Dodaj do ulubionych

Powiedzmy NIE dla F16

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 22:25
Do antyfanów F-16: łączmy się!
Rosyjskie konstrukcje the best!

Aha jeszcze jedno: "Polski pilot to taki, który poleci nawet na drzwiach od
stodoły" i takimi drzwiami na których będą latać Polacy to F-16.

To wszystko narazie.
Obserwuj wątek
    • maverick23 Re: Powiedzmy NIE dla F16 30.08.03, 22:42
      ja też wolę Rosjan.
      • Gość: kojot Re: Powiedzmy NIE dla F16 IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 30.08.03, 23:12
        Ale Rosjanie nie przylecieli, moze nie maja drzwi od stodoly.
        • Gość: eedek Re: Powiedzmy NIE dla F16 IP: *.epsi.pl / 192.168.10.* 30.08.03, 23:19
          rosjanie przylecieli , ale w ch... . sorry ale jestem jeszcze pod wrazeniem
          wspanialej radomskiej imprezy . i pomyslec ze w niektorych krajach takie pokazy
          sa gratis :))
          • Gość: kojot Re: Powiedzmy NIE dla F16 IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 31.08.03, 08:57
            ty tylko o tych 10 zl myslisz
            • Gość: eedek zmarnowana sobota IP: *.epsi.pl / 192.168.10.* 31.08.03, 10:06
              nie mysle o kasie ( chociaz moje koszty przyjazdu z rodzina to ok.200 pln).
              mysle tylko o tym ze organizator zakpil ze mnie i wszystkich ktorzy przyjechali
              w sobote . do konca nie bylo wiadomo co i jak . wygrali ci ktorzy przyjada w
              niedziele - ale w takim razie po co robic dwudniowa impreze ????? po to zeby
              zgarnac wiecej kasy . i dlaczego mowi sie ze program jest identyczny w dwa
              dni . nie wydaruje sobie red arrows :(((
              • Gość: lelekum Re: zmarnowana sobota IP: *.tkdami.net 31.08.03, 12:40
                Gość portalu: eedek napisał(a):
                > nie mysle o kasie ( chociaz moje koszty przyjazdu z rodzina to ok.200 pln).
                > mysle tylko o tym ze organizator zakpil ze mnie i wszystkich ktorzy
                > przyjechali
                > w sobote . do konca nie bylo wiadomo co i jak . wygrali ci ktorzy przyjada w
                > niedziele - ale w takim razie po co robic dwudniowa impreze ????? po to zeby
                > zgarnac wiecej kasy . i dlaczego mowi sie ze program jest identyczny w dwa
                > dni . nie wydaruje sobie red arrows :(((

O to wszystko możesz mieć pretensję do naszego kochanego wojska - to oni są
                głównym organizatorem. Miasto Radom "zabezpiecza" wszystkie inne sprawy (nie
                mówię, że celująco :)
        • maverick23 Re: Powiedzmy NIE dla F16 31.08.03, 22:30
          Byli Rosjanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka