Dodaj do ulubionych

Rezygnuję z usług Vectry

02.12.07, 12:14
i tu prośba do Formowiczów o pomoc we wskazaniu po 100 kroć lepszego operatora.
Obserwuj wątek
    • trelka73 Re: Rezygnuję z usług Vectry 02.12.07, 13:25
      Dlaczego rezygnujesz , mozna wiedziec? To nie to, ze jestem za
      Vectra, ale chcialabym wiedziec czy mamy taki sam problem.
    • overshoe Użekła mnie Twoja historia 02.12.07, 13:33

• Gość: yulik Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 14:05
      rezygnuje większość ludzi bo od stycznia przywalili takie podwyżki że szkoda
      gadać lepiej wziąć polsat cyfrowy za 9 zł miesięcznie a nie płacić 31 za kupe
      tandetnych kanałów precz z vectrą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Adam Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 15:40
        Ja równiez rezygnuje jak mi sie tylko skonczy umwa. Prawie 60 zł za cały pakiet
        to juz przesada!
      • Gość: do yulik Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.radom.pilicka.pl 02.12.07, 16:02
        a gdzie Ty widziałes polsat za 9 zł?...bo chetnie skorzystam.
        • Gość: rvc Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: 82.139.3.* 02.12.07, 16:26
          Masz sam Polsat ;0A podwyzka raptem 5 zł wow
        • Gość: b-ania Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.pr.radom.net 02.12.07, 21:30
          Prosze bardzo.
          www.cyfrowypolsat.pl/telewizja-cyfrowa/oferta/porownanie_pakietow.html
    • Gość: succour Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.rad.vectranet.pl 02.12.07, 20:34
      Czyżby monopol Vectry był taki,że nie można znaleźć ludzi u innych operatorów i
      tu pytanie; czy jesteśmy tak zakompleksieni,że wskazanie na innych staje sie
      wstydliwe?
      • Gość: As Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 20:48
        succour, na głupie pytania nie masz odpowiedzi, nie podałeś nawet czy chodzi ci
        o intern., tel.,, czy TV?
        • succour Re: Rezygnuję z usług Vectry 02.12.07, 20:56
          Gość portalu: As napisał(a):

> succour, na głupie pytania nie masz odpowiedzi,
          ....................
          Mniemam, iż większość Formowiczów to nie flancowane wykształciuchy i kojarzenie
          zdaje się być prostą zdolnością.
          A tak dla wiedzy; rezygnuję z tzw. Złotego Pakietu bo do sąsiada za ścianą
          zaczynam drożej płacić niż dzwoniąc z "komórki".
          • Gość: Anna Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 21:51
            Daj sobie już spokój, co nas obchodzi ile płacisz i komu, kup sobie Erę, tam
            robią cuda.
    • Gość: xyx Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 11:45
      Pytanie,na które nie można udzielić prawdziwej i uczciwej
      odpowiedxi. Każdy operator ma inną ofertę. Należy włożyć trochę
      trudu (nie zwalać na innych) i zebrać oferty od innych operatorów,
      porównać je i wybrać najkorzystniejszą dla siebie.
    • Gość: ja Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: 82.139.61.* 04.12.07, 00:10
      wkurzyłam się, jak usłyszałam, że znowu podnoszą ceny. Też chce zmienić operatora, i myśle o polsacie cyfrowym(chociaż oni tez od stycznia podnoszą ceny). Problem tkwi w tym, że z Vectry mam również internet, i nie wiem, gdzie się przenieść. neostrada odpada, bo jak pani w biurze obsługi powiedziała mi ile mam płacić to mi szczęka opadła (mam abonament socjalny, bo i tak nie korzystam z telefonu domowego, jest bo jest, na wszelki wypadek)i nie płaca mi się to. Cóż więc robić? Ma ktoś jakiś pomysł.
      Będę wdzięczna,
      Pozdrawiam
      • Gość: TV_MAN Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 23:13
        Nie mam pomysłu.
      • Gość: nsdcsdhbcu Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.63.udn.pl 05.12.07, 00:03
        jeśli nie pasuje Ci tylko cena telewizji to z niej zrezygnuj, a internet sobie
        zostaw. A skoro telefon masz tylko na wszelki wypadek to możesz numer przenieść
        do Vectry i oprócz internetu mieć od nich i telefon stacjonarny (abonament może
        być niżaszy niż w TP). A dwie usługi razem wyjdą taniej
    • Gość: Edyta Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 10:30
      Mam Vectrę cyfrową,miesięcznie za abonament płacimy 39 zł mając
      wszystkie programy,więc nie wiem czemu wszyscy tak jada na Vectrę???
      • Gość: frodo Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.stat.gov.pl 05.12.07, 10:43
        od stycznia będziesz miała 57zł.
        • Gość: NTT Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.100.udn.pl 05.12.07, 14:34
          LOl chyba tez pomysle nad rezygnacja
        • Gość: Edyta Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 10:11
          To raczej niemożliwe.Trzeba się ubiegać o promocje a wtedy ceny też
          będą inne....
    • Gość: ja Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: 82.139.61.* 05.12.07, 13:47
      a czy w Radomiu jest upc? ma ktoś może. z vectry zupełnie chce zrezygnować, bo za często mam przerwy w dostawie internetu, no i są jednak drodzy. co sądzicie o inncyh firmach dostarczających internet? Pozdrawiam
      • Gość: Simon Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 10:02
        Czy neostrada oferuje już w Radomiu telewizję cyfrową?
        • Gość: XYZ Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 11:42
          TAK, już do mnie dzwonili. Najlepiej wejść na stronę www TPSA i tam
          są wszystkie informacje, łąćznie z regulaminami, cennikami,
          promocjami.
    • Gość: Arek Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 17:52
      Ja właśnie zerwałem z nimi umowę bez żadnych konsekwencji. Zgodnie z regulaminem
      kto nie akceptuje podwyżki może zerwać umowę z miesięcznym wypowiedzeniem bez
      żadnych konsekwencji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka