Dodaj do ulubionych

bezwstydne wredne babole

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.04.02, 14:10
Tylko słoneczko zaswieciło,a już na ulicach rozpoczęło się zwykłe piekło
wiosenne:no jaaaaasne-babole...
Chodzą i szczują swoimi wdziękami.Obnażają się tak powoli i zmysłowo z płaszczy
i kurtek,że nie ma czasu na załatwienie spraw codziennych,człowiek się tylko
wgapia i wgapia,a narząd niecierpliwie wierci się w spodniach,przeskakując z
nogawki do nogawki.One o tym wiedzą,że my,przez naturę do rozmnażania
stworzeni,chcielibyśmy na okrąglo się zbaczać,chociaż trochę,chociaż taki mały
kawałeczek.Ale one też wiedzą,że my musimy się starać-trzymać za rączkę,chodzić
na jakieś paranoiczne spacery w dziwne miejsca,gdzie wszystko jest drogie,robić
durne miny,opowiadać bzdury,wdzięczyć sią jak pawiany i ogólnie robić małpy z
siebie.I po co pytam?Cały dzień zdebilania się dla parunastu chwilek dymania? A
one nadal szczują i się śmieją w głos z naszych nieudolnych prób.
Wredne Babole!Dajcie nam spokojnie żyć!!!Załóżcie długie,brzydkie suknie,nie
malujcie się,bądżcie rozczochrane i straszne,zostawcie nasze serca i portfele w
spokoju.Albo lepiej wyjedzcie sobie gdzieś,no,może do Afganistanu,to się
człowiek raz na czas jaki wytrzepie i będzie mógł spokojnie żyć!
O,znowu przeszła taka za oknem...
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi hmmmmmmmmmmmmmmmm........... 02.04.02, 14:16
      a ja mam na nogach czerwone szpilki :)))))
      • Gość: leziox Re: hmmmmmmmmmmmmmmmm........... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.04.02, 14:19
        O,jeszcze jedna,w internecie i szpilkami szczuje a na sobie na pewno nic nie ma.
        • Gość: samanta Re: hmmmmmmmmmmmmmmmm........... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 14:21
          wlosienica na grzbiecie,wlos zmierzwiony, w oku obled......Bedzie dobrze? No!
          • Gość: leziox Re: hmmmmmmmmmmmmmmmm........... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.04.02, 14:25
            No patrzcie,Samcia juz starac sie zaczela,aby wygladac brzydko i godnie,oraz
            nie szczuc nas,biednych robaczkow.Samanta,dziekuje za zrozumienie,zwlaszcza ze
            i serduszko juz nie takie,jak dawniej,wiec to nam tylko na zdrowie wyjdzie.
            • anka1 Re: hmmmmmmmmmmmmmmmm........... 02.04.02, 14:26
              jestem w spodniach, golfie i mam opryszczke wystarczy hi, hi ,hi?
            • laelia Re: hmmmmmmmmmmmmmmmm........... 02.04.02, 14:27
              Leziu, ja się już zobowiązałam trzymać od Ciebie z daleka i nie ocierać w
              środkach komunikacji miejskiej, to jeszcze w kwefie i czarnych okularach mam
              zacząć chodzić?
            • jasmina_tdi leziox!!!!!!!!.. 02.04.02, 14:27
              jak Ci zaraz przygrzmoce ta czerwona szpileczka to przestaniesz samancie wode z mozgu robic!!!!!
              co do zdrowia - kiedys chcialam zostac sanitariuszka :)))))

Gość portalu: leziox napisał(a):

> No patrzcie,Samcia juz starac sie zaczela,aby wygladac brzydko i godnie,oraz
              > nie szczuc nas,biednych robaczkow.Samanta,dziekuje za zrozumienie,zwlaszcza ze
              > i serduszko juz nie takie,jak dawniej,wiec to nam tylko na zdrowie wyjdzie.

• jasmina_tdi Re: hmmmmmmmmmmmmmmmm........... 02.04.02, 14:25
          no daj spokoj - zawsze chodze w kolczykach i swoich ulubionych perfumach :)))))

Gość portalu: leziox napisał(a):

> O,jeszcze jedna,w internecie i szpilkami szczuje a na sobie na pewno nic nie ma
          > .

• Gość: samanta Re: hmmmmmmmmmmmmmmmm........... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 14:29
            A co mi tam...Komu mam sie kurwa podobac?Ostatecznie w lustro mozna nie gapic sie,nie? Moge wygladac jak
            mietla.....
            • Gość: Ronja Re: hmmmmmmmmmmmmmmmm........... IP: 212.244.252.* 02.04.02, 14:30
              Przecież już raz, cholera, naszkicowałyśmy mu jak z grubsza i wyciągnąwszy
              średnią wyglądamy, więc czego jeszcze chce?;)
              • Gość: mina Re: hmmmmmmmmmmmmmmmm........... IP: *.turboline.skynet.be 02.04.02, 14:31
                jak to co chce? podymac sobie za darmo, a jeszcze lepiej, zeby mu dymana
                zaplacila!
            • anka1 Re: hmmmmmmmmmmmmmmmm........... 02.04.02, 14:31
              tak jest Sam, jak sobie sie podobasz reszta niewazna:)))
            • leopard Re: hmmmmmmmmmmmmmmmm........... 02.04.02, 14:31
              Co za życiowy optymizm! Poswiąteczne dzień dobry i pozdrowienia od Leo.
          • Gość: leziox Re: hmmmmmmmmmmmmmmmm........... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.04.02, 14:31
            Nie jezdze komunikacjami ani podobnymi srodkami ostatnio,wlasnie ze wzgledu na
            kobity podniecajace swiadomie i nieswiadomie.Opryszczka na ryjku jest
            wspaniala,ale to jeszcze za malo,aby zrazic mojego 3 centymetrowego przyjaciela.
            Samancie nie musze z mozgu robic wody,raz ze ona kobita nadmorska i
            wystarczajaco duzo wody ma,gdzie trzeba,a drugie ze ona skalpelem dba o
            prawidlowa gospodarke wodno-cielesna.
            • leopard Re: hmmmmmmmmmmmmmmmm........... 02.04.02, 14:34
              3 cm....hmm...(?)
            • Gość: samanta Re: hmmmmmmmmmmmmmmmm........... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 14:35
              Ty sie menel nie madrzyj tylko powiedz lepiej czy mam trumne szykowac dla rodzicielki mojej.NO!
              • anka1 Re: hmmmmmmmmmmmmmmmm........... 02.04.02, 14:37
                u Lezia to dopiero optymizm jak Mu nawet opryszczka niestraszna, ale Go wzielo
                na wiosne:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • Gość: leziox Re: straszyc a nie pyszczyc IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.04.02, 14:41
                  No przeciez o to chodzi zeby skutecznie postraszyc,a nie jakas tam glupia
                  opryszczka na ryjku.no nie wiem,trad jaki,ospa wietrzna albo cos tam rownie
                  pieknego.Wy nie straszycie tylko kuwa dalej szczujecie i szczujecie,z tego
                  wszystkiego kurwicy wiosennej dostane zara.
                  • anka1 Re: straszyc a nie pyszczyc 02.04.02, 14:42
                    trzeba sie zaszczepic, jeszcze jest czas:))))))))))))
                  • Gość: mina Re: straszyc a nie pyszczyc IP: *.turboline.skynet.be 02.04.02, 14:42
                    chyba trzeba ci bedzie jaks pomoc, leziu
                    • Gość: leziox Re: straszyc a nie pyszczyc IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.04.02, 14:45
                      Mina!ja znam doskonale rodzaj twojej pomocy-poradzisz mi pewnie zaraz zebym
                      sobie laske obcial albo co...
                    • jasmina_tdi no to ja sie nadaje 02.04.02, 14:46
                      jestem brzydka jak noc a do tego mam jeszcze duzo do powiedzenia :)))) tylko te 3 cm mnie zrazaja - ja sie tak latwo
                      wzruszam na widok malych zwierzatek! Co by bylo na widok tak malego zwierzatka to wole nie myslec :))))
                      • leopard Re: no to ja sie nadaje 02.04.02, 14:47
                        Nie wybrzydzaj!!! Jutro może zostać tylko 2 cm.
                      • bachuu Re: no to ja sie nadaje 02.04.02, 14:51
                        jak to co ? wzruszylabys sie, wprost proporcjonalnie, do wielkosci hm...
                        zwierzatka
                        Leziu ty to masz ten dar wzruszania kobiet no no jestem pod wrazeniem
                        a dla wszystkich wesolego po swietach alleluja!!!!!!!!!!
                        uszanowanie
                        • Gość: leziox Re: no to ja sie nadaje IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.04.02, 14:52
                          Bachuu tu chodzi w ogole o milosc do malego zwierzatka,o mnie,duzego bydkaka
                          nawet nie zapytaja.no.
                          • anka1 Re: no to ja sie nadaje 02.04.02, 14:57
                            czesc Bachuu!!!!
                            Leo a na Ciebie wiosna tak nie dziala jak na Lezia czy mniej wybuchowy jestes
                            jak to zwykle duze Koty ?:)))
                          • bachuu Re: no to ja sie nadaje 02.04.02, 14:58
                            szczerze powiedziawszy, na wiosne, panna co sie zadurzy w twoim ekh.. ilus tam
                            centymetrowym przyjacielu nie jest az takim zlym pomyslem. Na wiosne,
                            powtarzam, rzecz jasna, kiedy te.. no.... hormony (panny) szaleja.
                            ty jako duzy "byk" powinienes cos na ten temat wiedziec :-)))))
                            uszanowanie
                            • Gość: leziox Re: no to ja sie nadaje IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.04.02, 15:05
                              Nie kazdy byk jest bykiem,nie kazdy krasnal krasnalem,z tymi wymiarami to sie
                              zawsze mi pieprzy,juz nie wiem czy to w cm bylo,w decymetrach czy calach.Lata
                              cale mi juz dawno nie stawal to i wymierzyc nie mogie.
                              • Gość: leziox Re: no to ja sie nadaje IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.04.02, 15:15
                                A teraz ,zaslaniajac oczy przed ulicznymi pokusami bede sie przemykal do
                                pobliskiego sklepu aby browar zakupic i odetchnac deko po emacjach rozmaitych.
                                A wy babole dalej pracujta nad zbrzydzaniem sie.papatki.
    • Gość: wredny_b Re: bezwstydne wredne babole IP: 212.87.18.* 03.04.02, 08:51
      Nie mow? Naprawde chcesz, abysmy sie wyniosly do Afganistanu? Wszystkie?
      I jak byscie sami, faceci, tu zyli?
      • Gość: leziox Re: bezwstydne wredne babole IP: *.intermouse.olsztyn.pl 03.04.02, 10:54
        No a jak bysmy zyli?Szczesliwie.Rano trzepanko,potem browarek,potem drugi,po
        poludniu laleczka gumowa,potem spotkania towarzyskie szczesliwych mencizn.Brak
        klotni domowych,spraw o alimenty,brak wrzeszczacych i ryczacych bachorow,
        zadnych gwaltow popelnianych na nas przez kobiety,zadnego szczucia na ulicy na
        wiosne i serduszko zdrowsze.Nikt by sie nie uskarzal,jakby sie wracalo do domu
        na cyku,na to,ze w chacie flaszki sie walaja po podlodze i paw rzucony na
        sciane zostal a nie na podloge.Sam raj,pani Wredna,sam raj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka