Gość: Gość IP: *.internet.radom.pl 10.10.03, 16:44 Tan artykuł to żadna nowość. Dodzwonić się do nich nie można od dawien dawna a i tak nic z tym nie robią... Życzę wytrwałości wszystkim tym, którzy będą dzwonić na policję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaś Fa so la si do 4 wejścia - 1 wyjście(z siebie) IP: *.radom.pl 10.10.03, 16:55 telefon alarmowy 997 ma trzy "wejścia" z miasta. - Podjąłem starania, by jeszcze w tym miesiącu pracowało czwarte". A ile "wejść" tel. 997 ma nie z miasta? Czy wszystkie pozostałe 27? W XXI wieku i dobie takiego rozwoju telekomunikacji ta informacja wydaję się, jak nie z tego świata. U mnie w firmie jest 18 "wejść", chociaż pracuje tam 10-cio krotnie mniej ludzi niż w policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GregorY Re: Głuchy telefon 997 IP: 194.181.239.* 10.10.03, 17:15 no własnie - żadna nowość. Jak pisalem juz kiedyś - policjant podał mi numer na komendę, bo jak sam powiedział - na 997 nikt tam nie odpowiada. Normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Głuchy telefon 997 IP: *.udn.pl 10.10.03, 18:53 Komu jest potrzebny policyjny telefon 997? Miałem wiosną tego roku kolizję drogową na terenie Radomia.40 (słownie czterdzieści) minut usiłowałem dodzwonić się pod 997. Bez rezultatu.Dzwoniąc na informację pod 913 uzykałem jakiś numer w policji (oczywiście płatny). Pod ten numer zadzwoniłem i wtedy zgłosiłem kolizję.Mało tego że nic w policji nie robią.To jeszcze telefonów nie odbierają. Ale ma sie to przedostatnie miejsce.Nie? Natomiast co do numeru 112, to taki w Radomiu i naszym rejonie nie działa.Podobno jest niuruchomiony dlatego,że służby ratownicze nie mogły dojść co do lokalizacji i płacy. Jak to nazwać? PARANOJA. My wchodzimy do UE? Radom jest enklawą totalnego bajzlu.Jak w Radomiu reagują służy ratownicze.W roku 2001 spadł samolot:Orlik: Moja żona była pierwsza która zadzwoniła na pogotowie i powiadomiła o fakcie.Panienka zdziwiona ze spokojem powiedziała.;Co pani opowiada takie rzeczy,jaki samolot.I panienka rozłączyła się.Więc żona dzwoni na straż.Ci zareagowali błyskawicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Głuchy telefon 997 IP: *.udn.pl 11.10.03, 10:18 prawda!!!!! tam pracują? policjanci? a może bracia lub koledzy przestepców ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś