Gość: majka IP: *.chello.pl 11.08.08, 08:52 Czy ktos juz tam byl na weselu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karina Re: Hotel Aviator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 21:28 byłam na jednym impreza bardzo udana super obsługa dużo dobrego jedzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusianiose Re: Hotel Aviator IP: *.radom.vectranet.pl 12.08.08, 22:04 Właściciele Aviatora mają również Maxime w Wolanowie. Byłam w Wolanowie na kilku imprezach (weselach, chrzcinach i innych)i było bardzo fajnie: świetne jedzenie, profesjonalna obsługa i bardzo mili i uczciwi właściciele. Moje wesele za rok również będzie w Maximie. Myśle że w Aviatorze jest podobnie albo i jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Hotel Aviator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 19:06 WSZYSTKO BYLO OKI TYLKO ZAKRECONE Z ŁAZEINKAMI I SALA TANECZNA- ŚLISKO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Hotel Aviator IP: *.chello.pl 10.09.08, 23:41 a jedzenie jakie ?jak aobsluga?i tp?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Aviator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 16:32 Czy możecie podać jakiś telefon kontaktowy do tego hotelu? Jakie są ceny jeśli chodzi o wynajęcie sali na wesele z obsługą? Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Hotel Aviator 11.09.08, 17:00 200zł do 120 osób,powyżej 120 os. 180zł.Telefonu nie podaje bo dostałem od Pani z hotelu,więc niewiem czy wypada.Niedługo będą mieli stronę internetową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Hotel Aviator IP: 82.139.46.* 11.09.08, 23:20 bylem tam na weselu i... jak na weselu, raczej spoko, obsluga robi co do niej nalezy, prosze, dziekuje, kible posprzatane, wiec nie ma sie co czepiac. Sala taneczna troche dziwna, bo z jakims olbrzymim filarem po srodku co troche rozdziela cala sale na dwie, ale w tancu to nie przeszkadza, nie wiem ile co kosztuje, ale to juz inna kwestia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Hotel Aviator IP: *.dslgb.com 12.09.08, 22:02 Ceny na 2010 to już 200 zł/os, sala jest super, cała na biało, przystrojona żywymi kwiatami, na stolikach stoją piękne małe lampeczki, wszystko na bardzo wysokim poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hotel Aviator IP: 80.249.4.* 25.09.08, 11:49 Robiłem tam wesele i ogólnie jestem berdzo zadowolony.A co do gustów to się nie dyskutuje, jednemu się może podobać a drugiemu nie, wiec każdy powinien sam ocenić. Odpowiedz Link Zgłoś
hwgg Re: Hotel Aviator 06.10.08, 21:30 Jakie te posty ładne co? Reklama jak proszku do prania :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hwgg Re: Hotel Aviator 09.10.08, 22:51 Witam. Dziś z moim narzeczonym odwiedziliśmy kolejny dom weselny, tym razem "Leśny Dwór" usytuowany przy trasie na Rzeszów, parę kilometrów przed Skaryszewem. Uważamy,że to jest właśnie miejsce, którego tak dawno szukaliśmy :))) Przystępne ceny, przepiękne miejsce, profesjonalna obsługa i co bardzo ważne przepyszne jedzonko. Więc jeśli nie gonią was "terminy" warto się zastanowić. Jeśli ktoś coś wie o podobnych miejscach, będziemy bardzo wdzięczni za info... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hotel Aviator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 00:26 Ten wątek dotyczy innego lokalu, więc nie zaśmiecaj. Masz coś do powiedzenia na temat Aviatora to słuchamy. Na temat LD są inne wątki. Szukasz innych miejsc, to załóż nowy wątek, a nie mieszaj po innych. PS Twoja reklama LD niczym jak proszku do prania. Odpowiedz Link Zgłoś
mirek_byly_kolega Re: Hotel Aviator 20.10.08, 21:30 Dobre sobie. Jestem jednym z pracujących tam ludzi. I NIE UWAŻAM ŻEBY KAWAŁ ROBOTY, KTÓRĄ TAM WYKONAŁEM BYŁA SPIEPRZONA. Proszę tylko o uczciwość panie GG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Hotel Aviator IP: *.24.radom.pilicka.pl 22.10.08, 20:22 To Pan GG jest nie uczciwy? To po co tam jeszcze pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hwgg Re: Hotel Aviator 22.10.08, 22:38 Zapraszam na stronę, ciekawe komentarze... ekstraklasa.wp.pl/kat,27437,wid,8861991,wiadomosc.html?ticaid=16d4e Odpowiedz Link Zgłoś