Dodaj do ulubionych

Lanzarote - hotel Los Fiscos

IP: *.toya.net.pl 05.11.05, 02:12
Wybieram się na Lanzarote w lutym.Mam dylemat czy jechac do Los Fiscos w
Puerto del Carmen czy tez do hotelu w Playa Blanca. Bardzo prosze o
informacje dotyczące obydwu miejscowości.Będę wdzięczny za każda
Obserwuj wątek
    • Gość: janek Re: Lanzarote - hotel Los Fiscos IP: *.toya.net.pl 05.11.05, 16:18
      Czy naprawdę nikt tam nie był i nic nie wie?????????????
      • Gość: bah7 Re: Lanzarote - hotel Los Fiscos... IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 05.11.05, 18:52
        Janek, a może niezbyt dokładnie przejrzałeś Forum?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=2868799&a=28613010

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=2843088&a=19975046

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=18862582&a=21753878

itd. ...

Trudno Ci cóś doradzić - nie napisałeś nawet, _jak_ zamierzasz spędzić urlop...

Pozdrawiam

bah7
        • Gość: janek Re: Lanzarote - hotel Los Fiscos... IP: *.toya.net.pl 05.11.05, 20:58
          Bah7- wielkie dzięki za informację i linki:-)
          Ja od dawna marze o wyjeżdzie na Lanzarote i chcialbym jak najwięcej zobaczyć,
          bo podobno jest dużo ciekawych "zjawisk przyrodniczych" do zobaczenia a przy
          okazji dobrze odpocząc. Mam do wyboru albo Puerto del Carmen i hotel Los Fiscos
          albo jeden z hoteli który ma Neckerman w Playa Blanca. Którą z tych miescowości
          polecasz? Która ma lepsze okolice, atmosferę i połączenia autobusowe z
          ciekawymi miejscami (ja niestety nie jeżdze samochodem więc auta nie wypożycze
          a chciałbym zobaczyc jak najwięcej).
          Bah 7 jesli możesz poradź mi:-) Pozdrawiam Cię
          • Gość: bah7 Re: Lanzarote - hotel Los Fiscos... IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.11.05, 11:11
            > Którą z tych miescowości polecasz?
            > Która ma lepsze okolice, atmosferę ?...

Playa Blanca!

> połączenia autobusowe z ciekawymi miejscami...

PdC, bo parę kroków od hotelu (położonego na zacisznym skraju miejscowości)
            jest przystanek autobusowy, skąd jeździ kilka linii, a przede wszystkim można
            stąd szybko dojechać do Arrecife, gdzie jest jedyny dworzec autobusowy, który
            będziesz musiał bardzo polubić... ;-)
            Na dworcu kup sobie karnety autobusowe (rabat) i weź karteczki z rozkładami
            jazdy (lub ściągnij z netu).

> a chciałbym zobaczyc jak najwięcej)...

To chyba jednak PdC - stąd w 2 tygodnie objedziesz największe atrakcje
            Lanzarote, ale musisz być przygotowany także na kilkunastokilometrowe,
            malownicze spacery!
            Kup koniecznie bardzo dokładną mapę LZ (najlepiej Michelina), a zwiedzanie
            zacznij od odwiedzenia "it"...

> na Lanzarote... podobno jest dużo ciekawych "zjawisk przyrodniczych" do
            > zobaczenia...

Tak, poczytaj Forum, a potwierdzenie tego znajdziesz np. na tym wątku, który Ci
            podałem... :-)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=2843088&a=29737385

Pozdrawiam serdecznie

bah7
            • Gość: Janek Re: Lanzarote - hotel Los Fiscos... IP: *.toya.net.pl 06.11.05, 11:35
              bah- bardzo dziękuje za informację, właśnie o to mi chodziło, na spacery jestem
              przygotowany,a nawet nastawiony. czytałem dawniejszje dyskusje o lanzarote z
              linków ktore przesłałeś, coraz większa ochotę mam na ten wyjazd
              Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz wielkie dzięki:-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka