przyszczyp_z_bungulatora 04.10.07, 09:07 Jak w temacie - ty prawy i sprawiedliwy człowieku. Kto ci pozwolił obklejać drzewa? Na to jest paragraf. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pop Re: !!Sońta - zabieraj plakaty z drzew!Na to jest IP: 82.139.36.* 04.10.07, 12:45 ale który SOŃTA???!!! bo jest ich dwóch!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: !!Sońta - zabieraj plakaty z drzew!Na to jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 13:31 Jestem głodny, ale boje się otworzyć lodówkę bo może z niej wyskoczyć Krzysztof Sońta. Proszę o rade co mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: du Re: !!Sońta - zabieraj plakaty z drzew!Na to jest IP: *.radom.pilicka.pl 04.10.07, 14:07 nie bój się a będziesz syty(nie pozwól mu wyskoczyć). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: !!Sońta - zabieraj plakaty z drzew!Na to jest IP: *.internet.radom.pl 04.10.07, 16:26 prawo nie obowiąazuje prawa i sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dir Zawiadom organa ścigania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 16:49 Przyszczyp powiadom odpowiednie organy o tym : policję , prokuraturę . Bo wątpie żeby po przeczytaniu Twojego postu nagle wybiegł na miasto i pozrywał plakaty z drzew . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie nawicę pis-u Re: Zawiadom organa ścigania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 18:49 Na drodze do Rajca sońta karol "prawnik" bez doświadczenia zawodowego jak jego kolega kosztowniak wisi na każdym drzewie.Jadąc wczoraj juz nie wytrzymałem i na pierwszym zakręcie żygąłem sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszyżtow Sońta na każdym słupie IP: *.tkdami.net 04.10.07, 20:11 mówi Sońta, zdecydowany lider, jeśli chodzi o ilość rozwieszonych materiałów wyborczych. Jego ulotki można było ostatnio znaleźć także wśród stoisk na targowisku Korej (Sońta na ostatniej sesji postulował, aby kupcom z Korej miasto wydzierżawiło teren pod nową halę na 30 lat, choć oni prosili o 10), a plakaty na latarniach na deptaku. Plakaty tego pana wiszą już na każdym słupie w mieście. Widziałem jak jedna pani zaszła...w głowę skąd biedny nauczyciel ma taką kasę na kampanię? Wiadomo, z diety radnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sońta na każdym słupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 10:37 to cwana gapa ten Krzysztof, wyda na kampanię kupe forsy ale bedąc posłem zwróci mu się szybciutko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traper Re: Sońta na każdym słupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 12:03 Najpierw trzeba tym posłem zostać.Ale jak mamy tak inteligentne społeczeństwo w naszym mieście to kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczka_pis Re: Sońta na każdym słupie 05.10.07, 15:39 co chcecie od Krzysia niewdziecznicy? Ile dobrego zrobił dla Was, jakże się poświęcał dla Was niczym doktor Judym, ile w nim ciepła i prawdziwej braterskiej miłości, ile w nim charyzmy i troski o nasze miasto, jeszcze o tym nie wiecie, ale jego nazwiskiem szkoły będą mianować, taki to zacny obywatek tego grodu nad Mleczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z gazety Re: Sońta na każdym słupie IP: *.tkdami.net 05.10.07, 20:58 A wrażenie, że plakatów kandydata jest tak dużo? Jak nas wtajemniczył Sońta, bierze się z tego, że są to plakaty wędrujące. Nowatorska metoda prowadzenia kampanii ma polegać na tym, że wolontariusze raz na jakiś czas przenoszą plakaty z jednych słupów na inne. - Tak będzie na przykład na Żeromskiego. W nocy z niedzieli na poniedziałek plakaty przeniesiemy w inne miejsce, a w ostatnim tygodniu kampanii w ogóle plakaty znikną z Radomia, a pojawią się na terenach byłego województwa radomskiego - opowiada Sońta. - Pan Sońta podpisał z nami umowę na zajęcie około 550 słupów. Kiedy się zorientowaliśmy, że jest ich więcej, wysłaliśmy ludzi, żeby je policzyli - informuje Marek Czyż, dyrektor MZDiK. Wczoraj od samego rana po radomskich ulicach jeździły dwie ekipy z MZDiK i liczyły. Drogowcom zszedł na tej pracy cały dzień. O godz. 16 jeszcze nie mieli pełnych danych. - Mogę tylko powiedzieć, że jest ich dużo więcej niż powinno być - mówił nam po południu Czyż. Jeszcze w piątek MZDiK wystosowało do Sońty pismo, w którym wzywa go do usunięcia nadliczbowych plakatów. - Jeśli pan Sońta się do tego nie zastosuje, będziemy naliczać stosowne kary - dodaje Czyż. - Jeżeli okaże się, że pan Sońta wywiesił więcej plakatów niż to wynika z zawartych umów, będzie je musiał jak najszybciej usunąć - mówi Kowalski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgaga Re: Sońta na każdym słupie IP: *.rad.vectranet.pl 06.10.07, 17:36 wszyscy popełniamy bład pisząc o tym komunistycznym prostaku.robimy w ten sposób reklame jemu i jego partii.takie jednostki oraz ich tanie zagrania pod publiczke należy raczej przemilczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sońta na każdym słupie IP: 82.139.54.* 06.10.07, 19:21 ciekawe czy wolontariusze którzy rzekomo przenoszą te plakaty później je tak chętnie posprzątają? Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Re: Sońta na każdym słupie 06.10.07, 22:23 Jeżeli Sońta dostanie się do Sejmu to będzie to stracony mandat. Ja widzę dwa warianty: albo Sońta zostanie krzykaczem ośmieszającym siebie i Radom z mównicy sejmowej w stopniu większym niż Suski, albo będzie szaraczkiem PISu, maszynką do posłusznego podnoszenia ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Sońta na każdym słupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 22:48 Nie tylko Krzysio wisi na drzewach Karol Sońta również wisi i nie tylko na drzewach on to nawet na każdym krzaczku się zaczepił byle wisieć. Odpowiedz Link Zgłoś
sumieniepisu Re: !!Sońta - zabieraj plakaty z drzew!Na to jest 16.10.07, 23:57 prawo i sprawiedliwośc tra la la prawo i sprawiedliwość tra la la Odpowiedz Link Zgłoś