Dodaj do ulubionych

Zespół Mayday z Lublina

IP: 83.238.100.* 21.01.09, 15:22
Czy ktoś słyszał lub bawił się przy tym zespole?
Obserwuj wątek
    • Gość: A. Re: Zespół Mayday z Lublina IP: 78.88.16.* 24.01.09, 12:58
      Witam :) Przypuszczam, że to będzie bardzo trafny wybór, u nas będzie grał
      lubelski on-line (bawiliśmy się przy ich muzyce u znajomych na weselu i było
      rewelacyjnie) a obydwa zespoły współpracują ze sobą i mają jednego menadżera i z
      tego co słyszałam mayday też jest bardzo fajny :) Zresztą są to zespoły, które
      graja nie tylko na weselach ale i w klubach - jak dla mnie godni polecenia :)
      wejdź na stronę i odsłuchaj mp3 - brzmią jak oryginały, sama oceń :)
    • Gość: anna Re: Zespół Mayday z Lublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.09, 19:55
      super
    • fotowypozyczalnia Re: Zespół Mayday z Lublina 22.10.14, 13:56
      Majka i Amelia z Robertem z nowej konkurencji ? hmmm ...
      • fotowypozyczalnia Re: Zespół Mayday z Lublina 22.10.14, 13:58
        Dobrze, że "Majka" oraz "Amelia i Robert" z ew. przyszłej konkurencji na "F" się ujawniają
    • zawiedziona1988 Re: Zespół Mayday z Lublina 24.10.14, 12:23
      Witam serdecznie, widzę ewidentną antyreklamę zespołu mayday. Na forum, które sama założyłam ten sam komentarz który widzimy powyżej napisał gość z imieniem Piotr (tutaj jest link do mojego wątku forum.gazeta.pl/forum/w,1178,154961262,,szukam_zespolu_na_wesele_27_06_2015_r_WA_WA.html?v=2). Gość zaproponował kontakt w celu podania mi namiarów na inny zespół który dziwnym trafem miał wolny termin i był to zespół Free Band ( składający się z byłych wolalistów zespołu Mayday). Po napisaniu kolejnego maila do niby p. Piotra, a teraz mam wątpliwości bo ten sam komentarz wystawił z imieniem Michał z prośbą o namiar do ludzi u których tak kiepsko zagrał zespół mayday i prośbę o chociaż krótki film z tego wesela, żeby przekonać się czy rzeczywiście było to kompletną klapą od dwóch tygodni nie dostałam już żadnej odpowiedzi. Dlatego bardzo przestrzegam, żeby mieć dystans do takich komentarzy bo mogą się one okazać zwykłym działaniem na niekorzyść innego zespołu. Ja po przeczytaniu takich komentarzy byłam skłonna stracić zaliczkę i wybrac inny zespół. Na szczęście szybko zorientowałam się, że ktoś to zrobił specjalnie. Oskarżenia nie poparte żadnymi argumentami w postaci nagrań albo przynajmniej kontaktu do osób u których dany zespół grał na weselu są dla mnie bezsensowne (można przynajmniej podać namiar na miejsce w którym grał dany zespół - wystarczy zapytać właściciela, managera o opinie). I uwaga panie Piotrze czy tam Michale proszę przynajmniej bardziej uważać z jakiego niku kopiuje pan swoje komentarze!!!! tu na wstępie już przy oczernianiu zauważyłam małe rozjazdy. To tyle ode mnie :) u mnie zespół MayDay gra 27.06.2015 r. w okolicach Warszawy, po tym terminie mogę udzielić rzetelnej informacji jak grali. Gdby ktoś był zainteresowany moją opinia pozostawiam namiar do siebie bombka0604@wp.pl. Pozdrawiam.
      • zawiedziona1988 Re: Zespół Mayday z Lublina 28.10.14, 13:04
        Słuchajcie zamiast tak pisać poprzyjcie to jakimś argumentem w postaci nagrań, filmów chociażby kontaktu do lokalu, w którym odbyło się tak beznadziejne wesele z powodu zespołu. Manager na pewno nie będzie takiego zespołu zachwalał i w moim odczuciu będzie bezstronny. Przecież jeżeli było tak źle to zostało to w jakiś sposób udokumentowane, żeby ewentualnie ubiegać się o zadośćuczynienie w postaci odszkodowania - ja przynajmniej na miejscu młodych i ich rodziny bym tak zrobiła. Dziwi mnie też jeszcze jedna kwestia dlaczego Państwo młodzi milczą w tej kwestii to chyba im powinno zależeć najbardziej na oczernianiu zespołu. Komentarze na forum bynajmniej dla mnie (bo nie pokryte, żadnym rzetelnym kontaktem) nie są podstawą do rezygnacji z tego zespołu :) takie komentarze budzą tylko niepotrzebne emocje przed weselem - oszczędźmy ich sobie jeśli nie mamy dowodów. Pozdrawiam, Arletta
    • jaroslaw-duda Re: Zespół Mayday z Lublina 02.11.14, 20:21
      Zespół Mayday z Lublina jest najlepszy! Taką opinie potwierdziłem po swoim przyjęciu 25 października w podlubelskich Trojaczkowicach. Same superlatywy słyszę odgości weselnych do dzisiaj. Sam nawet 2x zaśpiewałem z nimi :-) :-) Bardzo komunikatywni, dowcipni, grzeczni. Nasz kamerzysta z weramix udostępnił Panu Tomaszowi link wideo www.youtube.com/watch?v=ZHUqrcd1hxo&list=UUL2BODzifxaSkY6aBHg-XdA mam nadzieję, że goście weselni się nie obrażą ;-) Pzdr. J.D.
      • zawiedziona1988 Re: Zespół Mayday z Lublina 18.11.14, 13:11
        dzięki za konkretną i rzeczową opinię! pozdrawiam :)
    • cyndzia123 Re: Zespół Mayday z Lublina 02.10.15, 22:56
      Byłam na niejednym weselu, gdzie grał ten zespół. Ostatnie było tydzień temu w Fokusie w Lublinie. Byłam zachwycona !!! i nie tylko ja... Nie ma się do czego przyczepić. Wesele zostało świetnie poprowadzone, goście nie schodzili z parkietu, wokalistka pięknie śpiewała. Polecam ten zespół każdemu, kto chce aby jego wesele było udane, a goście zadowoleni.
    • Gość: gość [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.16, 10:25
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: edytaaa [...] IP: *.telekomunikacjawschod.pl 16.08.16, 14:06
      Treść postu jest niedostępna.
      • Gość: Andrzej [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.16, 14:01
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Iskra Piwniczna Re: Zespół Mayday z Lublina IP: *.net.media.pl 22.01.17, 16:14
      Dziękujemy wszystkim naszym Gościom, oraz grupie MAYDAY za wspólną zabawę sylwestrową! 🎈🎉🍸
      Było nam bardzo miło razem z Wami przywitać rok 2017!
      Dzięki Wam Wszystkim ta noc była naprawdę wyjątkowa, a atmosfera, którą wszyscy razem stworzyliśmy niesamowita.
      Życzymy samych szczęśliwych i niezapomnianych chwil w Nowym Roku! Ośrodek Wypoczynkowy Iskra w Piwnicznej Zdroju

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka