Dodaj do ulubionych

Radom - Inwestycja roku 2008

29.10.08, 22:17
Redakcja portalu Radomskie Inwestycje zaprasza do zgłaszania
propozycji do rankingu na Inwestycję roku 2008 w Radomiu. Ze względu
na konieczność rejestracji na Forum Radomskich Inwestycji, ułatwiamy
Państwu udział w plebiscycie, tworząc w tym celu specjalny watek na
forum radomskiej gazety wyborczej.
Propozycje można zgłaszać w sześciu tematach:

1] Transport i komunikacja
- perełka
- gniot
2] Nauka i szkolnictwo
- perełka
- gniot
3] Sport i rekreacja
- perełka
- gniot
4] Usługi
- perełka
- gniot
5] Mieszkania
- perełka
- gniot
6] Inne
- perełka
- gniot

Warunkiem zgłoszenia inwestycji do plebiscytu jest jej ukończenie w
roku 2008.

Zgłoszone w kolejnych postach propozycje zostaną zebrane i dodane do
propozycji zgłoszonych w tym wątku na Forum Radomskich Inwestycji. .
Następnie wszystkie zostaną umieszczone w ankiecie na stronie
głównej Radomskich Inwestycji, składającej się z siedmiu kategorii:

1] Transport i komunikacja

2] Nauka i szkolnictwo

3] Sport i rekreacja

4] Usługi

5] Mieszkania

6] Inne

7] Najbardziej nieudana inwestycja roku 2008

W kategorii „7” znajdą się wszystkie propozycje zgłoszone jako gniot
w poszczególnych tematach

W ankiecie, każdy bez konieczności rejestracji, będzie mógł
zagłosować na jedną z inwestycji. Głosowanie odbędzie się w terminie
1 – 31 stycznia 2009 roku.

W pierwszej dekadzie lutego 2009 roku, nastąpi rozstrzygnięcie
rankingu. Laureaci poszczególnych kategorii zostaną poinformowani
drogą elektroniczną.

Życzymy Państwu miłej zabawy.
Redakcja Portalu Radomskie Inwestycje
Obserwuj wątek
    • gregory_z_radomia Re: Radom - Inwestycja roku 2008 31.10.08, 15:57
      Ponawiam zaproszenie do zgłaszania propozycji inwestycji ukończonych
      w roku 2008 do Rankingu Inwestycji. Prosze zapoznać się z już
      zaproponowanymi obiektami ma stronie RADOMSKICH INWESTYCJI i wpisanie swoich w tym
      wątku.
      • Gość: WR Re: Radom - Inwestycja roku 2008 IP: 82.139.54.* 31.10.08, 19:28
        To w Radomiu są jakieś inwestycje? Przecież to co robią z drogami to
        wandalizm i dewastacja. Przepraszam. Proponuję wymianę okna w
        jakiejś szkole. Prezydent w pełni zasłużył na miano Wielkiego
        Inwestora.
        • gregory_z_radomia Re: Radom - Inwestycja roku 2008 02.11.08, 10:59
          WR i inni Forumowicze. Jak zapewnie zauważyliście plebiscyt składa
          się 7 głównych tematów, w których istnieje możliwość zagłosowania na
          perełkę oraz gniota inwestycyjnego w Radomiu w roku 2008. Tak, więc
          jeżeli uważacie, że w Radomiu 2008 roku powstało więcej gniotów niż
          perełek, to proszę o ich podanie. Dodamy je do wspólnej listy, tzw.
          gniota 2008 roku, który będziemy wybierać jako szóstą kategorię. Z
          drugiej strony nie chce mi się wierzyć, że tak negatywnie
          podchodzicie do zachodzących zmian inwestycyjnych w Radomiu. Myślę,
          że wśród zaprezentowanych inwestycji radomskich w 2008 roku
          znajdziecie obiekt, który będzie spełniał wasze oczekiwania
          estetyczne i oddacie na niego swój pozytywny głos. Zapraszam.
      • Gość: :) Re: Radom - Inwestycja roku 2008 IP: *.ats.pl 31.10.08, 19:42
        Gregory, widze, ze juz wszyscu maja cie w d...
        • Gość: danius14 niezalog Re: Radom - Inwestycja roku 2008 IP: 82.139.45.* 31.10.08, 22:26
          Ja tam jakoś nie mam..... poza tym grego nie przejmuj sie że ktoś "anonimowy"
          tak ci gada.... gadają tak ludzie którzy nie wiedzą co się w mieście dzieje....
          nie dostrzegaja piekna miasta....

Tacy ludzi maja miano "narzekaczy" którzy nic dla miasta nie robią....

JESTEM Z TOBĄ!!
          • do_radom Re: Radom - Inwestycja roku 2008 01.11.08, 18:47
            Szanuję Was panowie za sympatię dla Radomia ale...obiektywnie
            musicie chyba przyznać, że na tle innych naprawdę pięknych miast w
            Radomiu w inwestycjach bardzo mało się dzieje a jeśli już
            to...zazwyczaj źle jak słusznie zauważył WR na przykładzie
            inwestycji drogowych. I nic tu niestety nie pomogą nasze chęci,
            osobisty optymizm i zaklęcia. Mamy władze miasta nieudolne i
            lekceważące rozwój miasta. Dopóki w tej materii nic się nie zmieni
            to możemy być tylko narzekaczami.
            Ja również jestem z Gregory!
            • Gość: danius14 niezalog Re: Radom - Inwestycja roku 2008 IP: 82.139.45.* 01.11.08, 20:46
              Jeżeli chodzi wam już tk bardzo o 1905go roku... to musze wam powiedzieć że ten
              3ci pas był tam zbędny. Pewnego dnia przed remontem też ulicy specjalnie
              pojechałem tam sprawdzić ile samochodów przejedzie tamtędy (w szczycie!) ...
              przejechało tamtędy 4 autobusy (było ich więcej ale większośc na ten pas
              wjeżdżała przed przystankiem a potem znów wjeżdżała na 2gi pas) i 3
              samochody..... Tutaj sami wyciagnijcie wnioski... i zastanówcie się czy opłaca
              się dla tych 7 pojazdów rezygnować z zieleni której i tak jest za mało w naszym
              mieście.?
              • Gość: danius14 niezalogo Re: Radom - Inwestycja roku 2008 IP: 82.139.45.* 01.11.08, 20:47

Aaaa zapomniałem dodać że była to godzina między 12-00 a 13.30
                • Gość: xxx Re: Radom - Inwestycja roku 2008 IP: *.60.udn.pl 01.11.08, 20:53
                  Dobrze że na 1905 roku zlikwidowano 3 pas. Będzie gdzie wybrać się na piknik.
                  • Gość: danius14 niezalogo Re: Radom - Inwestycja roku 2008 IP: 82.139.45.* 01.11.08, 20:58
                    Jeżeli lubisz taki pikniki.... to z ogromną chęcią cię zobaczę ... będzie niezły
                    ubaw.... jeszcze wybierz sobie termin tak gdzieś styczeń luty.... rozłóż sobie
                    kocyk na miękkim śniegu i biwakuj... namiot tez możesz wziąć....

Czy ludzie naprawde myślą że są smieszni??? żen...
                    • Gość: xxx Re: Radom - Inwestycja roku 2008 IP: *.60.udn.pl 01.11.08, 22:28
                      To nie miało być śmieszne. A czy żen... ? Na pewno nie bardziej niż
                      przyklaskiwanie osobom decydującym o zwężeniu ulicy 1905 r. i motywowaniem tego
                      brakiem zieleni w mieście. Na pewno w takim razie ucieszą Cię wielkie połacie
                      trawników na Malczewskiego, Reja.
                      • Gość: danius14 niezalogo Re: Radom - Inwestycja roku 2008 IP: 82.139.45.* 01.11.08, 23:31
                        Nieee.... no nie moge trzymajcie mnie bo padne... To widac że jesteś
                        zwolennikiem brukowania wszystkiego co sie da.... gratulacje rozumu..... A w
                        domu masz betonowe dywany....

• Gość: KG Re: Radom - Inwestycja roku 2008 IP: 82.139.41.* 02.11.08, 13:20
                          Gość portalu: danius14 niezalogo napisał(a):

> Nieee.... no nie moge trzymajcie mnie bo padne... To widac że jesteś
                          > zwolennikiem brukowania wszystkiego co sie da.... gratulacje rozumu..... A w
                          > domu masz betonowe dywany....

Ochłoń troszkę dzieciaku bo bredzisz głupoty.Coż z tego że parę autobusów
                          jezdziło tym pasem w szczycie skoro można było z Kościuszki wjezdzać bez
                          zbędnego stania.A co do twojej zieleni co coż to jest za zieleń przy alteri
                          komunikacyjnej obryzgiwana błotem i wodą z ulicy?
                          Radzę wyprowadzić się na wieś jak jestes spragniony przyrody
                          • Gość: danius14 niezalogo Re: Radom - Inwestycja roku 2008 IP: *.247.udn.pl 02.11.08, 13:45
                            Dzieciaku? Sądzisz że jak mam w nicku 14 to że jestem dzieckiem.... facet
                            zdziwię Cię ...Mam 31 lat.

Widzę że żyjesz nadal w perspektywie brudnego i "Tranzytowego" Radomia... ale
                            żyjemy w XXI w... nie muszę chłonąć... ty się obudź z PRL-owego snu. Jeżeli
                            wolicie aby nasze miasto wyglądało jak jakaś betoniarnia to gratuluję.... Uważam
                            że ten 3ci pas był zbędny... było by to jakieś 400m zmarnowanego miejsca. Dla
                            tych paru samochodów nie warto bylo zostawiac tego pasa!
                            !

• Gość: KG Re: Radom - Inwestycja roku 2008 IP: 82.139.41.* 02.11.08, 14:47
                              Gość portalu: danius14 niezalogo napisał(a):
                              Uważa
                              > m
                              > że ten 3ci pas był zbędny... było by to jakieś 400m zmarnowanego miejsca. Dla
                              > tych paru samochodów nie warto bylo zostawiac tego pasa!
                              > !
                              Dla paru samochodów?To jak na taki wiek gratuluję wiedzy ogólnej,jak masz
                              problem z liczeniem to kup liczydło bo jakoś wiecej aut tym pasem jezdziło.A cóż
                              mi z kawałka pasa zieleni przy ruchliwej drodze?Za kilka lat okaże sie że pas
                              jednak był przydatny.
                              A i bym zapomniał zapytać.Jesteś spokrewniony z don Czyżem?
                        • Gość: xxx Re: Radom - Inwestycja roku 2008 IP: *.60.udn.pl 02.11.08, 13:38
                          Jeżeli chcesz to padaj. Jak widzę masz olbrzymie problemy ze wzrokiem. Nigdzie
                          nie napisałem że jestem zwolennikiem brukowania wszystkiego. Nie mam betonowych
                          dywanów w domu. A co do rozumu to szkoda że tobie nie ma czego gratulować.
              • Gość: ara Re: Radom - Inwestycja roku 2008 IP: *.radom.vectranet.pl 04.01.09, 22:09
                dezanius czy jak ci tam ,nie masznawet zielonego pojecja ,a myslisz zielonono
                ,gdyby tak za gierka mysleli to na ustroniu ,nie bylo by gdzie zaparkowac
                samochodu ale mysleli p e rs pe k t yw i c z ni e zielony ,,a szkoda gadac z
                takimi ,,,jak go nazzwac ,w radomiu przed laty byla puszcza
    • gregory_z_radomia Re: Radom - Inwestycja roku 2008 04.11.08, 19:34
      Ponawiam propozycje umieszczania w tym wątku propozycji inwestycji
      do rankingu.
    • gregory_z_radomia Re: Radom - Inwestycja roku 2008 20.11.08, 21:39
      Odświeżam wątek i zapraszam do zgłaszania inwestycji.
      • Gość: danius14 niezalogo Re: Radom - Inwestycja roku 2008 IP: *.169.udn.pl 20.11.08, 22:45
        Podbijam :D
        • isoxazolidine Re: Radom - Inwestycja roku 2008 07.12.08, 20:01
          ja też :D
    • gregory_z_radomia Re: Radom - Inwestycja roku 2008 - plebiscyt 04.01.09, 20:38
      Redakcja portalu Radomskie Inwestycje zaprasza do oddania głosu w rankingu na Inwestycję roku 2008 w Radomiu.

Na stronie Inwestycja roku 2008 , w specjalnie przygotowanej ankiecie

Wybieramy:
      „perełkę 2008 roku” w kategorii:

NAUKA i KULTURA

SPORT I EDUKACJA

TRANSPORT i KOMUNIKACJA

USŁUGI

Oraz:
      „Inwestycyjnego gniota 2008 roku”

W ankiecie, głos może oddać każdy Internauta bez konieczności rejestracji,
      w terminie 3 – 31 stycznia 2009 roku.

W pierwszej dekadzie lutego 2009 roku, nastąpi rozstrzygnięcie rankingu. Laureaci poszczególnych kategorii zostaną poinformowani drogą elektroniczną.

• isoxazolidine Re: Radom - Inwestycja roku 2008 - plebiscyt 04.01.09, 21:53
        Ja tylko dodam, że lista nominowanych nie jest dziełem przypadku.
        Została stworzona w oparciu o propozycje jakie składano na Forum
        Radomskich Inwestycji przez cały grudzień 2008.

Zapraszam do głosowania :)
    • gregory_z_radomia Re: Radom - Inwestycja roku 2008 05.01.09, 20:29
      Redakcja portalu Radomskie Inwestycje zaprasza do oddania głosu w rankingu na Inwestycję roku 2008 w Radomiu.

Na stronie Inwestycja roku 2008 , w specjalnie przygotowanej ankiecie

Wybieramy:
      „perełkę 2008 roku” oraz „Inwestycyjnego gniota 2008 roku”

W ankiecie, głos może oddać każdy Internauta bez konieczności rejestracji, w terminie 3 – 31 stycznia 2009 roku.

• gregory_z_radomia Re: Radom - Inwestycja roku 2008 06.01.09, 17:27
      Głosowanie w rankingu na Inwestycję roku 2008 w Radomiu trwa.
      Wybierz:

W ankiecie, głos może oddać każdy Internauta bez konieczności rejestracji, w terminie 3 – 31 stycznia 2009 roku.

• gregory_z_radomia Re: Radom - Inwestycja roku 2008 10.01.09, 21:06
      Głosowanie w rankingu na Inwestycję roku 2008 w Radomiu trwa.
      Wybierz:

• kartashov Re: Radom - Inwestycja roku 2008 15.01.09, 08:34
        hopsa do góry ;)
    • inia33 Re: Radom - Inwestycja roku 2008 15.01.09, 21:23
      brak odzewu powinien dać Ci do myślenia. ludzie są już zmęczeni bezskutecznym szukaniem pozytywów, a z wynajdywania negatywów nic nie przyszło jak dotąd. jaśnie panujący zrobią i tak swoje, a mądrzy zostaną i tak przegłosowani przy okazji kolejnych wyborów :/
      • gregory_z_radomia Re: Radom - Inwestycja roku 2008 15.01.09, 23:19
        Najlepiej to nie robić nic i narzekać na brak pozytywów. To tylko od nas samych zależy jak nasze miasto będzie postrzegane, a ten plebiscyt ma to na celu.
        Nikogo nie zmuszam do brania w nim udziału i nie zraża mnie niewielki odzew na pisane przeze mnie w tym wątku posty. Wręcz przeciwnie, na przekór malkontentom, zachęcam gorąco do głosowania na inwestycje roku w 2008 w Radomiu i do dyskusji na Forum Radomskich Inwestycji
        Pozdrawiam serdecznie i pozytywnie.
        • kartashov Re: Radom - Inwestycja roku 2008 18.01.09, 09:26
          hopsa!

głosujmy!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka