kamilolszewski 16.11.07, 10:35 ***PILNA***Ewa Kopacz - ministrem zdrowia. (PAP) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sono_andrzej Re: ***PILNA***Ewa Kopacz - ministrem zdrowia. 16.11.07, 12:44 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aws Re: ***PILNA***Ewa Kopacz - ministrem zdrowia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 12:45 Dbajcie o zdrowie,noście szaliki i rekawiczki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: ***PILNA***Ewa Kopacz - ministrem zdrowia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 12:54 I portfeli też pilnujcie;) Słyszałem przed chwilą w radiu jak prof. Staniszkis wypowiadał sie na temat Pani Kopacz. Puenta była krótka: pomysły Pani minister na służbę zdrowia są nieprzystające do Polskiej rzeczywistości. Mimo to, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macher Re: ***PILNA***Ewa Kopacz - ministrem zdrowia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 13:08 cud!cud!cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudup! Odpowiedz Link Zgłoś
coralgoll Re: ***PILNA***Ewa Kopacz - ministrem zdrowia. 17.11.07, 11:23 Drogi Januszu, a co jest przystające do polskiej rzeczywistości??? Fakt, że ludzie pracują za marne grosze. Fakt, że mamy drogi jak po nalocie dywanowym. Fakt, że na wizytę u lekarza specjalisty czeka sie kilka miesięcy. Fakt, że Urząd Skarbowy pod-pier-dala ludziom co miesiąc połowę pensji. Fakt, że pracującego małżeństwa nie stać na swoje 4 kąty. Fakt, że stadiony sportowe rosną jak na drożdżach. Dla mnie do polskiej rzeczywistości przystaje najbardziej chłop na furmance sprzedający na targu ziemniaki na zimę. A i ten widok jest coraz rzadszy bo jak się chłopy nachapały dotacji z UE to wolą iść pracować do miasta chociaż im słoma z butów wystaje. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły to niech je wdraża zobaczymy co będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 16.11.07, 14:08 Który to Kamil Olszewski się udziela na forum? Ten znany z radia... ? Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Staniszkis 16.11.07, 20:52 Jak już kiedyś pisałem Pani Staniszkis różnie się w mediach wypowiada. Pożyjemy zobaczymy. Posłanka Kopacz dostała ciężki resort i sam się nie spodziewam nagłej poprawy w służbie zdrowia. Mam nadzieję, że Pani minister wymyśli nowy-lepszy system służby zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Re: Staniszkis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 08:55 Weźta tą Staniszkis z mediów . Boże co za baba . Z minionej epoki . Na każdy temat ma zdanie a tak napradę to mówi tylko jakieś ogólne banały . Autorytetem może być chyba tylko dla moherów :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Staniszkis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 16:23 Prawda. I w dodatku te jej czerwone usta, bleee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Staniszkis IP: 82.139.39.* 18.11.07, 16:21 Wypowiadaj sie za siebie, a Kopacz nie dorasta do pięt prof Relidze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Staniszkis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 15:20 Mam > nadzieję, że Pani minister wymyśli nowy-lepszy system służby zdrowia. Przykro mi , ale nie wymyśli .I powiem więcej,martwi mnie to przerażliwie ! Pani minister nie ma i nie bedzie miala pomysłu bo zdrowa służba zdrowia w biednym kraju musi być częściowo płatna,zaś Pani minister kilkakroć wypowiadała się przeciw jakiemukolwiek płaceniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabek Re: IP: 212.75.118.* 21.11.07, 13:10 Kto? Co? Z jakiego radia? Moze z telewizji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdeplatformizować Re: ***PILNA***Ewa Kopacz - ministrem zdrowia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 14:33 to nieszczęście! tak jak było do przewidzenia wchodzą w układ z przefarbowanymi komuchami(przy całym zgiełku że będą(lid) głosować przeciw wotum zaufania dla tuseka).dzisiejszy super expres donosi cytuję:"jak dowiedział sie dziennik,desant osób związanych z lewicą ma zasilić resort zdrowia. ewa kopacz rozmawiała w tej sprawie z markiem balickim(min. zdrowia w rządzie belki)" i w zasadzie bez komentarza. chociaż ciśnie się na usta jeden: "i nie miał racji kaczor jarosław" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzdr Re: ***PILNA***Ewa Kopacz - ministrem zdrowia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 14:50 proszę nie negować mojej wypowiedzi ze startu pomimo iż głosowałam na pis, ale czy to będzie p. kopacz czy ktoś inny z po to nic się nie zmieni malo tego uważam że p. kopacz otaczając się określonymi osobami które pomagały jej zorganizować kampanię a może nawet sfinansować chyba liczy się z tym że będzie się musiała jakoś odwdzięczyć a to stanowiskiem dla syna - studenta (podane do oficjalnej wiadomości ), a to zleconkiem za fajne pieniadze , a to działeczkami na Helu; nie wierzę w zbiegi okoliczności, bojeżeli w miarę potrzeby na naszym radomskim Józefowie można się zamieniać stanowiskami w razie potrzeby np. to ja będę teraz ksiową bo startuję w wyborach a później się zamienimy to moi drodzy oczym tu rozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyk Re: ***PILNA***Ewa Kopacz - ministrem zdrowia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 20:30 stek bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzdr Re: ***PILNA***Ewa Kopacz - ministrem zdrowia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 21:38 czy aby na pewno stek czy bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Jagiełło Re: ***PILNA***Ewa Kopacz - ministrem zdrowia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 08:31 Mnie najbardziej ucieszył fakt, że ministra powiedziała, iż będzie refundacja in-vitro. I rozpetała się pożądana dyskusja na ten temat o: braku regulacji prawnych, braku etyki, moralności, itp. Krzyk oburzenia podniósł Kościół. Moim marzeniem jest aby refundowano środki antykoncepcyjne, szczególnie dla młodzieży (studentek i studentów), aby przeznaczono więcej pieniędzy na profilaktykę HIV/AID szczególnie w grupach homoseksualnych męskich. Moim marzeniem jest aby powstały ośrodki rzetelnej edukacji seksualnej nie podszytej światopoglądem i aby kobiety miały wybór w kwestii praw reprodukcyjnych. Wszystkiego najlepszego w Nowym 2008 Roku życzy Elżbieta Jagiełło www.elajagiello.blog.onet.pl Koalicja Kobiet Europejskich w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś