Gość: erminka IP: 195.93.162.* 06.08.08, 21:58 Mam pytanko: w której cukierni warto zamówić ciasta i tort na wesele. Bardzo proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anulka Re: Ciasta na wesele IP: 82.139.42.* 07.08.08, 21:56 Tort zamawiałam na ul.Lotniczej w cukierni EWA. Zawsze jak mam ochote na coś słodkiego to u nich kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erminka Re: Ciasta na wesele IP: 82.139.61.* 07.08.08, 22:44 Dzięki za info. Możesz napisać jaki smak tortu zamawiałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ciasta na wesele IP: 193.111.144.* 08.08.08, 09:48 Ja zamawiałam w cukierni Królewska na Malczewskiego. Tam na miejscu jest cukiernia i można sobie od razu spróbować to, co chcielibyśmy zamówić:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ciasta na wesele IP: *.radom.vectranet.pl 08.08.08, 13:03 Z Cukiernią na Malczewskiego jest tylko jeden problem(przynajmniej tak było pół roku temu)Tort który się zamawia na wesele musi się samemu odebrać( nie dowoża do sal powyżej chyba 10 km)ja miałam wesele w Lesnym Dworze i powiedzieli że tam nie zawiozą...to się nazywa dbanie o klienta. Zamówiłam na Lotniczej i był pyszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Ciasta na wesele IP: 82.139.42.* 08.08.08, 19:58 Tort z Lotniczej byl z bita smietana i owocami, bardzo delikatny. sami przywoza na miejsce, po weselu oddajesz patere i placisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: Ciasta na wesele IP: *.swan.cable.ntl.com 02.09.08, 18:24 delicja z Ilzy. mniam mniam.. troche daleko ale boskie. dowaza na wesele gratis. ciasta sa bardzo naturalne bez zadnej dodatkowej chemii. przepyszne! jezdzimy cala rodzina do ilzy co niedziela. ciasta goscily na weselu mojego brata, znajomych i na moje tez juz zamowione :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agotek Re: Ciasta na wesele IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 02.09.08, 18:52 Mimo, ze nie dowożą, gorąco polecam Cukiernię Królewską przy ul. Malczewskiego. Tort był przepyszny. Mieliśmy cztery różne warstwy: adwokat, paryżanka, królewski i z wiśniami. Niebo w gębie! Odpowiedz Link Zgłoś