succour 02.12.07, 12:14 i tu prośba do Formowiczów o pomoc we wskazaniu po 100 kroć lepszego operatora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trelka73 Re: Rezygnuję z usług Vectry 02.12.07, 13:25 Dlaczego rezygnujesz , mozna wiedziec? To nie to, ze jestem za Vectra, ale chcialabym wiedziec czy mamy taki sam problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yulik Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 14:05 rezygnuje większość ludzi bo od stycznia przywalili takie podwyżki że szkoda gadać lepiej wziąć polsat cyfrowy za 9 zł miesięcznie a nie płacić 31 za kupe tandetnych kanałów precz z vectrą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 15:40 Ja równiez rezygnuje jak mi sie tylko skonczy umwa. Prawie 60 zł za cały pakiet to juz przesada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do yulik Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.radom.pilicka.pl 02.12.07, 16:02 a gdzie Ty widziałes polsat za 9 zł?...bo chetnie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rvc Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: 82.139.3.* 02.12.07, 16:26 Masz sam Polsat ;0A podwyzka raptem 5 zł wow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b-ania Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.pr.radom.net 02.12.07, 21:30 Prosze bardzo. www.cyfrowypolsat.pl/telewizja-cyfrowa/oferta/porownanie_pakietow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: succour Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.rad.vectranet.pl 02.12.07, 20:34 Czyżby monopol Vectry był taki,że nie można znaleźć ludzi u innych operatorów i tu pytanie; czy jesteśmy tak zakompleksieni,że wskazanie na innych staje sie wstydliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 20:48 succour, na głupie pytania nie masz odpowiedzi, nie podałeś nawet czy chodzi ci o intern., tel.,, czy TV? Odpowiedz Link Zgłoś
succour Re: Rezygnuję z usług Vectry 02.12.07, 20:56 Gość portalu: As napisał(a): > succour, na głupie pytania nie masz odpowiedzi, .................... Mniemam, iż większość Formowiczów to nie flancowane wykształciuchy i kojarzenie zdaje się być prostą zdolnością. A tak dla wiedzy; rezygnuję z tzw. Złotego Pakietu bo do sąsiada za ścianą zaczynam drożej płacić niż dzwoniąc z "komórki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 21:51 Daj sobie już spokój, co nas obchodzi ile płacisz i komu, kup sobie Erę, tam robią cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyx Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 11:45 Pytanie,na które nie można udzielić prawdziwej i uczciwej odpowiedxi. Każdy operator ma inną ofertę. Należy włożyć trochę trudu (nie zwalać na innych) i zebrać oferty od innych operatorów, porównać je i wybrać najkorzystniejszą dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: 82.139.61.* 04.12.07, 00:10 wkurzyłam się, jak usłyszałam, że znowu podnoszą ceny. Też chce zmienić operatora, i myśle o polsacie cyfrowym(chociaż oni tez od stycznia podnoszą ceny). Problem tkwi w tym, że z Vectry mam również internet, i nie wiem, gdzie się przenieść. neostrada odpada, bo jak pani w biurze obsługi powiedziała mi ile mam płacić to mi szczęka opadła (mam abonament socjalny, bo i tak nie korzystam z telefonu domowego, jest bo jest, na wszelki wypadek)i nie płaca mi się to. Cóż więc robić? Ma ktoś jakiś pomysł. Będę wdzięczna, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV_MAN Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 23:13 Nie mam pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nsdcsdhbcu Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.63.udn.pl 05.12.07, 00:03 jeśli nie pasuje Ci tylko cena telewizji to z niej zrezygnuj, a internet sobie zostaw. A skoro telefon masz tylko na wszelki wypadek to możesz numer przenieść do Vectry i oprócz internetu mieć od nich i telefon stacjonarny (abonament może być niżaszy niż w TP). A dwie usługi razem wyjdą taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 10:30 Mam Vectrę cyfrową,miesięcznie za abonament płacimy 39 zł mając wszystkie programy,więc nie wiem czemu wszyscy tak jada na Vectrę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.stat.gov.pl 05.12.07, 10:43 od stycznia będziesz miała 57zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NTT Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.100.udn.pl 05.12.07, 14:34 LOl chyba tez pomysle nad rezygnacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 10:11 To raczej niemożliwe.Trzeba się ubiegać o promocje a wtedy ceny też będą inne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: 82.139.61.* 05.12.07, 13:47 a czy w Radomiu jest upc? ma ktoś może. z vectry zupełnie chce zrezygnować, bo za często mam przerwy w dostawie internetu, no i są jednak drodzy. co sądzicie o inncyh firmach dostarczających internet? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 10:02 Czy neostrada oferuje już w Radomiu telewizję cyfrową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 11:42 TAK, już do mnie dzwonili. Najlepiej wejść na stronę www TPSA i tam są wszystkie informacje, łąćznie z regulaminami, cennikami, promocjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Rezygnuję z usług Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 17:52 Ja właśnie zerwałem z nimi umowę bez żadnych konsekwencji. Zgodnie z regulaminem kto nie akceptuje podwyżki może zerwać umowę z miesięcznym wypowiedzeniem bez żadnych konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś