Dodaj do ulubionych

kleopatra-fryzura+makijaż?

IP: *.internet.radom.pl 18.06.08, 16:26
pytanie dla Pan które korzystały z usług tegoż salonu.Mam ślub i
najlepiej byłoby makijaż i fryzure w jednym miejscu wykonac. Duzo
pozytywów słyszałam o kleopatrze. Byłam u fryzjerki było ok, choć
może nie do końca choć przyszłam punktualnie to czekałam jakies 30-
40 min. No i jakoś nie do końca jestem przekonana. Z usług
kosmetyczki nie korzystałam. Slub we wrzesniu wiec czas najwyzszy...
Prosze o rade czy jednak kleopatra czy jednak gdzie indziej:czekam
na propozcje gdzie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.internet.radom.pl 18.06.08, 19:54
      tak na poczatek to powiem ci ze terminy na wrzesien to juz
      przeszlosc. ja na wrzesnia zapisywalam sie juz grubo ponad 1,5
      miesiaca temu i mialam juz tylko do wyboru 2 pory. fryzjerki sa
      super. wczesniej czesalam sie u dwoch z nich i moge polecic. moje
      znajome rowniez wybieraja kleopatre i nie narzekaly jeszcze. poki co
      to niezbyt profesjonalny jest maz wlascicielki ktory mysli ze
      fryzure wyczaruje sie w 30 minut i pogania bardzo dziewczyny nawet
      jak jeszcze nikt w kolejce nie czeka.
    • Gość: fanka makijaz slubny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 22:06
      a jak to jest z makijazem slubnym. jesli jestem umowiona na
      okreslona godzine to chyba nie wejde z godzinnym opoznieniem.??
      rozumiem 10
    • Gość: nica Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.internet.radom.pl 26.06.08, 10:05
      ja korzystałam i z fryzjera i z kosmetyczki w kleopatrze i bez
      rewelacji, szczególnie makijaz kompletnie niedobrany poza tym chyba
      brak profesjonalnych kosmetyków, bo chyba trudno powiedzieć o MAX
      FACTOR,że są profesjonalne, twarz świeciła sie juz po 2 godzinach,
      naprawde bez rewelacji , jezeli oczekujesz naprawde zachwycającego
      makijazu to ja nie polecam, niestety nic innego polecic tez nie mogę
      bo korzystałam z wielu innych salonów i też bez rewelacji, najlepiej
      skorzystaj z makijażu próbnego choc to dodatkowy wydatek , ale
      lepiej nie rozczarowac sie w dniu slubu
      • Gość: zadowolona Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:50
        A ja polecam nowe Centrum Urody Estetica na ulicy Słowackiego...robilam tam
        makijaz slubny, bylam bardzo zadowolona , trzymal sie cala noc bo kosmetyki byly
        bardzo profesjonalne, nie pamietam nazwy ale wogole sie nie swiecilam i makijaz
        przez cala noc byl lux!!!
        • Gość: gaga Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 09:46
          Mam pytanie do pan, ktore robily sobie tam fryzure slubną, czy byly
          zadowolone? napiszcie, bo mam watpliwosci, chcialbym tam zrobic
          makijaz, a przy okazji fryzure, ale nie jestem pewna, bo nie znam
          nikogo, kto tam sie czesal do slubu.
          • Gość: aga Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.radom.vectranet.pl 06.03.09, 18:28
            Ja osobiście czesałam się u Pani Beaty w salonie "Beata" pod Katedrą. Fryzura
            ślubna była przepiękna, trzymała się nawet na drugi dzień, gdyż nie robiłam nic
            z włosami, idąc na poprawiny. Upięcie i wpięcie ozdób ślubnych kosztowało mnie
            120,00 zł. Osobiście polecam tę fryzjerkę.
            • Gość: Aga Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.vectranet.pl 08.03.09, 11:36
              ja osobiscie polecam fryzury w kleopatrze. za slubna z dopięciem
              dlugich wlosow zaplacilam 110zl wiec to naprawde nie duzo i bylam
              zadowolona.
              • Gość: . Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: 82.139.57.* 08.03.09, 12:27
                czy mogłabyś przesłać zdjecie tej fryzury z dopietymi wlosami?
                k_karola22@buziaczek.pl dzieki
                • Gość: Julka Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 15:53
                  Ja tez bardzo proszę o przesłanie fotki z dopietymi wloskami. Moj
                  meil julcia_85@wp.pl
      • Gość: kleopatra Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.static.korbank.pl 15.04.11, 09:25
        Jeżeli chodzi o makijaż wieczorowy, ślubny polecam gabinet kosmetyczny K2 na struga 54. Wielokrotnie korzystałam z usług p. Kasi i jestem zadowolona, makijaż trzyma się do rana i nawet dłużej:), jeśli chodzi o kosmetyki to pani pracuje tam na Kryolan Glazel Arabesque i Pupa.
    • Gość: mjk Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.radom.vectranet.pl 14.03.09, 14:29
      korztstalam z uslug tego salonu i jestem bardzo zadowolona-co do
      opoznienia to normalne, w kazdym salonie bywa opoznienie-fryzjerki
      sa bardzo mile i profesjonalne. Co do makijzau-w Kleopatrze jest
      najlepsza w Radomiu kosmetyczka,makijaz wyjatkowy a przede wszystkim
      trwaly i niepowtarzalny-wiec polecam uslugi w tym salonie-sama biore
      slub w tym roku i oczywiscie fryzjer i kosmetyczka w Kleopatzre
      • Gość: Fotograf Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: 82.139.46.* 14.03.09, 21:06
        Nie znam się zupełnie na technice makijażu, ale jak już idziecie do salonu to
        zabierzcie ze sobą narzeczonego.
        Co do samego makijażu to zapłaćcie ile trzeba, ale za makijaż który po 2-3
        godzinach nie będzie się świecił jak psu jajka. Nagminnie powtarza się sytuacja
        gdzie w trakcie sesji dziewczyny się świecą, zwykle czoło, nos i broda, podobnie
        mężczyźni. Do zdjęć makijaż ma być matowy!!! To naprawdę bardzo istotna sprawa,
        nie bagatelizujcie tego. Prawdziwego makijażu nie widać z odległości 1 metra,
        ale to jest także sztuka, a nie każda "profesjonalista" to potrafi.
        Na 10 fotografowanych dziewczyn, tylko 2-3 są dobrze umalowane.
        Namówcie chłopaków żeby też skorzystali, przecieranie potu z czoła podczas sesji
        powoduje zaczerwienienia, to źle wygląda.

• Gość: olllllllllaaa Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: 82.139.38.* 14.03.09, 22:12
      Nie malowałam sie na swoj slub ale na welese na ktorym bylam gosciem. Byłam
      umowiona do kleopatry na dana godz.W pokoiku byly ustawione 3 krzesełaka gdze
      makijaz wykonywany byl hurtowo i tak naprawde nie mozna powiedziec kto mnie
      malowal bo podkład i puder nakładała mi jakas Pani ktora kiziała mnie dopoki
      P.Ela nie skonczyła malowac oczu mojej poprzedniczce. Nałozyła mi brokat w
      kolorze sukienki + sztuczne rzesy ktore po wyjsciu z salonu od razu odczepilam
      poniewaz byly za długie, w domu oczywiscie poprawka zbyt wysoko nalozonego
      cienia. Ogolnie byłam niezadowolona ale to moja subiektywna ocena. Uwazam, że
      zbyt duzo zlecen jednak robi swoje.
      • Gość: Aga Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.vectranet.pl 15.03.09, 21:36
        zgadzam sie z poprzedniczka, tam makijaz robi sie tasmowo a ta
        swietnia kosmetyczka p. ela robi jedynie oczy tylko cienie i nic
        wiecej. ja akurat bylam zadowolona bo mialam w miare cere ok ale
        moja starsza swiecila sie juz zanim dotarlismy do kosciola. totalnie
        niedobrane kosmetyki do kazdej cery. kazda z nas byla malowana tym
        samym podkladem i pudrem.
        • Gość: tania Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.internet.radom.pl 16.03.09, 12:25
          dokładnie, też skusiłam się tam na makijaż i totalna klęska , typowy hurt jak
          najwięcej i jak najszybciej , jakaś pani nie mająca pojęcia co znaczy
          profesjonalny makijaż nakłada puder i podkład oczywiście o dobraniu do twojej
          cery zapomnij , wszystkim jak leci , a ta słynna p. Ela robi oczy też hurtowo,
          na koniec psika cię utrwalaczem i tylko cena profesjonalna 70 zł.Porażka nie
          polecam, makijaż powinien byc dobierany indywidualnie , tam co najwyżej
          wyjdziesz ładnie wytapetowana a nie profesjonalnie umalowana .
    • Gość: remes Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 18:54
      A więc widzę, ze hurtowy makijaż to już tradycja tego salonu. Jestem STRASZNIE
      niezadowolona.Dobrze ze po drodze do domu odbierałam siostrę z innego salonu i
      tam kosmetyczka poprawiła moje niedomalowane oczy!. A makijaż próbny u nich to
      tylko strata pieniędzy - co z tego ze byłam jak nie miał on nic wspólnego z
      makijażem ślubnym. Miałam mieć nałożoną ampułkę na utrwalenie a pani na koniec
      psiknęła mnie tylko jakimś sprayem co i tak nic nie dał. NIE POLECAM. Za szybko
      i za dużo klientek panie chcą zrobić jednego dnia. Pomijając ze wszystkie trzy
      czekając w kolejce do malowania oczu miałyśmy nałożony ten sam podkład, przez
      panią która chyba nawet nie jest kosmetyczka tylko koleżanką pani która tam
      pracuje..:(((
      • Gość: jaaa Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 22:56
        Ja też jestem niezadowolona z efektu pracy pani Eli.Robiłam tam
        makijaż 2 lata temuna swój ślub.Efekt marny.Po 2 godzinach na weselu
        prawie wcale go nie było już widać!!!!Masakra.Więcej już nie
        skorzystałam.Teraz natomiast malowałam się już trzykrotnie w studio
        fryzjerskim "Gosia"na ul.Czachowskiego.Maluje tam pani Ania.Makijaż
        rewelacja.Poświęca klientce ok 40 minut,ustala z klientką kolory
        cieni a makijaż trzyma się naprawdę długo.Ma profesjonalne i
        indywidualne podejście do każdej klientki.Szczerze Polecam i panią
        Anię i Gosię fryzjerkę.
        • Gość: beta Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 13:22
          a moze ktoras z was robila sobie oprocz makijazu tam rowniez fryzure
          slubna, czy z fryzury tez bylyscie niezadowolone? napiszcie prosze,
          bo ja sie tam umowilam na makijaz i fryzure slubna, ale teraz mam
          spore watpliwosci czy dobrze zrobilam
          • Gość: nina Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.internet.radom.pl 17.03.09, 14:01
            ja tam robiłam fryzurę i makijaż i całe szczęście że poszłam na próbny jest to
            dodatkowy wydatek ale jak tak miałabym wyglądac w dniu ślubu to katastrofa, nie
            mówiąc że zapisując się pani powiedziała mi inne ceny niż te które zapłaciłam
            po, oczywiście wyższe,jak widziałam jakie robią tam fryzury to jeszcze jak cię
            mogę, ale makijaż to naprawdę porażka, lepiej skorzystaj z próbnego bo możesz
            się rozczarowac, czekając w kolejce widziłam inne makijaże dziewczyn więc to nie
            tylko mój był nieudany,wszystko jest szybko i byle jak, zero profesjonalizmu
            • Gość: Aga Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.vectranet.pl 18.03.09, 18:25
              fryzura ok ale robiona tylko przez emilke lub ewe.
              • Gość: mjk Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.radom.vectranet.pl 18.03.09, 20:27
                potwierdzam emilka bardzo ladnie czesze
                • Gość: kasia Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 22:29
                  a jak dziewczyny z opalaniem natryskowym? korzystała któraś z was z tego zabiegu?
              • Gość: . Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: 82.139.57.* 18.04.09, 14:15
                zgadzam się polecam Emilkę,naprawdę miła i fajnie czesze, zawsze jestem
                zadowolona.a co do makijażu spróbujecie się dowiecie.
                • Gość: goha Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.ip.netia.com.pl 04.05.09, 22:58
                  Robiłam opalanie natryskowe w Centrum Urody Estetica na Słowackiego, byłam
                  zadowolona. Wykonująca go osoba miała bardzo profesjonalne i indywidualne do
                  mnie podejście. Robiłam go pierwszy raz i byłam całkowicie zielona! Efekt super,
                  delikatna opalenizna dodała mi uroku:)
                  Wybrałam jaśniejszy odcień bo mam b.jasna karnację, Polecam
                • Gość: gośś Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.chello.pl 07.05.09, 23:14
                  Witajcie!
                  Ja przestrzegam wszystkie dziewczyny, jak najdalej od Kleopatry.
                  Czesałam sie i robiłam tam makijaż pierwszy raz sześć lat temu-
                  byłam zachwycona, nastepnie dwa i trzy lata później- wszystko było w
                  jak najlepszym porządku, mój mąż był zachwycony.
                  W tym roku w kwietniu skorzystałam po raz kolejny i napewno ostatni,
                  ponieważ takiej fuszerki nie spotkałam jeszcze w żadnym salonie.
                  Przychodzisz na umówioną wizytę i czekasz godzine aby ktoś łaskawie
                  sie tobą zajął, jakis facet biega po salonie i opieprza przy
                  klientkach przestraszone fryzjerki, które wyglądają i zachowują sie
                  jakby dopiero co ukończtyły szkoły i nie wiedzą co maja z tobą
                  zrobić. Proponują każdej po kolei taką samą fryzurę, a górują
                  loczki, które nie wszystkim pasują - zero nowoczesnych pomysłów lub
                  brak dobrego przeszkolenia fryzjerskiego. Jestem bardzo zawiedziona,
                  a do tego ceny są inne niż te o które sie pytasz przez telefon. Mam
                  takie wrażenie, że Pan, który kasuje pieniądze sam sobie je ustala.
                  Nie polecam! jak najdalej od tego miejsca!
    • Gość: aga Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: 87.205.19.* 24.05.09, 09:58
      Przecież to nie jest wina fryzjerki czy kosmetyczki, to jest wina klientek, 5
      przyjdzie na czas a 5 spóźnionych i dlatego często są opóźnienia, a tego się już
      nie da nadrobić, chyba że kosztem czyjejś fryzury...Takie sytuacje są nie tylko
      w salonach, ale wszędzie...
    • Gość: aga Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: 87.205.19.* 24.05.09, 10:10
      Dziewczyny czy ktoś w maju może robił fryzurę i makijaż w Kleopatrze?? Moje
      kuzynki korzystały z ich usług 3 lata temu i były zadowolone. Ja je jestem
      umówiona na fryzurę ślubna i makijaż na lipiec. Proszę jeśli któraś z Was ma
      zdjęcia fryzury wykonane w salonie Kleopatra, prześlijcie aga211180@wp.pl
    • Gość: Młoda Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.mofnet.gov.pl 28.07.09, 13:42
      Polecam zrobienie fryzury w tym salonie, nawet bez pomysłu własnego
      można przyjść a fryzjerki doradzą coś napewno, ja jestem zadowolona
      czesałam się tam na własne wesele, obsłużono mnie zgodnie z
      wyznaczona godziną.
      niestety makijaż był okropny, byłam jedną z kilku malowanych w tym
      samym czasie dziewczyn, o dziwo każda miała inną karnację a pani
      asystentka nie kosmetyczka wszystkie malowała jednym kolorem
      podkładu, efekt - makijaż do poprawy, oczy tez nidokładnie umalowane
      na szybko, najgorszy był błyszczyk klejący:)
    • Gość: kaska Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.ats.pl 28.07.09, 15:33
      od tego salonu to naprawde trzymajcie się z daleka, siostra namówiła
      mnie tam na fryzurę i makijaz,do tych fryzjerek nic nie dociera
      mówic jej czego oczekuję a ona i tak robi to co umie, fryzura była
      fatalna dobrze ze w porę kazałam jej nie pryskac lakierem to sobie
      to cos poprawiłam w domu a makijaż jeszcze gorszy jakaś pani
      wysmarowała mnie pudrem zupełnie niedobranym do mojej karnacji a
      druga pani zmazała oczy,trochę cieni jakaś kreska i gotowe,rzenada
      no i jeszcze ten wstrętny róz ,bleeeeeeeeee
      • Gość: Inka Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.08.09, 19:46
        gadasz głupoty a w ogóle żenada pisze się przez samo ż idiotko
      • Gość: Kamila Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.09, 12:15
        wogóle jak czytalam te komantarze to mysle ze osoby ktore je pisza
        nigdy nie mialy nic wspolnego z tym salonem. ja osobiscie malowalam
        sie i czesalam do swojego slubu w ta sobote i bylam bardzo
        zadowolona. poczekalam troche ale otrzymalam za to profesjonalny
        makijaż i fryzure a to chyba najważniejsze.
    • Gość: megiii Not sure IP: *.radom.pilicka.pl 04.08.09, 13:05
      Na próbna fryzurę na tygodniu czekałam 40 min po czym wyszłam bo znudziło mi się
      czekanie więc wyobrażam sobie co się dzieje w soboty. Nie wiem jak czeszą ale
      wyobraźcie sobie godzinne spóźnienie w dniu waszego ślubu. Jakoś w innych
      salonach daje się przyjąć klientów na czas bez wykręcania się tym że klientki
      się spóźniają bo w to akurat nie wierzę. Nie wiem jaki jest sens wciskać
      klientów ale wiem że nie warto się stresować i można wybrać się gdzie indziej bo
      jest kupa innych salonów.
      • Gość: k Re: Not sure IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 17:52
        osobiście byłam bardzo zadowolona z makijażu, wykonany był bardzo
        dokładnie i napewno skorzystam z usług pani Eli.
      • Gość: k Re: Not sure IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 17:55
        osobiście byłam bardzo zadowolona z makijażu, wykonany był bardzo
        dokładnie i napewno skorzystam z usług pani Eli ponownie.
      • Gość: basia Re: Not sure IP: *.radom.vectranet.pl 04.08.09, 23:35
        Płakać mi się chce jak widzę jakie tu wypisałaś bzdury i jak bezpodstawnie oczerniasz ten salon. Wciskanie na siłę klientek??? Wykręcanie się, tym że klientka nie przyszła??? Żadna z tych rzeczy nie ma miejsca. Co do pierwszego wiem na pewno że na siłę nie można nikogo wpisać. Sama chciałam się wcisnąć kiedyś, bo bardzo mi zależało, żeby się tam uczesać, ale nie było nawet o tym mowy. Wszystkie godziny zajęte to zajęte. Jedyne co mogłam zrobić to ewentualnie poczekać a nóż się coś zwolni.
        Jeśli zaś chodzi o opóźnienia to jak wszędzie tak i w salonie fryzjerskim się zdarzają. Nie czekałaś nigdy na autobus 30min? Ja owszem. A może nie zauważyłaś jaki Radom jest ostatnio zatłoczony??? Nie sugeruję że ktoś się spóźnił całe 40 min, które Ty musiałaś czekać, ale wystarczy że spóżniły się 3 klientki każda 10-15min.
        Życzę powodzenia w szukaniu nowego salonu... przecież jest kupa innych. Reszcie pań szczerze polecam ten salon.
        • Gość: Zuzka Re: IP: *.mofnet.gov.pl 05.08.09, 09:58
          Ja byłam z makijażu niezadowolona, no bo jak można zrobić makijaż
          kilku dziewczynom używając tego samego podkładu, pudru, przecież
          każda ma inną karnację, inny typ cery. Pani "asystentka" nakładała
          jak leci po kolei wszystkim taki sam odcień. WQyszłam z pomarańczową
          twarzą a mam dość bladą skórę, inne dziewczyny miały na twarzy
          drobne niedoskonałości, których nawet nie zatuszowała korektorem, to
          chyba nie jest profesjonalny makijaż? Już nigdy tam nie pójdę.
          • Gość: renia Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 13:02
            ja byłam bardzo zadowolona i to co piszesz to gruba przesada a to że
            trzeba czekać to samo świadczy o sobie
            • Gość: Zuzka Re: IP: *.mofnet.gov.pl 05.08.09, 14:05
              Nie gruba przesada tylko fakt, byłam tam malowana i wiem, że
              wróciłam do domu i koleżanka zmywała mi makijaż i poprawiała po
              swojemu i dodam jeszcze, że p. Ela na moje sugestie podczas
              malowanie zareagowała nerwowo i stwierdziła, że ona wie jak ma mnie
              pomalować i nie muszę jej tłumaczyć.
            • Gość: ania Re: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.09, 15:37
              ten salon moge spokojnie wszystkim gorąco polecic. a korzystalam z
              uslug juz wielu takich salonow i to nie tylko w radomiu. zawsze
              jestem zadowolona po wyjsciu z kleopatry i moj mąż też.
              • Gość: ola Re: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.09, 18:48
                ja rownież zawsze sie maluje u p. Eli i zawsze jestem bardzo
                zadowolona i wielka nie prawda jest ze wszystkim kladzie ten sam
                podklad polecam wszystkim naprawde warto
                • Gość: roma Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 21:43
                  Miałam iść do tego salonu na próbę ale jak koleżanka pokazała mi katalog z
                  fryzurami i makijażami jakie były tam robione misskom to się wystraszyłam.
                  Bardzo niedbałe i na jedną modłę. W katalogach pokazuje się chyba to co
                  najlepiej się robi a to było straszne.
                  • Gość: roma Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 21:55
                    Ja polecam wizażystkę, która maluje prywatnie w domu. Jakby co z chęcią podam
                    tel. na priv.
                    • Gość: majka Re: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.09, 12:15
                      tak roma sama pewnie jestes ta wizażystka. lepiej skorzystajcie z
                      uslug profesjonalistow a nie osob ktore chodza po domach bo to one
                      odwalaja najgorsza fuszerke i sa do tego bezkarne. piszesz o
                      katalagu niektorzy chociaz maja ten katalog. a co do miss to jak bys
                      sie troche dowiedziala a nie odrazu osadzala to bys wiedziala ze sie
                      robi calkowicie inne fryzury i makijaze z uwzglednieniem swiatla
                      scenicznego. najlatwiej jest kogos oczerniac na forum. ja jestem
                      stala klijentka kleopattry i jestem bardzo zadowolona.
                      • Gość: roma Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 00:28
                        Te makijaże, które widziałam w katalogu - właśnie przede wszystkim do zdjęć się
                        nie nadawały!!! Tym bardziej większej precyzji wymagały. Były tak tragiczne, że
                        nawet korekta w photo shopie nic nie dała.Wszystkie biedne miss byly na jedną
                        modłę umalowane - nie wazne czy im to pasowało czy nie. Nie zgodzę się też że
                        jak się nie ma gabinetu to nie można wykonywać dobrych makijaży. Fuszera to
                        właśnie w tym katalogu była odwalona. Makijaże i fryzury były tragiczne. Mnie
                        zniechęciły.
    • Gość: Klaudia Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.09, 10:34
      niektóre wasze opinie są żałosne. zawsze kiedy byłam malowana przez
      panią Ele była bardzo zadwolona i nigdy nie czekałam 40 minut, a
      jeśli chce się skorzystać z usług profesjonalisty należy troche
      poczekać bo efekt końcowy jest tego wart. wszyscy tylko potrafią
      oczerniać i nic poza tym.
      • Gość: aga Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 15:15
        większość komentarzy jest negatywnych to chyba o czymś świadczy!!!!
        • Gość: lio Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: 188.33.57.* 28.12.09, 23:29
          Po profesjonalny makijaż i fryzure zapraszam do backstageSTUDIO
          www.backstagestudio.pl
          • Gość: Kasia Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.radom.vectranet.pl 27.01.10, 12:08
            Ja na sylwestra malowałam się w sandra spa . Polecam gorąco panią Anię,przykłada
            się do każdej klientki,efekt rewelacja ,zapłaciłam 70 zł,kosmetyki mają
            profesjonalne ,wszystko z jednej firmy kryolan, warunki też super na poziomie.
            • Gość: Aga Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.icpnet.pl 15.05.10, 11:04
              Rok temu na forum pytałam o opinie, bo byłam umówiona na ślubny makijaż i
              fryzurę, były różne opnie...Po mimo że moje kuzynki kilka lat temu biorąc swój
              ślub korzystały z usług tego salonu i były zadowolone dlatego ja chciałam
              skorzystać pomimo że do Radomia mam 40 km. Byłam na próbnej fryzurze, byłam
              bardzo zadowolona, nie maiłam pomysłu, po konsultacji z Panią Emilią wspólnie
              ustaliliśmy. Byłam bardzo zadowolona, z fryzury i makijażu. Poprosiłam o
              delikatny i była dialektalny ale który ładnie podkreślał urodę.Makijaż był
              trwały, tak jak i fryzura. Na prawdę Wam polecam. W lipcu mam ślub u kuzynki i
              też się umówiłam do Pani Emilii, bo naprawdę warto. Opóźnienia o których
              piszecie nie zdarzają się wszędzie.
              Z korzystałam kiedyś z salonu na ul. Żeromskiego,bo terminy w Kleopatrze były
              zajęte. Nie pamiętam jak się nazywała, w bramę się wchodziło, byłam z koleżanką
              która miała własny ślub i u nich korzystała z usług, a ja jako świadkowa byłam z
              nią. Porażka, byłyśmy umówione na 8 a koleżanka miała robiony makijaż o 12 co
              było porażką, ślub o 16 i 40 km. do domu. Makijaż okropny, paznokcie Pani
              malowała gęstym lakierem co wyglądało wstrętnie, po zwróceniu uwagi Pani poszła
              i kupiła nowy z fryzura tez był problem ze względu że koleżanka ma grube włosy
              Pani chciała je spiąć w banana bo stwierdziła że nic już z nimi nie zdąży
              zrobić.Po walce z Panią fryzjerką udało się zmienić jej zdanie, co było też
              maskarą.Stres okropny, że na własny ślub nie możesz mieć tak jak chcesz, a jak
              masz to ze strasem czy zdarzysz na własny ślub. Ja z fryzury tylko byłam
              zadowolona, makijaż był okropny.Może po 4 latach coś się u nich zmieniło?? I
              Pani bardziej przykładają się do swojej pracy.
              • Gość: misia Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: 46.113.92.* 05.01.11, 19:03
                Witam. Czy któraś z Was przed ślubem korzystała w tym salonie z kapsuły SPA. sa tam zabiegi na ciało i chciałam skorzystać z nich a nie wiem czy warto.
    • rybka.marcowa Re: kleopatra-fryzura+makijaż? 07.01.11, 21:59
      Gosia to jedyna fryzjerka która tam super czesała,nie odwalała fuszerki-ale juz jej tam nie ma.
      Ma swój salon i ma też dobrą kosmetyczkę.
      • Gość: Ola Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: 46.113.90.* 11.01.11, 15:26
        www.studioSCENA.pl
    • Gość: Sylwia Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.radom.vectranet.pl 09.08.11, 18:20
      Drogie panie byłam z siostrą ( młoda i świadkówna ) 06.08.2011. Sama szefowa czesała nas osobiście - wyszłyśmy bardzo zadowolone. Fryzury przetrwały całe wesele bez żadnego uszczerbku. POLECAM !!! POLECAM !!! POLECAM !!!
      Makijaż też tam robiłyśmy i był naprawdę piękny.
      Gościom się podobały a my czułyśmy się jak prawdziwe księżniczki. POLECAM !!!
      • Gość: Ilia Re: kleopatra-fryzura+makijaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.14, 22:19
        Porażka Masakra tragedia !!!! Od lat korzystalam z ich usług i miałam do nich zaufanie ale nie wybacze im fuszerki jaką odwaliły teraz juz zadufane w sobie paniusie. Atmosfera fatalna, totalny młyn biegania krzyki nerwowa aura nikt nic nie wie i nikt nie słucha nikogo a juz na pewno nie klientek ... to tak w skrócie. Opóźnienie ok 2 godzin. Gdy zobaczyłam ich
        " dzieło " na mojej głowie od razu miałam plan żeby biec do innego salonu i szukać ratunku ale niestety musiałam poczekać jeszcze na makijaz który był jeszcze większą porażką. Asystentka nałożyła mi tak jasny podklad że wyglądałam jak śmierć a po zwrócenie uwagi nie tylko mojej ale rownież innych malowanych dziewczyn nałożyła mi kolejną ciemniejszą warstwę i rezultacie czego powstała maska która niemalże pękała od nadmiaru produktu. Dalej juz było tylko gorzej wściekły niebieski makijaz oczu do ślubu i to jeszcze tak niedbały jakby malowałonie ślepe dziecko. Juz nigdy w życiu tam nie pójdę i nie tylko ja dadzac po ilosci zaplakanych panien mlodych wychodzacych stamtąd tamtego dnia i wszystkim będę to miejsce odradzac żeby omijanie je szerokim łukiem i na dowód będę pokazywać moje zdjecia slubne z koszmarnym kołtunem i tapirem na głowie i makijażem ślubnym niczym z dyskoteki w Maliszewie. Zepsuli mi najważniejszy dzień w życiu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka