ritazien 04.08.08, 09:05 Witam. Czy ktoś mógłby mi podać informacje, gdzie w Radomiu znajdują się centrale TP? Albo jakaś linka, gdzie tego szukać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Re: Centrale TPSA IP: *.tktelekom.pl 04.08.08, 11:10 linka ? Chodzi ci o kabelek ? Może po kablu dojdziesz do centrali, ale lepiej zapytać np. w okolicach Placu Konstytucji lub ulicy Chrobrego/11 Listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
ritazien Re: Centrale TPSA 04.08.08, 11:16 Nie zauważyłeś ";)". Wiadomo, że chodziło mi o link :D Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki Re: Centrale TPSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 13:12 Nie wiem czy to czasem nie jest tajna informacja ;-) Ale centrale w Radomiu znajdują się na ul.Gajowej Pl.Konstytucji 3-go Maja ul.Chrobrego ... Kojarzy mi się że jest jeszcze gdzies jakas na ustroniu - Gagarina czy jakoś tak i nie jestem pewien gdzie, ale jest chyba jakas na borkach Pozdr A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Centrale TPSA IP: *.algo.radman.pl 04.08.08, 23:04 TP ma obecnie okolo 20 central i diamxow w radomiu napisz konkretna ulice to powiem ci jaka uzyskasz predkosc Odpowiedz Link Zgłoś
ritazien Re: Centrale TPSA 06.08.08, 12:49 Podbijam. Pawle pisz co wiesz, bo ktoś kto chce tam zamieszkać, chce wiedzieć jakie są możliwości łącza. Odpowiedz Link Zgłoś
gorath_3 Re: Centrale TPSA 28.09.08, 17:16 Moze ktos podac adresy albo mapke wszystkich centrali tpsa w Radomiu i okolicach? I najlepiej ich zaawansowanie techniczne. Sa to b wazne rzeczy przy wyborze interentu i nie powinny byc ukryte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boleg Re: Centrale TPSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 00:54 Witam. Czy ktoś mógłby mi podać informacje, gdzie w Radomiu znajdują się > centrale TP? Albo jakaś linka, gdzie tego szukać? ;) Odpowiadam Czy tobie chodzi o centrale telefoniczne czy DSLAM (dostęp szerokopasmowy do internetu). Wymieniam centrale telefoniczne (DSLAM) które świadczą usługi szerokopasmowe. Zamłynie ul Główna,Glinice ul. Ludwikowska,Śródmieście ul. Piłsudskiego,XV Lecia ul. Chrobrego, Michałów ul. Mieszka I,Osiedle Południe ul. Wierzbicka. Dodatkowo na każdej dzielnicy są tak zwane szafy dostępowe zasilane po optyce, które świadczą praktycznie wszystkie usługi.Przypuszczam, że żadnego linku nie znajdziesz bo tą są sprawy techniczne TPSA. Mam pytanie po co ci są potrzebne adresy central telefonicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin z Mallow Re: Centrale TPSA IP: *.b-ras2.chf.cork.eircom.net 29.09.08, 03:44 Terrorysta jakis czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś