pitagor 20.12.07, 22:23 Właścicielom apteki W&W Rakowscy z ulicy Traugutta 15 w imieniu dzieciaków serdecznie dziękujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ech Re: Zebraliśmy 400 zł z licytacji bombek IP: *.spray.net.pl 21.12.07, 02:55 400zł? tu nie wolno się śmiać, tu trzeba płakać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżyzysfuckinchrist Re: Zebraliśmy 400 zł z licytacji bombek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 03:14 buhahahahaha i jeszcze artykuł piszą!!! co za pustynia mentalna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kic Re: Zebraliśmy 400 zł z licytacji bombek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 07:49 a kupiliście jakąś? To nie świadczy o Gazecie tylko o tym porstym radomskim ludku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbj Re: Zebraliśmy 400 zł z licytacji bombek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 23:06 To właśnie świadczy o gazecie, że czyta ją kilkadziesiąt osób w Radomiu i to wszystko - na deptaku zebrano 4200 zł - jak są podobne akcje to w radiu również osiągają niezłe kwoty. Czas na prawdę Wyborcza to tylko kilkanaście osób na forum i nie wiele więcej w kioskach. Kiedyś znajomy poprosił mnie o zakum 4 gazet bo dał reklamę i miał gdzieś to pokazać - pani w kiosku oznajmiła mi, że dostaje 2 dziennie - ŚMIECH !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /Me Re: Zebraliśmy 400 zł z licytacji bombek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 07:50 ość portalu: ech napisał(a): > 400zł? tu nie wolno się śmiać, tu trzeba płakać. Licytowałes, czy tylko stac cie na brandzlowanie powietrza? Typowo radomskie, gó.. robić i wszystko krytykować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od urodzenia Re: Zebraliśmy 400 zł z licytacji bombek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 09:38 15 grudnia w trakcie koncertu przyjaciele dzieciom zebrano ponad 3 tysiące zł z licytacji bombek. prezydent kosztowniak wylicytował bombkę za 650 zł , a tu 400 zł. ja też wylicytowałem bombkę za 200 stówki, niech idzie bo to zbożny cel! Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Re: Zebraliśmy 400 zł z licytacji bombek 21.12.07, 21:52 Radom nigdy Warszawą nie był i nie będzie. Sumy rzędu 400 zł są zadowalające. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 21.12.07, 22:07 Tak, zawsze to lepsze niż nic. Do Gazety: czy nie można by za rok uruchomić takiej aukcji (czy każdej innej z myślą o zbiórce na cele charytatywne) również online? Gdyby wszyscy widzieli na aktualizowanych stronach internetowych gazety na ile dana bombka jest wyceniona, chętniej podejmowanoby decyzje jej kupna. Bombki szłyby nawet za tę przysłowiową złotówkę (którą ktoś inny mógłby przecież "przebić"). Coś na wzór aukcji internetowych allegro... tyle że bez feedbacku :) - ten już jest na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: online Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 00:05 Licytacja internetowa miała być na nowej stronie www miasta. I co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbj Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 23:13 Masz zupełną rację - ja sam nie wylicytowałem żadnej (a naprawdę chciałem) dlatego, że telefonicznie albo nikt nie odbierał albo już było za późno ! Feedback będziesz miał zawsze od flustratów, ja myślę że wiele osób wylicytowało by anonimowo. Ci co chcą na siłe zabłysnąć wylicytowali by przed kamerami, a Ci co zrobili by to z potrzeby serca zrobili by to w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /Me Re: IP: *.gprs.plus.pl 23.12.07, 18:20 Gość portalu: tbj napisał(a): > Masz zupełną rację - ja sam nie wylicytowałem żadnej (a naprawdę > chciałem) dlatego, że telefonicznie albo nikt nie odbierał albo już > było za późno ! raczysz waszmośc farmazony opowiadać, wystarczylo wyslac emalię. Feedback będziesz miał zawsze od flustratów, O tempora o mores, "feedback" LOL,^^^^a to co? Chodzi ci może o "Frustratów"? ja > myślę że wiele osób wylicytowało by anonimowo. Ci co chcą na siłe > zabłysnąć wylicytowali by przed kamerami, a Ci co zrobili by to z > potrzeby serca zrobili by to w necie. ..."-by" piszemy łącznie krynico wiedzy wszelakiej. Eot z mojej strony. Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: SOT? 23.12.07, 19:15 To może ja odpowiem: 'feedback' to po polsku 'komentarz' (wystarczyło pierwszy lepszy słownik angielsko-polski wziąć do ręki), nie tylko frustraci nań się decydują, jak widać na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /Me Re: SOT? IP: *.gprs.plus.pl 23.12.07, 19:50 ??? Błysnęłaś LOL ;-) Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbj Re: SOT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 21:32 feedback - to także informacja zwrotna (tyczy się to zarówno wypowiedzi jak i konkretnych działań i opinii o nich) Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 23.12.07, 22:04 Ano! Z takimi feedback'ami to ja mam na co dzień do czynienia i to nie od dziś :). Szkoda że /Me nie zrozumiał/a, że w kontekście tego wątku a mojej propozycji aukcji a'la allegro zwłaszcza, feedback to po prostu komentarz... /Me nie zrozumiał/a po prostu żartu... Błysnęło... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /Me Re: IP: *.gprs.plus.pl 24.12.07, 09:08 Zmartwie was, feedback jest niestety czyms, oczywistym w zawodzie jaki wykonuje, i nie o , "feedback" tu chodzilo. Jesli chcecie mozemy przejsc na pisanie w tym watku w jezyku angielskim lub wloskim, n/p Tk więc lilabaj, pewnych reczy lepiej nie rozumiec, ku wlasnej, jak to mowil, Pawlak zdrowotnowsci ;-) A teraz idęwypatrywac pierwszej gwiazdki. Wesołych! Aha, i wylicytujcie coć, pomożcie komuś, to naprawde swietne uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 24.12.07, 11:43 Z tą pierwszą gwiazdką to może lepiej poczekaj aż zacznie się ściemniać, co? A właściwie to nie, idź już teraz - lepsze to niż miał/a/byś swoje wynaturzenia pisać na forum. Idź "ku wlasnej, jak to mowil Pawlak,zdrowotnowsci ;-)". Zabierz ze sobą kazika oraz Zygę. Będzie wam raźniej. Może jakąś rybę po grecku... w międzyczasie upichcicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /Me Re: IP: *.gprs.plus.pl 24.12.07, 12:35 l.i.l.a.b.a.j napisała: > Z tą pierwszą gwiazdką to może lepiej poczekaj aż zacznie się > ściemniać, co? A właściwie to nie, idź już teraz - lepsze to niż > miał/a/byś swoje wynaturzenia pisać na forum. Idź "ku wlasnej, jak > to mowil Pawlak,zdrowotnowsci ;-)". Zabierz ze sobą kazika oraz > Zygę. Będzie wam raźniej. Może jakąś rybę po grecku... w > międzyczasie upichcicie? Rybę pozostawiam tobie, choć jak widać i to ci marnie wychodzi ;-> Tak więc baj lila, baj.. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 24.12.07, 12:54 A kto powiedział, że jeszcze nie zdążę swojej zrobić? Pamiętaj, u mnie dopiero dochodzi południe. Mniej jadu Ci życzę z okazji Świąt i Nowego Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /Me Re: IP: *.gprs.plus.pl 24.12.07, 13:12 Zero jadu, chyba, ze piszesz o sobie. Dla mnie EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 24.12.07, 13:58 Odrobina jadu (zwanego potocznie cynizmem) we właściwej reakcji jeszcze nikomu nie zaszkodziła, a są takie sytuacje, gdy ta odrobina jest wskazana (grunt to właściwie ocenić wówczas sytuację). Ważne jest też, żeby nie przesadzić - nie rzucać jadem na lewo i prawo, zwłaszcza gdy nie ma się czegoś mądrzejszego do powiedzenia. Sprawiło Ci to pewnie wielką przyjemność rzucić jadem a zaraz potem życzyć tej samej osobie Wesołych Świąt, hm? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbj Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 21:37 raczysz waszmośc farmazony opowiadać, wystarczylo wyslac emalię. Gazeta Wyborcza deklarowała na łamach swojego artykułu, że będzie informować na swojej stronie internetowej o aktualnych kwotach itp. Licytacja to zabawa i trzeba wiedzieć jaka kwota jest aktualnie proponowana aby móc coś zaproponować. Ale dla mnie temat jest zamknięty mają być licytowane na balu prezydenckim i tam napewno osiągną większe kwoty. A Ty może teraz Pana Tadeusza czytasz, że jesteś pod wpływem takich wyszukanych słów czy poprostu masz jakieś kompleksy ? Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 23.12.07, 22:02 Czy na pewno osiągną większe kwoty na balu prezydenckim? Oby! Wszak to już będzie koniec stycznia (o ile się nie mylę, o ile coś mi się nie pomyliło), ludzie będą rozbierać choinki zamiast je ozdabiać/ubierać, ale może ktoś i tak kupi booombeczkę ;) bez chęci zabłyśnięcia przed fleszami. Miejmy taką nadzieję! :) Przecież następne święta już za ponad rok! :) Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /Me Re: IP: *.gprs.plus.pl 24.12.07, 09:02 Gość portalu: tbj napisał(a): > Gazeta Wyborcza deklarowała na łamach swojego artykułu, że będzie > informować na swojej stronie internetowej o aktualnych kwotach itp. > Licytacja to zabawa i trzeba wiedzieć jaka kwota jest aktualnie > proponowana aby móc coś zaproponować. Istotnie, sposób przeprowadzenia aukcji, miał niewątpliwy wpływ na jej wynik, cokolwiek specyficzny nawet jak na Radom. > A Ty może teraz Pana Tadeusza czytasz, że jesteś pod wpływem takich > wyszukanych słów czy poprostu masz jakieś kompleksy ? Jesli chcesz mozemy sie spotkac, ocenisz czy mam powody do jakichkolwiek kompleksow ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Zebraliśmy 400 zł z licytacji bombek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 23:15 Panie Jakubie K a gdzie PR zaprzyjaźnionych gazet ? jak Pan upuścił słoiczek krwi GW szalała z zachwytu - nie trzeba było wylicytować jakiejś za 10 zł pewnie znowu by Pan trafił na rozkładówkę - oj przespał Pan !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loczek Re: Zebraliśmy 400 zł z licytacji bombek IP: 83.14.207.* 23.12.07, 09:24 Właśnie! Albo jak Pan ogłosił żeby strażnicy chodzili rewirami! Teraz cisza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Zebraliśmy 400 zł z licytacji bombek IP: 82.139.33.* 23.12.07, 10:48 A jakim VIPem jest jakaś Pawłowska z jakiegoś Bractwa?Znowu GW robi selekcję kogo zapraszać?I co to za kwota 400zł?Śmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /Me Re: Zebraliśmy 400 zł z licytacji bombek IP: *.gprs.plus.pl 23.12.07, 13:27 kmiotku, pare bombek zostało, moze gdybyś zalicytował to może byłoby więcej niż 400 pln.n Następny onanista werbalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbj Re: Zebraliśmy 400 zł z licytacji bombek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 15:35 masz wyszukane słownictwo tylko czy naprawdę wiesz co znaczą słowa, których używasz czy tylko są ozdobą tych, które słyszysz codziennie pod wiejską dyskoteką ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /Me Re: Zebraliśmy 400 zł z licytacji bombek IP: *.gprs.plus.pl 23.12.07, 17:56 urzekła mnie twoja historia...a teraz cos na temat..jest szansa, czy szczekasz dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbj Re: Zebraliśmy 400 zł z licytacji bombek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 21:29 widzisz już ładniej - jeszcze troszkę poczytasz miejskich wypowiedzi na forum i będą z Ciebie ludzie ! - Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
rotearmee Re: Zebraliśmy 400 zł z licytacji bombek 23.12.07, 14:00 www.frazpc.pl/b/196253 nie mają za co kupić bombek? Odpowiedz Link Zgłoś
bandycki_uklad_po_wrocil Re: Zebraliśmy 400 zł z licytacji bombek 23.12.07, 16:45 A co ty śmieciu tu cytujesz?Dla was, bandytów każde skojarzenie będzie dobre.A kogo i za czyjej kadencji został podprowadzony Lipiec?I taka jest właśnie różnica pomiędzy PiS a czerwonymi bandytami.Każdy kto w PiS łamał prawo bez względu na funkcje był pozbawiany członkostwa.U was był pozbawiany miesięcznego dochodu w zyskach okradania Polski. Odpowiedz Link Zgłoś