Gość: janosik IP: 212.33.66.* 09.11.03, 20:18 Sercem z Kozienicami - jednak Radomiakowi składam gratulacje. Za zaangażoewnie i klasę, którą pokazaliście. Brawo Radom !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tantal Brawo ! ! ! ! Legionovia - Radomiak 0:1 IP: *.chello.pl 09.11.03, 21:40 Byłem na meczu, ale zadnej mgły nie zauważyłem. Radomiak wygrał 1:0. Zieloni zagrali jak na lidera przystało, grali jak profesorowie przeciwko studentom. Legionovia w całym meczu oddała jeden, słownie jeden strzał, który z wysoką klasą obronił Minda. Cały mecz to gra w środku pola i częstsze przerzuty piłek przez zawodników Radomiaka to na prawą, to na lewą flankę. A strzałów z których mogly paść bramki dla Radomiaka było ok. 10. Ale trzeba uznać klasę bramkarza Legionovii - Szabłowskiego, który bronił z dużym wyczuciem. Przy Jego słabszym dniu mogłoby być nawet i 3:0, a może i więcej, oczywiście dla Radomiaka. Jeśli możliwe byłyby proste analogie, to za tydzień w meczu z MZKS Kozienice Radomiak powinien wygrać różnicą conajmniej trzech bramek. Uzasadnienie: jeśli Legionovia wygrała w Kozienicach, będąc drużyną lepiej zorganizowaną i prezentując wyższe umiejętności piłkarskie a następnie przegrywa na swoim boisku z drużyną Radomiaka, która w tym meczu jest o klasę lepsza, to wniosek jest jeden, z KOZIENICAMI, nawet na Ich boisku, trzeba wygrać i proste logiczne rozumowanie stanie się słuszne. Radomiak musi wygrać w Kozienicach i już. Na ten mecz też chyba pojadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Legionovia - Radomiak 0:1 IP: *.radom.pilickanet.pl 09.11.03, 22:16 I za to ich kocham. Posłuchajcie o tym, jak z klubowej, szarej biedy polskiego futbolu rodzi sie drużyna, która umie walczyć i zwyciężać. Zieloni- I LOVE YOU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Legionovia - Radomiak 0:1 IP: *.radom.pl 09.11.03, 23:12 Kto wie........ moze Janas niedługo zacznie się kręcić w Radomiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.......... Re: Legionovia - Radomiak 0:1 IP: *.trentn01.nj.comcast.net 10.11.03, 00:40 jest sianko jest granko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P!!!!!!! Re: Legionovia - Radomiak 0:1 IP: *.trentn01.nj.comcast.net 10.11.03, 00:44 LUKIEWICZA NIEMA RADOMIAK WYGRYWA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Duza buzka z Montrealu!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aei.ca 10.11.03, 04:44 ......dla swietnie grajacych pilkarzy Radomiaka i Ich trenera p. Andrzejewskiego. Gratuluje zakonczenia rozgrywek rundy jesiennej na pierwszym miejscu!!!! Brawo za wspaniale rozegranie taktyczne, meczu z Legionovia. Panowie jestescie The Best!!! Wiem, ze nie bedzie lekko za tydzien w Kozienicach ale wiem, ze Radomiak potrafi zaskakiwac nas kibicow przyjemnymi niespodziankami. Dlatego trzymam kciuki i licze na 3 cenne punkty!!! Radomiaczek do boju!!! Radom czeka, my czekamy na zdobycie trzeciej bramy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: Duza buzka z Danii!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rev.stofanet.dk 10.11.03, 10:43 Chyba to lepeij, ze te dwie wiosenne kolejki beda rozegrane jesienia, Radomiak jets na fali i trzeba to wykorzytsac, zeby potem moc sie cieszyc 2 liga. Radomiak wedlug analogii zaprezentowanej wyzej powinien wygrac, ale to sa derby i nikt tez chyba nie spodziewal sie, ze przegramy z Elblagu albo z Znieczem. Pozdrowienia. " liga dla Radomiaka! Pozdrowiniea z Danii - zawsze sprawdzam stronke Radomiaczka, choc najszybciej wynik mozna znalezc na 90minut.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika(L) Radomiak mistrzem IP: *.radom.pl 10.11.03, 13:26 Brawo Panowie, brawo!!! Oby za tydzień konto Radomiaka wzbogaciło się o kolejne trzy punkty. Wydaje się że derby mają jednego faworyta, drużynę z Radomia. Na taki osąd wpływa analiza ostatnich wyników. Największą różnicę można zaobserwować analizując grę obronną obu zespołów. Kozienice tracą dużo bramek. Szczególnie ostatnia porażka nie przynosi chluby. Warmia strzeliła 4 bramki w tym jednym meczu a w pozostałych zaledwie 8 Co prawda to derby ale liczę na wyraźna wygraną zielonych. i może nareszcie zobaczymy kilka bramek w meczu derbowym. Na koniec składam gratulacje Edwardowi Mindzie. (jak widać stary ale jary i to nie tylko na boisku :-) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Legionovia - Radomiak 0:1 IP: *.chello.pl 10.11.03, 17:18 jESTEM WIERNYM FANATYKIEM rADOMIAKA OD 15 , MIMO TEGO ŻE MIESZKAM POZA RADOMIEM NA ZAWSZE W MOIM SERCU JEST MIEJSCE TYLKO DLA JEDNEJ DRUŻYNY OCZYWISCIE-RKS JESTEM DUMNY Z MOJEGO KLUBU I SŁAWIĘ JEGO IMIĘ GDZIEKOLWIEK JESTEM W POLSCE I NA ŚWIECIE.POZDRAWIM KLUB, PIŁKARZY A W SZCZEGÓLNOŚCI ULTRAS'ÓW ZE STRUGA 63,BO JESTEM JEDNYM Z NICH CHOĆ Z DALA(TERAZ),WILU Z WAS DOBRZE MNIE ZNA Z MECZÓW,WYJAZDÓW ORGANIZACJI.MIMO TEGO ŻE TERAZ SIĘ WYBIŁEM WYSOKO ZAWSZE POZOSTANĘ FANEM ZIELONYCH,CZY KTOŚ Z WAS ZGADNIE KTO KLIKA? POZDRAWIAM XV-LECIE,POTOK,USTRONIE,MICHAŁÓW I CENTRUM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trendy Re: Legionovia - Radomiak 0:1 IP: *.chello.pl 11.11.03, 10:48 Kim Ty zostałeś internauto, żeś taki tajemniczy. Jak naprawdę tak Kochasz Radomiaka i jesteś tak "wysoko" to może zaproponuj jakąś pomoc Radomiakowi. "Kasy" nigdy, w tym klubie, nie było "za dużo", a może tak remont stadionu, a w ramach tego jakieś "siedziska" no i oświetlenie. A może coś innego, były zgłaszane tutaj propozycje odnośnie utworzenia fundacji na rzecz Radomiaka, i cisza. Przydałby się więc KTOŚ ze stanowiskiem i możliwościami. Ja jeśli miałbym jakiekolwiek możliwości sięgające "wysoko" to bym je spozytkował, ku chwale Radomiaka. "1910" czekamy na Twoją efektywną aktywność !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek radomiaczek zajebiscie! IP: 157.158.160.* 11.11.03, 14:01 co nie Gniady? co nie seba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nec Koniec rundy jesiennej IP: *.visp.energis.pl 11.11.03, 18:19 Witam. Niestety kibice Radomiaka nie bedziemy mogli się spotkać w Kozienicach w ten weekend, bo runda jesienna niespodziewanie się zakończyła i nie będzie początku rundy wiosennej na jesieni. Może dla niektórych to szok, ale tak zadecydowali na górze. Przykro mi, że nie dostaniecie batów w Kozienicach na koniec sezonu, ale "co się uciecze to nie odwlecze". Do zobaczenia na wiosne, dla mnie to troche lepiej bo nie mógłbym teraz uczestniczyć w TRIUMFIE KOZIENIC. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tantal Re: Koniec rundy jesiennej IP: *.chello.pl 14.11.03, 10:10 Gość portalu: Nec napisał(a): > Witam. Niestety kibice Radomiaka nie bedziemy mogli się spotkać w Kozienicach w ten weekend, bo runda jesienna niespodziewanie się zakończyła i nie będzie początku rundy wiosennej na jesieni. Może dla niektórych to szok, ale tak zadecydowali na górze. Przykro mi, że nie dostaniecie batów w Kozienicach na koniec sezonu, ale "co się uciecze to nie odwlecze". Do zobaczenia na wiosne, dla mnie to troche lepiej bo nie mógłbym teraz czestniczyć w TRIUMFIE KOZIENIC. Pozdrawiam. Jako kibic Radomiaka odpowiem tylko tyle; pożyjemy, zobaczymy. Jeśli Radomiak w rundzie wiosennej utrzyma formę z jesieni, to i w Kozienicach wygra bez zbytniego wysiłku. Na dzisiaj zawodnicy Radomiaka grają, a Kozienic, na ich tle, tylko statystują. Odpowiedz Link Zgłoś