Gość: kmo IP: *.tkdami.net 17.09.03, 20:08 Szkoda można było złapać u siebie pare punktów. W Radomku powinna być wreszcie druga liga to się miastu należy. Pozytywny klimat trochę pracy i wreszcie coś będzie się dziać w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Radomiak liderem III ligi IP: *.promontel.net.pl 17.09.03, 21:27 Był, bedzie, jest w 4 lidze żydomski RKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata Radomiak liderem III ligi IP: *.chello.pl 17.09.03, 21:33 Gość portalu: xxx napisał(a): > Był, bedzie, jest w 4 lidze żydomski RKS!!! No to napiałeś maksimum na co było Cię stać człowieku i pokazałeś co Twoja odmóżdzona głowa jest w stanie wygenerować. Musisz Być z siebie dumny! Więcej takich, szczególnie młodych Polaków a przyszłość Polski będzie wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Radomiak liderem III ligi IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 09:44 a teraz xxx zajmij sie swoja matka bo juz szmata kopsa rowa za wino pod nocnym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warmiak Re: Radomiak liderem III ligi IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 21:45 Co za palant z tego dziennikarza ... jeszcze usprawiedliwia tych debili ... Akurat "Zając" szukał sobie problemów na wyjeździe, już to widzę. Szkoda, że nie widziałeś, Stępień, że działacze Radomiaka byli nieźle nawaleni, a teksty jakie leciały z trybun w stronę piłkarzy nie nadają się do powtórzenia. Myśleliście, że przyjechały łatwe trzy punkty, a tu wała ! Zaorać ten Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zieeelony Re: Radomiak liderem III ligi IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 22:00 Nie byłeś kolego to stul zwieracze z łaski swojej. Takiego frajerskiego zachowania jakie zaprezentowali działacze klubu w łaty :)))) to dawno nie widziałem. Miotanie się po bieżni, pyskówki z kibicami, gestykulacje a'la alfons z red district - tak to wyglądało. A epitety były, ale chyba nie bolały bo świetnie się bawili Grajewianie na środku boiska tańcząc, śpiewając i dotykając się po intymnych częściach ciała... Co do sportowej strony to niestety chyba dłuuuugie obrady zaszkodziły :)) (ważne że zarząd brand new jest:)) I główki bolały za bardzo by w mur festyniarzy bić. Nic to, będzie lepiej Był, będzie, jest RADOMIAK RKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warmiak Re: Radomiak liderem III ligi IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 00:00 Gość portalu: zieeelony napisał(a): > Nie byłeś kolego to stul zwieracze z łaski swojej. Nie byłem, ale jest coś takiego jak telefony, a kilku od nas było. Jeszcze chyba są w drodze do domu. Sam może stul zwieracze i podziękuj Mławie za cudowne wpierdol w Kozienicach. > Takiego frajerskiego zachowania jakie zaprezentowali działacze > klubu w łaty :)))) to dawno nie widziałem. > Miotanie się po bieżni, pyskówki z kibicami, gestykulacje a'la > alfons z red district - tak to wyglądało. To chyba niewielu trenerów w akcji widziałeś. Nie każdy siedzi spokojnie jak Smuda. Zobaczyłbyś co Baniak wyczyniał na ostatnim meczu PP w Białymstoku ... Widzę, że to, że Zając grał kiedyś w Broni stanęło wam kością w gardle. Dziwne, że macie kompleksy klubu, którego podobno w Radomiu nie ma ... > A epitety były, ale chyba nie bolały bo świetnie się bawili > Grajewianie na środku boiska tańcząc, śpiewając i dotykając > się po intymnych częściach ciała... Zawsze masz takie skojarzenia ? Nawyk z dzieciństwa, po tatusiu ? "Kółeczko" na koniec to u nas tradycja po dobrym wyniku, a za taki należy traktować remis na wyjeździe na boisku lidera. > Co do sportowej strony to niestety chyba dłuuuugie obrady > zaszkodziły :)) (ważne że zarząd brand new jest:)) > I główki bolały za bardzo by w mur festyniarzy bić. Albo umiejętności nie stało ... a obrady to waszym działaczom zaszkodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorek Re: Radomiak liderem III ligi IP: *.tkdami.net / 172.16.13.* 17.09.03, 22:41 Niestety prawda jest taka że Warmia zaprezentowała antyfutbol. Takiego pokazu symulanctwa, gry na czas i zagrań nie fair już dawno nie widziałem. Jak się na to patrzyło to się robiło niedobrze (ja miałem takie objawy) a u niektórych budziła się agresja. No i radość "dojarzy" po gwizdku końcowym jak by zdobyli mistrza świata - ten remis to chyba największy sukces w ich karierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warmiak Re: Radomiak liderem III ligi IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 23:53 Gość portalu: yorek napisał(a): > ten remis to chyba największy sukces w ich karierze. Największym będzie wygrana w rewanżu wiosną u nas :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dod Re: Radomiak liderem III ligi IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 09:40 dzieciaczku pierdolony Zaorac to moze cie stary jak cie bedzie zaraz jechal w bruzde, ciotasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozienice Re: Radomiak liderem III ligi IP: *.net.autocom.pl 17.09.03, 21:46 zespoły z dołu tabeli już macie za sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WARMIA Re: Radomiak liderem III ligi IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 00:41 radomiak buraki i prowincja!! dzicz i bydlo. zamknac ten klub i zaorac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gR Re: Radomiak liderem III ligi IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 09:38 buahaha i to pisze zajebany ciec z Lomzy, dzieciaku nie kompromituj sie tylko sciagnij majtki, juz cie twoj stary wygimnastykujen hyhyh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Gdzie było 1500 kibiców? IP: *.grajewo.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 08:00 Byłem na tym meczu tylu widzów nie było a po drugie ten dziennikarz chyba był ślepy. Wyzwiska pod adresem trenera Warmii zaczęły sypać się już od 10 min.meczu. Prowokacja ?Może w Radomiu nie wolno nikomu z gości wstać z ławki.Głupi dziennikarzyno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasny Re: Gdzie było 1500 kibiców? IP: *.radio.kielce.com.pl 18.09.03, 08:49 U was to nawet 1500 kiboli nie ma w całym sezonie. Zaorac to cale Grajewo. Na Stomilu w Olsztynie tez zawsze bylo bydło , ale tego badziewia praktycznie juz nie ma i z Warmią bedzie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Gdzie było 1500 kibiców? IP: *.grajewo.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 09:27 Słuchaj brudasie wasza łąka już jest przygotowana do zaorania a ławki poszły na opał dla tej biedoty , która wyła na betonie. Zapraszam na wiosnę do Grajewa jeśli odwaga Ci na to pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dod Re: Gdzie było 1500 kibiców? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 09:34 koniec przedstawiena , zmiataj stad wiejski glupku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Gdzie było 1500 kibiców? IP: 212.244.63.* 18.09.03, 10:21 Buahahahahaha - te - coście tacy odważni :)))))))))) Te wasze krowie pomioty to największe cykory, jakie widziałem na Radomiaku od kilku sezonów. O was nawet nie wspomnę, bo strach wam nie pozwolił przyjechać - no ale czego się spodziewać po burakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warmiak Re: Gdzie było 1500 kibiców? IP: 212.33.95.* 18.09.03, 10:24 Gość portalu: ddd napisał(a): > Buahahahahaha - te - coście tacy odważni :)))))))))) > Te wasze krowie pomioty to największe cykory, jakie widziałem > na Radomiaku od kilku sezonów. > O was nawet nie wspomnę, bo strach wam nie pozwolił przyjechać - > no ale czego się spodziewać po burakach. Stul koparę palancie. Ciekawe, czy wy przyjedziecie. Do Wysokiego Mazowieckiego nie dotarliście, a tych trzech czy czterech co było, to barwy zostawiło w samochodach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napi Re: Gdzie było 1500 kibiców? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 13:10 Po pierwsze - uwazaj na slowa, nie jestes u siebie na wiejskiej potancowce..troche kultury. Po 2 to Wysokie to **** wie gdzie jest, polaczenia nie ma ZADNEGO z cywilizacja.. Po 3 przestan sie tu nadymac bo tylko sie osmieszasz obrazajc w przedszkolny sposob kibicow Radomiaka. Najlepiej zniknij stad tak szybko jak sie pojawiles zanim nie bedzie za pozno.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warmiak Re: Gdzie było 1500 kibiców? IP: 212.33.95.* 18.09.03, 13:29 Gość portalu: napi napisał(a): > Po pierwsze - uwazaj na slowa, nie jestes u siebie na > wiejskiej potancowce..troche kultury. I kto to kurwa mówi ... hehehe. Masz tupet po ostatnim meczu. > Po 2 to Wysokie to **** wie gdzie jest, polaczenia nie ma > ZADNEGO z cywilizacja.. Jakoś wasi piłkarze i kilku kibiców dojechało, więc co przeszkodziło tobie ? > Po 3 przestan sie tu nadymac bo tylko sie osmieszasz obrazajc > w przedszkolny sposob kibicow Radomiaka. A świstak siedzi i zawija ... > Najlepiej zniknij stad tak szybko jak sie pojawiles > zanim nie bedzie za pozno.. Na co za późno ? Weź nie rozśmieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Gdzie było 1500 kibiców? IP: 212.244.63.* 18.09.03, 13:12 Oooo burak jaki odważny w gębie :)))) > Do Wysokiego Mazowieckiego nie dotarliście, a kto wie gdzie to jest? Tak samo jak to całe Grajewo i inne tego typu wiochy!!! > Ciekawe, czy wy przyjedziecie. Spoko - na wiosnę jak się nie będziesz bał przyjść na stadion swoich łaciatych krów (ha ha ha ale stroje - takich przygłupów jeszcze nie widziałem) to sobie narysuj wielki celownik na gębie - napewno cię trafię pierwszego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warmiak Re: Gdzie było 1500 kibiców? IP: 212.33.95.* 18.09.03, 13:27 Gość portalu: ddd napisał(a): > Oooo burak jaki odważny w gębie :)))) >> Do Wysokiego Mazowieckiego nie dotarliście, > a kto wie gdzie to jest? Tak samo jak to całe Grajewo i inne > tego typu wiochy!!! Odezwał się kozak z metropolii ... Gdzieby to nie było, wasza drużyna tam grała. Kilku nawet dojechało, ale barwy zostawili w samochodach. >> Ciekawe, czy wy przyjedziecie. > Spoko - na wiosnę jak się nie będziesz bał przyjść na stadion > swoich łaciatych krów (ha ha ha ale stroje - takich przygłupów > jeszcze nie widziałem) to sobie narysuj wielki celownik na > gębie - napewno cię trafię pierwszego :)))) Nie dygaj, na pewno będę na tym meczu. Faję ci mogę najwyżej podać, cieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Gdzie było 1500 kibiców? IP: 212.244.63.* 18.09.03, 13:50 Nie wiem palancie co się tak podniecasz? Macie chujową przebraną w stroje krowy drużynę w zabitej dechami pipiduwie. Do tego jej trener zachowuje sie jak pajac - no ale czego się spodziewać po broniarzu. Jedyna taktyka to symulowanie i przeciąganie gry. Zespoły z którymi Radomiak grał do tej pory też nie rzucały się na nas, wiedząc że mogą dostać szybką kontrę i pozamiatane. Normalne, że przyjmowały obronną taktykę w meczu z duo lepszym przeciwnikiem. Ale inni chociaż normalnie po męsku walczą, a nie chodzą jak cioty po boisku!!! Nienawidzę takich drużym i koniec dyskusji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warmiak Re: Gdzie było 1500 kibiców? IP: 212.33.95.* 18.09.03, 10:23 Gość portalu: jasny napisał(a): > U was to nawet 1500 kiboli nie ma w całym sezonie. W dupie byłeś i gówno widziałeś. Myślisz, że na tym waszym zajebanym radomiu świat się kończy ? Podam kilka liczb: 2500 widzów na meczu Warmia - Jagiellonia, sezon 2002/2003 2000 widzów na meczu Warmia - ŁKS Łódź (PP), byłoby więcej, ale to była środa meczów na których było 1500 widzów nie będę wymieniał, bo za dużo by tego było > Zaorac to cale Grajewo. Zaoraj sobie kolegę z sektora, fagasie. > Na Stomilu w Olsztynie tez zawsze bylo > bydło , ale tego badziewia praktycznie juz nie ma i z Warmią > bedzie tak samo. Warmia była jest i będzie. Od 80 lat ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snefru Re: Gdzie było 1500 kibiców? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 12:22 1500 kibiców to najmniej było w tym sezonie, przychodzi tu zawsze więcej, graliśmy z dołem tabeli dobre Koziołku głupi że wiesz gdzie twoje miejsce bo chyba nie w 3 lidze. Doping był dobry całego stadionu u was nawet żyleta nie dopinguje tak jak u nas a że na końcu jakiś frajer zachowywał sie jak zachowywał na wyjężdzie wszędzie spotka się z takim przyjęciem. Że bluzgi były gdzie ich nie ma. Radomiak zagrał najsłabszy mecz bo jakaś drużyna grała antyfutbol przypominający mecz kadry z azerami. Spadać Radomiak mistrzem jest i basta Mława popłynie Gwardia zajmię 2 miejsce za Radomiakiem a tych sprzedawczyków z Skierniewic zdyskwalfikować za frajerskie kupczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warmiak Re: Gdzie było 1500 kibiców? IP: 212.33.95.* 18.09.03, 13:25 Gość portalu: Snefru napisał(a): > 1500 kibiców to najmniej było w tym sezonie, przychodzi tu > zawsze więcej, graliśmy z dołem tabeli dobre Koziołku głupi że > wiesz gdzie twoje miejsce bo chyba nie w 3 lidze. Porównaj jeszcze ile mieszkańców ma Radom, a ile Grajewo. I wtedy zobacz, co znaczy 2500 u nas, a co 4000 u was, wale jeden. > Doping był dobry całego stadionu u was nawet żyleta nie > dopinguje tak jak u nas a że na końcu jakiś frajer zachowywał > sie jak zachowywał na wyjężdzie wszędzie spotka się z takim > przyjęciem. Że bluzgi były gdzie ich nie ma. Masz rację. Tak u nas nikt nie dopinguje. I nie pierdol, że to Zając was sprowokował, bo od początku meczu wyzywaliście go od broniarzy. > Radomiak zagrał najsłabszy mecz bo jakaś > drużyna grała antyfutbol przypominający mecz kadry z azerami. I co się kurwa dziwisz, pierwszy sezon na mecze chodzisz ??? Kto na wyjeździe na boisku lidera czy wicelidera gra otwartą piłkę ? Wiadomo, że drużyna w takiej sytuacji się broni i nie ma się czemu dziwić. W tym już głowa trenera, żeby ustawić odpowiednio taktykę. A jeśli wasi kopacze nie potrafią w takiej sytuacji wygrywać, to znaczy, że wcale nie są tacy dobrzy. W Mazowiecku pomogli wam sędziowie. > Spadać Radomiak mistrzem jest i basta. Mława popłynie Gwardia > zajmię 2 miejsce za Radomiakiem a tych sprzedawczyków z > Skierniewic zdyskwalfikować za frajerskie kupczenie. Słuchaj, generalnie to uważam, że taki klub jak Radomiak zasługuje na II ligę i niech sobie awansuje. U nas nikt nawet o tym nie myśli, bo nie ma kasy. Ale nie myśl, że cały świat zaraz przed wami się położy. Zachowaliście się jak zajebane kmioty z kompleksami i nie próbuj teraz kota ogonem odwracać. HWDJ dziadom ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian F. Re: Radomiak liderem III ligi IP: *.tkdami.net / 172.16.14.* 18.09.03, 18:15 Myślę ,że jest nieżle.Podknięcia mają i najlepsi z pozornie słabymi. Trzeba jednak dalej wygrywać nikogo nie lekceważyć.Wówczas i sponsorzy się pojawią i ja wrócę na trybunę ja to było w 1984r.A może tak pod ,,20 lecie ekstraklasy" pobytu i niestety spadku z niej zmobilizować drużynę do awansu do II ligi. Byłoby to już coś, może się uda. A wię do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyty Re: Radomiak liderem III ligi IP: *.tkdami.net 21.09.03, 02:02 a gdzie tabela 3 ligi postarajcie sie panowie Odpowiedz Link Zgłoś