Gość: Mr.BIG IP: *.aardvark.dialup.pol.co.uk 05.01.02, 22:44 13.01.2002 POMOZECIE?????????????????????????????????????????????????? -TAK -TAK -TAK -TAK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolpl Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 23:12 powiem inaczej jak nie jak tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDMO Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.internet.radom.pl 06.01.02, 16:18 Ja będe pomagał pomagac innym :) ale pomoge :) będe wolontariuszem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.internet.radom.pl 07.01.02, 00:48 Gość portalu: Mr.BIG napisał(a): > 13.01.2002 POMOZECIE?????????????????????????????????????????????????? > -TAK Pomoge, doloze sie do pensji zony Owsiaka (14 tys zl netto miesiecznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDMO Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.internet.radom.pl 07.01.02, 01:21 ZOBACZYMY CZY KTOS ZAREAGUJE? bilbo.pol.pl/wosp/k_gosci.nsf/8178b1c14b1e9b6b8525624f0062fe9f/f6829eefdd fc4996c1256b3a0001d177?OpenDocument Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.internet.radom.pl 07.01.02, 08:52 Gość portalu: WIDMO napisał(a): > ZOBACZYMY CZY KTOS ZAREAGUJE? No i sie pomyliles :) Jurek Owsiak nie bierze za to ani grosza, za to jego zona pracujaca w fundacji WOSP zarabia tyle ile napisalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.BIG Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.buffalo.dialup.pol.co.uk 07.01.02, 23:04 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > Gość portalu: Mr.BIG napisał(a): > > > 13.01.2002 POMOZECIE?????????????????????????????????????????????????? > > -TAK > > Pomoge, doloze sie do pensji zony Owsiaka (14 tys zl netto miesiecznie) ILe to bedzie w euro? Odpowiedz Link Zgłoś
over Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY 07.01.02, 08:50 Gość portalu: Mr.BIG napisał(a): > 13.01.2002 POMOZECIE?????????????????????????????????????????????????? > -TAK > -TAK > -TAK > -TAK Jurek Owsiak na Orkiestrze robi dobrą kasę. Jego Fundacja otrzymuje 10% z zebranej sumy na swoje tzw. potrzeby statutowe. To naprawdę duże pieniadze idące w miliony zł. Cóż dla Owsiaka jest to sposób na życie.Tak więc zbieramy forsę również na utrzymanie tego "GWIAZDORA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.internet.radom.pl 07.01.02, 08:58 over napisał(a): > Jurek Owsiak na Orkiestrze robi dobrą kasę. Jego Fundacja otrzymuje 10% z > zebranej sumy na swoje tzw. potrzeby statutowe. To naprawdę duże pieniadze idąc > e w miliony zł. Cóż dla Owsiaka jest to sposób na życie.Tak więc zbieramy > forsę również na utrzymanie tego "GWIAZDORA" A i to jest smieszne: Cytat ze strony www WOSP dotyczacy fundacji: "Fundacja nie prowadzi działalności gospodarczej, żaden z członków założycieli nie pobiera żadnego wynagrodzenia, czy jakiejkolwiek okolicznościowej premii za swoją pracę" A calkiem niedawno Jurek Owsiak przyznal ze jego zona zarabia w fundacji przeszlo 13 tys zl.. A z drugiej strony to wypadaloby, abyscie zobaczyli dom Jurka Owsiaka, zreszta dom to za malo powiedziane, PALAC byloby bardziej adekwatne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Solidaruchy ! Ale was boli sukces WOŚP ! IP: *.chello.pl 16.01.02, 23:07 Ale solidaruch to nie człowiek. Co go obchodzi los małych chorych dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Ale was boli sukces WOŚP ! - powyzej post kretyna. IP: *.radom.pl 17.01.02, 00:16 Gość portalu: Harry napisał(a): > Ale solidaruch to nie człowiek. Co go obchodzi los małych chorych dzieci ? Czytaj uwazniej te posty to moze cos zrozumiesz.. 13 tys zl x 12 miesiecy to z samej pensji jego zony mamy dodatkowo 126 tys zl, jakis sprzet dla maluchow by sie pewnie za te pieniadze kupilo.. A teraz policz sobie ile sprzetu mozna kupic za 10% ktore bierze fundacja? Ja bym zmienil motto fundacji: Zbierami dla dzieci i zarabiamy!!... niestety na dzieciach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Ale was boli sukces WOŚP ! - powyzej post kretyna. IP: 10.100.2.* 04.02.02, 18:24 Czy sprawdzałeś te informacje, że je tak nieodpowiedzialnie powielasz? Skąd tyle zawiści i wrogości w stosunku bardzo pozytywnej akcji Owsiaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Ale was boli sukces WOŚP ! - Cos takiego.. IP: *.radom.pl 17.01.02, 00:17 Gość portalu: Harry napisał(a): > Ale solidaruch to nie człowiek. Co go obchodzi los małych chorych dzieci ? Czytaj uwazniej te posty to moze cos zrozumiesz.. 13 tys zl x 12 miesiecy to z samej pensji jego zony mamy dodatkowo 156 tys zl, jakis sprzet dla maluchow by sie pewnie za te pieniadze kupilo.. A teraz policz sobie ile sprzetu mozna kupic za 10% ktore bierze fundacja? Ja bym zmienil motto fundacji: Zbierami dla dzieci i zarabiamy!!... niestety na dzieciach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Ale was boli sukces WOŚP IP: *.radom.pl 17.01.02, 09:49 Sorki za podwojny wpis, IE szaleje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chefot Re: Ale was boli sukces WOŚP ! - Cos takiego.. IP: 80.249.0.* 18.01.02, 01:13 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > Czytaj uwazniej te posty to moze cos zrozumiesz.. > 13 tys zl x 12 miesiecy to z samej pensji jego zony mamy dodatkowo 156 tys zl, > jakis sprzet dla maluchow by sie pewnie za te pieniadze kupilo.. > A teraz policz sobie ile sprzetu mozna kupic za 10% ktore bierze fundacja? Kaboom: a pomyslales o tym, ze gdyby Fundacja nie brala tych 10 % (nota bene: nigdy nie wykorzystala calych 10%) to nie byloby kolejnego Finalu? ze np. firmy audytorskie robiace sprawozdania finansowe z Finalu za friko tego chyba nie robia? (zreszta nie wiem, moze i robia). Fundacja funkcjonuje przez okragly rok - Przystanek Woodstock, Pokojowy Patrol itp.... ja calym sercem popieram Orkiestre.... pozdrawiam ps. a byles kiedys wolontariuszem osobiscie? niekoniecznie orkiestry - w jakiejkolwiek formie czy organizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Ale was boli sukces WOŚP ! - Cos takiego.. IP: *.radom.pl 18.01.02, 08:45 Gość portalu: chefot napisał(a): > Kaboom: a pomyslales o tym, ze gdyby Fundacja nie brala tych 10 % (nota bene: > nigdy nie wykorzystala calych 10%) to nie byloby kolejnego Finalu? ze np. firmy > audytorskie robiace sprawozdania finansowe z Finalu za friko tego chyba nie > robia? (zreszta nie wiem, moze i robia). Fundacja funkcjonuje przez okragly rok > Przystanek Woodstock, Pokojowy Patrol itp.... > ja calym sercem popieram Orkiestre.... Z tego co wiem, wszyscy ludzie ktorzy pracuja przy organizacji Finalow robia to za friko, czas antenowy maja za friko, sprzet inf do obslugi imprez maja za friko, artysci wysetpujacy na finalach nie biora za to ani grosza.. Regionalne imprezy rowniez chyba nic nie kosztuja WOSP bo sa organizowane przez wladze samorzadowe w porozumieniu z okregowymi sztabami WOSP.. Co do przystanku Woodstock, no coz, dajac okreslona sume pieniedzy robie to z mysla ze trafi ona w postaci sprzetu do szpitali, a nie na organizowane przez p.Jurka zabawy... PS: Rowniez popieram orkiestre > ps. a byles kiedys wolontariuszem osobiscie? niekoniecznie orkiestry - w > jakiejkolwiek formie czy organizacji? Nie mam na to czasu, ale zawsze staram sie wspomoc finansowo wszelkiego rodzaju akcje charytatywne Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
over Re: Ale was boli sukces WOŚP ! - Cos takiego.. 18.01.02, 09:32 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > Gość portalu: chefot napisał(a): > > Kaboom: a pomyslales o tym, ze gdyby Fundacja nie brala tych 10 % (nota be > ne: > > nigdy nie wykorzystala calych 10%) to nie byloby kolejnego Finalu? ze np. > firmy > > audytorskie robiace sprawozdania finansowe z Finalu za friko tego chyba ni > e > > robia? (zreszta nie wiem, moze i robia). Fundacja funkcjonuje przez okragl > y rok > > Przystanek Woodstock, Pokojowy Patrol itp.... > > ja calym sercem popieram Orkiestre.... > > Z tego co wiem, wszyscy ludzie ktorzy pracuja przy organizacji Finalow robia to > > za friko, czas antenowy maja za friko, sprzet inf do obslugi imprez maja za > friko, artysci wysetpujacy na finalach nie biora za to ani grosza.. > Regionalne imprezy rowniez chyba nic nie kosztuja WOSP bo sa organizowane przez > > wladze samorzadowe w porozumieniu z okregowymi sztabami WOSP.. > Co do przystanku Woodstock, no coz, dajac okreslona sume pieniedzy robie to z > mysla ze trafi ona w postaci sprzetu do szpitali, a nie na organizowane przez > p.Jurka zabawy... > PS: Rowniez popieram orkiestre > > > ps. a byles kiedys wolontariuszem osobiscie? niekoniecznie orkiestry - w > > jakiejkolwiek formie czy organizacji? > > Nie mam na to czasu, ale zawsze staram sie wspomoc finansowo wszelkiego rodzaju > > akcje charytatywne > > Pozdrawiam Zgadzam się, że akcje charytatywne należy popierać... tylko niech Owsiak nie mówi że robi wszystko za friko . bo 10% ogólnej sumy , to są miliardy zł, które idą na jego fundację i tylko tyle. Pozdrofionka Odpowiedz Link Zgłoś
czorny10 Re: Ale was boli sukces WOŚP ! - Cos takiego.. 18.01.02, 14:29 przynajmniej coś robi dla ludzi zamiast jak inni pisać pierdoły na forum wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyk Re: Ale was boli sukces WOŚP ! - Cos takiego.. 18.01.02, 17:23 czorny10 napisał(a): > przynajmniej coś robi dla ludzi zamiast jak inni pisać pierdoły na forum > wyborczej to idz porob zamiast miejsce zajmowac a poza tym to sie zgadzam: fajnie ze zbieraja poieniadze, ze organizuja imprezy, ze pomagaja, ale......... sami tez na tym zarabiaja i to przestaje, przynajm,niej w czesci byc impreza charytatywna, a zaczyna sie zarabianie pieniedzy. i juz. a tak byc chyba nie powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czorny Re: Ale was boli sukces WOŚP ! - Cos takiego.. IP: 10.10.15.* 21.01.02, 08:44 tunczyk napisał(a): > czorny10 napisał(a): > > > przynajmniej coś robi dla ludzi zamiast jak inni pisać pierdoły na forum > > wyborczej > > to idz porob zamiast miejsce zajmowac oj, robiłem, robiłem. dwa lata temu byłwm w sztabie, i organizowałem muzycznie cały koncert w parkowej. jako muzyk gram od lat nie pamiętam ilu. chyba na pierwszej nie grałem, bo nie miałem z kim. dwa lata temu z dwoma kapelami; Mc Aron i Road Runner, rok temu z Mc Aron w Radomiu i w Iłży. w tym roku z Road Runner na basie ( w zastępstwi- jestem gitarzystą) w przyszłym roku też zagram. > > a poza tym to sie zgadzam: fajnie ze zbieraja poieniadze, ze organizuja imprezy > , > ze pomagaja, ale......... sami tez na tym zarabiaja i to przestaje, przynajm,ni > ej > w czesci byc impreza charytatywna, a zaczyna sie zarabianie pieniedzy. i juz. a > > tak byc chyba nie powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddd Re: Ale was boli sukces WOŚP ! - Cos takiego.. IP: *.pilickanet.pl 19.01.02, 14:12 WŁAŚNIE!!! Panie Kaboom, a co pan zrobił dla tych wszystkich dzieci, że tak pan krytykuje J. Owsiaka. Żal ci tych pieniędzy, które zarabia? Ma się zarejestrować jako bezrobotny i brać zasiłek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Ale was boli sukces WOŚP ! - Cos takiego.. IP: *.radom.pl 19.01.02, 18:03 Gość portalu: ddddddd napisał(a): > WŁAŚNIE!!! Panie Kaboom, a co pan zrobił dla tych wszystkich dzieci, że tak pan > krytykuje J. Owsiaka. Żal ci tych pieniędzy, które zarabia? Ma się > zarejestrować jako bezrobotny i brać zasiłek? Czy sami kretyni sa na tym forum? Pomyslcie troche zanim takie bzdury napiszecie.. Podziwiam p.Owsiaka za to co robi, ale nie podoba mi sie sposob w jaki finansowana jest firmowana przez niego fundacja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddd Re: Ale was boli sukces WOŚP ! - Cos takiego.. IP: *.pilickanet.pl 20.01.02, 12:48 Sam jesteś kretyn. Jak nie rozumiesz o co mi chodzi to się nie odzywaj matołku. Podziwiasz Owsiaka ale go krytykujesz, brawo idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Ale was boli sukces WOŚP ! - Cos takiego.. IP: *.radom.pl 20.01.02, 14:32 Gość portalu: dddddddd napisał(a): > Sam jesteś kretyn. Jak nie rozumiesz o co mi chodzi to się nie odzywaj matołku. > Podziwiasz Owsiaka ale go krytykujesz, brawo idioto! Tak matole, podziwiam go za to ze wymyslil taki spsob na ratowanie dzieciakow, krytykuje go za to ze czerpie z zebranych pieniedzy korzysci finansowe. Wystarczy kretynie takie wyjasnienie czy trzeba ci jeszcze prosciej ot wyjasnic? PS: Chyba mam nowego kochasia na forum, mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddd Re: Ale was boli sukces WOŚP ! - Cos takiego.. IP: *.pilickanet.pl 21.01.02, 19:15 Napisz chociaż, Matole wśród Kretynów, ile Owsiak miałby zarabiać, żebyś mógł spokojnie spać. 300 zł, tak? Żal ci wtedy dupy nie ściśnie za mocno? Weź pod rozwagę, Kretynie wśród Matołów (i odwrotnie), że Owsiak prawdopodobie poświęca większość czasu Orkiestrze, a powietrzem pewnie nie żyje. Chyba jesteś głupszy niż myślałem, dlaczego tak się dzieje? Wytłumacz nam to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Ale was boli sukces WOŚP ! - Cos takiego.. IP: 10.103.3.* 04.02.02, 18:37 Gość portalu: ddddddd napisał(a): > Napisz chociaż, Matole wśród Kretynów, ile Owsiak miałby zarabiać, żebyś mógł > spokojnie spać. 300 zł, tak? Żal ci wtedy dupy nie ściśnie za mocno? Weź pod > rozwagę, Kretynie wśród Matołów (i odwrotnie), że Owsiak prawdopodobie poświęca > > większość czasu Orkiestrze, a powietrzem pewnie nie żyje. Chyba jesteś głupszy > niż myślałem, dlaczego tak się dzieje? Wytłumacz nam to. To, że udaje Ci się zarabiać aż 300 zł miesięcznie to też wina Owsiaka? Człowieku, opanuj się w tej nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: over códotwórca - a fe!!!!!!!!!! IP: 10.100.2.* 04.02.02, 18:18 over napisał(a): > Gość portalu: Mr.BIG napisał(a): > > > 13.01.2002 POMOZECIE?????????????????????????????????????????????????? > > -TAK > > -TAK > > -TAK > > -TAK > > Jurek Owsiak na Orkiestrze robi dobrą kasę. Jego Fundacja otrzymuje 10% z > zebranej sumy na swoje tzw. potrzeby statutowe. To naprawdę duże pieniadze idąc > e > w miliony zł. Cóż dla Owsiaka jest to sposób na życie.Tak więc zbieramy forsę > również na utrzymanie tego "GWIAZDORA" > Biblijnie rachujesz. Nie sądziłem, że oprócz znanej postaci znajdzie się jakiś naśladowca. Gratuluję. Ale wyjaśnij mi, jak to się dzieje, że za 98% zebranych pieniędzy kupuje się sprzęt do szpitali. Wydajność akcji Owsiaka jest akurat odwrotnie proporcjonalna w stosunku do Caritacu i być może to jest przyczyną umniejszania znaczenia tej akcji. Co do utrzymania Owsiaka, to zamiast rzucać jakieś nie uzasadnione kalumnie, mógłbyś zastanowić się nad etyką własnego postępowania. Jurek Owsiak ma własną dobrze prosperującą firmę i Twoje zarzuty są bardzo nie przemyślanymi pomówieniami. Tym bardziej, że podane powyżej informacje są do sprawdzenia. A FE!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: over códotwórca - a fe!!!!!!!!!! IP: 10.100.2.* 04.02.02, 18:18 over napisał(a): > Gość portalu: Mr.BIG napisał(a): > > > 13.01.2002 POMOZECIE?????????????????????????????????????????????????? > > -TAK > > -TAK > > -TAK > > -TAK > > Jurek Owsiak na Orkiestrze robi dobrą kasę. Jego Fundacja otrzymuje 10% z > zebranej sumy na swoje tzw. potrzeby statutowe. To naprawdę duże pieniadze idąc > e > w miliony zł. Cóż dla Owsiaka jest to sposób na życie.Tak więc zbieramy forsę > również na utrzymanie tego "GWIAZDORA" > Biblijnie rachujesz. Nie sądziłem, że oprócz znanej postaci znajdzie się jakiś naśladowca. Gratuluję. Ale wyjaśnij mi, jak to się dzieje, że za 98% zebranych pieniędzy kupuje się sprzęt do szpitali. Wydajność akcji Owsiaka jest akurat odwrotnie proporcjonalna w stosunku do Caritacu i być może to jest przyczyną umniejszania znaczenia tej akcji. Co do utrzymania Owsiaka, to zamiast rzucać jakieś nie uzasadnione kalumnie, mógłbyś zastanowić się nad etyką własnego postępowania. Jurek Owsiak ma własną dobrze prosperującą firmę i Twoje zarzuty są bardzo nie przemyślanymi pomówieniami. Tym bardziej, że podane powyżej informacje są do sprawdzenia. A FE!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomir Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 22:31 Ludzie, co się tak przyczepiliście do Owsiaka i jego żony ? Czy on kogoś zmusza do dawania pieniędzy ? Kto uważa WOŚP za akcję pożyteczną ten daje, komu taka forma nie odpowiada dawać nie musi ! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY 19.01.02, 21:40 Kaboom powinien zmienić nick na kabotyn ! Albo solidaruch. To to samo co kurwa, zlodziej i kabotyn. Dobranoc wszarzu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.radom.pl 19.01.02, 22:31 lech.niedzielski napisał(a): > Kaboom powinien zmienić nick na kabotyn ! > Albo solidaruch. To to samo co kurwa, zlodziej i kabotyn. > Dobranoc wszarzu ! Buzi :* Tak samo namietnie jak ostatnio kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.radom.pl 19.01.02, 22:35 lech.niedzielski napisał(a): > Albo solidaruch. Zapomnialem dopisac ze ze mnie zatwardzialy komunista i fan SLD kotku Jak zwykle : buzi :* Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY 19.01.02, 23:45 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > lech.niedzielski napisał(a): > > Albo solidaruch. > > Zapomnialem dopisac ze ze mnie zatwardzialy komunista i fan SLD kotku > Jak zwykle : buzi :* > Solidaruch jesteś gnido. I tyle ! Pa słodki gnojku ! I coś od serca: Pierdol się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.radom.pl 19.01.02, 23:47 lech.niedzielski napisał(a): > Solidaruch jesteś gnido. I tyle ! > Pa słodki gnojku ! > I coś od serca: Pierdol się !!! Prosiłem Boga o kwiat, dał mi ogród. Prosiłem o drzewo, dał mi las. Prosiłem o wielkiego chuja - dał mi telefon do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY 19.01.02, 23:52 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > lech.niedzielski napisał(a): > > Solidaruch jesteś gnido. I tyle ! > > Pa słodki gnojku ! > > I coś od serca: Pierdol się !!! > > Prosiłem Boga o kwiat, dał mi ogród. > Prosiłem o drzewo, dał mi las. > Prosiłem o wielkiego chuja - dał mi telefon do ciebie. > > > Kabotyn czy jakoś tak ... ! Solidaruchu - jak byłeś mały (to co zostało do dziś) to byłeś tak paskudny (to też zostało ci do dziś), że twoja matka wieszała ci na szyj pęto kiełbasy, ażeby chociaż psy chciały się z tobą bawić ! Ponieważ nie były to suki, to pamietasz jak cię "to" bolało ?!!! A teraz pocałuj mnie z szacunkiem w dupę i możesz iść spać ! Bez odbioru ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.radom.pl 19.01.02, 23:54 lech.niedzielski napisał(a): > Ponieważ nie były to suki, to pamietasz jak cię "to" bolało ?!!! > A teraz pocałuj mnie z szacunkiem w dupę i możesz iść spać ! > Bez odbioru ! Zaczynasz sie denerwowac, to szkodzi na cere.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REAL Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.chello.pl 20.01.02, 11:22 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > lech.niedzielski napisał(a): > > Ponieważ nie były to suki, to pamietasz jak cię "to" bolało ?!!! > > A teraz pocałuj mnie z szacunkiem w dupę i możesz iść spać ! > > Bez odbioru ! > > Zaczynasz sie denerwowac, to szkodzi na cere.. > Kaboom, Lesio wdeptał Cię w ziemię i zrobił z Ciebię szmatę. Moja rada - zbastuj, może ludzie zapomną ! Współczuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.radom.pl 20.01.02, 12:42 Gość portalu: REAL napisał(a): > Kaboom, Lesio wdeptał Cię w ziemię i zrobił z Ciebię szmatę. Moja rada - > zbastuj, > może ludzie zapomną ! > Współczuję i pozdrawiam. O pan Harry --> lech_niedzielski ma nowego nicka. Zycze sukcesow pod tym nickiem. Buzi kochanie :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddd Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.pilickanet.pl 21.01.02, 19:08 Nie strasz nie strasz bo sie zesrasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: 10.100.2.* 04.02.02, 18:27 Same pozytywne reakcje. Poproś jeszcze o oświecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.pilickanet.pl 20.01.02, 12:51 No to z ciebie pierdolony komuch. A wszystkie komuchy to złodziej i matoły. Do buzi! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY 20.01.02, 13:02 Gość portalu: w napisał(a): > No to z ciebie pierdolony komuch. A wszystkie komuchy to złodziej i matoły. > Do buzi! Dlaczego chory "w"enerycznie obraża Kabooma ? Przecież obaj są solidaruchami, czyli: kurwami, złodziejami, bydlakami bez honoru, mendoweszkami, gnidami, cwelami, rurami, tchórzami i skończonymi gnojami ! To tylko kilka z okresleń precyzyjnie opsujących solidarucha. Pa kurwy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.radom.pl 20.01.02, 14:28 lech.niedzielski napisał(a): > Dlaczego chory "w"enerycznie obraża Kabooma ? Przecież obaj są solidaruchami, > czyli: kurwami, złodziejami, bydlakami bez honoru, mendoweszkami, gnidami, > cwelami, rurami, tchórzami i skończonymi gnojami ! > To tylko kilka z okresleń precyzyjnie opsujących solidarucha. > Pa kurwy !!! Dlaczego wrociles do starego nicka? PS: Wez no napisz jeszcze cos, od wczoraj mam niezla rozrywke czytajac twoje wpociny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemowit Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 18:06 heh.... jak na ta chwila to kaboom powiedzial cos sensownego co dotyczy WOSP pana Owsiaka, a skoro was to drazni to po co to czytacie, i wrzucacie od najgorszych czlowiekowi ktory nie bal sie napisac prawdy o WOSP???? piszecie ze solidaruch za chwile jakis niedopukaniec napisal ze Kaboom jest komuchem.... moze idzcie sie nawzajem wypalowac i ustalcie czy kaboom jest solidaruchem czy komuchem a nastepnie napiszcie do jakich wnioskow doszliscie bo ja i kaboom chetnie sie tego dowiemy..... a poza tym to dlaczego piszac wrzuty na kabooma ida ciagle te same, kilku z was czyta posty i chyba [przekleja z nich to co mu pasuje bo sam nie wymysli niczego nowego.....totalna porazka dla was matolki.... moze jak dorosniecie do forum to tu powrucicie. ale najpierw zmadrzejcie bo z kilku ostatnich postow dowiedzialenm sie tego samego.....cztyli tego ze wrzucajac kaboom-owi sami sie przyznajecioe do tego ze jestescie debilami i nie chcecie albo naprawde nie widzicie tego ze kazda fundacja mimo wszystko musi sie z czegos utrzymywac a to ze pan owsiak placi niezgorsza pensja swojej zonce to jusz sprawa owsiaka a skoro on ma serce okradac w ten sposob to tez jest jego sprawa......szarzy ludzie zacznijcie widziec to ze kazda fundacja w ten czy inny sposob ciagnie korzysci majatkowe z naiwnosci ludzi.... a tak na marginesie to czy WOSP nie jest fenomenem na skale swiatowa....Polska, kraj w ktorym 8 na 10 polakow narzeka na to ze bieda im w domu piszczy da cos na orkiestre i mimo tego ze w kraju coraz gorzej to WOSP z roku na rok ma coraz wiecej kasy ze zbiorek.....fenomen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REAL Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.chello.pl 20.01.02, 20:08 Gość portalu: ziemowit napisał(a): > heh.... jak na ta chwila to kaboom powiedzial cos sensownego co dotyczy WOSP > pana Owsiaka, a skoro was to drazni to po co to czytacie, i wrzucacie od > najgorszych czlowiekowi ktory nie bal sie napisac prawdy o WOSP???? piszecie ze > > solidaruch za chwile jakis niedopukaniec napisal ze Kaboom jest komuchem.... > moze idzcie sie nawzajem wypalowac i ustalcie czy kaboom jest solidaruchem czy > komuchem a nastepnie napiszcie do jakich wnioskow doszliscie bo ja i kaboom > chetnie sie tego dowiemy..... > a poza tym to dlaczego piszac wrzuty na kabooma ida ciagle te same, kilku z was > > czyta posty i chyba [przekleja z nich to co mu pasuje bo sam nie wymysli > niczego nowego.....totalna porazka dla was matolki.... moze jak dorosniecie do > forum to tu powrucicie. ale najpierw zmadrzejcie bo z kilku ostatnich postow > dowiedzialenm sie tego samego.....cztyli tego ze wrzucajac kaboom-owi sami sie > przyznajecioe do tego ze jestescie debilami i nie chcecie albo naprawde nie > widzicie tego ze kazda fundacja mimo wszystko musi sie z czegos utrzymywac a to > > ze pan owsiak placi niezgorsza pensja swojej zonce to jusz sprawa owsiaka a > skoro on ma serce okradac w ten sposob to tez jest jego sprawa......szarzy > ludzie zacznijcie widziec to ze kazda fundacja w ten czy inny sposob ciagnie > korzysci majatkowe z naiwnosci ludzi.... > > a tak na marginesie to czy WOSP nie jest fenomenem na skale swiatowa....Polska, > > kraj w ktorym 8 na 10 polakow narzeka na to ze bieda im w domu piszczy da cos > na orkiestre i mimo tego ze w kraju coraz gorzej to WOSP z roku na rok ma coraz > > wiecej kasy ze zbiorek.....fenomen Bardzo śmieszne. Napisz coś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemowit Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.radom.pl 20.01.02, 20:54 Gość portalu: REAL napisał(a): > Bardzo śmieszne. Napisz coś jeszcze. a po co i tak tego nie zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY 20.01.02, 21:10 Real nie gadaj z solidaruchami ! To strata czasu. To są bezrozumne zakompleksione gnojki (jak ziemowit) lub stare cwele jak kaboom. Z solidaruchami się nie gada. Z każdym innym bez względu na jego poglądy i sympatie polityczne - tak. Ale solidaruch to smierdzące gówno, nie mające ani własnego zadania, ani rozumu, ani honoru ! No to po śląsku na nich: PYYYYYYYYYYRSK !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.radom.pl 20.01.02, 23:26 lech.niedzielski napisał(a): > PYYYYYYYYYYRSK !!!!!!!!!! Nie ma to jak odpisywac samemu sobie, na to jest fachowe okreslenie medyczne.. PS : tradycjnie juz BUZI :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.dialup.medianet.pl 21.01.02, 10:02 Kaboom, a ciebię synku kto tak nieudolnie rzeźbił ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemowit Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.radom.pl 21.01.02, 10:35 lech.niedzielski napisał(a): > Real nie gadaj z solidaruchami ! To strata czasu. To są bezrozumne > zakompleksione gnojki (jak ziemowit) lub stare cwele jak kaboom. i znowu sie powtarzacie.....wymyslcie cos nowego bo co post to te same zarzuty....i jeszcze jedno to ze teraz oprocz wrzutow na kabooma zaczna sie wrzuty na mnie swiadczy tylko o waszym niedorozwoju intelektualnym i jestem bardziej niz pewny ze teraz w odpowiedziach zawartych w ponizszych postach beda sie powtarzaly te same zeczy co w poprzednich wiec ty i real moze co nowego wymyslicie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exradomi Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.citicorp.com 21.01.02, 12:30 poziom zaiste zenujacy, ale za to ciekawie sie czyta. jak rozumiem dla niektorych takie pisanie to praca. szkoda tylko ze trzeba az sie tak znizac, nie wiem czy pensja to tlumaczy, bo jest takie przyslowie " z kim sie przystaje...". nie bede sie dlugo rozpisywal, bo mi sie nie chce (dla niektorych z iq ponizej 156 dopisuje ze to oznacza ze raczej nie wdam sie w dalsze dyskusje) ale jako czlowiek ktoremu blizej do elit niz do glosujacych, slepych dupkow stwierdze tylko ze tak trzymac komuchy (tu wiecej bluzg nie uzyje bo paskudniejszych nie znam). Nie popieram zadnej formacji politycznej, bo to wszystko darmozjady, ale wystarczy tylko troche pamieci, troche mozgu i umiejetnosci samodzielnego myslenia, zeby wiedziec ze mimo wszystko soildaruch nie jest az takim paskudnym przezwiskiem jak komuch. ps na miejscu kwacha, przyszlej prezydentki kwasowej oraz prostego millera bylbym szczesliwy, ze miejsce partyjnego betonu przejmuja spadkobiercy, (ale uwaga: nie na tym samym poziomie) pozdrawiam i zycze szczescia (nie wszystkim, tylko tym ktorzy na to zasluguja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: solidaruch = kurwa IP: 157.25.130.* 21.01.02, 12:40 Solidaruchy to kurwy !!! End. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemowit Re: solidaruch = kurwa IP: 192.168.16.* 21.01.02, 14:17 Gość portalu: Andrew napisał(a): > Solidaruchy to kurwy !!! > End. a sam sie szczyciles tym ze twoi rodzice wybijali szyby w radomiu w czasie zamiesek.....a w tym wypadku to ja ci gratuluje rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: 217.96.36.* 21.01.02, 22:04 Już tylko czekam na informację, że Owsiak to stary żyd......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REAL Re: WIELKA ORKIESTRA SWIATECZNEJ POMOCY IP: *.chello.pl 21.01.02, 22:39 Gość portalu: zdzichu napisał(a): > Już tylko czekam na informację, że Owsiak to stary żyd......... Zaraz Ci to oświadczą "Kaboom kabotyn" albo ten .... hłe hłe ... ziemowit. Odpowiedz Link Zgłoś