Gość: plus Suski (PiS) z bigosem na festynie Caritas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 22:33 uniwersytet i inne gruszki na wierzbie, molo w Radomiu itp.W polityce każdy wybór to mniejsze zło,ja głosuję na PiS, zaczeli robić porządek i dlatego wszyscy skorumpowani wpadają w panikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Suski (PiS) z bigosem na festynie Caritas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 22:45 Nie tylko skorumpowani. Normalni ludzie dostają cholery i wyjeżdżają, albo szlag ich trafia. Mnie trafia! Precz z taką wiochą!! Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Suski (PiS) z bigosem na festynie Caritas 16.10.07, 23:50 Porządki? pl.youtube.com/watch?v=sOX28GR9nbY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Radomianin Suski (PiS) z bigosem na festynie Caritas IP: *.centertel.pl 09.10.07, 17:57 Suski powiem słowami twojego prezydenta ' zpiepszaj dziadu"! jak facet który ma wykształcenie lalkarstwo może byc posłem?? Zwyczajna żenada , a już nie wspomne o jego wstretnej mordzie która wywouje umnie awersje, nie stety rośnie drugi taki przygłup Jakub Kowalski prawa ręka Suskiego, wole nie wiedziec co on robi tą prawą ręką....... Won z Radomia Degeneruchy i Plugawce!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAJ PiS tak głosuje- Suski NIE!!!!!!! IP: *.tkdami.net 09.10.07, 18:27 precz z mojego Radomia lalkarzy perukarzy czy też fryzjerów prosze o drugiego kuternoge Gosia Perona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poul Suski (PiS) z bigosem na festynie Caritas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 12:32 Jak to czytać? Że PiS może tylko niezłego bigosu narobić? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Suski (PiS) z bigosem na festynie Caritas 16.10.07, 13:30 Gość portalu: poul napisał(a): > Jak to czytać? Że PiS może tylko niezłego bigosu narobić? Bardzo prosto: www.youtube.com/watch?v=DfZGqtiXf30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haj Wszyscy tylko nie suski niech bedzie nawet kwas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:03 diabel aniol czy tez putin byle nie suski Odpowiedz Link Zgłoś
sumieniepisu Re: Suski (PiS) z bigosem na festynie Caritas 16.10.07, 23:48 Marek "Bigos na Festynie" Suski hehe Odpowiedz Link Zgłoś