Gość: p Re: Zmarł ksiądz Adam Stanios IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 18:05 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomskrok Re: Zmarł ksiądz Adam Stanios IP: 82.139.52.* 27.12.07, 17:49 To był mój wujek ze strony babci. Dziękuję w imieniu rodziny za wszelkie szczere wyrazy współczucia. Prawdę mówiąc stało się to dla nas tak niespodziewanie. przyznam szczerze, że ostatni raz widziałem go pod koniec listopada i nic jeszcze nie zwiastowało takie pogorszenia stanu zdrowia. Niemniej jednak dzisiaj wzruszyłem się tym, ze na forum gazety wyborczej mogę usłyszeć tyle wspaniałych słów o nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Zmarł ksiądz Adam Stanios IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 20:42 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Zmarł ksiądz Adam Stanios IP: *.tkdami.net 26.12.07, 21:16 Dziękuję Drogi Infułacie za Twoją dobroć, miłość, za świątynię, modlitwę i uśmiech....Odpoczywaj w pokoju i światłości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MlodyRadomianin Re: Zmarł ksiądz Adam Stanios IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 09:59 Odszedł człowiek , który dla radomskiego Kościoła zrobił bardzo dużo to wielka strata dla naszego miasta.Cóż już ksiądż Twardowski mawiał ,, że spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą ".Ja osobiście dziekuję za cały wkład w siłę i wspólnotę Kościoła na radomskim XV - lecie w okresie tworzenia parafi i budowy Koscioła od podstaw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Zmarł ksiądz Adam Stanios IP: *.algo.radman.pl 27.12.07, 12:53 Mi jest smutno poniewaz jest to moj stryjek [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w. Re: Zmarł ksiądz Adam Stanios IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 23:40 rowniez to był ksiądz z mojej rodziny... Wielki człowiek... Niech spoczywa w pokoju.. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MlodyRadomianin Re: Zmarł ksiądz Adam Stanios IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 00:01 Za komuny ksiadz dla Radomia i XV -lecia zrobił duzo , bardzo dużo! Postawić tak piękny kościól w tak trudym okresie i tak pomagać ludziom w tamtych czasach to rzeczywiscie trzeba byc wielkim człowiekiem.Radom długo będzie czekał na następnego tak dobrego kapłana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianka Zmarł ksiądz Adam Stanios IP: *.acn.waw.pl 28.12.07, 13:46 Pamietam ks. Staniosa z dziecinstwa i mlodosci , uczyl mnie religii .dawał ślub i chrzcił dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszkagr1 Zmarł ksiądz Adam Stanios IP: *.xdsl.centertel.pl 29.12.07, 15:21 Ksiądz ądam śtanios był moim stryjkiem od strony babci. przy jego smierci byla moja mama, bardzo to przezyla, ja tez tego dnia bylam u niego w odwiedzinach. smutno ze nie ma go juz wsrod nas, ale wiem ze napewno spotkal sie juz ze swoja zmarla 3 lata temu siostra. to byl wielki czlowiek, budowal w ludziach wiare, milosc i nadzieje. zawsze usmiechniety, ale z zasadami, bardzo obowiazkowy i uczynny. mozna go porownac w swoich zyciowych poczynzniach do Jana pawla II, obaj wierzyli w ludzka dobroc i czynili wsztystko dla potrzebujacych. Wierze w to ze ta jego choroba byla pielgrzymka w czysccu by teraz moc byc juz w raju u Pana. odszedl z zycia do zycia, niech spoczywa w pokoju wiecznym[*]. Odpowiedz Link Zgłoś