25.09.08, 08:37
Wczoraj wybrałem się na grzyby i przy okazji szedłem drogą którą remontują
prowadzącą na Nowy Świat lub Jelonek i po dojściu na rozwidlenie drogi
zauważyłem, że droga ta (remontowana)kończy się na tym rozwidleniu pod Czarnym
Lasem.
Teraz się zastanawiam czy ona pójdzie w prawo na Jelonek czy na Nowy Świat ?
Nie ma żądnych informacji bieżących gdzie ta droga będzie prowadziła. Czy
mógłby ktoś mi odpowiedzieć na moje pytanie?
Obserwuj wątek
    • tornado_only Re: Droga 25.09.08, 11:58
      Kolego na to pytanie to tylko może ci odpowiedzieć mariniero bo jego tata jest
      decydentem w tym temacie.
      • achilles_3 Re: Droga 26.09.08, 21:01
        Niestety nikt nie jest w stanie udzielić informacji na proste pytanie trudno.
        W/g mnie droga powinna być dalej poprowadzona w dwóch kierunkach do Jelonka i na
        Nowy Świat i nie tylko, że te wsie będą miały normalne połączenie z Odrzywołem
        to będzie ładna trasa rowerowa:))
        • chudybyk.2 Re: Droga 27.09.08, 14:49
          >>>chyba od strony rzeki powinny być barierki jak będzie asfalt, prędkości
          pojazdów szybsze i oby się ktoś np. w zimie nie zsunął do wody ze skarpy<<<
          • falco128 Re: Droga 29.09.08, 12:01
            Drogi to bardzo ważna sprawa a szczególnie powiatowe bo po nich najczęściej
            jeździmy. Od ich stanu zależy stan naszego samochodu i bezpieczeństwa w ruchu.
            Mam nadzieje że po tym co rząd obiecuje
            gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,5736803,_Dz___Rzad_ma_pomysl_na_drogi_lokalne.html
            to i na naszych drogach nastąpi znaczna poprawa. I Pan Starosta nie zapomni o
            naszej Gminie.
            Oprócz tej drogi na Jelonek powinna być wyasfaltowana droga do Janówka koło
            cmentarza przez Jastrzębiec oraz drogi prowadzące do Gustku i na Bukownice oraz
            Pod Dębine przez Borek aby był dobry dojazd na grzyby:)) co wy na to?
            • studentas Re: Droga 29.09.08, 12:53
              Jestem za:) Dobrze by było wszystkie leśne drogi asfaltem zalać.
              Dobrze by się rowerami jeździło.
              • goryl08 Re: Droga 29.09.08, 14:33
                ..z tym Gustkiem, Bukownicą i jeszcze z czymś to trochę przesadzasz falco ale
                chodnik na Pradze po drugiej stronie ulicy mogli by dokończyć.
                • achilles_3 Re: Droga 30.09.08, 21:35
                  A może dziś ktoś z was udzieli mi informacji na temat tej drogi?
    • tysiak.pl Re: Droga 15.10.08, 12:20
      Bardzo pozytywna wiadomość: Miejscowość Emilianów doczekał się
      drogi asfaltowej, prace prowadzone są także na trasie Lipiny -
      Wandzinów. Będzie teraz juz to dobrze wyglądało. Dziękujemy.
      Ps. Szyderców proszę o niezniekształcanie tego tematu.
      • achilles_3 Re: Droga 17.10.08, 12:43
        Położono asfalt na drodze do Janówka za mostem nieźle to wygląda nawet barierki
        są. Szkoda tylko że ten asfalt kończy się na rozwidleniu dróg a nie prowadzi
        dalej do Nowego Światu czy do Janówka. Tym bardziej że na Nowym Świecie też jest
        asfalt od strony Sulgostowa powstała przerwa długości około 500m. Czyżby
        zabrakło asfaltu:)
        • chudybyk.2 Re: Droga 18.10.08, 08:30
          Pomyliłeś Achilles wsie nie Janówek tylko Jelonek. A to ciekawe dlaczego te pól
          kilometra drogi nie zrobiono i została przerwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka