Gość: Zieloni IP: *.acn.waw.pl 17.09.08, 20:38 Tak gwoli ścisłości to było nas dużo więcej niż 300. Liczba 500-600 jest bliższa prawdy stąd też tak głośny doping. Polecam foty na serwisach kibiców RKS-u. TYLKO RADOMIAK !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ianostaw Radomiak zgasił Wulkan 17.09.08, 21:29 ten młody co dostał dwie żółte, a w konsekwencji czerwoną musi sobie wbić do głowy, że gra w piłkę nożną, a nie ręczną, ciągłe machanie rękami którymi powalał przeciwników za bardzo ma we krwi, słaby był i daleko mu do gry w pierwszym składzie Odpowiedz Link Zgłoś
cygan1910 Re: Radomiak zgasił Wulkan 17.09.08, 21:52 Nie wiem skąd GW czerpie informacje, że kibiców Radomiaka było 300? W Taczowie spokojnie było nas 500. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Radomiak zgasił Wulkan IP: *.31.radom.pilicka.pl 19.09.08, 21:39 cygan1910 napisał: > Nie wiem skąd GW czerpie informacje, że kibiców Radomiaka było 300? > W Taczowie spokojnie było nas 500. Coś wam się ostatnio cyferki nie zgadzają....To pewnie włączyły się te kłamstwa z urojeniami usystematyzowanymi o których wspominałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
cygan1910 Re: Radomiak zgasił Wulkan 20.09.08, 15:54 Gość portalu: radomianin napisał(a): > cygan1910 napisał: > > > Nie wiem skąd GW czerpie informacje, że kibiców Radomiaka było 300? > > W Taczowie spokojnie było nas 500. > > Coś wam się ostatnio cyferki nie zgadzają....To pewnie włączyły się te kłamstwa > z urojeniami usystematyzowanymi o których wspominałeś... Chciałbyś żeby tak było dzieciaku- zazdrośniku frekwencji ... Tymczasem szczerze życzę zwycięstwa z Kleszczowem. Tak na serio, to weź parasol, ubierz się ciepło i idź na mecz radomianin, nie siedź ciągle przed monitorem, przewietrz się. Najlepiej idź do "młyna", a właściwie "młynka" Broni, bo w internecie buzia wiecznie nie zamyka Ci się, więc chyba (????) umiesz dopingować jak kibic, a nie ustyskiwać jak przysłowiowa baba z magla skaryszewskiego. Dla relaksu i zadumą nad wzniosłem bytem kibica wreszcie trzecioligowej Broni policz sobie dokładnie ilu was przyszło na mecz, a potem pochwal się grzecznie wszystkim nam tutaj. Następnie wytłumacz nam po swojemu na czym polega ten oszałamiający, współczesny fenomen serialu kibicowskiego w Radomiu pt. "Moda na Broń". A tak w ogóle to Ty chodzisz chociaż na mecze Broni, czy jesteś jednym z niezliczonych broniarskich "komputerowych kibiców" (zgadnij czyj i skąd to cytat ?) ? Byłeś już na jakimś meczu wyjazdowym Broni w 3 lidze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Radomiak zgasił Wulkan IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.08, 00:41 Młody nie grał źle. Pierwsze żółtko sędzia wziął z powietrza. Młody trzymaj się, w następnych meczach będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gela Re: Radomiak zgasił Wulkan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 09:26 no niestety Majewski w ostatnim meczu na Struga grał słabiutko, więc i tak nie mamy alternatywy Odpowiedz Link Zgłoś