platformer 10.10.08, 09:19 PO-wcy!Odwołajcie prezydenta i pisowską władzę!Niemal każdy dzień przynosi nam przykrości i złe wiadomości.Zostajemy w tyle i musimy się wstydzić za takie wypowiedzi jak pani Morgan które są cytowane na cały kraj!Dość! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SYMPATYK__PO Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! IP: *.32.radom.pilicka.pl 10.10.08, 09:51 jak sie nie chcesz wstydzic to namów kopaczową by zrezygnowała z funkicji ministra i mandatu poselskiego. zdecydowanie wiekszy wstyd przynosi jak pisowskie władze miasta. WSTYD MI ZA KOPACZOWĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za szprendałowicza również!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popis Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! IP: 82.139.37.* 10.10.08, 09:59 Wam i innym tak myślącym potrzebny jest komisarz ale "ludowy"-taki jakim był Feliks Dz........i a wówczas będzie naprawdę super dobrze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! IP: 82.139.54.* 12.10.08, 19:03 Ale się popisujesz popisie. Twój poziom umysłowy pozwala ci tylko na szczekanie o jednym. Najgorszy prezydent w dziejach miasta. Miasto pod jego rządami się pogrąża a wy (dot. zwolenników PiS i Kosztowniaka) tylko potraficie odszczekiwać się i pisać o Dzierżyńskim. Co ma piernik do wiatraka? Co ma Radom do Dzierżyńskiego? Jak w dowcipie: bo mnie panie kapralu to wszystko się z d...kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modar Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! IP: *.mia.three.co.uk 13.10.08, 17:12 Ruszczyk na komisarza, on się zna na wszystkim a Ewa Szydlowianka mu pomoże,oj będzie cudnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 09:56 Zbyszek Neska z PO na komisorza un jest dobry, a jak płynnie się wypowiado, a jako posiado wiedze. un jest jednym z lepiej przygotowanych radnych PO "By żyło się lepiej" ale tylko nom z PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa k Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 10:24 Kopacz: poród boli? I dobrze! Ma boleć! Kopacz wkurzyła już Polki dwukrotnie: "cesarki" i "ciążospis". Teraz twierdzi, że Polski nie stać na cywilizowane, znieczulone porody dla swych obywatelek. Ale to nic. Przecież "natura" chce, by Polki bolało. To nie jest tak, że Polkom odbija z dobrobytu i mają jakieś fanaberie. O refundację znieczulenia podczas porodu zaapelowało do Ewy Kopacz Polskie Towarzystwo Ginekologiczne. Ale minister zdrowia wie lepiej. Otóż "Dziennikowi" Ewa Kopacz mówi wprost, uwaga: Polski nie stać na to, by zapewnić rodzącym standard europejski. Nie ma pieniędzy. Nie ma lekarzy anestezjologów. Szpitale musiałyby zapewnić pacjentkom obsługę anestezjologów w zakresie o wiele większym niż obecnie. A jak wiemy, anestezjologów jest zbyt mało. Taka decyzja byłaby być może dobrze przyjęta, ale nie mogłaby być realizowana przez szpitale. Hm, pomyślmy. Skoro nie ma anestezjologów, to może trzeba ich po prostu... zatrudnić? Ach, pieniędzy nie ma? To może powinniście zacząć oszczędzać? Skoro nie stać was na opiekę nad rodzącymi Polkami, może nie angażujcie się w militarne awantury na całym świecie? Może nie okupujcie dalekich krajów? Jeden Irak kosztował ponad miliard. Nie dał nam nic. Ile to znieczuleń dla rodzących Polek? Może rodzące Polki są jednak ważniejsze od katechizacji w szkołach, kapelanów w straży pożarnej, niezliczonych muzeów wojen i powstań? Takie podejście to ewidentne łamanie praw pacjentek. Pacjenci mają prawo do takich standardów leczenia, jakie umożliwia współczesna medycyna, a zadaniem naszego państwa jest to im zapewnić. Robi to większość krajów zachodniej Europy, a także Czesi, Słowacy czy Węgrzy. Tyle prof. Tomasz Niemiec z PTG. Ale w Polsce - jak w każdym szanującym się bantustanie - są dwie kategorie rodzących. Pozamedyczne. Mianowicie - bogate i biedne. Te pierwsze są w stanie zapłacić 700 złotych za znieczulenie. Te drugie, jak chce Pismo Święte, "w bólach rodzić będą". I tak ma być. Ewa Kopacz: Poród to fizjologia i tak nas, kobiety stworzyła natura, że pewne rzeczy powinny się odbywać jej siłami. Ciekawe, kogo jeszcze pani minister pouczy w ten sposób. Czy pacjentom wymagającym by-pasów powie, że tak ich stworzyła natura? Czy chorym na raka wyjaśni, że pewne rzeczy powinny się odbywać siłami natury? Bo rząd nie ma pieniędzy? Wciąż słyszymy, jakim to potężnym, kwitnącym i znaczącym w świecie krajem jest Polska. Coś tu się nie zgadza. Skoro tak jest - dlaczego na nic nie ma pieniędzy? Bo wszystko idzie na popisywanie się? Katarzyna Stasiak (26) powinna o tym pamiętać, gdy skarży się na "upokorzenia". Powinna czuć dumę. Mogę nie mieć pojedynczego pokoju z klimatyzacją, odpłatnej położnej na każde skinienie. Ale kazać mi cierpieć tylko dlatego, że mam dochody poniżej średniej, to niehumanitarne. Pozostaje lewe skierowanie na poród ze znieczuleniem. Ciekawe, ile coś takiego kosztuje. I czy Ewa Kopacz wie, jak wydajnie konserwuje medyczną korupcję. Swymi XIX-wiecznymi teoriami o "naturze" i "fizjologii". Ich praktyczne działanie poznała Dorota Zielińska (30). Podczas porodu męczyłam się ponad osiem godzin, prawie mdlałam, błagałam lekarzy o coś, co da mi ulgę. Ale słyszałam tylko: tak ma być. Jednak gdy mąż powiedział w końcu, że zapłacą za znieczulenie, prawa natury w cudowny sposób uległy zmianie. Nie są bogaci. Pożyczali od dziadków. Na drugi raz będą mieli lewe skierowanie. Bo pozostaje lewizna i korupcja. Skoro rząd ma ważniejsze sprawy od swych obywateli. Których, mówiąc dosadnie - ma w dupie. Magda Hartman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colo-dent Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.08, 15:09 Dlaczego nikt nie ma pretensji o to, że za znieczulenie u dentysty musi zapłacić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! IP: *.radom.vectranet.pl 12.10.08, 22:20 TO MOZE TEZ CHCECIE SOBIE ZNIECZULIC ORGAZM ,PRZY ZAPLODNIENIU,NATURA JESTS NATURAMA BOLEC ,JAK MA BYC ......NATURA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 11:05 Dość to ja mam twoich wypowiedzi! Podobnie i innych, niezależnie od tego z którego jest ugrupowania! Zrobiliście śmietnik z tego forum! Tak wygląda cała władza w Polsce, czego się politycy dotkną to powstaje bałagan! To nie jest miejsce sporów ani miejsce do nawracania ludzi na swoje ugrupowania! Mam pomysł. Jak chcecie to idźcie na "ubita ziemie" i powybijajcie się wszyscy! Będzie w końcu spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! 10.10.08, 18:55 Rzeczywiście to nasze forum staje się powoli wysypiskiem śmieci podobnym do tego na Wincentowie gdzie zmieszane jest wszystko razem na kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimik axsel 1030! IP: *.radom.vectranet.pl 12.10.08, 23:06 byles na na wysypisku smieci NNNNNNNIEEEEEEEEEEEEE,tam jest lepszy porzadek niz ,przepraszam twoim lbie Odpowiedz Link Zgłoś
platformer Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! 10.10.08, 19:10 Jakbym był z PIS to teżbym miał dość i forum i Gazety Wyborczej.Każdy dzień przynosi komromitujące wiadomości.To jest wasz koniec.Naćpajcie się to władzą to przynamiej wspomnienia wam fajne pozostaną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO-litycznyPO-miot [...] IP: *.radom.vectranet.pl 11.10.08, 16:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Apel :Kundle do budy !!!!! 11.10.08, 17:13 Rzeczywiście szczekania i warczenia tu nie brak.Oj oszołomy opamiętajcie się -przecież to forum a nie psiarnia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdl [...] IP: *.31.radom.pilicka.pl 10.10.08, 17:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! IP: *.internet.radom.pl 11.10.08, 12:18 zgadzam sie z apelem ale moze wszyscy zdecydujmy sie na referendum.pojdzie w polske ze mamy dosc pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
antypatyk_pis Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! 11.10.08, 16:10 A tobie oszołomie potrzebny psychiatra. Idź tam razem z sympatykiem pis - macie to samo schorzenie. Może w hurcie dostaniecie zniżke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO-litycznyPO-miot [...] IP: *.radom.vectranet.pl 11.10.08, 16:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolonaise Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! IP: 93.105.144.* 11.10.08, 18:06 Dobry ten link.Teraz widzę jaka jest wiarygodność piszących tu ludzi PO.Piszą co im każą.Może w meilach dostają szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolonaise Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! IP: 93.105.144.* 12.10.08, 14:37 adminie dlaczego w jednego wątku wykasujesz wypowiedź a z innego nie?Czyż byś był adminem PO?Wiemy że jesteś w koalicji z PO ale taka jest rzetelność gw że na admina wybrali polityka związanego z KR i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemia obiecana Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! IP: *.31.radom.pilicka.pl 12.10.08, 15:13 Ten admin jest tak obiektywny jak jego Gazeta.To samo pochodzenie ten sam obiektywizm. Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Moje uznanie ........... 12.10.08, 20:17 Moje uznanie dla opiekuna forum że kasuje posty chamskie ,idiotyczne i wulgarne które ubliżają godności osobistej piszących.To są ci co szczekają z ukrycia jak wściekłe maleńkie kundelki które nie pokąsają i nie pogryzą tylko sieją nienawiść i ferment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berło Re: Moje uznanie ........... IP: 93.105.144.* 12.10.08, 21:27 Godności osobistej piszących?A kto pisze?Szkolony goryl?kto to jest axel-1033?Podpisz się z imienia i nazwiska to wtedy ok. Odpowiedz Link Zgłoś
bohdankaras Re: Moje uznanie ........... 12.10.08, 23:05 No właśnie, podpisz się z imienia i nazwiska, a nie atakujesz zza anonimowego nicka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuka Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! IP: *.radom.vectranet.pl 12.10.08, 22:14 A TOBIE PSYCHIATRA Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.jaki.jestem Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! 13.11.08, 20:06 Nie przyjmować budrzetu i jusz jest commisar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krokodil Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! IP: 93.105.144.* 13.11.08, 20:44 Prawda was wyzwoli pachołki z Półtuska www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081113/POWIAT0206/749143701 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandaryn1 Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 23:30 NIe. Dajcie Prezydentowi możliwość podejmowania decyzji i dajcie możliwość realizacji jego planów. Mimo jego ułomności w podejmowaniu decyzji jednak Mu wierzę chociaż mam serce po lewej stronie. Panu Prezydentowi brak jet jednak decyzyjności o czym świoadczy fakt, iż inni jego zastępcy podejmują działania zmierzające do naruiszenia jego autorytetu z którymi nie potrafi sobie poradzić.Świadczy otym chociażby sytuacja w oświacie i zarządach spólek gminnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny piotruś Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! IP: *.internet.radom.pl 14.11.08, 23:53 A ja mam serce po prawej stronie i z argumentami które dałeś się zgadzamOne jednak właśnie swiadczą że Radomiowi potrzebna jest zmiana władzy.Szef odpowiada za swoich podwładnych jak se nie radzi trza zmienić szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
sumieniepisu Re: Apel do PO:Radomiowi potrzebny komisarz! 15.11.08, 18:28 Zablokujcie budżet i w kosmos tych rządzących z PIZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Radomiowi potrzebny komisarz! IP: 82.139.37.* 15.11.08, 20:31 o którym za pewnie marzą ludzie z pod znaku "sumieniepisu" i innych ,ale taki "ludowy" z wąsikami ,bródką,w okularkach o szczupłym licu co naprowadził "porządek i ład "po Rewolucji w Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Radomiowi potrzebny komisarz " ludowy"... IP: 82.139.37.* 16.11.08, 07:41 Widzę że "platwormerowi "-komisarz ludowy nie pasuje,może nie kto to był a może mu trzeba pokazać zdjęcie tego pana ? Odpowiedz Link Zgłoś