali ukarani za zdradę. A więc jednak można być posłem i człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAD Nie głosujcie na Suskiego!!! IP: *.33.radom.pilicka.pl 29.09.07, 11:31 Głosujmy na ludzi z Radomia, a nie np. grójeckich suskich on pokazał jak mu zależy na naszym mieście (jeden z przykładów jest w artykule)- głosował PRZECIW MIASTU RADOM!!! Ukarał Wróblową za to, że głosowała za przyznaniem nam pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomiaczek Głosujmy na radomian IP: *.rad.vectranet.pl 29.09.07, 16:47 jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murek Re: Nie głosujcie na Suskiego!!! IP: *.tkdami.net 29.09.07, 17:51 tak głosujmy na Radomiaków, ale przecież na popłuczynach po komuchach, bo to nawet nie wiadomo jak nazwać. PZPR SLD SDPL, czy jakiś tam LID to prcież komuychy w czysetj postaci. Niech ktoś przejrzy na oczy, przecież stara Sadowska obecna tzw. Golka czy jeszcze styarsza już z wykopalisk Grabowska to zabójcze komuchy!. Szczerze mówiąc liczyłem, że Wikiński ma więcej oleju w głowie i nie wpuści na listy tych rupieci. Marek czys ty zwariował, po co ci to?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk Re: Nie głosujcie na Suskiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 21:26 Lepsza Grabowska niż jakieś spady z SDPL czy UP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zex Re: Nie głosujcie na Suskiego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 23:02 Żaden normalny Radomianin nie zagłosuje na Suskiego z PiSu. Problem w tym że są w tym mieście wyznawcy Pisu którzy za za namową Jarosława K. zagłosują pewnie na Suskiego . Tych ludzi powinno się przymusowo wysiedlić do Grójca !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zr nie glosowac na radomiakow! madrosc poza miastem!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 23:40 Bialobrzegi, Wolanow, Lipsko, Zwolen, Nowe Miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j22 Re: nie glosowac na radomiakow! madrosc poza mias IP: *.ib.com.pl 30.09.07, 16:54 popieram najlepiej na krzysia murawskiego spoza radomia -radnego z poowiatu radomskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere Suski to najgorszy poseł reprezentujący Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:49 Jedyna rzecz z jakiej zasłynął to porwanie listu od Biskupa . Niech sobie Grójec na niego głosuje ale nie Radom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Jak się spisywali posłowie? IP: *.tkdami.net 30.09.07, 18:58 Co wy ludzie gadacie. Skąd możecie wiedzieć czy T.Styczyński nie jest ok? Tak, oczywiście politycy kłamią ale nie wszyscy! Jest tak mało uczciwych, że nie mają dostępu do prawdziwej polityki tylko Ci kłamcy! Dlatego odrzucacie Styczyńskiego, bo jest uczciwy????? Wszyscy dobrze wiedzą, że Styczyński jest ok!!! A ludzie powinni dawać wszystkim szansę. Możecie przegapić uczciwego człowieka. Brak mi słów. Ten kto nie zagłosuje na T.Styczyńskiego to nie ma po co żyć w tym mieście a może i w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamro Re: Jak się spisywali posłowie? IP: *.tkdami.net 30.09.07, 19:47 No wyrok na mnie wydałaś, tylko jakim prawem. Może chciałabyś się wyprowadzić z nim do Wa-wy? Ja ci tego nie ułatwię. Albo... (sza, bo znowu każe wykasować mój wpis.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Błagam - tylko nie Suski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 20:30 Suski to kompletna kompromitacja naszego regionu. Jeżeli ktoś popiera PiS to niech nie głosuje na tego gościa, bo on szybciej gada niż myśli. Ostatnio musiał odcinać się od niego nawet PiSowski Minister Środowiska bo ten pajac obrz=ucił błotem Polski Związek Łowiecki: OŚWIADCZENIE W związku z publikacją w październikowym wydaniu miesięcznika Brać Łowiecka, wypowiedzi pana Marka Suskiego, pragnę poinformować że zadnia, tam przytoczone wyrażają jedynie prywatne opinie pana Posła. W zakresie gospodarowania żywymi zasobami naturalnymi, należy wymienić cztery istotne elementy, które znajdują uznanie i poparcie Prawa i Sprawiedliwości: 1. utrwalenie obecnego kształtu prawa łowieckiego, 2. zachowanie jedności Polskiego Związku Łowieckiego, 3. status prawny zwierzyny wolno żyjącej będącej majątkiem skarbu państwa, 4. utrzymanie dużych obwodów łowieckich. Prawo i Sprawiedliwość pozytywnie ocenia działalność Polskiego Związku Łowieckiego. Chciałbym także wyrazić moje uznanie dla PZŁ, które w ramach racjonalnego gospodarowania zasobami przyrodniczymi skutecznie dba o środowisko naturalne. Prof. dr hab. Jan Szyszko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Błagam - tylko nie Suski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 19:26 z myśliwymi zadzierać to bardzo nierozważne Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik_sam_w_dolinie_2006 Re: Błagam - tylko nie Suski 05.10.07, 22:26 tylko skwarek ratunkiem dla Radomia! Odpowiedz Link Zgłoś