moccabristol 20.03.12, 17:24 którą ktoś tutaj podawał, gdzie można było szukać w najbliższej okolicy rożnych okazyjnych rzeczy. Taka typu kupno-sprzedaż.... może ktoś podrzuci? Bo nie mogę za diabła znaleźć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyza_uk Re: była taka stronka 20.03.12, 18:13 Ale chodzi ci o kupno sprzedaz czy darmowe rzeczy? Bo jak darmowe to googuj freecycle. Kupno sprzedaz to nie wiem. Odpowiedz Link
moccabristol Re: była taka stronka 20.03.12, 18:19 Nie , nie darmowe . Wiem, ze tak trochę bredzę ale np. wpisywało się lustro i wyskakiwało, ze w najbliższej okolicy jest do kupienia u okolicznej ludności:) 6 luster w mieście x, y, z. Strona była zielona?:) a może mi się zdaje? Odpowiedz Link
marninor <a href="http://www.gumtree.com/" target="_blank" rel="nofollow" 20.03.12, 18:25 Odpowiedz Link
moccabristol Re: była taka stronka 20.03.12, 20:01 No właśnie bardzo podobna do Gumtree ale inna:) Jak znajdę to wrzucę ale..dzięki:) Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: była taka stronka 20.03.12, 20:12 ja znam jeszcze preloved ale ona nie jest na zielono. Odpowiedz Link
mrs.t Re: była taka stronka 20.03.12, 23:25 "I jak jestes na fb,to tez wpisz 'swap sale' i swoje miasto,moze cos bedze. Ja tak,szybko bardzo pozbylam sie kilku rzeczy przed przeprowadzka(np bieznie!),i kilka kupilam tez (ds lite!) Odpowiedz Link