xcvfpedsczjx 17.02.09, 18:07 zawsze moze byc gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeka.suf Re: moje zycie jest do dupy 17.02.09, 18:13 moje rowniez a kiedys krazyl taki idiom osiedlow - kiedy chcialo sie o czyms wyrazic niepozytywnie, mowilo sie: " to jest takie ch...jowe' jak moje zycie' i tak, oczywicie, moze byc gorzej i lepiej, tak na zmiane ale ogolnie, to lipa bez miodu Odpowiedz Link Zgłoś
tamaryszek44 Re: moje zycie jest do dupy 17.02.09, 18:22 Nie jesteś żałosny, to nie prawda. To ty tak widzisz bo masz doła, ale to nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
grenzik Re: moje zycie jest do dupy 17.02.09, 23:32 Znacie się ? A może jest żałosny ? Odpowiedz Link Zgłoś
jed-and-more Re: moje zycie jest do dupy 17.02.09, 20:44 to je zmień! a nie stękasz. Typowa polska postawa, narzekanie... Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: moje zycie jest do dupy 18.02.09, 00:04 nie martw się jesteśmy zwierzętami wtóroustymi Odpowiedz Link Zgłoś
wrzosowa11 Re: moje zycie jest do dupy 18.02.09, 00:42 Cześć człowieku o nicku nie do wymówienia:) To Ty nadałes swojemu zyciu znaczenie takie jakie życie Twoje dla Ciebie ma...Postanowiles ze Ty jestes do kitu i ono tez. W pewnym sensie tak jest lzej i latwiej, bo juz nic nie trzeba z tym robic.To nie jest jedyne możliwe rozwiązanie...,ale każdy ma tę możliwość żeby zmarnować sobie życie od początku do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: moje zycie jest do dupy 18.02.09, 11:12 za tydzien tez bedzie do dupy, ale nie pisz o tym ciagle Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: moje zycie jest do dupy 18.02.09, 11:18 > zawsze moze byc gorzej... dobra wierzymy ci na słowo, oszczędź nam dalszych wynurzeń Odpowiedz Link Zgłoś
laki19.30 Re: moje zycie jest do dupy 20.02.09, 17:10 Mamy Ci współczuć to współczujemy...ale tak na marginesie to jesteś nieudacznikiem czy nieszczęśliwie się zakochałeś a może przegrałeś na giełdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
roxana_x Re: moje zycie jest do dupy 21.02.09, 00:22 xcvfpedsczjx napisał: > zawsze moze byc gorzej... ... ale i tak wszyscy pójdziemy do piachu. To tak na pocieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś